Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7092668 Napisano: 11.05.2023 09:37:48 w Czy informują/ informowali?
margarittta napisał(a):

0.0 przeciwwskazań  2 etap, info do dziś? dobrze liczę?

Tak, do dziś. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7092385 Napisano: 10.05.2023 09:05:49 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

poleci ktoś DOBRĄ deskę do prasowania... chcę kupić mamie na Dzień Mamy, bo ta jej już w opłakanym stanie a sama sobie nie chce kupić ..
szukam po allegro ale mają różne opinie... nawet Vileda... i nie wiem co wybrać ...
pomoże ktoś ?

Mam taką i mogę polecić.
Do stacji parowej idealna, bo podstawka pasuje jak na wymiar.
Jest szeroka, duża powierzchnia do prasowania - firany, zasłony, a nawet zwykle koszule od razu lepiej się prasuje, nie trzeba tyle przekładać.
Stabilna, ma fajne regulacje wysokości, nawet dla wysokich nie trzeba się schylać.  
Może być trochę ciężka, ale nie jestem pewna, bo poprzednią miałam taką z żelaznymi nogami, spadek po PRL i ona to dopiero była ciężka, więc nie mam porównania.
Widzę tylko, że mocno podrożała i nie wiem czy jest aż tyle warta.
https://www.mediaexpert.pl/agd-male/prasowanie-i-pielegnacja-ubran/deski-do-prasowania/deska-do-prasowania-vileda-total-reflex-plus-przyst-do-generatorow-130x44cm?gclid=CjwKCAjwge2iBhBBEiwAfXDBR9zxc3B8wnDfDmvGZnJC1LlinA5d3aAVoLY1JOJXJqy0PjrwXc8jsxoCMAwQAvD_BwE Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7092384 Napisano: 10.05.2023 09:00:06 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

Jeśli ktoś ma jakiś konkurs do wprowadzenia, chętnie przygarnę emotka

Niezmiennie polecam wpisać #konkurs na Instagramie lub Facebook.
Jest mnóstwo konkursów, co chwile też nowe dochodzą. Jest co dodawać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7092169 Napisano: 09.05.2023 09:08:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dziękuje emotka
Nie sądziłam, że ,tylko’ z taką nagrodą tu trafię przy takiej alei gwiazd  emotka  
To bardzo miłe! Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7092140 Napisano: 08.05.2023 23:10:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Główna z Kinder Country  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7092134 Napisano: 08.05.2023 23:00:02 w Informują
Informują z Konkurs Kinder Country "Spróbuj Polski poza szlakiem" etapy

Rodzaj powiadomienia: Wiadomość prywatna
Dodatkowe informacje:
2 etap Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7092123 Napisano: 08.05.2023 22:06:32 w Czy informują/ informowali?
Emememe napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Kinder Country za 2 etap?

Ktoś, coś? emotka

1 etap poszedł im szybko, ale to może przez długi weekend, bo chcieli mieć spokój. 
A teraz? Cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7092022 Napisano: 08.05.2023 15:24:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

Winiary "Podziel się ciepłem" - czy ktoś dzisiaj dostał przelew?

Nie. 
Pisałam do nich to moją wiadomość przekażą do odpowiednich osób w celu weryfikacji… Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

banka-manka

#7091921 Napisano: 08.05.2023 10:02:40 w Czy informują/ informowali?
Kinder Country za 2 etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7091865 Napisano: 07.05.2023 19:33:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ktoś ma dziś problem ze zgłoszeniem do Kinder Country? 
Bot zacina się na Akceptacji polityki prywatności.

Tak, od wczoraj

Pisałam z nimi i według nich zgłoszenia normalnie docierają i wina jest po mojej stronie. 
Mam pisać do organizatora bezpośrednio. 
Po kilku godzinach i ciągłym klikaniu (zacinało się nawet po dodaniu zdjęcia) udało się. Chociaż do końca nie wierzę, że się dobrze zapisało. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7091789 Napisano: 07.05.2023 11:40:14 w SZUKAM....
W kwestii paragonów Rodowita Dino - obok formularza jest podgląd przykładowego paragonu i jest taki sam opis jaki my mamy emotka
Więc wszystko się zgadza. Wyświetl w wątku >>
1 atanerka 0

banka-manka

#7091788 Napisano: 07.05.2023 11:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś ma dziś problem ze zgłoszeniem do Kinder Country? 
Bot zacina się na Akceptacji polityki prywatności. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7091727 Napisano: 06.05.2023 18:35:49 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jak macie opisaną Rodowitą w Dino  bo ja mam tylko woda d/gaz i nie wiem czy grać takim paragonem w ogóle?

