Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
banka-manka
Postów 2684
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W Zakopanym są Biedronki czynne 24H, nie wiem czy tylko w sezonie, czy cały czas Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
U mnie w 2 sklepach nie ma. Najtaniej jest szampon Syoss, w promo albo 5,5, albo 6,5 nie pamiętam.
Ale co mi po tym, jak tego się nie zużyje. Mydło by poszło. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dziękuje
Zaryzykuje i poślę paragon. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Czy komuś udało się tak wygrać? Ktoś próbował zamiast nr, dawać po prostu kropkę? Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dziękuje Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzięki.
W którym miejscu mogę znaleźć taką opcję annuluj transakcję?
Jestem od niedawna na allegro, pierwszy raz mam taką sytuację i nie wiem gdzie takie coś szukać. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzięki. Tak też myślałam.
Kupujący chce bym podała nr konta, by ten zwrócił mi prowizję.
Nie dociera, że są procedury i wszystko załatwia się przez stronę allegro. Normalnie ręcę opadają takie głupoty wypisuje.
Jeszcze pretensje za cyrk. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jak mam anulować zakup na prośbę kupującego, tak by transakcja została wycofana. Nie chcę ubiegać się o zwrot prowziji (skomplikowana sprawa; pierwszy zakup na allegro tej osoby, dodatkowo twierdzi, że nie ma konta bankowego; a opcjach nie było wysyłki za pobraniem; chce zrobić zwykły przelew a nie prze PayU - a tylko taka była opcja zapłaty; żąda podania nr konta przez e-mail). Bardzo trudno się z tą osobą dogadać. A ja nie chce robić sobie dodatkowego kłopotu.
Chcę tylko, spokojnie na nowo wystawić przedmiot i mieć czystą sytuację, żeby było jasno zaznaczone, że transakcja jest anulowana. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Kurier DHL Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Z piątku, soboty i niedzieli powiadamiają w poniedziałek. W inne dni tygodnia na drugi dzień. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Poczta Polska - kurier Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A ja bym chciała by organizator poprosił o paragony na WSZYSTKIE wykorzystane kubeczki Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Chyba ta sama.
Te samo zdjęcie wygrało też tu:
http://kolorymiwg...asu_Woolite_,,2.html Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja takowy przepis posiadam jest to zupa z serków topionych, pieczarek z porą i mięsem mielonym Jeśli ktoś chętny mogę podać Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Były. Wiszą na stronie.
https://ilove.lar...STA%20ZWYCIEZCOW.pdf
Pod wynikami z I etapu testowania. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Te ekspedientki są nie do informowane. Pisz do Esotiq, ja napisałam z pytaniem o te zniżki, jak i zakup męskiej bielizny. Dostałam takie coś:
Witamy,
bony RMF traktujemy jako środek płatniczy, więc jest oczywiście możliwość zakupienia bielizny przecenionej jak również skorzystania z promocji kuponowych zawartych w czasopismach.
Można również kupić męską bieliznę HENDERSON
Pozdrawiamy
Zespół ESOTIQ FORMULA
www.esotiq.com/formula Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dwa komplety bielizny, piżamka i koszula nocna. Do tego 3 sztuki kosmetyków
Pani przesympatyczna ! Pomagała ze zniżkami, kombinowała co najlepiej się opłaca, co dobrać itp. ! Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To ciekawe w jednych salonach łączą w innych nie.
Chyba to zależy od dobrej woli ekspedientki. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dziękuje !
Mam nadzieje, że moje i Mamy Pani połączy i uda nam się kupić coś fajnego !
Wydaje mi się, że im prędzej pójdzie się te bony wykorzystać tym lepiej. Bo w końcu rozdali ich 1000 na bieliznę.
Jeszcze trochę i nic w sklepach nie zostanie Wyświetl w wątku >>