Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7130759 Napisano: 13.10.2023 10:28:25 w Smolar
margarittta napisał(a):

taak napisał(a):

taak napisał(a):

Pojawiła się zakładka MEGA SPRYTNE GOTOWANIE - puszcza kogoś dalej?

już przepuszcza

Dalej u Smolarka jest tak, że na wyższe nagrody trzeba paragon odsyłać pocztą?

W tym konkursie tak.
Jest już zakładka z wynikami podpięta. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7130552 Napisano: 12.10.2023 13:23:04 w Czy informują/ informowali?
Czy Kinder Country dziś informowało za ostatni, 4 etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7130343 Napisano: 11.10.2023 18:32:17 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

informacji, czy ktoś zna kogoś, kto zna kogoś, kto na kogo kto wygrał w Wielkiej Loterii Carrefoura?? może być na pw emotka

Znalazłam takie coś przy poście sponsorowanym na FB reklamującym loterie. 
Myślicie, że ktoś rzeczywiście tam wygrał, czy to pytanie przyszłościowe? 
Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

banka-manka

#7129712 Napisano: 09.10.2023 15:57:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

W których sieciach jest ładnie opisany paragon bonduelle?

Carrefour kukurydza mała puszka 
D_KUKURYDZA BONDUEL Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

banka-manka

#7129655 Napisano: 09.10.2023 13:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

magalan83 napisał(a):

W wakacje wygrałam kosmetyki Tolpa, czy orientuje się ktoś czy wysyłka już była? Powinna być u mnie? Czy jeszcze nie wysłali nagród?

Chyba jeszczce nie słali, ja też wygrałam dawno temu.

Jeśli chodzi o ten aktualny Hebe Tołpa, to termin wysyłki do 08.12. Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

banka-manka

#7128615 Napisano: 05.10.2023 08:03:55 w SZUKAM....
ludzka_istota napisał(a):

Dzień dobry z rana. Czy oprócz Ferrero i Haribo jest jakiś konkurs slodyczowy?

Wedel ITM. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7128565 Napisano: 04.10.2023 20:40:43 w Kupię...
Kod Spotify Premium dla aktualnych użytkowników, proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7128367 Napisano: 04.10.2023 10:02:46 w Informują
Informują z Konkurs "Bądź piękna jesienią z BIC" Rossmann

Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
Kilka minut temu. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7128221 Napisano: 03.10.2023 15:52:08 w Czy informują/ informowali?
Wielka Loteria Carrefour, informowała za jakieś dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7127792 Napisano: 01.10.2023 20:27:36 w NA CO CZEKAMY?
do 13.10 (06.10 + 7 dni) konkurs ‚Mega sprytne gotowanie’; SMS Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7127690 Napisano: 01.10.2023 10:26:14 w NA CO CZEKAMY?
do 11.10 (02.10 - 06.10 + 5d) Bądź piękna jesienią z BIC; tel/SMS/e-mail Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7127568 Napisano: 30.09.2023 18:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Konkurs sprytne gotowanie z aplikacją moje sklepy. 
Czy jak się zrobi zakupy z aplikacją to jest jakaś adnotacja na rachunku albo zostaje jakiś ślad w aplikacji? Nigdzie niczego nie widzę. Karta nie chciała się zeskanować aż kasjerka powiedziała, że już poszlo i nie wiem czy mnie nie okłamała, bo było 10 minut do zamknięcia sklepu i kolejka za mną...

Zakupy robiłam (mąż robił) w malutkim sklepiku. Pani wiedziała o co chodzi z aplikacją, ale wspominała, że nie wszystkie sklepy mają tę opcję (ten sklep nie był dostępny w aplikacji, żeby wybrać go jako swój sklep) i nie jest pewna, czy karta się nabije.
Więc nie jestem do końca pewna, czy mój zakup był z aplikacją, ale na dole paragonu pojawił się zapis:
Klient stały: 000000000000
I ten numer pokrywa się z numerem z aplikacji.
I zgłosiłam go jako ten zakup z aplikacją. Czy dobrze? Nie wiem.

Ja właśnie specjalnie jechałam do Groszka, którego znalazłam w aplikacji, a nie do tego, do którego miałam najbliżej. U mnie nie ma tego napisu ani nie ma nigdzie numeru mojej karty. 🙄 Aczkolwiek teraz zauważyłam, że weszła mi promka na serki Danio, która zgodnie z tym, co jest napisane w aplikacji, powinna wejść tylko przy zeskanowaniu karty. I teraz już zupełnie zgłupiałam...

