Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika inter81

inter81

#6230281 Napisano: 18.07.2016 11:51:02 w Intermarche
pioge7 napisał(a):

U mnie wyniki z brico podali na ich fb https://www.faceb...683510354324/?type=3 na innej fotce nawet zdjęcie laureata emotka  
Mnie niestety nie ma emotka  dziwne trzy dni przed zakończeniem konkursu mój kupon słychać było jak odbija się od dna emotka  

co to za inicjały przecież osoby te nie są ścigane, to tylko taka polska moda z tymi pierwszymi literami nazwiska, szkoda że nie podali wypocin tych miszczów Wyświetl w wątku >>

inter81

#6230068 Napisano: 17.07.2016 12:44:51 w Czy informują/ informowali?
"Dodaj opinie o produktach i odbierz wyjątkowy Zestaw Kibica Euro 2016" był to konkurs z MAKRO za dodanie 5 opinii ktoś coś dostał ktoś coś wygrał? bo jakiejś gigantycznej liczby opinii nie widziałem Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6227319 Napisano: 10.07.2016 12:51:31 w Intermarche
monisss napisał(a):

Ewko po 1 w poniedziałek juz dzwonić nie będą;) po 2 sam fakt zachowania w sklepie wzbudzal podejrzenia a po 3 cala organizacja i przebieg konkursu rowniez. To ze mój los nic nie zdobył to mnie nie dziwi. Jednak dziwi mnie fakt ze na tyle graczy z forum mało kto dostał telefon. A nie oszukujmy sie ze zgłoszeń bylo dużo bo nie było. Chyba ze wybierali imiona Czesia, Stasia i Henio nie ruszając nikogo;) 

zgłoszeń nie było dużo wiekszości ludzi nie chciało sie wracac z powrotem z kuponem a ci co wypełniali na miejscu na kolanie to albo miszcze pomysłu albo wpisywali czesia henio i stasio jak piszesz ja bym chciał jedynie żeby była wywieszona w sklepie albo na internecie lista z laureatami i ich pomysłami Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

inter81

#6227318 Napisano: 10.07.2016 12:46:49 w Intermarche
ewka656 napisał(a):

inter81 napisał(a):

a ja bym chciał żeby gdzie była lista opublikowana przy tzw kreatywnych konkursach bo zawsze jak jest to zgłoszenia laureatówwydają mi sie baaardzo denne no ale może to podnieca wszelkiego rodzaju komisje, ciesze sie że nic nie kupiłem w tym sklepie. ps był ktoś z Rydułtów albo ze śląskiego wogóle?

Do mnie dzwonili z Rydułtów emotka  Już kilka dobrych dni temu...

czyli moje zgłoszenie po raz kolejny okazało sie denne w porównaniu z innymi wg kolejnej komisji brawo ja, ps jakby kos miał wątpliwości to żal mi co chwile d... ściska jak widze innych jak sie chwalą wygranymi a ja same pudła. Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6226967 Napisano: 08.07.2016 17:00:16 w Intermarche
a ja bym chciał żeby gdzie była lista opublikowana przy tzw kreatywnych konkursach bo zawsze jak jest to zgłoszenia laureatówwydają mi sie baaardzo denne no ale może to podnieca wszelkiego rodzaju komisje, ciesze sie że nic nie kupiłem w tym sklepie. ps był ktoś z Rydułtów albo ze śląskiego wogóle? Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6225119 Napisano: 05.07.2016 14:33:10 w Pomocy!!!!
cleopatra napisał(a):

joan napisał(a):

cleopatra napisał(a):

paczkomatem in Post....klawiatura była bardzo dobrze zabezpieczona....zrobię jak mówisz, niech chip ustali powód usterki, ja jej nie otwierałam....dziękuję za radę

Przy całym szacunku i sympatii do kupujących - moja mama pracowała przez kilka lat w punkcie przyjęcia do reklamacji i ludzie takie kity pociskali, że szkoda gadać. Zastosuj więc tę całą zasadę ograniczonego zaufania emotka

najchętniej bym mu napisała, żeby się "walił" bo towar został wysłany oryginalnie zapakowany i może mnie cmoknąć w trąbkę (a nóż widelec właśnie zalał, zrzucił, odwidział mu się zakup) i teraz kombinuje jak odzyskać kasę...nie jestem firmą, nie muszę przyjąć towaru, obawiam się tylko, że może np. pójść na Policję albo straszyć mnie Sądem....

Akurat wartośc rzeczy nie ma tu nic do gadania, niezapominaj o kosztach sądowych które można sobie doliczyc trzeba tylko miec kolege co podbije to co napiszemy, nie wiem ile to warte ale czy ciebie by było miło gdybyś wydała swoje ciezko zarobione pieniądze i dostała szmelc ? no cóż na przyszłośc jak już dobijesz targu napisz że wyjmniesz rzecz w celu sprawdzenia czy działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6220432 Napisano: 25.06.2016 08:33:20 w Oddam za darmo
kod pringles HYAQFEJOJB Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6220230 Napisano: 24.06.2016 18:22:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
4 x4 warki ale i tak nie pije alko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6216781 Napisano: 20.06.2016 09:39:28 w Las Vegas Energy Drink
darog napisał(a):

katthlyn napisał(a):

darog napisał(a):

a ci wybrani za pierwszym razem (którzy nie brali udziału w konkursie) też byli z wami? te pozostałe  20 osób? czy jakoś organizator LV ukrywał ich ?? emotka

nie widzieliśmy ich na oczy ... 

