Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mmika26
Postów 686
Data rejestracji 10.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem w zasadzie co tam "lubieją" i jak ugryźć temat tej ciekawostki, ale coś tam tworzę... oby się udało - fajnie by było.
Widzę, że niektórzy grają na dwa sklepy - regulamin tego nie zabrania chyba, więc fajny patent, tylko, że ja i tak do najbliższego mam 60 km a później już dalej
A może napiszecie na jakie miasta bierzecie udział
Ja Legnica
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takiego pecha to ja dawno nie miałam
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam w pierwszym dniu, ale praca jest moja - na szybko co prawda zrobiona, ale moja własna
Czasami naprawdę sporo czasu się poświęca, żeby coś fajnego stworzyć i przykro gdy wygrywa coś z internetów.
W galerii są fajne prace, które widać, że ktoś sam zrobił. Szkoda, że wybierają prace żywcem z internetu - już na wstępie moderatorzy powinni sprawdzać i odrzucać takie projekty... wydaje mi się, że oni po prostu trochę nie ogarniają tego konkursu
Jogobella jakiś czas temu miała konkurs z projektami, no i też wygrały prace z internetu... napisałam do nich o tym, podałam linki, dostałam odpowiedź, że sprawdzą to i wyjaśnią ze zwycięzcami, a później mi odpisali, że zwycięzcy potwierdzili, że są to ich prace... no i temat się zamyka - bo kto jeśli wygra pracą z neta przyzna się, że nie jest jej właścicielem? Przecież już dodając ją do konkursu ma świadomość, że to nie jego praca...
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od początku roku nic nie wygrałam - chyba już oszalałam
Wątku zacznij działać
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chcę wygrać cokolwiek, ażeby rozpocząć Nowy Rok
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wpadła mi w tym Nowym Roku jeszcze ani jedna nagroda... a miało być tak pięknie, siódemka w tle miała szczęście nieść, a tu lipnie jak było tak jest!
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miło by było gdyby ta siódemka w tle Nowego Roku szczęśliwa się okazała... zawsze o niej tak myślałam, a tu nic
Drugi dzień Nowy Rok trwa, a u mnie susza i pustka...
Wyświetl w wątku >>
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmika26
Postów 686
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grudzień nie przynosi mi prezentów wcale, chociaż walczę o nie wytrwale...
chciałabym wygrać cokolwiek na poprawę humoru