Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dede
Postów 1092
Data rejestracji 16.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W krzyżówkach rossmann Skarb też bardzo często wygrywa jedna i ta sama osoba(to się rzuca w oczy) To trochę dziwne bo w krzyżówkach laureaci są wybierani losowo więc trudno byłoby ciągle trafiać. Nie wierzę też że taka osoba wysyła multum zgłoszeń żeby wygrać jakiś zestaw szamponów. To podejrzane dlatego ja już tych krzyżówek Skarbu z rossmana nie wysyłam i basta. Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki choć zapewne i tak się nie doczekam W sumie to jednak wolałabym wygrać te słuchawki. Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To najbardziej prawdopodobne Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem ciekawa bo zdania są podzielone;)
Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też wysyłałam w ten sposób ale nie trafiłam Myślę że to po prostu trzeba mieć farta i trafić na godzinę o której mało osób akurat wysłało Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisane jest: Laureaci nagrody I stopnia
zostaną poproszeni o podanie następujących danych:
a) imię i nazwisko,
b) adres zamieszkania (ulica, numer domu, numer mieszkania, kod pocztowy,
miejscowość),
c) rok urodzenia
oraz zgody na publikację Prac Konkursowych na stronie internetowej www.2000sklepow.pl czyli jednak końcówka to ...2000slkepow.pl a nie zgoda Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak wysyłaliście te chasła na konkurs smsem to też na końcu smsa zwrotnego było to reg 2000sklepow? Ja nie wiem bo wysyłałam przez stronkę Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Zawsze to przydatne tak dla jasności
Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki a wysyłają jakąś zwrotkę że przyjęli dane czy coś w tym stylu? Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieje że jutro posypią się nagrody, bo ile można czekać. Tablety z biedronki już dawno porozsyłali bo nikt nie narzeka na forum a tutaj tak się nie mogą zorganizować ech... Wyświetl w wątku >>