Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieci potrafią oddać wyrazem twarzy, mową ciała, spontanicznością prawdziwe odczuwanie czegoś, np. smaku, radości. Te fotografie mnie cieszą, zwyczajnie.
Ja nie mam dzieci, dziecko ma brat. Ani razu swojej córeczki nie myślał wstawiać na żadne media społecznościowe czy o zgrozo dla niego - na strony konkursowe. Uważa, że skoro ceni swoją prywatność bardzo, to z założenia córki również. Ale na spotkaniach rodzinnych zawsze jest radość jak przypominamy sobie pierwsze filmiki z jedzeniem przez nią pierwszego jabłka, kaszki czy pierwszych obiadków. Cudnie umazana, dziecięco ciekawa, radosna z postępów i naszego szczęścia. I wszyscy się wzruszamy. Daje nam to szczęście i jesteśmy dumni. To skłania mnie do podejrzenia, że może inni, zwyczajnie, chcą się pochwalić swoim maluchem, szczęśliwym, radosnym, samodzielnym?
Ps. Jakbym wyrżnęła na chodniku, prosto w kupę, nie miałabym problemu wysłania tego mojego selfie do Urzędu Miasta np. czy gdzie indziej. Bo to jest złe, że kupa jest na chodniku i że może się połamałam. Jakoś nie mam na uwadze straty osobistej, że z kupą mi będzie nie do twarzy. Komu będzie? Wszystko ma drugi dno. Nie ma co się zacietrzewiać. Niech każdy robi co uważa za słuszne dla siebie. Po co to komentować? Lepiej komuś? Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pytanie. Nie wiem czy dobrze rozumiem zapis regulaminu Visa/Mastercard.
"(...) zgłaszana przez niego Transakcja, uprawniająca go do udziału w Loterii, nie dotyczyła zakupu produktów takich jak: produkty alkoholowe, wyroby tytoniowe, broń palna, substancje psychotropowe, środki odurzające, a także leki, środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego lub wyroby medyczne, podlegające refundacji ze środków publicznych, a jeśli dotyczyła ich częściowo, to kwota Transakcji podana w formularzu zgłoszeniowym nie uwzględnia wartości ww. produktów."
Jak mój luby zrobił zakupy w biedronce i na paragonie mamy piwo to serio serio mam wyjąć tę kwotę i będzie dobrze? Prosiłam, by kupił osobno, ale nie wyszło...
Głupie pytanie, bo jest napisane czytelnie, ale odczuwam jakąś niepewność.
Będę wdzięczna za potwierdzenie bądź wyprowadzenie z błędnego myślenia.
Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tych dam należy inaczej przemawiać, bardziej w języku - beeee , a nie nieeee. Inaczej nigdy nie zrozumiesz swojego problemu. Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co uczciwy gracz ma robić?
Może zacznijmy wysyłać rzeczywiście wszystko od czapy by złamać monotonię? By oczarować i rozśmieszyć?
Powinno się walczyć o prawidłowość przeprowadzanych konkursów, ciągle i nieustannie. Nagłaśniać. I karać tym samym tych, którzy nie dopilnowali prawidłowości. Z tymi koszami słodyczy udało się ukręcić im łeb. Było szybko i głośno i mocno. Parę takich szybkich akcji i może się uda, by prawnicy czuwali nad rzetelnością. I może kreatorzy swoich niezgodnych prac zaczną milknąć? Albo za dużą konkurencję będą mieli? Może kary odstraszą?
Nie wiem, sama myślę. Ale żonglerka nazwiskami nagrodzonych nieuczciwie jest bez sensu. Jak już to grajmy nazwami firm, które g* nagradzają? Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Artykuł jest wg mnie bardzo powierzchowny i nierzetelny. A i jak sądzę, opiera się na jakimś "donosie" (źle to brzmi, może informacji), być może od nas z forum. Tylko tu przy niektórych osobach zapala się czerwone światło.
Moim zdaniem wina leży w niekonsekwentnym przestrzeganiu tworzonych regulaminów, z braku wiedzy pracowników, braku znajomości prawa i całkowicie laickim podejściem do tematu.
Inna sprawa, że jakbym w artykule została wymieniona z imienia i nazwiska to walczyłabym z autorem. By nikt nie wycierał sobie moją osobą swojej dziennikarskiej, niedoinformowanej, nierzetelnej próżni.
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja znam to z autopsji, niestety. Boli, ale przechodzi po czasie. W każdym razie - da się żyć z tym. I ma się nowe doświadczenia, a i bywa, że wyciąga wnioski. Mnie to jeszcze czeka, bo przekaz był dla mnie za mało "bolesny". Chyba.
Przesyłam .
Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tomniewkurza oczywiście, ze nie. Mam swoją teorię, ale będzie moja. Jesteś cykliczny kolego Jek serie Lego I lubię Cię, choć jesteś m***ą Ale celową. Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karmisz się duchowo reakcją na podpuchę, przewrotność, podjudzanie,
podchodzenie, zwodzenie, wzburzanie, trollowanie, zaczepki,
krytykę. Ale nadal jesteś głodny. Zapomniałeś o powłoce. Czego sobie
życzysz zatem? Czym możemy zapewnić Ci harmonię i beztroskę?
Jak coś, dysponuję kanapką - niesmaczną, złą, brzydką, źle skomponowaną,
nielogiczną, odrzucającą, koszmarną wręcz, z błędami żywieniowymi, niezjadliwą i nieapetyczną.
Twój styl. Będzie w sam raz Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To teraz teściowa będzie miała ręce pełne roboty Współczuję i powodzenia Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita