Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
oryginalny80
Postów 515
Data rejestracji 19.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dla mnie to mogą i losować...ważne by boniki wpadły bo mam dziś urodziny, więc prezent jak znalazł Wyświetl w wątku >>
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy czytam ostatnie nagrodzone hasła, to zaczynam coraz bardziej wierzyć że i któryś z moich "sucharów" zostanie doceniony Wyświetl w wątku >>
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to albo jestem ślepy, albo kupiłem zły batonik Czy konkursowe bueno są w jakiś sposób oznaczone? Ja kupiłem z Biedronki i nie nie różnią się opakowaniem od tych co zwykle. Wyświetl w wątku >>
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakby im zależało na dobrym imieniu firmy, to załatwiliby Ci bilet do odbioru osobistego na stadionie. Sam kiedyś napisałem maila do klubu Lechii, że przez ich bałagan obejrzałem tylko końcówkę meczu i bardzo miło się ździwiłem że zaprosili mnie na następny mecz i dali darmowy bilet na trybunę VIP. Tak więc jakby Zaskocz chciał,to sami by coś załatwili.
PS.Jakby ktoś przejeżdzał przez Słupsk to mogę sprzedać jeden bilet. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bardzo mogę sprawdzić, bo mama nie była poinformowana i wzieła awizo a ja na pocztę pojadę jutro dopiero. Ale ogólnie to dziwne bo jeszcze rano martwiłem się czy dotrą te z I etapu, a teraz się okazuje że i z II etapu dojechały. Choć nie do końca wszystkie bo jeszcze na jeden adres mają też być a podobno listonosz nie miał,ale to inna dzielnica więc poczekam jeszcze do jutra. Wyświetl w wątku >>
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem bo listonosz odkleił tą kartkę z tyłu koperty, a chyba tam było zlecenie nadania itp. Z pieczątki wynika że na poczcie w Wąbrzeźnie list podbili 16.07 Wyświetl w wątku >>
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopadłem na ulicy listonosza (nawet się ucieszył że społeczeństwo wychodzi samo po listy) i odebrałem swoje z I etapu. Wysłane były 16.07 choć wszystkie dane mieli już w piątek. Jedyna pociecha w tym wszystkim jest taka, że uwzględnili prośbę by miejsca były obok siebie. Wyświetl w wątku >>
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I do mnie nie dojechały z 1-go etapu. Jeśli poważnie dopiero dziś wysyłali z 2-go etapu znowu poczta, to szybciej Lechia Gdańsk zagra w Lidze Mistrzów niż bilety dojadą na czas
Wyświetl w wątku >>
oryginalny80
Postów 515
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten spłaszczony karton to pewnie z rozpędu chcieli zmieścić w kopercie i wysłać listem jak nasze bilety by było taniej Wyświetl w wątku >>