Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika synk

synk

#6472695 Napisano: 13.03.2018 18:25:45 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Cieszę się z oznak nieuchronnie nadchodzącej wiosny. Pierwszych pięć kluczy do sejfu, gdzie ukrywa się nowa pora roku, już się pokazało... emotka emotka

ptaszyska raczej uciekają przed nadchodzącymi mrozami. Wschód Polski będzie mieć nawet -15 w nocy. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6472099 Napisano: 12.03.2018 10:49:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

synk napisał(a):

jokan napisał(a):

synk napisał(a):

jak to możliwe że w Heinekenie, przy ograniczeniu 5 zgłoszeń na dzień, gość trafia 3 piłki?

znajomy królika

na to wygląda - bo właśnie mi odpisali że wygranie 3 piłek w ciągu dnia jest możliwe. Absurd totalny

Ale nie ma ograniczenia na osobę tylko na maila tak? No to co za problem emotka

faktycznie - można mieć bazę maili. W sumie do du*y ten regulamin. Nawet telefon może być ten sam na każdym mailu. Dobrze że nie grywam w takie loterie, tylko przypadkiem wszedłem w posiadanie kilkunastu kapsli. Ale przy takim działaniu to nie ma co liczyć na wygranie czegokolwiek. Ponoć te loterie to dobry dochód dla obrotnych właścicieli knajp. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6472090 Napisano: 12.03.2018 10:28:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

synk napisał(a):

jak to możliwe że w Heinekenie, przy ograniczeniu 5 zgłoszeń na dzień, gość trafia 3 piłki?

znajomy królika

na to wygląda - bo właśnie mi odpisali że wygranie 3 piłek w ciągu dnia jest możliwe. Absurd totalny Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

synk

#6472066 Napisano: 12.03.2018 09:28:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak to możliwe że w Heinekenie, przy ograniczeniu 5 zgłoszeń na dzień, gość trafia 3 piłki? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6471808 Napisano: 10.03.2018 21:36:43 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

każdemu komu nie podoba sie zakaz handlu,proponuje isć choć raz w Niedziele do pracy najlepiej dłużej niż na 8 godzin i najlepiej wiosną,albo latem.I Jeśli bedzie mozliwość to zerknijcie co robią inni,którzy nie pracują
i nie porównujcie lekarza,czy policjanta z kasjerką-bo nawet 2 letnie dzieci widzą różnice emotka emotka emotka

ja kiedyś pracowałem w tzw 4-brygadówce (fabryka o ruchu ciągłym), czyli i nocki, i drugie zmiany, a w weekendy to i druga zmiana, i nocka się trafiała. Ale widziałem plusy takiego systemu - żeby załatwić dowolną sprawę w urzędzie,  teraz muszę brać urlop. Wtedy...miałem w tygodniu wolne. Na wiosnę rowerkiem można pojeździć bez tłoku, w lecie jeździło się nad wodę w tygodniu (gdzie opłaty były mniejsze za wstępy), a wyjazd np. do Zakopanego w środku tygodnia to luksus - bo jest gdzie zaparkować.

a co mnie wkurza?Auto mnie wkurza. Od tygodnia szwankuje turbo, co chwilę coś mechanik poprawia. Dziś padło ponad 100km od domu. Cud że do domu dojechałem. Zamiast zwiedzać galerię sztuki leżałem pod autem w pięknym mieście Kraków. A na koniec palec od prawego klawisza myszy przytrzasnąłem sobie maską silnika. Dobrze że dzień się kończy...czas na lampkę martini Wyświetl w wątku >>
2 mia, mama2006 0

synk

#6469655 Napisano: 04.03.2018 21:32:40 w Lay's
dwaburekoty napisał(a):

Czy ktoś z Was wykorzystał kody w celu subskrypcji do showmax? Dostałam kod do vouchera, klikam "wykorzystaj voucher", a przenosi mnie do ekranu, gdzie mam wybrać rodzaj płatności.... Nie wierzę w moje szczęście loteryjne, więc kupiłam chipsy tylko w tym celu, a i tak coś mi nie idzie... Pomocy.....

