Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lola.lola

lola.lola

#6195053 Napisano: 11.05.2016 14:54:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie dostałam smsa, że jutro zostanie dostarczona paczka - DHL. Co to może być? Lipton? 
Dostał ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6194959 Napisano: 11.05.2016 12:34:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pogoda... wolny dzień - rano słońce, piękne błękitne niebo, zero chmur.. Godzina 12:33 - ciemne, burzowe chmury! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6194508 Napisano: 10.05.2016 17:35:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

@ od Lindor  wszystkich o tej samej godz.?
W sumie wysłałam aż 1 zgłoszenie, no ale myślałam, że się załapię na zestaw słodyczy emotka

To tak samo jak ja emotka  szkoda... ale pewnie się ktoś teraz cieszy z tych Seszeli emotka  Ahhh... Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6193259 Napisano: 08.05.2016 12:20:25 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

wkurza mnie że jak ludzie jedzą w restauracji, to wysiąkane chusteczki czy to serwetki wrzucają do talerza!!

a co, mają je zjeść, jak nie ma żadnego kosza, żeby je wyrzucić,mówię to z własnego doświadczenia emotka

Zawsze są kosze, a jak nie ma to trzeba zasygnalizować obsłudze. I pamiętaj nie wrzucaj chusteczek na talerz bo później ktoś będzie jadł po Tobie te zarazki!

A ja do tej pory żyłam w błogiej nieświadomości myśląc, że te talerze są zmywane/ wyparzane emotka . Przestaję jeść poza domem emotka

Bastitutek coś tam miał z gastronomią, to widać wie, co mówi emotka

To widelca też nie można położyć na talerzu po skończeniu jedzenia? Na nim też są zarazki z jamy ustnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6193117 Napisano: 07.05.2016 16:58:16 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie obsługa w perfumeriach Sephora. Przynajmniej w dwóch warszawskich. Widziałam w internecie promocję perfum, na które czaiłam się już od bardzo dawna. Dziś byłam na zakupach i przy okazji weszłam do perfumerii, żeby je kupić a pani poinformowała mnie, że promocja obowiązuje tylko przy zakupach online. Pomyślałam sobie, że może coś przeoczyłam i rzeczywiście tak jest. Po zakupach weszłam na stronę i nie ma żadnej takiej informacji natomiast można sprawdzić dostępność w salonach emotka  
Ogólnie Sephora mi podpada bo za każdym razem spotykam się  z nieprzyjemnym podejściem do klienta. Pomijam już ochronę, która czasami nie odstępuje mnie na krok jakbym miała napisane na czole "zaraz obrabuję cały sklep"emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6193114 Napisano: 07.05.2016 16:51:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

A ja wam powiem, że mnie nie zachęcają te sałaty Fit&Easy emotka  jakieś takie spocone i zaparowane sobie leżą w tych (o)BAGACH

To zależy jaki sklep, jaki termin ważności i jak je przechowują. Czasem naprawdę wyglądają niepatetycznie emotka  
Kolejna kwestia to połowa paczki to nie sałata a twarde łodygi emotka  
Jedynie dobre są same sałaty rukola, roszponka itp. Dobre, bo nie trzeba myć emotka  

Ja też na to zwróciłam uwagę.. 5,99 zł za paczkę w której sałaty jak na lekarstwo. A akurat rukola i roszponka (niestety, bo rukolę mogę jeść ze wszystkim) nie biorą udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6193103 Napisano: 07.05.2016 15:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś się dziś zgłasza na Fit&Easy? bo nie wiem czy duża dziś konkurencja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6193067 Napisano: 07.05.2016 10:57:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te torby Obag w konkursie Fit&Easy to są te w największym rozmiarze? Bo ten uchwyt jest taki mały, że chyba nie da jej się nosić na ramieniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6192500 Napisano: 05.05.2016 21:45:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

mia napisał(a):

Wcale nie "dobrze", bo najpierw trzeba wygrać tę paskudną pufę, to raz, a dwa, to by się nadzieję miało deko dłużej... emotka

emotka Oj, bo się pufcia śmiertelnie obrazi! emotka

Moją pierwszą myślą było "na co mi to paskudztwo" ale później wpadłam na pomysł, ze latem będzie służyła jako wygodny "leżak" przy basenie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6192405 Napisano: 05.05.2016 19:24:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

asantesana napisał(a):

marzenier napisał(a):

Czy ktoś z dziesiejszych zwycięsców Tv z Lay's,może napisać czy wcześniej był obdarowady pufa.Nie chce mi się śledztwa w nazwiskach przeprowadzac emotka  a ciekawi mnie ich system wybierania emotka

Na pierwszy rzut oka na listę Tv wybierali z puf. 

coś czuję, że jak "zespół" nie wybierze zgłoszenia w dniówce to z TV niciemotka . Kilka nazwisk na pewno się powtarza w pufach i TV.

