Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izak1000

izak1000

#6112881 Napisano: 16.11.2015 21:43:51 w Rossmann
mczarna napisał(a):

taalvikki napisał(a):

stelka napisał(a):

joan napisał(a):

Generalnie mężczyzna może wygrać sukienkę i nawet nie musi deklarować, czy da ją narzeczonej, czy może siostrze. Ale tutaj dopuszczone do udziału w konkursie były tylko kobiety emotka

A mnie się wydaje, że ktoś najzwyczajniej w świecie skopał ten regulamin... Konkursy zazwyczaj nie są rozdzielane ze względu na płeć.  Patrząc na listę laureatów to Panów jest jednak więcej. Oczywiście nie bronię organizatora, bo błąd jest ewidentny,,,

a kiedy w innych konkursach w regulaminie jest ciągle pisane "laureat", a nie laureatka, to nikt się nie oburza. może nie doprecyzowali i chodziło im o to, że na zdjęciu może być tylko kobieta. 

dla mnie to żadna różnica, czy wygrała kobieta czy facet. w ogóle nawet na to nie patrzę. nie widzę też problemu, by facet wygrał suknię dla swojej kobiety. u mnie to nic nie zmienia, więc osobiście bym się nie czepiała. zwłaszcza, że sami konkursowicze też nieraz naginają regulaminy pod siebie.. 

Ma znaczenie...Czy facet jest "wyłącznie pełnoletnią kobietą"? Nawet po zmianie płci musi i tak nabyć dokumenty świadczące o tym ,że jest kobietą teraz, ma nowy dowód itd...Jakby w regulaminie były inne teksty to spoko- może wygrać i facet, czy sonbie wygra dla siebie sukienkę (bo lubi), czy dla żony, no proble

a może w tej stylizacji nie rozpoznali płci......... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6112405 Napisano: 16.11.2015 10:49:26 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Zapomniałam o Łaciatym i wysłałam aż 1 zgłoszenie emotka emotka emotka emotka

dzisiaj jeszcze możesz zgłosić  do VI etapu... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6111321 Napisano: 13.11.2015 13:46:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magy2020 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

magnus napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

zwycięskie zgłoszenie świetne!! i absolutnie nie chcę się czepiać, ale nasuwa mi się tylko pytanie.... komu mamy winszować w końcu? Krowie? Mleku? producentowi? łaciate ma urodziny, czy krowa?

No właśnie , dla kogo mają być te życzeniaemotka

Ja za każdym razem trzymam się tematu "Ułóż urodzinowe życzenia dla mleka Łaciate" choć może rozumiany jest znacznie szerzej...
jednak to tak jakbym poszła na urodziny babci a życzenia złożyła dziadkowi emotka

Łaciatej krowie co od  20 lat daje łaciate mleko

to dlaczego w  łaciatym kartoniku jest białe mleko??    Znów nas oszukali...... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6111318 Napisano: 13.11.2015 13:41:51 w Biedronka
norweska20 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tzn. pisze na stronie w kropce że nie biorą udziału te produkty ale myślałem że oni odliczą te produkty najwyżej z puli, a nie że już cały paragon do wyrzucenia, także nie kupujcie czasem nic z tych rzeczy na te paragony co chcecie zgłosić, a co do tyskiego to nie wiem, widocznie jak konklurs jest tylko na piwo nastawione to może może być

a ja już  zgłosiłam paragon na kwotę 200zł i na  paragonie mam alkohol  wódkę za 25 zł....i mam nadzieje że uznają wrazie wygranej paragon...bo ja rozumiem to tak ze alkohol nie wlicza się do kwoty wymaganej ale i tak pozostało mi 175 zł które spełnia wymagania ...a w regulaminie pisze sprzedaż  promocyjna nie obejmuje  alkoholu i wyrobów  tytoniowych ..ale tez nie ma mowy o tym ze dyskwalifikuje paragon ...wydaje mi się że to znowu nadgorliwość konkursowiczów i taka odp. organizatora

już  zgłoszenie .. w regulaminie pisze,że od 16.11 (pkt.13c) a co do zakupów to też jest dokładnie napisane:  regulamin pkt.13b... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6111126 Napisano: 13.11.2015 11:09:54 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

Kropka odpisała czy na paragonie może być piwo lub wódka i ewentualnie odliczą z paragonu daną rzecz emotka

Witajcie, skonsultowano Emotikon smile Wg. polskiego prawa na konkursowym paragonie nie mogą się znajdować żadne wyroby alkoholowe ani tytoniowe. Pozdrawiamy.

czyli jak ktoś ma piwo to nie odliczą z głównej kwoty emotka

tzn. takiego paragonu nie ma co zgłaszać .... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6111046 Napisano: 13.11.2015 09:42:59 w Kaufland konkursy
is77 napisał(a):

goldbutterfly napisał(a):

https://www.facebook.com/kaufland.polska/posts/1075564739143746?comment_id=1075939405772946¬if_t=share_reply - tutaj odpisali. Ja już zgłupiałam. Też wysłałam ten górny i otrzymałam zwrotkę. Chodzi o konkurs Loteria Kaufland Nestle 200zł co godzinę.