wymierasz tam tą promocję kodem showmax, ale i tak potem musisz połączyć to konto z paypal, kartą kredytową lub dodać do rachunku np. orange. Po wklepaniu kodu jest komunikat, że konto będzie aktywne po wskazaniu metody płatności za abonament. Dlaczego? Bo w regulaminie jest napisane że - jeśli nie wyłączy się subskrypcji, to showmax będzie automatycznie pobierał kasę za kolejne miesiące. Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

synk

#6468951 Napisano: 02.03.2018 10:43:56 w Lay's
moskala22 napisał(a):

u mnie na szczęście mam potwierdzenia na mailu (Chrome)

chrome to nie domena, to przeglądarka. Problemy są na o2, na interii. Więcej nie wiem bo i nie gram na całe osiedle Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

synk

#6468950 Napisano: 02.03.2018 10:42:38 w Lay's
monkakk napisał(a):

Ktoś pisał do Avanti z zapytaniem o to, że zgłoszenie zostało wg. strony przyjęte, a potwierdzenia na @ brak?

pisałem. zgłoszenia docierają. Mają powiadomić informatyków Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

synk

#6462632 Napisano: 12.02.2018 17:21:35 w Wkurza mnie...
że regulamin sobie, a wyniki sobie...a organizator ma na to wywalone Wyświetl w wątku >>

synk

#6462233 Napisano: 11.02.2018 20:34:38 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

kreatia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy faceci jedzą skarpetki? Kupiłam 3 tygodnie mojemu 10 par i już nie ma żadnej do pary o.O Muszę zacząć kupować identyczne... chociaż i tak by ginęły. 

Potwór skarpetkowy, żyje w pralce i zjada skarpetki, zwykle jedną od danej pary emotka Ostatnio miałam reklamówkę a w niej 27 skarpetek bez pary! Odczekałam miesiąc, nie znalazły się, więc wywaliłam. Ten potwór ma różne etapy aktywności, ale wytępić się go nie da emotka

A wiesz, że już wkrótce czeka Cię wiele niesamowitych odkryć w postaci brakujących drugich połówek?
One właśnie wtedy zaczynają się ujawniać. Cwaniaki.

skad ja to znam....mam ten sam problem, ale syna....wiec angazuje go do ukladania "niedoparek" ale i tak duzo wywalam, bo nie ma, diabel nakryl ogonem emotka

a ja nie rozumiem tego fenomenu. U mnie zawsze jest komplet Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6460409 Napisano: 06.02.2018 16:06:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wyborowa od Mistrza, kurierem DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6457824 Napisano: 30.01.2018 18:12:17 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

Wkurzył mnie dziś do imentu listonosz. Autentycznie szlag mnie trafił. 
Zostawił awizo (mimo, że byłam w domu cały dzień). Wiele razy mu się to zdarzało, więc jakoś tydzień temu poszłam na pocztę i wymyśliłam takie rozwiązanie sytuacji:
nie mam windy, piętra wysokie, rozumiem, że facetowi nie chce się wchodzić. Jest starszy, pewnie go to męczy. Wymyśliłam zatem, żeby jak ma dla mnie przesyłkę to zadzwonił domofonem - zejdę i odbiorę. Sytuacja win-win, bo listonosz ma list doręczony, nie nabiega się po schodach, a paniom na poczcie nie będę później głowy zawracać. 
Co na to listonosz? Dalej wrzuca awiza. Po co skorzystać z domofonu emotka  

jeśli to są paczki - to po prostu on ich nie zabiera ze sobą. Ma w założeniu że AVIZO zostawi. Po co ma targać kartony jeśli człapie na piechotę albo rowerem jeździ? To takie cwaniactwo trochę - ale tak to działa Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

synk

#6452278 Napisano: 13.01.2018 17:36:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

delvitto napisał(a):

po 6 miesiącach US nie ma nic do roboty przy takich nagrodach, chyba? 

zwycięzca musi być w posiadaniu nagrody co najmniej 6 miesięcy, ale przecież chociażby w przypadku tych telewizorów nie minęło jeszcze pół roku

teoretycznie nie musi czekać pół roku. Skoro "łatwo przyszło" - to przecież może odprowadzić podatek. Jeśli do tego ma protokół przekazania nagrody z wymienioną wartością - to ma koszt uzyskania tej nagrody większy jak sprzedaży i nie płaci podatku (dla bezpieczności lepiej mieć pisemną interpretację tego kosztu przez US). Najwyżej wejdzie w następny próg podatkowy.
Ja się zastanawiam czy tu nie jest inny przekręt - np. Agencja (organizator) ma w regulaminie przepis że nagroda nie odebrana/przyznana zostaje własnością agencji. I nie przyznaje tych nagród. A potem je odsprzedaje. Wyświetl w wątku >>

