Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7216086 Napisano: 23.10.2024 21:34:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Jakim kurierem nadawane są nagrody z konkursu Mutti?

Najpier info od epaka a dostarcza DPD emotka

Dzięki za odpowiedź emotka
A są jakieś dokumenty zwrotne? Czy można śmiało przekierować? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7216082 Napisano: 23.10.2024 21:21:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakim kurierem nadawane są nagrody z konkursu Mutti? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7215793 Napisano: 23.10.2024 09:15:04 w Wkurza mnie...
xooxoo napisał(a):

Wkurzam się na siebie. Wczoraj kupiłam kostki Domestosa na zwrot $ i zacięła się kasa, nie wyszedł paragon. Pani z Rossmanna próbowała naprawić kasę i okej, ale paragon nie wyszedł. Kierowniczka poszła drukować na zaplecze. I co? Przyniosła jakąś wydrukowaną kartkę, ale chyba sama ją pisała, a ja z tego wszystkiego nawet nie zauważyłam od razu, że nie przybiła pieczątki ani nic. Zresztą to i tak nieważne, bo po co mi taka wydrukowana kartka a4. A wkurzam się, bo rozdzieliłam zakupy i zamiast większe kupić na pierwszy paragon, to dałam te kostki i emotka .

To Smolar możesz do nich śmiało napisać z opisem sytuacji, dołączyć zdjęcie tego zastępczego paragonu i dopytać czy możesz taki zgłosić.
Miałam podobną sytuację w loterii Carrefour, też paragon zastępczy bo kasa się zacięła. Odpowiedzieli w bardzo miłym tonie, że to nie moja wina, mam śmiało takie coś zgłaszać, bo jako klient nie powinnam ponosić konsekwencji zepsutej kasy, która  jest niezależna ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7215730 Napisano: 22.10.2024 19:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
GreenEK napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy jest gdzieś regulamin do tego konkursu? Na stronie nie potrafię go znaleźć. 
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-biovax-we-love-hair-w-hebe

na dole strony
https://konkurs-b...X-We-love-HAIR-1.pdf

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 GreenEK 0

banka-manka

#7215721 Napisano: 22.10.2024 18:55:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest gdzieś regulamin do tego konkursu? Na stronie nie potrafię go znaleźć. 
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-biovax-we-love-hair-w-hebe Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7215313 Napisano: 21.10.2024 13:54:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

jomico napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Wysyłaliście wczoraj zgłoszenia na konkurs Mutti? Dostaliście maila z linkiem do potwierdzenia udziału w konkursie? Ja nie dostałam. 🙄

a to było Twoje pierwsze zgłoszenie czy kolejne? Mi nie przyszło jak wcześnej już wysłałam

To było moje drugie zgłoszenie. Myślałam, że ten link będzie przychodził za każdym razem. 🤔

U mnie na drugie nie było potwierdzenia, wysyłałam to chyba z pięć razy o różnych godzinach, przeglądarkach, internetach i nic. Ale okazało się, że musiało się zapisać bo dziś była wiadomość o wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

banka-manka

#7215071 Napisano: 20.10.2024 07:52:42 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

#7215070 Napisano: 20.10.2024 07:47:02 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

#7215069 Napisano: 20.10.2024 07:44:35 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Od jutra w Lidlu ponownie w ofercie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7215052 Napisano: 19.10.2024 20:21:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

infante napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

infante napisał(a):

Jak długo trwała u was weryfikacja w loterii lipton biedronka ? wgralam paragon jak kazali i cisza...

To Smolar. Wejdź w formularz laureata, wpisz numer paragonu i telefon i wyskoczy Ci na jakiem etapie jest weryfikacja. Może być negatywna, Smolar nie informuje o negatywnej weryfikacji.

Szukam u nich tej loterii z Biedry, zeby wpisac numery ale jest tylko Dino i Kaufland...

https://wyniki.smolar.pl/#wyniki jest - 2 kubki lipton, tylko nie wiem czy tutaj pokazuje stan weryfikacji emotka  na laureatach faktycznie nie ma. Na jakiś czas wypadłam z konkursowego obiegu i nie wiem czy czegoś nie pozmieniali, bo w laureatach jakoś wyjątkowo mało zakładek.

