Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lola.lola

lola.lola

#6100641 Napisano: 25.10.2015 14:04:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia3 napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

Na konkurs Łaciatego pocztą odsyła się tylko kod z opakowania? Żadnych oświadczeń nie trzeba?

Podbijam pytanie?Żadnych danych?

Już była rozmowa na forum i z tego co pamiętam to chyba jak wysyłało się zgłoszenie przez formularz na stronie to wystarczy odesłać sam kod.. choć ja napisałam na kartce dodatkowo swoje dane (nie jestem obeznana w odsyłaniu tego typu rzeczy emotka  ) Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6100445 Napisano: 24.10.2015 17:53:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
victorious napisał(a):

holala napisał(a):

jak tam Wasze wina z faktorii?

Moje chyba wypił kurier emotka , bo do mnie nie dotarło.

A wiesz, że to bardzo możliwe? Do mnie pewnego dnia zadzwonił bo akurat nie było mnie w domu i pyta co ma zrobić więc mówię, że będę za około godzinę a on na to, czy może po prostu zostawić za furtką bo niepotrzebne mu w sumie potwierdzenie emotka  i na szczęście zostawił ale jedno nie doszło więc kto wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6100358 Napisano: 24.10.2015 13:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

dokładnie emotka  to nawet wstyd wygrać tak znanymi słowamiemotka  tzn może nie wstyd wygrać, a wstyd wysyłać takie zgłoszenie emotka  nie zazdroszczę wygranej, bo zwyczajnie należy się za oryginalny, samodzielny tekst emotka  kilka praw autorskich do części powielanego tekstu zostało przekazanych innym właścicielom emotka  załóżmy taka sytuacja: Łaciate kręci spot reklamowy z tym hasłem emotka   ale Absolwent mówi: to nasze hasło i chce 250 tys. odszkodowania emotka  jaką zatem wartość ma 20 tys. za powielony, nieoryginalny, niesamodzielny tekst? lola.lola ale nie musi tak być jeżeli zwyczajnie nie będziemy się na takie plagiaty godzić  emotka  byłam chora i zgłoszenie wysłałam niemal w ostatniej chwili nawet nie licząc na główną, ale żal mi osób, które się starały, bo przykładowo wyświetlane hasła są fajne i oryginalne emotka  zupełnie nie rozumiem obrońców zwycięzcy? jak można bronić "'cudzy" chyba nawet dzieciom znany tekst....

może obrońcy postępują dokładnie tak samo emotka   swój broni swego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6100345 Napisano: 24.10.2015 13:13:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja wam powiem jeszcze w temacie Łaciatego, że dużo większą satysfakcje dałoby mi wygranie 20 tysięcy  wymyślonym przez siebie hasłem, niż cudzym ze zmianą kilku słów..
No ale wiadomo, ludzie są różni i już nie raz było widać, że żeby tylko wygrać są w stanie posunąć się do różnych rzeczy.
Szkoda, ale tak było, jest i niestety będzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6100315 Napisano: 24.10.2015 11:27:16 w SZUKAM....
Szukam informacji odnośnie FESTIWALU OWOCÓW EGZOTYCZNYCH w Biedronce..
Komuś może rzuciło się w oczy ile kosztuje Smoczy Owoc (Pitahaja) ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6100308 Napisano: 24.10.2015 11:14:21 w SZUKAM....
Szukam informacji odnośnie FESTIWALU OWOCÓW EGZOTYCZNYCH w Biedronce.
Ktoś może zwrócił uwagę jaka jest cena Smoczego Owocu (Pitahai) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6100012 Napisano: 23.10.2015 18:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiunia260 napisał(a):

defed dziękuję za screen...u mnie tego nie ma  emotka  w miejscu tych "życzeń" mam tekst :

Pamiętaj, aby otrzymać nagrodę, przekaż oryginał zwycięskiego kodu z opakowania Organizatorowi w ciągu 10 dni od otrzymania wiadomości e-mail lub SMS. 

u mnie też teraz jest taki tekst a wcześniej była treść życzeń taka jak na screenie.. może już ktoś zgłosił tą pracę i coś moderują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6099944 Napisano: 23.10.2015 17:04:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olabas napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

W Łaciatym wyniki - pięknie ładnie - a gdzie te nagrodzone teksty, które według regulaminu miały też być na stronie? Pytam apropos tych życzeń na miarę 20 tys emotka

To chyba te "życzenia" wygrały:
Ślubuję Ci Łaciate miłość, wierność i uczciwość konsumencką oraz że kolejne 20-lecia spędzisz zawsze ze mną!

