Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież chyba do połowy grudnia trwa konkurs Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś przeglądając półki wpadło mi w oko małe opakowanie Ferrero (100g) i myślę sobie: "Dobra. Pogoda do bani. Przede mną 10h w pracy. Kupię. Może się uda." Wzięłam i patrzę na cenę: 16.90 zł. Odłożyłam szybciej niż wzięłam.
Czekając w kolejce pomyślałam "hmmm no to może jakiś baton". Sięgając po Grześka przypomniałam sobie o loterii Prince Polo więc ostatecznie wybór padł na nie. Teraz zadowolona siadam sobie do komputera chcąc zgłosić paragon i co na nim widzę......
- woda
- mleko
- słodycze
Życie chyba daje mi jakieś znaki, żebym definitywnie odpuściła sobie loterie. Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś miałam też sytuację gdzie dwie dziewczyny również jechały chodnikiem, widziały że idę z naprzeciwka i jechały sobie obok siebie więc w efekcie to ja musiałam zejść z chodnika na ulicę, żeby sobie królewny mogły przejechać... Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastanawia mnie tylko o co chodzi w tych zdjęciach - bo do tematu podeszłam trochę inaczej natchniona dzisiejszym projektowaniem kuchni - a te wystrojone panie (i panowie) z przykładu niezbyt do mnie przemawiają Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka dni temu na instagramowym profilu jednej z aktorek widziałam, że otrzymała krówki ze spersonalizowanymi opakowaniami - każda krówka miała imię bliskiej jej osoby. Pomyślałam sobie, że super pomysł bo zbliża się wyjątkowa impreza i mogłabym zamówić takie krówki dla gości.
Niestety okazało się, że skoro gości będzie 19 to muszę zamówić.... 19kg krówek (1kg = 60zł) bo nie zrobią mi mixu 1kg różnych imion tak jak wspomnianej aktorce.
Po pierwsze cena wychodzi absurdalna a po drugie nie miałam zamiaru rozdawać po kilogramie tylko po kilka sztuk.
Denerwują mnie te reklamowe zagrywki różnych firm, które tylko wprowadzają przeciętnego człowieka w błąd... a tak się ucieszyłam jak to zobaczyłam, bo pomysł na niespodziankę wydał mi się ciekawy Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818