Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego dziś wzięłam udział w konkursie Viscoplast i zaczynam modlić się o cud
Jedyne co w chwili obecnej chciałabym wygrać to voucher wycieczkowy Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam od znajomego zaproszenie na wesele (jako osoba towarzysząca) pod koniec czerwca. Biorąc pod uwagę, że ostatni raz byłam na weselu w 2010 roku byłabym wdzięczna za wskazówki dotyczące ubioru... słyszałam, że kiedyś była taka zasada, że nie wypada na wesele ubrać się w czarną sukienkę. Osobiście celowałam właśnie w czerń lub granat (bo w tych kolorach najlepiej się czuję). W związku z tym, że kreacja Victorii Beckham, którą założyła na ślub Harrego i Meghan była szeroko komentowana (jedni mówili, że założenie ciemnogranatowej sukni to duże faux pas, drudzy że szczyt klasy i elegancji ) byłabym wdzięczna za wskazówki, jak to wygląda u nas Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ja chodziłam do gimnazjum to też mieliśmy rekolekcje w czasie zajęć. Przychodziliśmy na dwie pierwsze lekcje a potem szliśmy do kościoła (jakieś 200m od szkoły). Osoby niewierzące szły już wtedy do domów bo po kościele już mieliśmy wolne.
Swoją drogą pamiętam, że któregoś roku wypadały Misje i rekolekcje były prowadzone w szkole. Wszystko odbywało się na hali sportowej. Wszystko czyli spowiedź też! Wyobraźcie sobie jak wyglądały konfesjonały: dwa drewniane krzesełka obok siebie, porozstawiane w kilku punktach na hali (NA HALI NA KTÓREJ WSZYSTKO SIĘ NIESIE). Pamiętam jak byliśmy przerażeni, że musimy sobie po prostu usiąść twarzą w twarz z księdzem i opowiadać o swoich grzeszkach. Chcieliśmy robić to w torbach papierowych na głowach więc katecheci powiedzieli, że możemy wyspowiadać się normalnie w kościele (np podczas rekolekcji dorosłych) Ogólnie bardzo fajnie to wspominam Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby ktoś szukał pomysłu na pakowanie wielkanocnych upominków Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze w temacie czekoladowych zajączków Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.aucha...s7xoF90aAs23EALw_wcB
Ahhh tak się ucieszyłam tamtą ceną po 0,99 zł (muszę kupić dużo zajączków) i teraz klops... Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś widział je w Rossmannie i może potwierdzić cenę? Bo nie chce mi się wierzyć Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio narzekałam na pewną osobę, która zbiera głosy obiecując rewanż. Rewanżu oczywiście nie ma a @cb656 obśmiał mnie, że polemizuję z botem
W związku z tym, że zostaję codziennie zasypywana wiadomościami z prośbą o kolejny głos (od owej osoby/bota ) postanowiłam oddawać głosy na zgłoszenia innych osób (są tam również inni forumowicze). W wiadomości zwrotnej odesłałam numerek (zupełnie inny niż liczba osoby zainteresowanej) a w odpowiedzi dostałam "dziękuję bardzo, pozdrawiam" Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś wie czy to mleko jest dostępne w jakimś stacjonarnym sklepie? nie ma ich w supermarketach typu Auchan i Biedronka ani w Rossmannie. Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem ludzi, którzy oceniają sprzedającego w następujący sposób "Czas dostawy miał wynosić max 14 dni, przesyłka doszła po 40 dniach, co do oryginalności towaru również mam zastrzeżenia, chyba podróbki." po czym dają POZYTYWNY. I w ten sposób gdy znajdę sobie odpowiednie buty, sprawdzam opinię o sprzedającym i widzę, że ma 200 pozytywnych komentarzy i 5 negatywnych decyduję się na zakup. A później po miesiącu czekania na przesyłkę zaglądam na ten profil jeszcze raz i dopiero po przeczytaniu tych wszystkich POZYTYWNYCH opinii (teoretycznie) ZADOWOLONYCH z zakupów klientów widzę jaka jest sytuacja.
Postanowiłam wystawić tej osobie opinię NEGATYWNĄ bo nie zgadzał się czas dostawy ani sam towar (zależało mi na całych czarnych butach bez żadnych wstawek w innych odcieniach - na zdjęciach buty były "soczyście" czarne - otrzymałam wyblakłe, matowe, bardziej szare niż czarne). Sam towar pomijam, kupię drugie. Chodzi mi o czas dostawy. Po przeczytaniu regulaminu zdecydowałam się na zakup odpowiednio wcześniej bo chciałam aby buty na pewno dotarły przed planowanym wyjazdem na urlop. Dotarły dwa tygodnie później.
Tak jak wspomniałam wystawiłam negatywny komentarz bo byłam niezadowolona z zakupów. Następniedostałam od sprzedającego 7 maili z obelgami a na koniec z prośbą o usunięcie. Wszystkie zignorowałam, komentarza oczywiście nie usunęłam.
Być może z tego powodu ludzie wolą zakupy ocenić jako pozytywne a w opisie napisać, że w zasadzie wszystko się nie zgadza ale moim zdaniem takie postępowanie tylko wprowadza innych w błąd. Szkoda. Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekałam na przesyłkę dosyć długo (były opóźnienia ze strony sprzedającego), dziś ponownie się upomniałam a w odpowiedzi dostałam informację, że paczka czeka na poczcie od 5 lutego! Żadnego awizo nie mam bo sprawdzam skrzynkę codziennie. Kiedyś się wkurzałam, że kurier nawet nie dzwoni domofonem tylko od razu wrzuca awizo, teraz się nawet nie fatygują, żeby przyjechać.
Wyświetl w wątku >>