2 kubki dziennie to stary konkurs z ITM.
https://www.smolar.pl/konkurs-lipton-2-kubki-dziennie
Loteria Biedronka dane uzupełniało się przez formularz który wysyłali na e-mail.
I nie ma możliwości samemu sprawdzić weryfikacji. Niestety emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7215035 Napisano: 19.10.2024 18:15:31 w SZUKAM....
FBmarzena5 napisał(a):

Czy ktoś kojarzy do kiedy jest ważna karta 500zł Carrefour która była do wygrania po zakupie produktów Wedel za 15 zł
coś kojarzę konkurs trwał w Walentynki 2023r.

Tu można sprawdzić ważność:
Usługi - bony i karty - Zakupy online z dostawą do domu - Carrefour.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7215004 Napisano: 19.10.2024 12:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

Witajcie, mam pytanie. Czy jak jest konkurs w którym trzeba kupić dany produkt to kupujecie go na osobny paragon jako pojedyncza rzecz czy może być ten produkt wśród innych, codziennych domowych zakupów byle tylko znajdował się na paragonie ?

Nie musi być sam produkt promocyjny na paragonie.
Ale zazwyczaj łatwiej jest kupować na osobne. Jest krótszy, łatwiej zrobić mu zdjęcie i bardziej przejrzysty. Plus łatwiej się go przechowuje  i segreguje  emotka  
A jak są wymagania zakupu za daną kwotę przy danym produkcie promocyjnym to trudniej o pomyłkę gdy nie ma się innych rzeczy. 
Jak mam małe zakupy 2-3 rzeczy to nie rozdzielam, przy większych już tak. 
I jak kupujesz za jednym razem produkty na kilka promocji, warto rozdzielać żeby nie było potem problemu jak dwie agencje będą chciały oryginały. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

banka-manka

#7214743 Napisano: 18.10.2024 09:58:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw wafelków Prince Polo, kurier DPD; powiadomienie SMS; brak dokumentów zwrotnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7214701 Napisano: 17.10.2024 22:20:31 w Smolar
adamo86 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

A czy bony do 4F z Lipton Biedronka też szykują do wysyłki? Ktoś dostał może powiadomienie?

bony nie miały być na @?

Nie pamiętam. 
Dopytuje, żeby nie przeoczyć. Bo chyba nie ma info o pozytywnej/negatywnej weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
1 awangarda 0

banka-manka

#7214699 Napisano: 17.10.2024 22:13:13 w Smolar
A czy bony do 4F z Lipton Biedronka też szykują do wysyłki? Ktoś dostał może powiadomienie? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7214608 Napisano: 17.10.2024 14:39:01 w Czy informują/ informowali?
primo2219 napisał(a):

Dzisiaj idą nagrody za który etap w Prince Polo?

Trzeci. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7214338 Napisano: 16.10.2024 15:51:54 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Jordan - A Ty jaki masz styl ? 
Mają czas do dzisiaj na poinformowanie laureatów z pierwszego etapu 🙄

Nikt się jeszcze nie chwalił, czekamy...

Formularz na stronie z wynikami przepuszcza
Wyniki (albedomarketing.pl)

Podpięli znowu, czy kogoś przepuszcza?

Były SMS o 15:38. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7214294 Napisano: 16.10.2024 13:23:47 w Czy informują/ informowali?
ErniPPL napisał(a):

Jak przepuszczał formularz to było wiadomo jaka nagroda ?

Nie, klasyczny formularz z miejscem na dane i paragon. Wyświetl w wątku >>
1 ErniPPL 0

banka-manka

#7214291 Napisano: 16.10.2024 13:18:45 w Czy informują/ informowali?
ErniPPL napisał(a):

Nie widzę w zakładce konkursu j „ A Ty jaki masz styl”

Widzę, że ją skasowali emotka  A była, bo sprawdzałam.

Wyświetl w wątku >>
1 ErniPPL 0

banka-manka

#7214289 Napisano: 16.10.2024 13:14:22 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Jordan - A Ty jaki masz styl ? 
Mają czas do dzisiaj na poinformowanie laureatów z pierwszego etapu 🙄

Nikt się jeszcze nie chwalił, czekamy...

Formularz na stronie z wynikami przepuszcza
Wyniki (albedomarketing.pl) Wyświetl w wątku >>
0 0