Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lola.lola

lola.lola

#6131578 Napisano: 14.12.2015 18:37:03 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Wkurza mnie, że na stronie empiku są podane ceny, które mogą wprowadzić człowieka w błąd  emotka  Zadowolona wybrałam się dziś na zakupy po prezenty, chciałam kupić dwie gry planszowe... Dixit w internecie jest w promocji ze 119 zł na 84 zł natomiast Pędzące Żółwie przecenione z 64 na 42.. nie wiedziałam, że te ceny obowiązują tylko w internecie i niestety musiałam dopłacić bo pan powiedział, że przed świętami z internetu nie dojdą emotka  (nie wiem czy mnie nie oszukał, żebym kupiła drożej)

Dziwne, że z Internetu nie dojdą, jeszcze jest 9 dni roboczych do wigilii... Na stronie jest info, że wysyłają w ciągu 24h, więc nawet jakby przed świętami Empikowi się czas wysyłki przedłużył, a poczcie dostarczenia to myślę, że by doszły...

Też tak pomyślałam, ale skoro dostałam taką informację od pracownika sklepu to wolałam nie ryzykować... może teraz jest tyle zamówień, że już nie mogą zagwarantować... nie wiem... wolałam już dopłacić i nie martwić się potem czy dotrą na czas czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6131559 Napisano: 14.12.2015 18:20:58 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że na stronie empiku są podane ceny, które mogą wprowadzić człowieka w błąd  emotka  Zadowolona wybrałam się dziś na zakupy po prezenty, chciałam kupić dwie gry planszowe... Dixit w internecie jest w promocji ze 119 zł na 84 zł natomiast Pędzące Żółwie przecenione z 64 na 42.. nie wiedziałam, że te ceny obowiązują tylko w internecie i niestety musiałam dopłacić bo pan powiedział, że przed świętami z internetu nie dojdą emotka  (nie wiem czy mnie nie oszukał, żebym kupiła drożej) Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6131545 Napisano: 14.12.2015 18:04:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Lipton Charakter herbaty najpierw wstawiają pracę do galerii czy rozsyłają maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6130885 Napisano: 13.12.2015 19:17:31 w SZUKAM....
snowflake napisał(a):

ziolko napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Wstałam rano, wyjrzałam przez okno i szukam odpowiedzi na pytanie...... czy będzie śnieg na święta? emotka

nie pamiętam, czy ma być czy nie emotka  ale za to wiem, ze pierwszy dzień wiosny będzie wietrzny i deszczowy emotka  plus minus 2 dni 

Podobno ma być...ok 11C..na plusie emotka

Ahh.. no to smutno... gdzie te białe święta, kiedy śnieg leniwie prószył za oknem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6130692 Napisano: 13.12.2015 10:41:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szala napisał(a):

Ciekawe co trzeba wysłać na konkurs listowy Tymbarka, by wygrać.

Też jestem ciekawa... codziennie wysyłam po kilka zgłoszeń (jedne zwyczajne, do drugich bardziej się przykładam) i zupełnie nie wiem co przypada do gustu jury... a jak widać niektórzy wygrywają po dwa razy nawet w jednym etapie więc ciekawi mnie, co tam trzeba wycudować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6130689 Napisano: 13.12.2015 10:33:21 w SZUKAM....
Wstałam rano, wyjrzałam przez okno i szukam odpowiedzi na pytanie...... czy będzie śnieg na święta? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6129921 Napisano: 11.12.2015 17:12:45 w SZUKAM....
Ja też widziałam w Tk maxx tylko w oczy rzuciły mi się wieeelkie słoje emotka  więc pewnie też drogie.. ale i tak warto tam zajrzeć, jest dużo świątecznych bibelotów  Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6129685 Napisano: 11.12.2015 14:24:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jacobs  -  II etap - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6129464 Napisano: 11.12.2015 11:21:48 w SZUKAM....
Właśnie też słyszałam, że Dixit jest fajny.. Dzięki olunka, edzia21, noisy0000 - poczytam o tych osadnikach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6129430 Napisano: 11.12.2015 10:50:58 w SZUKAM....
Szukam kogoś, kto poleci mi jakąś ciekawą grę planszową dla osób w wieku 30-35 lat.
Może znacie coś ciekawego?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6128834 Napisano: 10.12.2015 14:10:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

elotta napisał(a):

bethan napisał(a):

elotta napisał(a):

Chyba już nic, bo powinnaś sprawdzić przy kurierze.

Ludzie, nie powielajcie tych bzdur! Nie ma takiego obowiązku. Szkodę zgłasza się nawet mailowo u przewoźnika, kurier przyjeżdża i spisuje protokół.