jaka ta odpowiedź jest? bo link mi się nie otwiera

.... numer paragonu znajduje się cztery linijki poniżej ogólnej sumy zapłaconej za dokonane zakupy i oznaczony jest skrótem "Nr sys.". Ma
format xxx-xxxx-xxxxx. Pozdrawiam, Liwia
Zadzwoniłam do Albedo aby mieć 100% pewności ale niestety..tej Pani od Loterii dzisiaj nie ma , będzie w poniedziałek.... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6110904 Napisano: 12.11.2015 20:34:15 w Biedronka
snowflake napisał(a):

bonitta napisał(a):

To nie ma znaczenia, ja rowniez robilam skany paragonow,dostalam mail od nich w zeszlym tygodniu,ze paragonu przy oswiadczeniu brak (na sto procent wlozylam a nawet spielamzszywaczem)  odeslalam skan przez mail i mi odpisali,ze musi byc oryginal,wiec odeslalam skan poczta. W tym tygodniu info,ze skan dotarl ale musi byc oryginal albo skan potwierdzony notarialnie. Za drogi interes na to 50 zl.

Poważnie? emotka  Chyba ich pogięło emotka  Na prawie sie nie znam ale czy przypadkiem, żeby notariusz potwierdził zgodność kopii z oryginałem, nie trzeba mieć oryginału?  emotka

tomasz3 napisał(a):

Coś czuję że oni specjalnie to robią.... aby część pieniędzy została u nich.Bo jak dla mnie poczyniłaś trochę zachodu z listem a oni to tak olali.

Też mi sie tak wydaje.

a zwłaszcza, że  tu rezerwy nie ma..... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6110680 Napisano: 12.11.2015 14:06:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Wygrał ktoś w konkursie Loreal? I ta lista zwycięzców.... emotka
http://podrozdoswiatagwiazd.pl/Zwyciezcy

Raczej omijam takie loterie emotka , bo po ilości powtarzających się wylosowanych nazwisk widać, że to konkurs dla hurtowników, a jeśli komuś z naszego forum udało się wygrać tu jednym, czy kilkoma zgłoszeniami, to z całego serca gratuluję szczęścia emotka  

Tak,  udało się wygrać  jednym zgłoszeniem - zestaw do stylizacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6110588 Napisano: 12.11.2015 11:32:00 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

marionzzz napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie to że jestem nerwowa i płacz dzieci w pewnym momencie doprowadza mnie do krzyczenia i plakania razem z nimi emotka jak mozna przestac byc nerwowym i bardziej cierpliwym??? emotka

zmień myślenie-to też cudownie pomaga-też się czasem wkurzałam-ale później nauczyłam się cieszyć z tego,że płaczą,trochę rozrabiają, mają swoje zdanie-to znaczy,że są zdrowe,mądre, samodzielne itp jak się nauczyłam dziękować to zupełnie inaczej spojrzałam na świat emotka
jak płaczą to ciesz się i dziękuj,że płaczą bo są ! tu taki fajny przykład jak "przykrości" zamieniać w pozytywy emotka  powodzenia

http://demotywato...2/Modlitwa-optymisty

dzięki emotka Doceniam wszystkie cieple slowa. Mam wrazenie ze troche przerosla mnie sytuacja - placzacy niemowlak, kaszlaca corka i tesciowie ktorzy wciaz pytaja "a co on tak ryczy? a czego ona kaszle" (bo mieszkamy z nimi emotka ) Nie potrafie im spokojnie odpowiedziec "bo on jest maly a ona chora" bo oczywiscie sa komentarza w stylu ich dzieci tak nie plakaly i nie chorowaly itp. Bardzo kocham swoje dzieci i wiem ze mlody zaniedlugo wyrosnie a corka po prostu wyzdrowieje ale na ten moment każdy dzien mnie dobija i nerwowo nie wytrzymuje.

co to za ludzie Ci Twoi teściowie...zamiast  pomóc w opiece  nad chorymi dziećmi to dołują Cię jeszcze bardziej... trzymaj się. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6110457 Napisano: 11.11.2015 23:00:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

Czy zdarzyło wam sie wysłać życzenia na łaciate i nie otrzymac maila? Jestem pewna że dobrze wpisałam...

Jeżeli nie zaznaczyłaś "zgody" nr  3  a wyświetliło się podziękowanie na zielono to nie dostaniesz potwierdzenia ale życzenia biorą udział w konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6109974 Napisano: 10.11.2015 14:45:38 w Informują
Lajkonik ITM ...tel 737....i sms ( o godz. 13:50) Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6109874 Napisano: 10.11.2015 12:05:25 w Czy informują/ informowali?
A Lajkonik z ITM ....... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6109601 Napisano: 09.11.2015 20:24:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

No, to Wawel sobie wystawiło świadectwo...

Autor: jaromir m.