synk

#6450952 Napisano: 10.01.2018 09:49:19 w Wkurza mnie...
jakaś paczka przyjechała - dzwoni kurier, zgadza się tylko kod pocztowy i telefon - a nie zgadza się ani nazwisko, ani ulica. Konsternacja. Pewnie paczka wróci do nadawcy Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6450815 Napisano: 09.01.2018 19:42:30 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się że ANTEK będzie miał czas na bezpieczne podróże ze Stolycy do Torunia Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6446478 Napisano: 28.12.2017 17:48:32 w Giełda Kodów ; )
b011375 napisał(a):

mowie o laysach

superloser napisał(a):

b011375 napisał(a):

te kody nie dzialaja u was tez na filmy ? bo ja co wpisze to nie dziala zaden odpisali mi ze to z innego konkursu tylko pytanie jakiego

Jakie kody???

W temacie : Actimel 5 za 5 play

może nie te kody dajesz? Trzeba 2 kody z paczek wymienić na 1 kod filmowy, i dopiero ten wklepać na VOD Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6443470 Napisano: 18.12.2017 14:34:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Prośba do osób które już robiły lub będą robić zakupy w Lewiatanie - prosze o potwierdzenie że kwota do wydania to 1850 zł z groszami (2000 zł to kwota brutto)
U mnie kobieta z którą rozmawiałam cały czas mówiła żebym przygotowała sobie listę zakupów za 2000 zł

emotka no przecież na półkach masz ceny brutto, więc lista ma być na 2000

a podatek od wygranej? 2000+ podatek czy 2000 razem z podatkiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6441674 Napisano: 13.12.2017 19:15:04 w Visa Konkursy
ace napisał(a):

A co do nielegalnego pobytu to mi się wydawało, że za to dostaje się dożywotni ban...

no, na razie kolega dostał zakaz starania się o wizę do końca okresu karencji - czyli 10 lat po powrocie. A czy potem dostanie wizę - nie wiadomo. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6441639 Napisano: 13.12.2017 17:58:13 w Visa Konkursy
bonitta napisał(a):

Ja wygrałam Utah z drugiego tygodnia, to chyba faktycznie ostateczny termin na rozdanie głównych a to dlatego, że najpóźniej 10 stycznia muszę dostarczyć do organizatora numery wiz, moje i męża. Wczoraj złożyłam podanie o wizy (160 dolarów od łebka - masakra) i termin na rozmowy z konsulem mamy na 3 stycznia. Jeśli konsul odmówi wiz (a może) to nagroda przepada i jesteśmy w plecy o 320 dolarów emotka  Na ten moment cieszę się z tego tylko połowicznie bo martwię się formalnościami, organizator w żaden sposób nie wpływa na konsula (bo nie może). I teraz jak ktoś wygra 27 grudnia, powiadomią go załóżmy 5 stycznia, to już nie zrobi nic. Wylot jest 6 lutego. Także wydaje mi się, że faktycznie te wyjazdy będą rozdawane teraz (mnie powiadomiono 11 grudnia a zgłoszenie z 25 listopada). 

W Krakowie można było wyhaczyć termin rozmowy za tydzień (było to miesiąc temu). Co do skuteczności rozmowy, jeden kolega dostał, drugi dostał zakaz do czerwca2018 - bo wtedy mija mu okres karencji za nielegalny pobyt. Ten co dostał nigdy wcześniej wizy nie miał i nie starał się. Tydzień czasu czekali na odpowiedź (nie wiedzieli czy tak, czy nie), choć zazwyczaj negat dają od razu. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6439581 Napisano: 09.12.2017 19:20:59 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie że chcę zapytać o coś na facebooku konkretną markę, nie jako komentarz tylko jako post na ich stronie i wychodzi mi że nie mam uprawnień żeby pisać emotka druga sytuacja dziś taka emotka wzięli mi jakieś uprawnienia czy co emotka emotka

a czy nie zdarzyło się tak, że kiedyś był jakiś konkurs u nich, polubiłeś fanpage, a po zakończeniu konkursu cofnąłeś polubienie? emotka

Administrator ma teraz możliwość nadawania uprawnień dla fejsbukowiczów - wielu ma np. dodawanie postów po moderacji, albo wogóle blokadę (ze względu na trolowanie i wypisywanie głupot). Jest też możliwość zablokowania wysyłania wiadomości - więc fanpage jest tylko platformą jednostronnej komunikacji dla firmy.
A na tej stronie są już jakieś prywatne posty? Wyświetl w wątku >>
0 0