Okej. Ale równie dobrze mogabym sama stłuc kubek i dzwonić.

Oni źle te kubki pakują-moim zdaniem urwane ucha to jest największa wina agencji, uszka kubków niemal stykają się ze szklanym opakowaniem kawy i wystarczy lekki wstrząs podczas podróży...
Ja tez dostałam potłuczony i wysłałam reklamację wraz ze zdjęciami do agencji: reklamacje@przepisynakawe.pl

Moje były zapakowane w tak wielki karton że myślałam, że od razu wysłali z kubkami z drugiego etapu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6128240 Napisano: 09.12.2015 19:42:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katoda napisał(a):

Czy udaje się Wam wygrać w jednym etapie na Jacobs na dwie osoby? (przy stałym IP)

Nie wiem jak jest ale mi się ani razu nie udało wygrać w danym etapie więcej niż raz.  W dwóch ostatnich etapach pomagałam na forum wtedy i moje ani mojej siostry prace nie wygrały, ale może to tylko przypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6128019 Napisano: 09.12.2015 15:35:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jacobs I etap, DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6127054 Napisano: 08.12.2015 15:00:17 w SZUKAM....
snowflake napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Szukam czy ktoś wie w jakim stacjonarnym sklepie mogłabym kupić świeczki o zapachu cynamonu.
Chodzi mi o takie większe świeczki, które mogłabym dołączyć do świątecznego prezentu (nie tealighty)..
Przeszłam wczoraj całe warszawskie Złote Tarasy i nic nie znalazłam emotka

Będę wdzięczna za podpowiedzi emotka

Ja bym poszukała sklepów mających w ofercie Kringle i Yankee  emotka

Aaaa! Dzięki! Widzę, ze Kringle jest pod Marriottem więc na pewno się tam udam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6127027 Napisano: 08.12.2015 14:32:56 w SZUKAM....
Szukam czy ktoś wie w jakim stacjonarnym sklepie mogłabym kupić świeczki o zapachu cynamonu.
Chodzi mi o takie większe świeczki, które mogłabym dołączyć do świątecznego prezentu (nie tealighty)..
Przeszłam wczoraj całe warszawskie Złote Tarasy i nic nie znalazłam emotka

Będę wdzięczna za podpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6125593 Napisano: 05.12.2015 15:34:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

A myślicie, że dziś będą wyniki z Tymbark Daj coś od siebie z 03.12 ? emotka

Ja właśnie czekam z nadzieją. Skoro Tymbark TESCO ma być dziś, a list do kapsla prowadzi ta sama agencja, to kto wie... emotka

Ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6125487 Napisano: 05.12.2015 10:13:01 w PLAGIATY
Rzeczywiście słaba akcja, że usunęli post, przecież tam nie było żadnych danych tej osoby.. a chyba ludzie mają prawo reagować widząc przekręty..
Tak czy siak wydaje mi się, że nie nagrodzą żadnej z tych prac bo później sporo osób by ich zasypało różnymi wiadomościami, że to nieuczciwe..

Ale swoją drogą myślałam, że będą publikować zwycięzcę razem z jego zgłoszeniem, a tu same imię i nazwisko więc nawet jak wygra jakiś plagiat to się nie dowiemy... emotka  więc może właśnie dlatego mają gdzieś czy ludzie nadsyłają swoje teksty czy kradzione... Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6125393 Napisano: 04.12.2015 22:28:37 w Udane wymiany - polecane nicki:)

Polecam rkvi emotka

Natomiast na jedną osóbkę trzeba uważać, na szczęście wykaśnione zostało na priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6125130 Napisano: 04.12.2015 16:26:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zaczytana-pola napisał(a):

lola.lola napisał(a):

"Życzę Wam by łaciata krowa na Wall Street stanęła i miejsce złotego byka zajęła! Żeby wszyscy ją uwielbiali,na szczęście wymiona jej całowali!"

Widać mój żart się Łaciatemu nie spodobał emotka
Filiżanek brak.

Też bym Ci nie dała emotka

W temacie nic, nic i nic emotka

Od Ciebie nic nie chciałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6125120 Napisano: 04.12.2015 16:14:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
"Życzę Wam by łaciata krowa na Wall Street stanęła i miejsce złotego byka zajęła! Żeby wszyscy ją uwielbiali,na szczęście wymiona jej całowali!"

Widać mój żart się Łaciatemu nie spodobał emotka
Filiżanek brak. Wyświetl w wątku >>
0 0