Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ashe
Postów 61
Data rejestracji 21.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moja mama właśnie w Lesznie kupowała przecenioną bieliznę Wyświetl w wątku >>
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak ulotka powinna stać przy kasie. Mi panie mówiły, że ona miała być do 8 marca ale ją przedłużono. Więc zapytaj bo powinna być Wyświetl w wątku >>
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też miałam od każdego kosmetyku Wyświetl w wątku >>
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak więc mam: maskę napinającą biust, serum antycelulitowe, peeling antycelulitowy, balsam ujędrniający oraz żel pod prysznic.
Zakupy warte 461 zł (ceny regularne) po naliczeniu rabatu i odjęciu 3 bonów wyszły 22, 70 to się nazywa zakupy Wyświetl w wątku >>
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak jak ja- maila brak więc się nie spodziewałam Wyświetl w wątku >>
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze nie wiem, napisałam na facebooku akurat konkretnego sklepu (Esotiq gdańsk morena) i mi napisali, że mają 30% będę dziś popołudniu to się dowiem więcej, a z bonami tak jak już pisałam kilka razy Esotiq mi odpisało, że to zwykły bon płatniczy a nie rabat (stronę temu wkleiłam wyjaśnienie Esotiq) Wyświetl w wątku >>
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rabaty z wszystkich gazet tylko na nową kolekcję,
wcześniej również napisałam przy zakupach za 150 zł masz rabat 50 zł (styl i flesh)
BON RMF to bon płatniczy- pisane też wcześniej Wyświetl w wątku >>
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.styl.p...pis-marek,nId,939533
tu 6-7 kwietnia
http://fleszstyle...alzakupow-marki.html
tu 23-24 marzec
esotiq - 50 zł przy zakupie za 150 zł z kolekcji wiosna lato 2013
marowy JOY- 30% na nową kolekcje 16-17 marca
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w mailu pytałam o tą zniżkę 30 % i zniżkę smsclub 10% Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam serdecznie,
Bony z konkursu RMF traktujemy jako środek płatniczy. Przedstawiając ważny bon można nabyć wszystkie towary z odpowiedniego działu (BIELIZNA lub KOSMETYKI), jak również dokonywać zakupu w promocjach realizowanych w salonach ESOTIQ w terminie honorowania bonów (do dnia 30 kwietnia 2013).
Jedną równicą między dokonywaniem płatności bonem, a gotówką jest zasada braku wydawania reszty przy płatności bonem za towary o wartości niższej niż wartość bonu/ów.
Pozdrawiamy Wyświetl w wątku >>
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashe
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashe