Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
carissma
Postów 1779
Data rejestracji 08.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludziki z jakiego dnia torby wygraliście? kiedy słaliście zgłoszenie ? Wyświetl w wątku >>
\"Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w zeszłym tygodniu @ z torbami były w środę Wyświetl w wątku >>
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tym właśnie momencie przyszedł mi @ z piłką z 04.05 Wyświetl w wątku >>
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwoniłam teraz do nich: mają już zwycięzców wyłonionych ale jeszcze do nikogo nie dzwonili... podobno do środy wszyscy wygrani będą obdzwonieni Wyświetl w wątku >>
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też Wyświetl w wątku >>
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja do pomniejszania używałam kiedyś MiniFoto, jeśli chodzi o piksele czy coś. Programik ma taki opis:
MiniFoto to program, który pomniejsza zdjęcia i obrazki rozmiarowo (chodzi o rozdzielczość) i wagowo (chodzi o wielkość pliku). Dopasowuje je tak aby można je było uploadować na rózne wirtyny i do innych celów. Obsługuje wyłącznie obrazy w formacie JPG.
Ale więcej nic tam się zrobić ze zdjęciem nie da (można zmniejszyć foto a potem użyć czegoś innego do dalszej edycji)
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje zgłoszenie wygrało z 22.04, więc torby chyba z tygodnia 22-28.04 Wyświetl w wątku >>
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- To mów pan najpierw tą złą
- Ślady krwi znalezione na miejscu zbrodni należą do Pana
- A ta dobra ?
- Cholesterol i cukier w normie Wyświetl w wątku >>
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyniki beda po weekendzie Wyświetl w wątku >>
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
carissma
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co wiem to piszą: "... oczekuj na nagrodę..." , wynika z tego, że skan mają z piłek to nie potrzebują tego samego na torby. Wyświetl w wątku >>