Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7111180 Napisano: 24.07.2023 19:47:01 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Możecie polecić jakieś strony lub konta na IG/FB, gdzie rzetelnie opisane są karmy dla kotów?
Mamy kota przybłędę, do tej pory jadła wygraną karmę Royal Canin.
Przyszedł czas by zacząć coś kupować i nie mam pojęcia na co postawić, żeby jej nie dawać najgorszego syfu, ale też w rozsądnej cenie.
Ostatnio kota miałam za dzieciaka i wtedy karmiło się je całkiem inaczej.

Mam takie notatki sprzed lat / dostępne były w Zooplusie:
Acana,
Almo Nature,
Applaws,
Bozita,
Catz Finefood,
Feline Porta,
Gimpet,
GranataPet,
Miamor,
Natures Menu,
Princess Premium,
Schesir,
Schmusy
Thrive,
ZiwiPeak.

Bardzo dziękuje emotka
To już duża wskazówka, będę czytać. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

banka-manka

#7111175 Napisano: 24.07.2023 19:40:38 w WC - rozmowy o wszystkim
@gnieszk@ napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Możecie polecić jakieś strony lub konta na IG/FB, gdzie rzetelnie opisane są karmy dla kotów?
Przyszedł czas by zacząć coś kupować i nie mam pojęcia na co postawić, żeby jej nie dawać najgorszego syfu, ale też w rozsądnej cenie.
Ostatnio kota miałam za dzieciaka i wtedy karmiło się je całkiem inaczej.

Royal to akurat kiepska choć nietania karma. Np. Orijen, Acana mają dobry skład

No właśnie tak słyszałam. Ale jak wygrane 15 kg, to trzeba było zużyć.
Nie chciałabym teraz jej wybrać jak mam możliwość kupić cokolwiek. 
Dzięki, zapisuje te dwie marki. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7111173 Napisano: 24.07.2023 19:31:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Ostatnio kota miałam za dzieciaka i wtedy karmiło się je całkiem inaczej. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7110454 Napisano: 20.07.2023 22:18:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

Takie pytanko o konkurs Smolara Fest (na zdjęcia, na zdjęciu musi być paczka) otóż kupiłam te orzeszki, ale babka nie dała mi paragonu (zagapiłam się i nie zauważyłam). Czytam  regulamin i tam nie ma nic o paragonie. I teraz nie wiem co robić. Czy wysyłac zgłoszenie czy lepiej kupic drugą paczkę emotka  . Tu jest trochę inny przypadek niż zawyczaj bo dajemy zdjęcie produktu, wiec to jest jakby dowód zakupu i w regulaminie nic nie ma o paragonie, ale nie wiem.

Paragon nie jest potrzebny, bo to nie jest konkurs promocyjny. 
To jest konkurs fotograficzny z lokowaniem produktu jako koniecznym warunkiem wzięcia udziału emotka  
Organizatora nie interesuje skąd uczestnicy wezmą produkt - kupią, pożyczą, dostaną, ukradną emotka   
Wszystko jedno, byle w przesłanym materiale produkt był widoczny. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

banka-manka

#7109865 Napisano: 18.07.2023 18:55:09 w Wkurza mnie...
koszalek napisał(a):

Ostatnio znowu wyszło śmiesznie. Były na forum wklejone wyniki z konkursu fb na foto kulinarne, zerkam z ciekawości i owszem zdjęcia też wygrały, ale jedną z dwóch głównych wygrało video emotka .  Także nie tylko "pisarze" są robieni w bambubko zdjęciami, ale fotografowie videłami emotka . Jako rzecz pozytywną to podam, że wiele odpowiedzi w Kaktusie jest spoko, jestem prawie fanką jednego tamtejszego pisarza. Pewnie nie wygra.  emotka

Jeśli piszesz o konkursie ETI, to regulamin dopuszczał obie formy foto i wideo. A to regulamin jest wiążący obie strony. Nie zawsze opis konkursu zawiera wszystkie istotne informacje odnośnie zadania konkursowego emotka  
Dlatego zawsze warto czytać regulaminy. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7109752 Napisano: 18.07.2023 13:11:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

różnie jest z agencjami - smolar przy nagrodzie za 20k nie bierze peselu, a jakaś agencja kiedyś chcieała ode mnie pesel za jakiś ologowany kocyk - nie zgodziłam się i nagroda przepadła emotka

