Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izak1000

izak1000

#6254843 Napisano: 15.09.2016 12:34:02 w Carrefour konkursy
katrin1 napisał(a):

I jak, można słać na Hortex z marketów czy nie? Listy sklepów nie poprawili emotka

W regulaminie nie ma i nie było żadnej listy sklepów i dlatego w konkursie biorą udział  zgłoszenia ze wszystkich sklepów Carrefour. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

izak1000

#6253377 Napisano: 12.09.2016 21:58:11 w Carrefour konkursy
mczarna napisał(a):

defed napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Czy w Hortexie zakup możliwy jest w dowolnym sklepie Carrefour? W regulaminie nie ma żadnej listy, ale na stronie C4 jest w prawym rogu, a mojego sklepu tam brak...dokonałam już zakupu kierując sie regulaminem i nie wiem co teraz  emotka  ktoś pisał lub dzwonił może w tej sprawie do Jeta? 

emotka  mam to samo, kupiłam u siebie bo regulaminie nie ma wzmianki o liście wybranych sklepów, ale trzymam się regulaminu  emotka  Nie, nie pisałam do nich... Może coś potem skrobnę.

Ja robiłam zakupy pierwszego dnia i widziałam zakładkę lista sklepów i co....i były tam inne sklepy niż są obecnie.Napisałam do nich maila, zobaczymy co napiszą.Sprawdzam takie rzeczy,bo po hipermarketach C4 nie biegam,mam koło siebie market, a nie raz już były wymienione tylko hiper.

Kupowałam 09. 09 wieczorem i wtedy też było więcej sklepów nie tylko hipermarkety, Ja do nich piszę..w regulaminie nic nie ma o sklepach z listy ,jest tylko zał.3 z listą produktów. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

izak1000

#6252398 Napisano: 09.09.2016 20:11:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeżeli kody w Almette nie  unikalne to  nie  ma się co dziwić gdy w kolejnych dniach  wszystkie 7 wygranych będzie miało takie same kody a tylko inne nr zgłoszeń i inne  nazwiska... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6251924 Napisano: 09.09.2016 09:21:35 w Amino
O  Amino to to ja już nie wiem co myśleć, ogłaszają się z kwotami Ale nikt nie odpowiada na wiadomość.To w końcu mają tę kwoty na wymianę lub sprzedaż czy nie mają.... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6251850 Napisano: 08.09.2016 22:23:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zuzola napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

zuzola napisał(a):

mam pytanko -czy dostał ktoś nóż z Kamisa na paragon gdzie nie było napisane ze to kamis?
u mnie tylko nazwa przyprawy emotka nie wiem nawet czy taki odsyłać.

Tak, co prawda jeszcze nie dostałam, bo byłam na wyjezdzie jak kurier był z paczka, ale paczka ma byc jutro u mnie emotka

o to jakaś nadzieja jest,dzieki

Możesz odesłać ja też nie miałam Kamis na paragonie a nóż już w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6251730 Napisano: 08.09.2016 18:27:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Musiałabym przejrzeć daty urodzin obecnych "szych" ze świata polityki i "dopasować" do nich moje nieszczęsne urodziny... A nóż-widelec. emotka

Na moj pesel z datą z czasów "komuny "to na pewno sie nie doczekam.. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

izak1000

#6251099 Napisano: 07.09.2016 14:28:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
leman8 napisał(a):

silvia8 napisał(a):

100 zł z Rodzinna zabawa z Tesco

i u mnie 100 emotka

i u mnie 100zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6250770 Napisano: 06.09.2016 18:43:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

usmiech napisał(a):

HOLLY napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

Myślicie, że pula I Aktywacji tej od jutra (tzn 10 000 zł) Wielkie Testowanie w Carrefour  skończy się pierwszego dnia? Czy Jest nadzieja, że jak pojade w czwartek to się załapie??

może się załapiesz, bo nie ma tym razem na liście szczoteczek elektrycznych

No właśnie, nie widzę na liście sensownych produktów. Jeśli ktoś ma małe dziecko, to może sobie zrobić zapas Pampersów. Ja nie mam, a dla np. szamponu czy żelu za kilka zł to szkoda czasu i fatygi.