Też mam taki opis

Czyli co grać i się nie przejmować?

U mnie to samo. W różnych sklepach ten sam opis. 
Z tego wynika, że taki opis to standard w tej sieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#7090264 Napisano: 26.04.2023 20:27:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

Jestem nowa , ale Pana kojarzę …
weszłam z ciekawości na YouTube i przecieram oczy ze zdumienia. Najgorsze ze organizatorzy to łykają 😳😳😳 pan powinien napisac poradnik „jak oszukać regulamin konkursu”. Ciekawe jakbym napisała do lambdi i zapytała o taka możliwość ? Wrzucenia linku do zgłoszenia ? Co odpiszą ?

Ja mam ochotę popytać o konkurs Develey Organizatora.
Choć Agencje uważałam za rzetelną.
Ale znając organizatorów odpowiedz będzie w stylu, nie braliśmy filmu pod uwagę, zachwycił nad tekst itp. 
A jak było, każdy wie. 

Wkurzające jest nagradzanie łamanie regulaminu. 
X lat temu popularne były laurki i makiety wysyłane bezpośrednio do agencji, teraz wystarczy wklejać linki. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7090253 Napisano: 26.04.2023 19:39:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jakby ktoś chciał posłuchać odpowiedzi na pytanie przy akompaniamencie gitary:
https://m.faceboo...3770515&sfnsn=mo

Ostatnio inicjały tego Pana znajdowały się w konkursie Develey przy głównej nagrodzie - I co tu więcej dodawać.
I za każdym razem jak widzę je gdzieś w wynikach to zastanawiam się, czy to ten Pan i czy do odpowiedzi pisemnej dołączony był link do śpiewanego filmiku emotka  
A wiemy, po filmach dodawanych na kanał YT, że były tam utwory dedykowane do konkursów, gdzie odpowiedź miała składać się z 300 znaków.

Edit: znalazłam na YT Pana  filmik na konkurs Develey. Więc chyba mam odpowiedz na swoje pytanie. 
Ps: film na opisowy konkurs Lambi też jest emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7090235 Napisano: 26.04.2023 18:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kachakacha napisał(a):

Jakby ktoś chciał posłuchać odpowiedzi na pytanie przy akompaniamencie gitary:
https://m.faceboo...3770515&sfnsn=mo

Ostatnio inicjały tego Pana znajdowały się w konkursie Develey przy głównej nagrodzie - I co tu więcej dodawać.
I za każdym razem jak widzę je gdzieś w wynikach to zastanawiam się, czy to ten Pan i czy do odpowiedzi pisemnej dołączony był link do śpiewanego filmiku emotka  
A wiemy, po filmach dodawanych na kanał YT, że były tam utwory dedykowane do konkursów, gdzie odpowiedź miała składać się z 300 znaków. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7090167 Napisano: 26.04.2023 11:32:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs zero przeciwwskazań Lidl - ile nagród może wygrać jedna osoba?
Nie potrafię namierzyć tej informacji w regulaminie (a mogę źle szukać emotka ).
Znalazłam info o dowolnej ilości zgłoszeń potwierdzonych nowym dowodem zakupu i innym rozwiązaniem zadania.
Może ktoś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7089852 Napisano: 24.04.2023 20:14:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia46 napisał(a):

Aktywowałam ten voucher z wafli Familijne . Czy ktoś wie czemu na moim koncie widnieje data 24.05.2023 jako najbliższa data rozliczenia? Czy ja mam ten canal + na rok czy miesiąc 🤔

Też tak mam. 
Tam jest podana kwota przy tej dacie 0 zł.
A jak spojrzysz na mejla potwierdzającego aktywowanie vouchera to jest podana data do kiedy ważny jest pakiet i od kiedy będzie pobierana opłata 34 zł (nie zaznaczyłam zgód marketingowych)  emotka  

U mnie problem, bo Samsung nie obsługuje tej aplikacji emotka
A wcale nie jest taki stary. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7089040 Napisano: 19.04.2023 17:15:54 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
jokan napisał(a):

Majkii napisał(a):

mili05 napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Winiary przelew za konkurs podziel się ciepłem? Ktoś coś wie ?

Nadal cisza, chyba będzie trzeba do nich napisać, bo prawie miesiąc mija od chwili jak mieli przelać zgodnie z regulaminem.

Oni zawsze wysyłają na ostatnio dzień.

pisał ktoś do nich?

Info z ich Instagrama, dodana minimum tydzień temu:
Wyświetl w wątku >>