Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
banka-manka
Postów 2684
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W regulaminie nie widzę tego produktu i chyba paragon do wywalenia Kupiłam płyn do WC 5w1, 750 ml. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.e-kon...cy.html#.VhfcOfntmko
1) Jakie zdjęcie w końcu trzeba dodać - autoportret zwycięzcy, czy swoje zdjęcie z produktem? Które zdjęcie podlega ocenie i jest zdjęciem konkursowym?
2) Zakup produktu promocyjnego ma być dokonany przed zgłoszeniem, czy trzeba mieć po prostu paragon w razie wygranej?
3) Czy są gdzieś publikowane wyniki i wygrane zdjęcia?
Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Miałam taki problem w zeszłym tygodniu. Nie dostałam potwierdzenia, a byłam pewna ze wpisałam wszystko ok. Wysłalam wiec raz jeszcze. Po tym dostalam dwa potwierdzenia za te zgloszenie i poprzednie. Napisalam do nich o pomylce i prosbie o skasowanie zdunlowanego zgłoszenia. Odpisali, skasowali, ale nie wybrali do nagrody Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dziękuje
Właśnie zrobiłam tak samo. Na tej samej kartce skopiowałam też paragon. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dziękuje.
Tak, wiem. I jeszcze paragon. Chodziło mi o oświadczenie, co z nim zrobić lub jak je zrobić Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wystarczy wydrukować tekst oświadczenia z mejla, podpisać ręcznie, zeskanować i wysłać? Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Cżyli regulaminu nie ma, albo dobrze go ukryli Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja chyba jestem ślepa, że nie widzę go na stronie
http://www.rmf.fm/f/loreal.html Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ktoś może napisać z jakiej mam godziny Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja też byłam I już nie liczę na mejla.
Wolałabym nie widzieć tam swoich inicjałów.
Jeszcze raz dla autkowiczów gratulacje Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Rettib ja jeszcze trzymam za Nas kciuki, może gdzieś wolniej idą Któraś z Nas musi to być! Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
banka-manka
Postów 2684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
banka-manka