Więc potem pewnie główne z tygodniówek  Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6192354 Napisano: 05.05.2016 18:24:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Moja siostra wygrała w Prince Polo ale nie ma konta, myślicie że może podać swoje dane a moje konto?

ja myślę, że tak emotka

Ok dziękuję emotka  mam nadzieję, że można i nagroda nie przepadnie emotka

wątpię żeby byli w stanie to jakoś zweryfikować emotka

Będą w stanie zweryfikować, ponieważ Noisy sama sie przyzna - w przeciwnym razie przelew nie przejdzie, gdyż imię i nazwisko musi zgadzać sie z numerem konta (sic!) 

musi? sorry jeśli wprowadzam w błąd, ale już mi się zdarzyło że ktoś podawał mój numer konta do przelewu bo nie miał swojego i kasa doszła.. tak samo mi się zdarzyło, że nie miałam danych osoby od której coś kupiłam, podałam nazwę strony czy firmy już nie pamiętam i też doszło.. emotka

Ja też kiedyś tak robiłam i nie było problemu także raczej bym się tym nie martwiła Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6192289 Napisano: 05.05.2016 16:23:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 zł w prince polo znowu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6192272 Napisano: 05.05.2016 15:40:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja dwa i pufka wpadła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6191737 Napisano: 04.05.2016 15:26:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
zonka78 napisał(a):

mattadore napisał(a):

Patrząc na cotygodniowe wyniki Pora na koral, wiem,że tego lata z obrzydzeniem będę patrzeć na lody tej marki emotka emotka emotka

emotka już dawno dałam sobie spokój z tym konkursem.

ja się cieszę, że w ogóle się za niego nie zabierałam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6191419 Napisano: 03.05.2016 13:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

olahorub napisał(a):

shell napisał(a):

Czy można wyrzucić opakowania Lay's po wykorzystaniu kodów? emotka

można nawet zjeść, jak masz ochotę emotka

yyy.... emotka w sensie czy by odebrać nagrodę trzeba je okazać? nie ma nic takiego w regulaminie ale może coś mi umknęlo emotka

Nie trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6191396 Napisano: 03.05.2016 11:40:57 w Czy informują/ informowali?
rozek napisał(a):

Czy dostal już ktoś nagrodę z konkursu Lipton (tę, gdzie główna była rowery)?

Ja wygrałam II stopnia, to było z miesiąc temu i dalej nic. Chociaż w regulaminie niby mają czas do 14 maja

Ja też czekam z trzeciego etapu...  Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6191232 Napisano: 02.05.2016 15:51:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Myślicie, że Lays uzupełni dziś wyniki i poda zwycięzców nagród tygodniowych?  bo od rana odświeżam stronę emotka

Nie zapominaj że dzisiaj jest "weekend majowy" więc wątpię... np. u smolara nikt słuchawki nie podnosi emotka

Jakieś wyniki się dziś pojawiały, docierały również nagrody więc myślałam, że dzisiejszy dzień traktuje się jako "roboczy" Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6191229 Napisano: 02.05.2016 15:36:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że Lays uzupełni dziś wyniki i poda zwycięzców nagród tygodniowych?  bo od rana odświeżam stronę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6191028 Napisano: 01.05.2016 21:01:24 w SZUKAM....
Szukam kogoś, kto może polecić sprawdzony ośrodek wypoczynkowy na mazurach.. chodzi konkretnie o drewniane domki letniskowe w przyjemnej okolicy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lola.lola

#6190969 Napisano: 01.05.2016 15:37:56 w Wkurza mnie...
majonez napisał(a):

Wkurza mnie że na Lays jeden dymek rozmowy już jest uzupełniony emotka    Chyba nie kumali tego co ludzie do nich piszą i poszli sobie na łatwiznę a nam sprawili trudność. Bardziej wypasione dialogi wychodzą jak ma się większe pole popisu a nie tylko jeden dymek emotka

Chyba założenie było od początku takie, że jeden dymek jest uzupełniony a drugi pusty a sytuacja, że puste były oba to był tylko błąd na stronie, który szybko poprawili. Ja się cieszę, że trzeba tylko dopisać drugi bo gdyby do uzupełnienia były oba to pewnie w wielu przypadkach chipsy rozmawiałyby sobie o "du... Maryni" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0