Przy ostatnim konkursie Majonezu Kieleckiego znalazłam korespondencje z 2016 z ich konkursu.
Gdzie chcieli zgodnie z regulaminem kserokopie dowodu osobistego wraz z numerem telefonu wysłanym na adres siedziby Organizatora emotka  
Gdzie nagrodą był zestaw produktów i jakieś gadżety emotka Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

banka-manka

#7109554 Napisano: 17.07.2023 21:44:51 w Paragony na trwające konkursy
reinmar napisał(a):

Kupię paragon Kaktus -  Stokrotka i Chorten.

Chorten był do wczoraj. 

Bic ITM najtańsza opcja kupię. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7109442 Napisano: 17.07.2023 15:37:57 w Informują
Informują z Konkurs "Twoja droga do skutecznej pielęgnacji" SuperPharm

Rodzaj powiadomienia: Wyniki podpięte na stronie.
Dodatkowe informacje:
2 etap Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7109034 Napisano: 15.07.2023 10:57:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Dekasia napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Gdzie i w jakiej cenie kupujecie produkty Rio Mare? Czy są w Biedronce?

Są w biedronce. Widziałam też w IM

Kupowałam w Społem. Są na pewno w Lidlu. A jak wejdziesz na stronę konkursową, to pojawia się lista sklepów do wyboru, więc możesz podejrzeć, gdzie je kupić emotka

W IM kupiłam wczoraj po 3.99

Ale te produkty promocyjne? Sałatki Insalatissime? Mega tanio!
W C4 są prawie po 12 zł  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

banka-manka

#7108758 Napisano: 14.07.2023 10:45:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

studząc tutejsze emocje pozwolę sobie zmienić temat. Czy u Albedo przejdzie paragon "Woda źródlana gazowana", w ITM wiec podany tez kod. alee kto ma doświadczenie czy wymagaja pieczatki w takiej sytuacji?

Bywa różnie.
Ostatnio chyba Atyde miała słabo opisany paragon z serkami Almette i musiał mieć pieczątkę. 
Wyślij co masz, jak nie będzie pasować dostaniesz informacje zwrotną, że pieczątka potrzebna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7108376 Napisano: 13.07.2023 14:06:41 w Zapowiedzi konkursów
monikar napisał(a):

Widziałam w Hebe że będzie konkurs, do wygrania 40 smartwatchy Garmin ale nie mogę go znaleźć

Gdzie wiedziałaś info - sklep, apka, gazetka, SM? Zaraz zrobimy dochodzenie i znajdziemy emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

banka-manka

#7108358 Napisano: 13.07.2023 13:35:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Za dobra odpowiedź i bilety na koncert, a nie aparat z Garage emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7108109 Napisano: 12.07.2023 20:52:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Tylko co to znaczy "za bardzo kombinują" Czy regulamin w jakikolwiek sposób, ogranicza lub zabrania jakichś form zbierania głosów? Czegokolwiek: zmiany IP, VPN, proszenia o głosy w prywatnych wiadomościach, publicznych postach?

Proszenie nie. 
Ale zmiana  IP chyba już tak.
Bo skoro jedna osoba może oddać 10 głosów dziennie niezależnie od tego ile posiada źródeł internetu to ciągła zmiana chyba już jest kombinowaniem?
Nie wiem też, czy w takich konkursach na głosy można kupić z jakiś źródeł pakiet?
Póki Organizator nie wyjaśni co rozumie pod hasłem niedozwolonego zbierania głosów możemy tylko gdybać. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7108093 Napisano: 12.07.2023 20:34:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Gdyby był to post sponsorowany to według nowych wytycznych musiałby być oznaczony.
Inne osoby, choć ich jest mało też pokazały swoje prace.
Moim zdaniem był to celowy zabieg. Nie wiem w jakich terminach informowali o dostaniu się do głosowania, ale moim zdaniem post był wrzucony po to by już swoich obserwatorów zaciekawić i zainteresować pracą, by później zbierać głosy.

No właśnie brakuje tego oznaczenia, współpracy, więc pewności nie ma, że tu jest przyczyna. A innego powodu nie potrafię wskazać, praca fajna i kreatywna, widać, że rysowana samodzielnie, więc nie tu leży przyczyna dyskwalifikacji.