tym razem chociaż nie płaci się kosztów wysyłki, bo wszystko wysyła się zgłoszenie na e-maila 

Byłam na rozeznanie ,w moim sklepie nic się nie zgadza  z ich lista co do  gramatury,pojemności i zapachu dot. Fairy,Lenora i Kapsułek Vizir.Nie wiem czy  brać udział w I etapie. Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6250281 Napisano: 05.09.2016 21:29:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Smartfon z Opinello...emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

izak1000

#6249093 Napisano: 02.09.2016 11:34:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

joan napisał(a):

Promocja Almette mocno kuleje. Bo:
- kody powinny zostać zamieszczone na opakowaniu w sposób wykluczający ich odczytanie przez osoby nieupoważnione, a przynajmniej im to utrudnić. Mogli np. ukryć kod pod zdrapką.
- kody powinny być weryfikowane w momencie zgłoszenia pod kątem prawidłowości oraz unikalności w systemie.
- lista laureatów rezerwowych powinna obejmować znacznie większą liczbę osób, niż 5. Nawet w konkursach, gdzie oferują sporo nagród często jest zapis o tym, iż będą informowali do skutku, tzn. aż im się skończy liczba zgłoszeń.

Swoim brakiem wyobraźni, profesjonalizmu oraz doświadczenia w organizacji takich akcji Grasp skompromitował nie tylko siebie, ale również firmę Hochland.

Na dodatek w oświadczeniu do odbioru nagrody trzeba podać  PESEL   i  nr DOWODU OSOBISTEGO...

No wiesz, jak ja bym domek u nich wygrała, to mogę podać im jeszcze nawet rozmiar moich gatek  emotka

Nie tylko na domek ale na 1000zl też... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6249087 Napisano: 02.09.2016 11:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Promocja Almette mocno kuleje. Bo:
- kody powinny zostać zamieszczone na opakowaniu w sposób wykluczający ich odczytanie przez osoby nieupoważnione, a przynajmniej im to utrudnić. Mogli np. ukryć kod pod zdrapką.
- kody powinny być weryfikowane w momencie zgłoszenia pod kątem prawidłowości oraz unikalności w systemie.
- lista laureatów rezerwowych powinna obejmować znacznie większą liczbę osób, niż 5. Nawet w konkursach, gdzie oferują sporo nagród często jest zapis o tym, iż będą informowali do skutku, tzn. aż im się skończy liczba zgłoszeń.

Swoim brakiem wyobraźni, profesjonalizmu oraz doświadczenia w organizacji takich akcji Grasp skompromitował nie tylko siebie, ale również firmę Hochland.

Na dodatek w oświadczeniu do odbioru nagrody trzeba podać  PESEL   i  nr DOWODU OSOBISTEGO... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6249086 Napisano: 02.09.2016 11:24:56 w Paragony
magnus napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

Widzę, że ten top jednak nadal działa i to prężnie... emotka
Mam wolne dwa ładne, tłuściutkie, wyraźne paragony Gillette Żabka...i nie sprzedaję. Żal by było takich okazów. emotka

Również posiadam, aczkolwiek nie wszystkie wolne emotka

Ale powiem Ci, że szok w trampkach, ile paragonów nagle na zbyciu, bo np. w konkursach BIC to przecież od zarania dziejów 99% grających maszynek nie kupuje; dlatego łatwo rozpoznać '"utalentowaną konkursowiczkę" na plaży -> na nogach warkocze plecie emotka

Dokladam i ja a co tamemotka

Szanowna minusowiczko- TAK, mam paragony i NIE sprzedaję ich- TAK !

Na pw wyjasnilam i przeprosiłam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6247998 Napisano: 31.08.2016 12:17:43 w SZUKAM....
kemli napisał(a):

Hamiltonian napisał(a):

kemli napisał(a):

Ja pózniej jeszcze przeglądałam załączniki we wszystkich sklepach i w polomarkecie została kawa nescafe. Może warto by do nich napisać albo zadzwonić. Finalnie kupiłam zestaw galaretek.

