Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7097391 Napisano: 01.06.2023 21:12:57 w WC - rozmowy o wszystkim
adamo86 napisał(a):

Ktoś ma może odkurzadcz Dyson v8 absolute?
Pełne naładowanie starcza dosłownie na 7 minut odkurzania z zegarkiem w ręku.
Moc na MAX. Tak powinno być? emotka

Aż tak krótko nie powinien pracować. 
Mój od początku nie zachwycał długą pracą (dobrze, że wygrany, nie kupiony).
Zależy też od końcówki. Jeśli mowa o tej krótkiej i odkurzam kanapę na max, to tak po chwili jest koniec, chyba nawet krócej niż te 7 minut. 
Jeśli ogólna to napewno dłużej niż 7 minut, choć jak mam w planach odkurzanie nie tylko kuchni to lecę z nim szybko, bo boje się, że padnie emotka  
Jak dłużej nie jest czyszczony to też zauważalnie skraca się czas jego pracy. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7097336 Napisano: 01.06.2023 17:31:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs Milka/Oreo w Netto - nie potrafię namierzyć w regulaminie informacji ile znaków może zawierać przesłane hasło i czy mogą być użyte polskie znaki?

Jak nie ma to chyba musi być 1 sms?

No właśnie nie wiem. 
Chyba po prostu napiszę do organizatora, żeby być pewnym. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

banka-manka

#7097317 Napisano: 01.06.2023 16:23:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Milka/Oreo w Netto - nie potrafię namierzyć w regulaminie informacji ile znaków może zawierać przesłane hasło i czy mogą być użyte polskie znaki? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7097269 Napisano: 01.06.2023 12:58:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka

Z produktem, w 2 etapie. 
I jest fontanna, czyli najgorsza nagroda według regulaminu.

I faktycznie się delektuje na zdjęciu?  Bo mój niechce zapozowac 🤣

Udało się ją uchwycić z idealnie wystawionym językiem jak się oblizuje. Bo żeby w ogóle chciała pozować, musiałam ją karmić smaczkami emotka
Tylko, że ona jest czarna jak smoła, cała. I przez to mało fotogeniczna. Tylko widać oczka, różowy jęzor i wielką, czarną kulę  (nie zrzuciła jeszcze zimowego zapasu - choć co ja się oszukuje - ten kot jest tak leniwy, że nawet latem będzie tak gruba) emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7097235 Napisano: 01.06.2023 11:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka

Z produktem, w 2 etapie. 
I jest fontanna, czyli najgorsza nagroda według regulaminu. Wyświetl w wątku >>
1 Yoko 0

banka-manka

#7097215 Napisano: 01.06.2023 10:24:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy da się wygrać w Rodowitej samym tekstem?

w pierwszym etapie wygrałem samym tekstem. Teraz się nie udaje.

ja w drugim samym tekstem emotka  , a w trzecim lipa emotka

A myślicie ze mu wszyscy poinformowani.... może jeszcze jest jakaś nadzieja....

Wczoraj przez przypadek wysłali mejle do wszystkich zwycięzców na raz. I jako odbiorcy jest wpisanych 80 adresów.
Więc bony wszystkie poinformowane. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

banka-manka

#7097179 Napisano: 01.06.2023 09:09:42 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

Rodowita wszystko poszło ?

Bony napewno. 
Nie wiadomo jak TM, nikt się nie chwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7097096 Napisano: 31.05.2023 21:21:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bony Dino Rodowita, bez telefonu e-mail 21:16. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7096980 Napisano: 31.05.2023 15:28:33 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

#7096951 Napisano: 31.05.2023 14:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy na paragonie z Żabki powinna być informacja, że aplikacja została zeskanowana?
Kupiłam Lech, nie mam kodu.
A na paragonie nie potrafię znaleźć informacji, że aplikacja została użyta. A po żappsach nie potrafię dojść, czy po zakupach ich przybyło bo nie zwróciłam na to uwagi.