Była w czołówce ilości głosów. I pewnie o to poszło.
Albo Organizator sam sobie prześwietla osoby z góry rankingu, albo był 'uprzejmy' donos.
Kiedy ogłasza się na różnych grupach, swoich profilach, gdzie ma się dużo znajomych/obserwujących to wcale nie jest trudno zdobyć taką liczbę głosów. Tylko trzeba być upierdliwym w przypominaniu i ciągły pokazywaniu pracy emotka  
Na pewno części usuniętych prac dostało się za tych, którzy naprawdę kombinują.
PS: Też dostawałam, na różnych profilach SM od obcych mi osób prośby o głosy na ich pracę. Widziałam też metodę na komentowanie zgłoszeń różnych osób w różnych konkursach w SM w formie 'podlizywania się', a potem proszenia o głosy. Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

banka-manka

#7108078 Napisano: 12.07.2023 20:15:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Emememe napisał(a):

Wydaje mi się, ze dziewczynka z okna została usunięta, bo autorka pracy promowała ten konkurs na swoim instagramie (ma dość spore konto, więc raczej nie robiła posta charytatywnie), a zazwyczaj w regulaminie jest zapis, że takie osoby nie mogą brać udziału.

Hmm ciekawe, chociaż nie wydaje mi się, żeby promowanie pracy na swoim instagramie, nawet jak się ma duże konto, było sprzeczne z regulaminem. Nawet płatna promocja na czyimś koncie moim zdaniem nie byłaby złamaniem regulaminu. Idę poczytać ten regulamin emotka

Tzn mi to wyglada na post na zlecenie Raffaello, więc z autorki pracy czyni to osobę współpracująca z organizatorem, a to jest wykluczenie w praktycznie każdym konkursie.

Gdyby był to post sponsorowany to według nowych wytycznych musiałby być oznaczony.
Inne osoby, choć ich jest mało też pokazały swoje prace.
Moim zdaniem był to celowy zabieg. Nie wiem w jakich terminach informowali o dostaniu się do głosowania, ale moim zdaniem post był wrzucony po to by już swoich obserwatorów zaciekawić i zainteresować pracą, by później zbierać głosy. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7108070 Napisano: 12.07.2023 20:07:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejm napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Mulinka napisał(a):

„Piwa bezalkoholowe 2023” przy wygranej trzeba wysłać paragon pocztą wraz z wypełnionym oświadczeniem. No, przynajmniej mam tak w mailu!

W celu otrzymania nagrody należy wypełnić załączony formularz i wraz z skanem paragonu wysłać go na adres mailowy nagrody@studiorec.pl
Może masz lepszą nagrodę, ja tylko 3 stopień więc skan paragonu

Orientujecie się czy zamiast skanu paragonu może być też zdjęcie?

Jeśli nie masz skanera jest fajna darmowa apka, która scanuje dokumenty  CamScanner. Rozwiązuje wszystkie problemy z koniecznością skanowania emotka Wyświetl w wątku >>
2 kimberly, kejm 0

banka-manka

#7107011 Napisano: 07.07.2023 19:35:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

pikawka napisał(a):

4move za ostatni etap ???

Dzisiaj były.
Jest w wątku informują. O 16:30 poszły zegarki.

Dzięki, właśnie nie wiedziałam czy to ostatni etap był

Rzeczywiście nie ma tej informacji.
Na pewno 4, bo grałam tylko w tym. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

banka-manka

#7106999 Napisano: 07.07.2023 18:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

4move za ostatni etap ???

Dzisiaj były.
Jest w wątku informują. O 16:30 poszły zegarki. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7106913 Napisano: 07.07.2023 13:48:54 w PODZIĘKOWANIA
malowaczkaa
I ja bardzo dziękuje za przemiłą wymianę. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7106882 Napisano: 07.07.2023 12:53:34 w Smolar
margarittta napisał(a):

Konkurs Crispers fotograficzny...konkurs smolara bez podawania numeru paragonu, dziwne

Bo to nie jest konkurs promocyjny, tylko konkurs fotograficzny/filmowy z lokowaniem produktu. 
Smolar robił też takie konkursy np. Lipton. Wyświetl w wątku >>
0 0