Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dede
Postów 1092
Data rejestracji 16.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko tylko że niektórzy mają urodziny w trakcie trwania konka i ciekawe czy bądą się czepiać że ktoś miał wysyłając 15 lat a ewntualnie wygrywając ma lat 16 Przecież konkurs trwa ponad miesiąc i wiele dzieci ma wtedy urodziny Ciekawe jak to potraktują Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja już sama nie wiem a też szkoda wysyłać nie mając pewności zwłaszcza że w taką pracę trzeba trochą czasu włożyć Chętnie wysłałabym coś ekstra od siebie ale nie wiem czy jes sens Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś z forum pytał i podobno tylko nieletni mogą brać udział Kiedyś było inaczej ale już od kilku konków mają nieco inny regulamin i załącznik Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podbijam żeby rozwiać wątpliwości Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieważne czym wysłane ale co wysłane Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja chcę im wysłać pracę w zwykłej kopercie Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wysyłał ktoś poleconym i wygrał? Pamiętam że kiedyś było w regulaminie że listem zwykłym ale teraz nie ma takiego zapisu
Pytam ponieważ wolałabym wysłać poleconym Praca jest wypukła i obawiam się że poczta może odpuścić sobie jej dostarczenie ze względu na niewygodne wymiary Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz to ja wiem tylko tyle że nic nie wiem Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napiszę do nich i zapytam czy wogóle zechca je podpiąć Wiem że już zanudzam ale zależy mi bardzo na tym konku Czy mógłby ktoś kto już kiedyś wygrał napisać krok po kroku gdzie kogo wpisywał wysyłając pracę osoby nieletniej?Już kompletnie nie wiem jak podejść do tego załącznika Wyświetl w wątku >>
dede
Postów 1092
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja robiłam zwykle A3 i dostałam tylko kredki ale nie wiem czy to za te A3 bo wysyłałam kilka prac i były tam też w formacie A4 Teraz straciłam już nadzieję bo nie potrafię poprawnie wypełnić ich załącznika Jedno wyklucza drugie i już nic nie wiem Wyświetl w wątku >>