Nie wiem, ale w aplikacji w zakładce moje zapsy możesz zobaczyć historię transakcji

Dzięki!
Są dzisiejsze zakupy emotka  
I kod się pojawił. Uff!
Na co dzień w żabce zakupów nie robię, tylko na konkursy i nie ogarniam tej apki. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096948 Napisano: 31.05.2023 14:18:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na paragonie z Żabki powinna być informacja, że aplikacja została zeskanowana?
Kupiłam Lech, nie mam kodu.
A na paragonie nie potrafię znaleźć informacji, że aplikacja została użyta. A po żappsach nie potrafię dojść, czy po zakupach ich przybyło bo nie zwróciłam na to uwagi. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096924 Napisano: 31.05.2023 13:37:26 w Czy informują/ informowali?
flinta_13 napisał(a):

Dzwonił do kogoś nr 502? Zastanawiam się czy nie rodowita?

Najczęściej dzwonią z 512, ale w konkursie Aldi pojawiały się inne numery.
Przeszukaj wątek dyskusje lub szukam. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096826 Napisano: 31.05.2023 10:20:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ostin789 napisał(a):

Hej jak to jest z rzeczami wygranymi w konkursie a gwarancją? Wygrałam ostatnio thermomix a podobno w vorwerk bez dowodu zakupu nie ma gwarancji. Napisałam do organizatora i czekam na info ale nie odpisują więc może Wy wiecie? emotka

Napisz do Vorwerk z numerem seryjnym urządzenia. Powinni Ci potwierdzić czy jest gwarancja u nich i jeśli tak, to do kiedy.
Uzbrój się w cierpliwość, lubią długo odpisywać emotka Wyświetl w wątku >>
1 Ostin789 0

banka-manka

banka-manka

#7096808 Napisano: 31.05.2023 09:25:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony Lidl, 1 i 2 etap, Zero przeciwwskazań; e-mail. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7096750 Napisano: 30.05.2023 21:56:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Shifo napisał(a):

banka-manka napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie z których dni informowali z konkursu fotograficznego ORBIT EMPIK - czy z ostatnich dni tez szły powiadomienia?
za info z góry serdecznie dziękuję  emotka

Wyniki są kolejnego dnia w ostatniej transmisji na żywo, zazwyczaj na koniec pokazują wybrane zdjęcie z imieniem, czasem imieniem i nazwiskiem. 
W piątek żadnej transmisji nie było, w sobotę podali dwóch zwycięzców.

Transmisje sa na Facebook empik ?

Tak, na Ig też.
Ale na FB są zapisane na stałe, można wrócić i obejrzeć co wygrało emotka

Nie umiem znaleźć - proszę o link do tych transmisji wyboru laureatów  - z góry dziękuję

Nie wkleję linków do nastu transmisji.
Bardzo łatwo znaleźć. 
Wszystkie wyglądają mniej więcej tak. 
Autor, data i godzina. 
Wyniki są w ostatnim spotkaniu danego dnia. 
Tu są ostatnie wyniki. 

Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7096693 Napisano: 30.05.2023 19:14:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

banka-manka napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie z których dni informowali z konkursu fotograficznego ORBIT EMPIK - czy z ostatnich dni tez szły powiadomienia?

Wyniki są kolejnego dnia w ostatniej transmisji na żywo, zazwyczaj na koniec pokazują wybrane zdjęcie z imieniem, czasem imieniem i nazwiskiem. 
W piątek żadnej transmisji nie było, w sobotę podali dwóch zwycięzców.

Transmisje sa na Facebook empik ?

Tak, na Ig też.
Ale na FB są zapisane na stałe, można wrócić i obejrzeć co wygrało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096672 Napisano: 30.05.2023 18:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

W piątek żadnej transmisji nie było, w sobotę podali dwóch zwycięzców. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096530 Napisano: 30.05.2023 10:59:56 w Czy informują/ informowali?
olabas napisał(a):

z którego tygodnia informują dziś z Kinder? z zeszłego?

Z 2. Kończył się 21.05. Wyświetl w wątku >>
1 olabas 0

banka-manka

#7096389 Napisano: 29.05.2023 14:58:29 w Czy informują/ informowali?
salwadorka45 napisał(a):

Też jestem ciakawa czy  GELLWE juz pozamiatało?

Myślę, że tak. Nagród nie było dużo.
Do jutra jest termin na odesłanie danych. Wyświetl w wątku >>
0 0