Faktycznie chyba te zyczenia bo podświetlone na złoto ale ileż razy to samo hasło może wygrywać w różnych konkursach emotka

dokładnie, nazwijcie mnie zazdrośnicą, ale strasznie mi się nie podoba powielanie tych samych teksów w wielu konkursach... emotka

każdemu się to chyba nie podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6099855 Napisano: 23.10.2015 15:08:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Swoją drogą w kwestii Łaciatego ciekawa jestem ile osób posmyra paznokciem napis ŁACIATE myśląc "może da się jakoś to zdrapać" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6099636 Napisano: 23.10.2015 11:44:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Też miałam przygody z Telepizzą przy pierwszej edycji konkursu..
Chciałam zrealizować wygrany kupon z dostawą, zadzwoniłam i tłumaczę, że mam kod promocyjny a Pan zaczął mi wmawiać, że na pewno pomyliłam sieć pizzerii emotka  potem zawołał jakąś Panią, która twierdziła że nie można kodu zrealizować w dostawie aż w końcu zawołała kierowniczkę, która o promocji na szczęście wiedziała ale nie umiała wprowadzić kodów emotka
Także konkursy Telepizzy nie są chyba za bardzo dopracowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6096996 Napisano: 20.10.2015 15:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O nieee... jak to się stało, że przegapiłam jeden etap ŁACIATEGO emotka  emotka  emotka
źle mi się coś zakodowało i myślałam, że do piątku mam szansę na miseczkę emotka
a tu teraz talerz........ (moim zdaniem najsłabszy ze wszystkich elementów zestawu) Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6096819 Napisano: 20.10.2015 11:39:09 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie... POCZTA POLSKA. 
Poszłam dziś rano przed pracą na pocztę, patrzę że są dwie osoby więc spokojnie zdążę... pani obsługiwała kobietę przede mną, później szukała paczki dla pana przez ok 5 minut (nie znalazła) później jeszcze raz tamtą kobietę bo zrobiła błąd w jakimś wydruku (napisała słowo "skóra" przez "u") i ponownie zaczęła szukać paczki.. Gdy ją znalazła tamta kobieta znalazła kolejny błąd i trzeba było poprawiać... a ja tak sobie stałam i stałam po głupi znaczek... w końcu zniecierpliwiona (bo za dwie minuty odjeżdżał mój pociąg) zapytałam, czy mogę zostawić list i zapłacić za znaczek priorytetowy.. z ŁASKĄ powiedziała, że dobrze.... TAKŻE MÓJ JEDYNY KUBECZEK Z ŁACIATEGO JEST POD WIELKIM ZNAKIEM ZAPYTANIA  bo nie mam pewności czy na pewno list zostanie wysłany....
emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095957 Napisano: 18.10.2015 17:14:26 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Wkurza mnie moja pierwsza w życiu angina......... to po prostu jest jakiś koszmar.......... emotka emotka emotka

Doskonale rozumiem, przechodziłam przez to miesiąc temu, przez tydzień nie jadłam i mało co piłam, bo nawet dziąsła miałam zajęte anginą... Przeleżałam 2 tygodnie w łóżku, najpierw antybiotyk, potem zastrzyki i w rezultacie dopiero po 1,5 tygodnia zaczęło mi lekko przechodzić emotka
Także dużo zdrowia i cierpliwości życzę emotka

O nieee... nie strasz mnie nawet! emotka  ja dostałam antybiotyk na 8 dni i mam nadzieje, że pomoże i choroba nie rozwinie się bardziej.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095942 Napisano: 18.10.2015 15:42:39 w Dziś w telewizji polecam film...
Ktoś poleci jakiś przyjemny film choremu człowiekowi? Pogoda taka, że nic tylko zakopać się pod koc i obejrzeć coś ciekawego emotka
niekoniecznie w tv, może ogólnie coś polecacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095887 Napisano: 18.10.2015 11:07:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moja pierwsza w życiu angina......... to po prostu jest jakiś koszmar.......... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095751 Napisano: 17.10.2015 19:49:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarnygreg napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Jak ja sie cieszę, że wysłałam tylko jedno zgłoszenie! Swoją drogą ciekawi mnie czy coś jeszcze dorzucić do koperty oprócz kodu? Taki jeden kod to trochę biednie wygląda emotka

Jeszcze można dorzucić piękną kartę okolicznościową z życzeniamiemotka
a serio, pewnie kartkę z danymi, moze wydruk ze strony, formularz jakiś czy cóś

No ja właśnie też się nad tym zastanawiałam jak oni później się odnajdą w tych 2000 kodów... może też zapakuję im formularz z danymi na wszelki wypadek jakby mój jeden mały kodzik miał się gdzieś zawieruszyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095489 Napisano: 16.10.2015 22:23:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ta porcelana byłaby taka ładna gdyby nie ten napis..... teraz dopiero zaczął razić mnie w oczy, jak wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095482 Napisano: 16.10.2015 22:14:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barszcz napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

mam pytanie czy w emailu od łaciatego macie sformułowanie " Twoje życzenia w konkursie zostały wyłonione......" czy pisze wam w liczbie pojedyńczej???? Twoje zyczenie??

Też mam liczbę mnogąemotka

Również mam liczbę mnogą a wysłałam tylko jedno zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095295 Napisano: 16.10.2015 18:33:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dopiero była większa rozmowa na ten temat, że niektórzy grają a nie mają paragonu bo odbierają szanse wygrania osobom, które przeczytały regulamin i się do niego zastosowały Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6095284 Napisano: 16.10.2015 18:22:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aaaa okej, myślałam że najpierw są maile a potem publikacja, coś pomieszałam... Wyświetl w wątku >>
0 0