Szkoda, że ta aplikacja nie jest dopracowana i nie ma eparagonów, wtedy jest pewność, czy zakup był.
Sprawdziłam na starym paragonie z Groszku, na poprzedni konkurs bez apki i on nie ma tego zapisu o stałym kliencie. 
U mnie weszła promocja na dżem Łowicz, babeczka też podobno było zdziwiona, że rabat emotka  
Więc stawiam, że u Ciebie też jest ok.
Teraz już chyba nic nie zrobisz, więc warto wysłać z numerem karty. 
Może jeszcze ktoś potwierdzi/napisze jak u niego wygląda paragon z aplikacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7127561 Napisano: 30.09.2023 18:05:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Konkurs sprytne gotowanie z aplikacją moje sklepy. 
Czy jak się zrobi zakupy z aplikacją to jest jakaś adnotacja na rachunku albo zostaje jakiś ślad w aplikacji? Nigdzie niczego nie widzę. Karta nie chciała się zeskanować aż kasjerka powiedziała, że już poszlo i nie wiem czy mnie nie okłamała, bo było 10 minut do zamknięcia sklepu i kolejka za mną...

Zakupy robiłam (mąż robił) w malutkim sklepiku. Pani wiedziała o co chodzi z aplikacją, ale wspominała, że nie wszystkie sklepy mają tę opcję (ten sklep nie był dostępny w aplikacji, żeby wybrać go jako swój sklep) i nie jest pewna, czy karta się nabije.
Więc nie jestem do końca pewna, czy mój zakup był z aplikacją, ale na dole paragonu pojawił się zapis:
Klient stały: 000000000000
I ten numer pokrywa się z numerem z aplikacji.
I zgłosiłam go jako ten zakup z aplikacją. Czy dobrze? Nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#7127279 Napisano: 29.09.2023 12:25:44 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

#7127256 Napisano: 29.09.2023 11:47:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Macie jakieś doświadczenia z  konkursem foto Kinder Country- chętniej nagradzają zdjęcia z osobą na zdjęciu czy jednak bez?

Ja uporczywie wysyłam bez osoby na zdjęciu i nic nie wygrywam, więc może trzeba z osobą 🤣

foty z osobami wygrywają emotka

Dziękuję za (p)odpowiedź emotka
Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  emotka

Statyw to najlepszy fotograf emotka  
Ile kłótni zapobiega, frustracji i nerwów.
Co prawda trzeba trochę się napracować, żeby ustawić dobry kadr, nie zawsze uda się za pierwszym czy piątym razem. Nie jest to tak łatwe, jak fotografia z ręki. Ale zdecydowanie warto. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7127003 Napisano: 28.09.2023 11:46:40 w PODZIĘKOWANIA
sonyyy0
Przesympatyczny kontakt, szybka i sprawna wymiana. Polecam i dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 sonyyy0 0

banka-manka

#7127002 Napisano: 28.09.2023 11:45:58 w PODZIĘKOWANIA
tomasz3
Szybka i bardzo miła wymiana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7126982 Napisano: 28.09.2023 10:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

U Smolara pojawiła sie zakładka z Wielką loterią C4.... 2 pudła, ale łudzę się, że  jeszcze nie podpięli....

Od wczoraj już jest ta zakładka.
Ale sms chyba nie było. Wyświetl w wątku >>
1 kuleczkar 0

banka-manka

#7126687 Napisano: 27.09.2023 10:42:14 w Carrefour konkursy
misiamarysia napisał(a):

Mam pytanie odnośnie aktualnej loterii w Carrefour. Czy udało Wam się bez problemu dostać ten kupon loteryjny? Czy on się drukuje automatycznie?
Wczoraj w C4 w Arkadii w Warszawie trzech kasjerów przekonywało mnie, że tam wystarczy zgłosić numer paragonu i nic nie dostałam, chociaż zrobiłam odpowiednie zakupy, za właściwą sumę, na paragonie jest na dole "liczba losów 1", ale nic więcej, nie ma takiego wydruku jak ten na wzór w regulaminie. Poddałam się, bo zrobiło się zamieszanie, wołali nawet kierownika i odeszłam "z kwitkiem", a raczej bez niego.
Napiszcie proszę, jak to wygląda w Waszych sklepach.

Tak, ten kod drukuje się osobno zaraz za paragonem.
W regulaminie pisze, że ten wydruk trzeba zachować tak jak paragon. Na nim jest też podany numer paragonu do którego jest przypisany.
Na stronie konkursowej jest wizualizacja. I w rzeczywistości wygląda dokładnie tak samo. Wyświetl w wątku >>