Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lola.lola

lola.lola

#6095267 Napisano: 16.10.2015 18:08:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zuczek napisał(a):

Szczerze mówiąc to regulamin czytałem, ale po pierwsze jest napisane, że uczestnik POWINIEN (nie musi)  kupić produkt Wawel, po drugie nie bardzo wierzyłem że wygram:) A ich odp. właśnie nie jest jednoznaczna bo napisali tylko, że paragon nie może być wcześniejszy niż 6.10 a nie że powinien być z dnia wcześniejszego niż udział w konkursie o co pytałem. Poza tym nie dostałem jeszcze oficjalnego potwierdzenia o wygranej więc teoretycznie mogę nie wiedzieć:)

To jakie jest to nieoficjalne? Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095239 Napisano: 16.10.2015 17:23:46 w Czy informują/ informowali?
rkvi napisał(a):

A czy poinformowali wszystko w Ferrero Rocher? Buuuu:(

Tego nie wie nikt emotka  ale pewnie tak, za jednym zamachem..  Trzeba próbować dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095186 Napisano: 16.10.2015 15:58:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
u mnie też winko ale nie wiem z jakiego dnia...
akurat  byłoby na wieczór emotka  ale z powodu choroby raczej herbatka z cytryną..... Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6094911 Napisano: 16.10.2015 11:42:41 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie bolące gardło..... zaczyna się...... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6094521 Napisano: 15.10.2015 16:35:30 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Ale mi narobiłyście ochoty na rybkę! Na łososia... mmmm..., mniam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6094203 Napisano: 15.10.2015 10:23:12 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

serene napisał(a):

Wkurza mnie to,że zepsuła mi się zmywarka- przez 7 lat oduczyłam się zmywania...wstyd..

Zamiast tworzyć piękne sentencje na konkursy stoję nad garami i zmywam po całej familii...koszmar!

Rozumiem Cię doskonale. Ja wreszcie po ośmiu latach ręcznego zmywania odpaliłam zmywarkę. Po trzech miesiącach posiadania zmywarki nie wyobrażam sobie, żeby jej nie mieć.

Przy zmywaniu też można coś stworzyć emotka  tak samo jak w wannie czy jadąc pociągiem  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6094074 Napisano: 14.10.2015 22:46:56 w Pomocy!!!!
rogaliczek napisał(a):

ondine napisał(a):

netka2000 napisał(a):

ondine napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Czy ktoś kupował buty na stronie eobuwie.com.pl ? Chodzi mi o to, czy są oryginalne.. chciałam kupić sobie emu (tak wiem, tragedia, brzydkie i jak można to nosić) ale mi się one podobają i w tym roku chciałam kupić oryginalne. Dlatego chciałabym wiedzieć, czy tam na pewno będą. 
Ktoś coś wie w tym temacie ?  emotka

Nie kupowałam, ale obstawiam, że śmiało można kupować. W ostatnim Avanti była gazetka tej strony (mam jakiś kod -40 zł na pierwsze zakupy, gdybyś była zainteresowana, nie wiem czy jest uniwersalny), więc nie sądzę, żeby się reklamował w taki sposób sklep z podróbkami emotka

Tylko nie mylić ebuty z eobuwie. Tym pierwszym mozna zaufać

A eobuwie nie? Bo ja właśnie mam ulotkę z eobuwie i lola.lola też pyta o eobuwie emotka

Ja kupowałam tam buty i jestem bardzo zadowolona.

Dokładnie, chodzi mi o eobuwie... emotka  dziękuję za wszystkie informacje, zależy mi na tym żeby te nieszczęsne emu były oryginalne i naprawdę grzały a nie jak te wszystkie podróbki emotka  zima zbliża się wielkimi krokami i już mam w nosie "piękny wygląd", grunt żeby było ciepło emotka   emotka   emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6093763 Napisano: 14.10.2015 15:32:32 w Czy informują/ informowali?
iwonciaaa napisał(a):

A Ferrero z etapu, który się kończył w niedzielę 11.10 emotka ?

Pewnie jeszcze nie było.. tydzień temu informowali w czwartek... ale kto wie jak jest tym razem...
Choć po ostatniej burzy jaka się rozpętała apeluję do osób, które wygrają i nie będą miały ochoty się pochwalić, niech dadzą chociaż znać, że informowali  skracając tym samym udręki wyczekiwania na telefon u pozostałych emotka  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6093730 Napisano: 14.10.2015 15:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawa jestem ile paczuszek ferrero rocher (na przykład) dostali dziś nauczyciele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6093657 Napisano: 14.10.2015 13:29:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rachel napisał(a):

Na faktorii win gralam codziennie bez skutku .w weekend poprosilam meza by zagral.dzisiaj dostal info ze nie wygral.ja przez tyle dni zadnej wiadomosci.czy oni cos przysylali? Czy tylkk jego pocieszylu mailem.mam poczte na tlenie. Codziennie sprawdzam wszystkie foldery spam tez.

Ja wczoraj dostałam info z wygraną - prawdopodobnie z soboty...  Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6092674 Napisano: 13.10.2015 11:22:43 w Pomocy!!!!
Czy ktoś kupował buty na stronie eobuwie.com.pl ? Chodzi mi o to, czy są oryginalne.. chciałam kupić sobie emu (tak wiem, tragedia, brzydkie i jak można to nosić) ale mi się one podobają i w tym roku chciałam kupić oryginalne. Dlatego chciałabym wiedzieć, czy tam na pewno będą. 
Ktoś coś wie w tym temacie ?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6092463 Napisano: 12.10.2015 21:00:38 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

Gdzie jest kod na ferrero ?

w środku pod pralinkami jest kartonik z kodem Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6092447 Napisano: 12.10.2015 20:34:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe kiedy faktoria roześle wyniki z soboty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6092330 Napisano: 12.10.2015 17:40:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

elotta napisał(a):

brudny napisał(a):

Napisałem do Wawel w sprawie konkursu, bo nie chciał mi przejść formularz i dostałem odpowiedź, że w weekend w niektórych godzinach wiele osób jednocześnie wysyłało zgłoszenia i pojawiły się problemy techniczne oraz że dziennie spływa nawet 1500 zgłoszeń emotka  Teraz już rozumiem, czemu tam tak ciężko coś trafić.

Raczej mnie to nie zaskoczyło emotka  Konkurs jest popularny i raczej łatwy (bo nie każdy w swoje zgłoszenie wkładaduża pracy i serca emotka , a nagroda całkiem okazała. Pewnie wiele osób również przeoczyło, że trzeba mieć paragon, więc i zgłoszeń mnóstwo...

Przymierzałam się do tego konkursu ale w końcu nic ciekawego mi nie przyszło do głowy...
Trzeba mieć paragon na jakieś konkretne cukierki Wawel, czy dowolne?

Ja mam na batony, w regulaminie jest, że dowolny produkt Wawel emotka

Aaa to fajnie emotka  dzięki za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6092297 Napisano: 12.10.2015 17:08:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

brudny napisał(a):

Napisałem do Wawel w sprawie konkursu, bo nie chciał mi przejść formularz i dostałem odpowiedź, że w weekend w niektórych godzinach wiele osób jednocześnie wysyłało zgłoszenia i pojawiły się problemy techniczne oraz że dziennie spływa nawet 1500 zgłoszeń emotka  Teraz już rozumiem, czemu tam tak ciężko coś trafić.

Raczej mnie to nie zaskoczyło emotka  Konkurs jest popularny i raczej łatwy (bo nie każdy w swoje zgłoszenie wkładaduża pracy i serca emotka , a nagroda całkiem okazała. Pewnie wiele osób również przeoczyło, że trzeba mieć paragon, więc i zgłoszeń mnóstwo...

Przymierzałam się do tego konkursu ale w końcu nic ciekawego mi nie przyszło do głowy...
Trzeba mieć paragon na jakieś konkretne cukierki Wawel, czy dowolne? Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6091768 Napisano: 11.10.2015 19:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarnygreg napisał(a):

migi napisał(a):

Pytanie do osób, które już grały w ferrero. 
Czy kod z pudełka Gold Edition można zobaczyć bez otwierania pudełka. Tzn. czy np. jeśli kupię i zagram, to jeszcze nada się na prezent?

Dzień Nauczyciela blisko emotka

nie, trzeba odpakować pudełko, kartonik jest na dnie, kodem do wewnątrz, nawet nie byłam pewna czy pudełko jest promocyjne,
i chyba w razie wygranej trzeba ten kod dostarczyć z paragonem

Ja mam problem z tym kodem, a konkretnie z jego czcionką bo nie wiem czy jest na nim "V" czy "U" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6091659 Napisano: 11.10.2015 12:26:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że już jest tak zimno... a w radiu mówią, że od jutra będzie coraz gorzej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6091452 Napisano: 10.10.2015 18:08:08 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A ja dziś kupiłam szczoteczkę Colgate i co- okazało się ,że na paragonie jest Szczoteczka do zębów i wsio , ehhh!

Ja miałam po zakupie Prince Polo na paragonie: 3x art.spożywcze emotka
Oczywiście kto kupil? Mąż emotka

Ja ostatnio robiłam zakupy w małym sklepiku w centrum Warszawy.. na paragonie 
- woda
- słodycze
- mleko

kupowałam Łaciate dlatego cieszyłam się, że do konkursu nie potrzebny jest paragon tylko sam kod... Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6091417 Napisano: 10.10.2015 16:03:01 w Wygraj mi / Wygram za...
malgorzata_b napisał(a):

Czy ktoś pomoże wygrać pizze ?

spróbuję

jakby jeszcze ktoś chciał, to dajcie maile... siedzę cały dzień przy komputerze to mogę pomóc.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6091385 Napisano: 10.10.2015 13:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W temacie tych win z faktorii - też tak macie, że ciągle wam się powtarzają? Ja polowałam na jedno upatrzone i mimo, że zaznaczałam różne odpowiedzi to ciągle pojawiały mi się takie same wina..
Wyświetl w wątku >>
0 0