Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Ronja
Postów 240
Data rejestracji 19.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu nie podawaj danych i tyle. Ja też ne podaję w grze o bzdety. Jak się uda trafić większą to wiadomo, że warto ale nie dla jakiś reklamówek jak ostatnio w konkursie Hortex, gdzie znaczek pocztowy więcej kosztuje niż nagroda. Możesz podać też tylko te dane, które uważasz za właściwe - może i tak wyślą nagrodę. PESEL jest potrzebny faktyczne dopiero od 760zł czy coś... a nr dowodu to już według mnie przegięcie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej było nic nie pisać Panie S. byłoby wiarygodniej Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ile pamiętam e-mail też. Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie kupiłam ale widziałam, że praktycznie wszystkie produkty w jednej cenie 11,99 o ile dobrze pamiętam... Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie to nie przeraża, raczej mam refleksję, że tacy ludzie muszą być mega silni psychicznie, by przetrwać w społeczeństwie. Z kolei trudno mi znieśc widok ostrych przedmiotów, przez to oglądam cześć filmów co chwila zamykając oczy Potem jak rozmawiam ze znajomymi to wydaje nam się jakbyśmy oglądali dwa różne Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Własnie sobie teraz czytam polecenie do tego konkursu i nigdzie nie widzę sformulowania materiał za to wnioskuję, z tekstu, że uzasadnienie miało być przesłane e-mailem no jakby nie patrzeć film został przesłany na youtube a nie na maila.
"Konkurs rusza 29.01.2014r. Uczestnik konkursu może wysłać tylko jedną pracę, której JESTEŚ AUTOREM. Polub nasz profil facebook.com/MiastoKobietMK. Podaj nam 3 niezbędne produkty, które KONIECZNIE powinny znaleźć się w Twojej lodówce. Uzasadnij swój wybór. Odpowiedzi można przesyłać do 12.02.2014r, na adres: konkursy@miastokobiet.pl z dopiskiem „coold”. Na drodze obrad jury wyłoniona zostanie 1 osoba, która prześle najbardziej zaskakujące, interesujące i wyczerpujące uzasadnienie swojego wyboru (max 1000 ze spacjami). Do wygrania – bardzo nietuzinkowa lodówa marki COOLD, z grafiką zaprojektowaną specjalnie dla zwycięzcy. (wartość nagrody ok. 2400 zł). Dnia 13.02.2014r. podamy zwycięzcę. Więcej zasad w regulaminie".
Dziwny był ten konkurs, więcej napięć generował niż to warte. Wszyscy pewnie wkurzeni i uczestnicy i organizatorzy. Ja u nich grałam o kamizelkę ale nie miałam jakoś farta i wygrał czysty tekst, może nikomu się nie chciało robic filmu o kamizelce Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale, w którym konkursie? Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj na forum ktoś cytował odpowiedż od nich w sprawie tego nowego konkursu z samochodami. Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórzy nie mają wątpliwości np. PS3 wyraźnie napisało, że link nie jest tekstem. Suma sumarum to ów filmik jako taki nawet nie został wysłany tylko trzeba było sobie samemu go znaleźć przy pomocy hiperłącza. Jak się zacznie człowiek wgłebiać w te mandry językowe to Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi by się przydał taki spondorowany wyjazd do Warszawy bo mam bon Pandory do realizacji tyko tam, więc dwie pieczenie... i trzymanie kciuków jak najbardziej docenię Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też elmex odpada u mnie, a Perwollu używałabym, żawsze mi się wydaje, że płyny są delikatniejsze dla niektórych tkanin, więc i tak kupuję różne. Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli u nich jest szansa wygrać dobrym tekstem i nie ściemniają??? Dobrze rozumiem? Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też wkurza to włażenie w d*** ale jeszcze bardziej jak jest ono skuteczne. Niestety ale wysępić takie osoby potrafią wiele, nawet nagrody w konkursach. W końcu to pewniak do komentowania wyników na wallu. Niektóre firmy praktykują nagrody dla fana miesiąca, roku itd. Może to ich tak nakręca i ośmiela? Wyświetl w wątku >>
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ronja
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane