Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7214228 Napisano: 16.10.2024 09:04:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kreatywny17 napisał(a):

jakaja napisał(a):

Czy wysyłali już czajniki i blendery SMEG z konkursu kawowego w Aldi?

Chyba nie, też czekam.

Mają czas do 15.11. A z tego co kojarzę, wysyłają pod koniec terminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7213878 Napisano: 14.10.2024 18:28:19 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

A z Jordana za I etap?

Nie ma zakładki w wynikach, więc chyba nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#7213445 Napisano: 13.10.2024 08:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie w konkursie Kauflandu można zagrać na kogoś na moją kartę?  Ciekawe czy oni będą to weryfikować... Bo np w żabce z tego co wiem można tak robić...

W Żabce przy zgłoszeniu nie podaje się numeru karty, w Kauflandzie w formularzu już tak.
Bardziej niż dane osobowe myślę, że musi zgadzać się numer karty z numerem na nią zarejestrowanym. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7212991 Napisano: 10.10.2024 19:49:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Jordan, od kiedy w formularzu jest miejsce na dodanie paragonu?
Zgłaszałam w zeszłym tygodniu, mam screen i nie było tego. Choć w regulaminie była o tym wzmianka. Tak samo w reg plik mógł mieć max 50MB, a w formularzu była zapis 25MB. Teraz widzę, że wszystko jest poprawione. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7212900 Napisano: 10.10.2024 15:49:25 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

PrincePolo z II etapu o której informował?

Około 15:30 Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7212594 Napisano: 09.10.2024 19:29:31 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
bubu44 napisał(a):

Czy viledana konkurs  w sklepie  dino jest dobrze opisana?
kupował może ktos?

Sprawdzałam dzisiaj pod czytnikiem. I jeśli to jest jakaś wskazówka do tego jak będzie wyglądać paragon, to słabo.
Same nazwy ściereczka, mop, zapas itp. Nie ma nazwy Vileda. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7212347 Napisano: 09.10.2024 09:10:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

W jakich sklepach można kupić biszkopty Andante oprócz Kaufa?

Na specjalnych półkach w Lidlu. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7212214 Napisano: 08.10.2024 16:59:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Ile jogurtów Fantasia kupujecie na loterie? Na stronie i w regulaminie są sprzeczne informacje

W komentarzu pod konkursem jest wrzucone info z odpowiedzią od organizatora. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7212034 Napisano: 07.10.2024 21:06:00 w Zapowiedzi konkursów
Dodałam z rana do bazy, ale jeszcze nie opublikowane. 
https://loteriakupiec.pl/ Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7212003 Napisano: 07.10.2024 19:17:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Znalazłam ten sodastream "w śmietniku". Ostatnia sztuka przykryta sterta produktów z pomarańczowymi naklejkami. Także tam szukajcie. Mam nadzieję, że ta pomarańczowa naklejka nie będzie problemem. 🤔 Cena na paragonie 19,99zl. Ktoś wie ile to kosztowało normalnie?

Masz dobrą cenę emotka  
Taką miały cenę w gazetce razem z info o konkursie.
https://www.gazetki.pl/sklepy/lidl/oferty/syrop-sodastream-promocja-43625443/ Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

banka-manka

#7211974 Napisano: 07.10.2024 17:34:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

co to za konkurs w żabce z soplica nie widzę w bazie?

Dodalam przed chwilą do bazy ,dla pracowników i kierowników sklepów z koncesją

I juz w MDM są wpisy że wygrali? ej coś nie tak chyba

Znalazłam teraz na stronie. Jest jeszcze dostępny regulamin.
Nie mam pojęcia czy był gdzieś w bazie czy w jakiś wątkach typu zapowiedzi.
Bez karniaka proszę!
https://soplica.pl/klasyka-gatunku/ Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7211532 Napisano: 06.10.2024 09:44:41 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
@gnieszk@ napisał(a):

samdej napisał(a):

Co do Kropki to się nie wypowiadam, ponieważ moje jedyne złe doświadczenie z nimi to... brak u nich wygranych😏

Chciałbym jednak odnieść się do innej kwestii, którą niektórzy z Was poruszają, a mianowicie robienia screenów zgłoszeń jako dowód. Tylko, że taki dowód to jest dowód jedynie na własny użytek a nie dla agencji. Screen jest robiony przed wysyłaniem zgłoszenia więc równie dobrze po zrobieniu screena formularz może zostać zmodyfikowany i dopiero wysłany.

