Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

banka-manka

#7094437 Napisano: 19.05.2023 10:39:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
1000 zł z Jeżyków, odkryta wiadomość z niedzieli  emotka  emotka
Chyba jakaś rezerwa, bo grałam jeszcze w kwietniu. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7093926 Napisano: 17.05.2023 12:22:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ponawiam, ma ktoś potwierdzenie z Rodowitej czy zgłoszenia z weekendu na które nie dostało się e-mail potwierdzającego udział w konkursie zostały zarejestrowane? Mnie nie odpisali. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7093866 Napisano: 17.05.2023 10:15:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szmuli napisał(a):

Czy ktoś z Was wysyłał zdjęcie na konkurs Ikea - odkryj nowe przestrzenie w kuchni? Jak długo czekaliście, aż zdjęcie pokaże się w galerii? Wysłałam fotkę w piątek, a zdjęcia nadal nie ma. Wszystko zrobione zgodnie z regulaminem… zastanawiam się jak to możliwe, skoro ciągle wyskakuje mi komunikat, że zdjęcie zostało poprawnie wysłane  emotka

Jeszcze nie dodawałam.
A na pewno na zdjęciu masz te produkty, które kupiłaś w ostatnich 30 dniach, a nie jakieś stare? Może weryfikacja tego zajmuje im więcej czasu. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7093802 Napisano: 16.05.2023 20:28:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy paragony Dino Rodowita macie normalnie opisane? 
u mnie w każdym sklepie woda d/gaz i tyle. Kupował brat, wiec o pieczątce nie myślał, ani nie słyszał. 🤪

Przeszukaj wątek przez lupkę, była o tym mowa już kilka razy emotka
Ostatnio nawet kilka postów wyżej. Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

banka-manka

#7093618 Napisano: 16.05.2023 10:17:26 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

#7093617 Napisano: 16.05.2023 10:16:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

harnas napisał(a):

pumba napisał(a):

Tak się zastanawiam, czy ktoś wygrał w Rodowicie samym tekstem?  emotka

filmik trafiony, zdjęcie trafione, tekst póki co pudło.
Najlepsze, że najdłużej siedziałam nad tekstem ... emotka

A masz/macie opis na paragonie Rodowita? Ja nie mam niestety  i zastanawiam się, czy zgłaszać taki paragon.

Przy formularzu konkursowym jest przykładowe zdjęcie paragonu i jest dokładnie taki sam opis jaki wszyscy mamy z Dino emotka  
Z kolei z Aldi jest lepiej opisany, ale przykładowy paragon przy formularzu reklamuje inne marki, a wody na nim nie ma emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7093586 Napisano: 16.05.2023 07:49:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś ma jakąś odpowiedź od Rodowita w sprawie braku potwierdzeń zgłoszeń z weekendu? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7093418 Napisano: 15.05.2023 15:23:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Familijne, kurier Fedex; rano powiadomienie SMS; brak dokumentów zwrotnych. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

banka-manka

#7093376 Napisano: 15.05.2023 13:14:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Myślicie, że te zgłoszenia z Rodowitej których nie potwierdzili na maila dotarły do organizatora?

Mam nadzieje, ciekawe czy się do tego jakoś ustosunkują.
Wysłałam wczoraj do nich wiadomość z problem i prośba o potwierdzenie otrzymania zgłoszenia.
Nie odpisali jeszcze.
Nie wiem, może coś tam działają, w ogóle mają już opóźnienia w wynikach. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7093374 Napisano: 15.05.2023 13:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

Organizator Serów z Goliszewa napisał mi, że to nie ja jestem laureatem, mimo, że tego dnia były moje inicjały. Jakiego pecha trzeba mieć żeby taka sytuacja się wydarzyła? Trochę nie dowierzam w zaistniałą sytuację, ale wprost mi napisali, że to nie ja. Przez cały konkurs nie było nikogo nawet o takim samym imieniu, a tu nagle Imię + litera nazwiska + dobra praca z pomysłem i akurat znalazł się inny uczestnik.. Jakby jeszcze każdy miał tak łatwo dostępne te sery jak np. piwo, czy colę czy chipsy to jeszcze bym zrozumiał. Dziwna sytuacja..