Uzasadnienie: Bo na czekoladzie znam sie lepiej od Was! emotka

to jest tez dobre.....
Autor : jm..."Witam w sumie nie wiem dlaczego ja powinienem zostać testerem jest wielu ludzi takich co pewnie uzasadnią swój wybór jakoś "czadowo" ale ja po
prostu chciałbym coś choć raz wygrać .
Dziękuje i pozdrawiam jarek" Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6109584 Napisano: 09.11.2015 20:08:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

rogalino napisał(a):

Może trzeba było wstrzelić się w klucz hehe
Ja się cieszę że mam, chociaz ciekawe jaką mam im wysłać recenzję, bo też oczekują "kreatywnej" emotka

Jeśli tak kreatywnej jak niektóre wybrane 'aplikacje' do testów, napisz: "czekolada jest dobra i smaczna. Lubie ją". Serio, może nawet ten weekend wygrasz emotka

Na taki "kwiatek " natrafiłam".....Powinniście wybrać właśnie mnie, ponieważ mam małe dziecko i wybieram dla mojej córeczki tylko najlepszą czekoladę. A jedną z moich ulubionych
czekolad jest właśnie Wawel Tiki Taki a maż najczęściej wybiera Wawel
Malaga" Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6109565 Napisano: 09.11.2015 19:43:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

czy laureaci z Laysów nagrody 2 stopnia wypełniaja tylko formularz, czy trzeba wydrukowac ten załacznik 2 i wysłac , a czy odsyłaliscie tez promocyjne opakowanie lays-ów- pytam bo na tablecie nie otwiera mi sie regulamin emotka

wypełnia się tylko ten  formularz   ( w linku ,który przysyłają  na e-maila). Ja nic innego pocztą nie wysyłałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6109552 Napisano: 09.11.2015 19:30:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Adasio napisał(a):

gocha542 napisał(a):

Adasio napisał(a):

Czy ktokolwiek wygrał coś w tym zdrapkowym w Polomarkecie? 

ja 10 zł emotka

Brawo emotka  
U mnie same Graj dalej + kilka wymień na zdrapkę = człowiek sobie tylko ręcę upaprał od tego cholerstwa.

napisałam dzisiaj do Polomarket  z  zapytaniem co będzie z tymi nagrodami z niewydanych zdrapek..odpowiedź taka: zgodnie z regulaminem  nagrody pozostają u Organizatora. loterii...czyli już koniec zabawy Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6109272 Napisano: 09.11.2015 14:14:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katiaqa napisał(a):

Konkurs prowadzony jest pod nazwą „ 20 lat Biedronki” - kiedy będą wyniki?
(Sprzedażą promocyjną objęte  były produkty marek: Knorr, Lipton, Delma, Cif, Rexona )

po 21.11.2015r.....sms Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6109063 Napisano: 09.11.2015 10:49:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wioleczka83 napisał(a):

asiek07095 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

możecie przywołać fragment regulaminu w którym mowa o zakupie och produktu. ja tego nie widzę

I. Postanowienia ogólneOrganizatorem konkursu „OGÓLNOPOLSKI TEST CZEKOLAD WAWEL”, zwanej dalej
jest: ..........
W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik powinien nabyć przynajmniej jedno opakowanie
Produktów Wawel i zachować dowód ich zakupu. Produkty, których nabycie uprawnia do
udziału w Konkursie, zwane dalej , to wszystkie rodzaje produktów
Wawel dostępne w sklepach na terenie RzeczpospolitejPolskiej.

A może początek regulaminu jest z konkursu z cukierkami?... W dalszej części  regulaminu nie ma ani słowa o  tym,że trzeba odesłać jakiś paragon.. Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6108863 Napisano: 08.11.2015 17:47:48 w Intermarche
stamp2 napisał(a):

Ma ktoś nową gazetkę?emotka

Wiadomości z nowej gazetki!
Od 12.11.- 25.11 -Loteria Nestle (z nr paragonu) - zakup produktów za 20 zł (Unique One Sp. z o.o):
- codziennie: 3x ekspres Nescafe Dolce Gusto, 3x bon na zakupy  100zł, 3x Tablet Lenovo,
- co tydzień : 1x karta  1000zł,
- nagroda główna : RENAULT TWINGO!!
Konkurs: od 12.11- 25.11.
-Kupić  dowolne produkty  Colgate,Palmolive,Ajax lub elmex za 20 zł
- sms:  nr. paragonu, "Jak dbasz o zdrowie swojej rodziny"
nagrody:3x urządzenie Thermomix i 100x bon 50zł
organizator: Streamline Polska ... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6108520 Napisano: 07.11.2015 11:46:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

podpowiedzcie mi skad macie załacznik 2 z laysów aby otrzymac koszulke, dostałam meila ale jak wchodze w załacznik to jakies cuda mi sie dzieja , nie otwiera mi sie zaden formularz emotka

ja miałam tak samo ale napisałam do nich i dzisiaj przysłali mi nowy link do formularza... Wyświetl w wątku >>
0 0