Ucięciem wszelkich sporów dotyczących błędnych danych w formularzu byłoby - i nie jest to przecież żadne science-fiction do ogarnięcia dla agencji - wysyłanie zwrotek potwierdzających dokonanie zgłoszenia zawierających pełną treść tego zgłoszenia. Dziwię się dlaczego agencje tego nie stosują.

Są agencje, które to stosują. Choćby IQ Marketing. Potwierdzenie można pobrać w pdf po zgłoszeniu.

Fortuna w większości, jak nie we wszystkich swoich konkursach także wysyła potwierdzenie e-mail z wszystkimi danymi z formularza. 
Mniejsze agencje, czy nawet firmy bez obsługi agencji  też to stosują np. ostatni konkurs Sante. Wyświetl w wątku >>
1 simonapp 0

banka-manka

#7211500 Napisano: 05.10.2024 22:00:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

asper01 napisał(a):

Jak mojego C4 nie ma na liście Milki, to jak dziś wysłać zgłoszenie?;/

W formularzu jest napis:
Jeśli nie znalazłeś sklepu kliknij tutaj.
Przeniesie Cię do formularza gdzie dodasz sklep. Jeśli dobrze pamiętam to on pojawi się automatycznie, organizator nie musi nic potwierdzić. 
Swój  sklep dawno temu tak dodawałam, do dziś jest na liście. 
Kiedyś miałam z innego sklepu i na liście miał delikatny błąd, obstawiam że ktoś źle dodał, a organizator tego nawet nie wyregulował. Nie wiem czy potem na etapie weryfikacji paragonu to przeszło itp.

No właśnie chyba nie automatycznie, bo dodałem jak chcieli i nie ma... Może Ty dodałaś w ciągu dnia roboczego i szybko ktoś to klepnął...

Dodawałam w tygodniu, ale po godzinach pracy bo też były etapy dzienne i jak to zwykle bywa, wysyłane po nocy. 
Ale to było dawno, mogło coś się zmienić. 
Odczekaj chwilę, odśwież/wyczyść ciasteczka lub sprawdź na innej przeglądarce. 
Jak nic, to jak wyżej chyba zostaje e-mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7211498 Napisano: 05.10.2024 21:53:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Jak mojego C4 nie ma na liście Milki, to jak dziś wysłać zgłoszenie?;/

W formularzu jest napis:
Jeśli nie znalazłeś sklepu kliknij tutaj.
Przeniesie Cię do formularza gdzie dodasz sklep. Jeśli dobrze pamiętam to on pojawi się automatycznie, organizator nie musi nic potwierdzić. 
Swój  sklep dawno temu tak dodawałam, do dziś jest na liście. 
Kiedyś miałam z innego sklepu i na liście miał delikatny błąd, obstawiam że ktoś źle dodał, a organizator tego nawet nie wyregulował. Nie wiem czy potem na etapie weryfikacji paragonu to przeszło itp. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

banka-manka

#7211356 Napisano: 04.10.2024 22:38:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
8igora9 napisał(a):

Czy Finlandia wysłała już wszystkie ciuchy? Dostałam 1 zestaw, a wygrałam 2 razy, chyba nie było ograniczenia ilości nagród na osobę. 🤔

Nie wysyłali jeszcze z ostatnich tygodni konkursu. Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

banka-manka

#7211288 Napisano: 04.10.2024 17:07:28 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Silna Auchan lub wymienię na inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7211259 Napisano: 04.10.2024 14:48:31 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam karuzelę z lizakami Chupa Chups + zestaw gum rozpuszczalnych (30 szt.) za 100 zł plus koszt wysyłki. Wyświetl w wątku >>
0 1 edytkass

banka-manka

#7211136 Napisano: 04.10.2024 10:40:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

A ASPE ? Napisałem do nich dzisiaj maila co z wynikami z konkursu mordki żubra i cisza 🫨🙄

Odpisali Ci? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7211128 Napisano: 04.10.2024 10:09:33 w Czy informują/ informowali?
kako napisał(a):

margarittta napisał(a):

Mordka żubra śpi?

Mają czas do 15.10

Uczestnicy, którzy nadesłali Zgłoszenia, do których przypisano Nagrody zgodnie zapisami §4 ust. 37 (dalej: „Laureaci”) powiadamiani są o wygranej za pomocą wiadomości e-mail wysyłanej na adres podany przy dokonywaniu Zgłoszenia do dnia 2 października 2024 r. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0