Drugi raz robiłaś zakupy czy pierwszy? Ja już kupiłem produkty w poniedziałek, zdjęcie zrobiłem - na zdjęciu była zakupiona kawa, a teraz się okazuje, że Nescafe nie wchodzi w grę emotka  

To zadzwoń do nich i zapytaj. Szkoda paragonu i zdjęcia. Mnie coś w sklepie tknęło i chciałam sprawdzić listę produktów czy kawa na pewno jest. I zonk bo nie ma. To kupiłam galaretki. Chociaż nastawiałam się na kawę...

To ja mam paragon do wyrzucenia z ITM  (a zgłoszenie wczoraj wysłane)-  kupiłam kaszki Nestle a to chyba mają być te  produkty  co są na ulotce..... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6247090 Napisano: 29.08.2016 11:58:50 w Intermarche
Czy przychodzą Wam zwrotki z NESTLE?? Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6247072 Napisano: 29.08.2016 11:02:38 w TESCO konkursy
vazzz napisał(a):

Prad napisał(a):

czy na stronie tesco znikął załącznik z produktami do konkursu Hasbrio czy tylko mi się nie wyświetla?

http://www.wypraw...in%2024.08%20ost.pdf

Na stronie Tesco jest regulamin  5-stron i wg.  niego( pkt.3.2 )w zał.nr 2 jest wzór logo Hasbro i nic nie pisze o produktach promocyjnych. A  w tym drugim regulaminie (www.wyprawkazazabawka.pl -26 stron) w zał. nr 2 jest  lista produktów promocyjnych.. Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6244999 Napisano: 23.08.2016 17:41:35 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

Frama napisał(a):

luko922 napisał(a):

A jakie było w zeszłym roku zadanie konkursowe na 200 sklepów w Kaufie? I czy było ograniczenie znaków?

1. Zadanie konkursowe, którego wykonanie i przesłanie do Organizatora za pomocą Aplikacji umożliwia udział i wygraną w Konkursie, polega na wykonaniu jednej z trzech czynności:
a) opracowaniu hasła reklamowego reklamującego otwarcie 200-go marketu Kaufland w Polsce, lub
b) stworzeniu zdjęcia lub grafiki reklamującego otwarcie 200-go marketu Kaufland w Polsce, lub
c) stworzeniu filmu reklamującego otwarcie 200-go marketu Kaufland w Polsce.

Czyli też ograniczenia nie było. Ciekawe jakiej długości odpowiedzi wygrywały  emotka

Wygrałam w II etapie telefon  rymowanką na 12 wyrazów... Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6243637 Napisano: 20.08.2016 15:04:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
jomajd86 napisał(a):

surf mam i ja

i u mnie  1x i 2x w rodzinie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6243295 Napisano: 19.08.2016 16:29:09 w Kaufland konkursy
olivkap napisał(a):

sosna napisał(a):

luko922 napisał(a):

Szkoda, że rąk głupio z tymi papierosami i alkoholem, bo miałbym dzis juz 5 paragonów znalezionych, a tak tylko 2 emotka

A PIWO TO ALKOHOL CZY NAPÓJ?

A z alkoholem czy bez?

Na każdym paragonie jest info "odbieraj bony za paragony ! Przy zakupach za minimum 50zł." Ale nic nie pisze ,że  bez alkoholu i papierosów- to jest wprowadzanie klientów w błąd. Trzeba zadzwonić na infolinię i zapytać się jak to jest z tymi bonami. Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6243210 Napisano: 19.08.2016 14:36:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ilonaaa93 napisał(a):

Wczoraj perełki zapachowe z Everyday me

Do mnie dzisiaj dojechaly.. Wyświetl w wątku >>
0 0

izak1000

#6242964 Napisano: 19.08.2016 09:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe czy w Surf będzie rezerwa..niektórzy już piszą,że wygrali kilka razy,(a można było wygrać 1x). Wyświetl w wątku >>
0 0