Sytuacja przykra, ale chyba każdemu na jakimś etapie grania taka sytuacja się zdarza.
Póki nie ma potwierdzenia wygranej, nie ma co ,przypisywać’ sobie nagrody. Choć to trudne, wiem. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

banka-manka

#7093310 Napisano: 15.05.2023 09:36:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dzisiejszy SMS Fedex to będą wafle Familijne? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7093289 Napisano: 15.05.2023 06:45:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Czy z konkursu Rodowitej powiadomienie jest tylko na stronie ?

Nie, powinien być e-mail. Ale wczoraj był jakiś błąd i nikt nie dostał potwierdzenia Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7093250 Napisano: 14.05.2023 20:47:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

monikar napisał(a):

https://miss-ti.com/konkurs?utm_source=meta+ads&utm_medium=Facebook_Mobile_Feed&utm_campaign=06-konkurs

Czy ten konkurs jest w bazie bo nie mogę znaleźć a większość nagród już rozdana

Tak, jest w zapowiedziach.

Dzięki emotka

W zapowiedziach pojawił się kilka dni temu. 
W tym samym dniu dopiero zaczęły mi się wyświetlać jego reklamy - chciałam też wrzucić. Byłam pewna, że to coś nowego, a nie już końcówka. Dziwne, że wcześniej reklam ani info nigdzie nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7093173 Napisano: 14.05.2023 10:10:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy przechodzi Wam zgłoszenie na Żywiec Zdrój w Netto?
U mnie po kliknięcia przycisku „Wyślij zgłoszenie” nie ma  potwierdzenia przesłania Formularza, a pojawia się komunikat: This action is unauthorized. 
Próbowałam wysyłać i z telefonu i z laptopa i ciągle ten sam komunikat. Co robię nie tak?

u mnie też nie przechodzi

Dziś ten sam problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7093171 Napisano: 14.05.2023 09:54:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carrrolinax3 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

Macie potwierdzenie na @ z Rodowitej ? Zgłoszenie wczoraj , na stronie podziękowanie za udział a @ brak....

Też nie dostałam emotka

Dziś też nie ma potwierdzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7093040 Napisano: 12.05.2023 21:37:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Gdzie kupujecie produkty Balcerzak?

W Biedronce na stałe jest Kindziuk, duży wybór innych Kaufland. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7092977 Napisano: 12.05.2023 17:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

monikar napisał(a):

Możecie wysłać zgłoszenie na Rodowitą? Ciagle mi wyskakuje jakiś błąd

Mam to samo nie da rady

Mam teorię, że uzupełniają zwycięzców emotka  Jak skończą to formularz będzie działał.
A tak serio - warto do nich napisać, odpisują sprawnie i szybko rozwiązują problemy. Wyświetl w wątku >>
1 Shifo 0

banka-manka

#7092792 Napisano: 11.05.2023 19:17:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot z Kujawski 3 Ziarna. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7092699 Napisano: 11.05.2023 11:45:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w lutowym konkursie Mutti. Czy informowali w terminie? Wg regulaminu edycji trwającej do 22.04, mają 21 dni na powiadomienie laureatów, czyli do soboty. Ciekawa jestem, czy rzeczywiście mogą wtedy informować, czy się nie nastawiać emotka

Chodzi o ten konkurs gdzie były nagrody na różne sklepy i różne terminy trwania?
Ja dostałam e-mail chyba niecały tydzień przed końcem terminu. 
Ale z tego co kojarzę z rozmów z innymi osobami to inne sklepy, które kończyły się jako pierwsze informowali równo z terminem, a chyba nawet kilka dni opóźnienia. Wyświetl w wątku >>
0 0