a Tu moja relacja z wyjazdu: http://kolorowywa...anie-we-francji.html

haha! skoro nie mogli odebrać im nagród "bo zostali powiadomieni" to pewnie ukryli tych swoich w jakimś 5* hotelu w centrum Paryża, pewnie środek transportu - samolot.. by broń Boże nikt nie udokumentował ich twarzy... emotka a wszelkie dobroci nagrodowe należały się Wam emotka

wiesz jak to jest wystarczyło znaleźc jakąs Irene ożenic sie z nią i juz masz Irene Ochódzką Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6215142 Napisano: 16.06.2016 08:20:24 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

Jak interpretujecie regulamin: czy mozna wygrac pilke i bon? Jest zapis, ze tylko 1 nagroda na gosp.dom. Czyli, ze najpierw wybiora 100 najlepszych odp. i nagrodza je pilkami, a dopiero pozostalych obdaruja bonami po 3 na sklep? Czy moze te pilki potraktuja jako dodatek dla najlepszej setki sposrod 600 laureatow bonow?

CLARA NON SUNT INTERPRETANDA Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6214792 Napisano: 15.06.2016 16:20:39 w Intermarche
mysz-s napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tak dzwoniłam zajmą się tą sprawą. Oni nic nie wiedzieli takie z centrali dostali. Jutro mają fac znać co i jak robić . Chodzi o bony z warki

czyli nie mam co isc narazie do sklepu?

a już cie suszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6214761 Napisano: 15.06.2016 15:46:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka33 napisał(a):

yreks napisał(a):

ikki napisał(a):

Doradziła by mi jakaś dobra duszyczka co napisać w laysach ?Najlepiej na priv będe bardzo wdzięczny już wysłałem 5 zgłoszeń i nic

Musisz próbować nie ma reguły gdyż wygrywają hasła zarówno rymowana jak i krótkie i proste. Te chipsowe i te piłkarskie. 5 zgłoszeń to i tak mało. Są ludzie powyżej 20 i bez nagród. 

Dokładnie -wysłałam 28 zgłoszeń i 0 puf  emotka

i potem 1 myśl przychodzi do głowy czy naprawde moje wymyślunki są aż tak denne? Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6214119 Napisano: 14.06.2016 20:40:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mczarna napisał(a):

inter81 napisał(a):

nie wygrywam nawet nagród gwarantowanych np saga napisali że zwrot zaliczony i kasiora w ciągu 21 dni dziś mija 40 dzień kasy nima musiałem reklamacje pisac osiągnąłem dno dna tym sposobem najgorszy z najgorszych a właśnie kupione 10 paczek kit kat i też figa jestem zawalony kocim żarciem na 3 miesiące

A z Tortexem nie startowałaś? Ten by Cię załamał... Reklamacja reklamacji nie pomaga, olali mnie , za całe 4 zł

nie z tego powodu że to jest ochydny keczup tylko moja matka uparcie go kupuje bo kilka lat temu był dobry a teraz zapewne typowe januszowe oszczedzanie i pociskanie wodą a naród ciemny to kupi a zysk janusza sie zwiekszy, ten tortex to od kilku lat marka zmieniała właścicieli a teraz trafiła na janusza, zaczał od zwolnienia 1/3 załogi i dołożenia roboty innym i na oszczedzaniu i dolewaniu wody Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6214047 Napisano: 14.06.2016 19:50:38 w DARMOWE minuty i startery
cudaczek121 napisał(a):

Byłam dziś w jednym salonie Play zarejestrować 4 startery, to lalunia mi kazała podać, ile w przybliżeniu kasy mam na każdym starterze oraz  datę ważności konta po doładowaniu, numer sms i nr telefonu, na jakie były wykonywane połączenia z danego numeru w ciągu ostatnich 3 dni oraz numer seryjny widniejący na starterze.Nie miałam starterów przy sobie, a tylko na 1 miałam aktywne konto, pozostałe muszę i tak najpierw doładować na 5 zł,aby przywrócić aktywność.W innym salonie we Wrocławiu pani okazała się bardziej przychylna i poprosiła tylko o numer mojego telefonu i datę ważności konta oraz przybliżoną wartość środków.W sumie mam doładowany 1 numer na razie kwotą 100 zł.To z kolei dziwne, bo mam ten starter aktywny od 2010 roku, to chyba 500 zł powinnam dostać za staż,he,he.Ale w sumie może dobrze,że tak mało, bo nawet nie wiem, czy tą 100 wykorzystam, skoro na premium nie da rady.Ale czasem są konki,że można na zwykłe numery wysyłać

z jakies pół roku temu chciałem zarejestrowac 1 numer sie okazało że musze miec aktywne konto na połączenia wychodzące no bez jaj wyszedłem starter wyrzuciłem Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6214041 Napisano: 14.06.2016 19:42:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buncia88 napisał(a):

emotka Kaj Moje PS? Kaj kosz z Tesco? Kaj Whiskacz?!emotka Działaj wątku...

żeby chocioż tyn łiskacz dali ku pokrzepiyniu serc... Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6214040 Napisano: 14.06.2016 19:41:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nie wygrywam nawet nagród gwarantowanych np saga napisali że zwrot zaliczony i kasiora w ciągu 21 dni dziś mija 40 dzień kasy nima musiałem reklamacje pisac osiągnąłem dno dna tym sposobem najgorszy z najgorszych a właśnie kupione 10 paczek kit kat i też figa jestem zawalony kocim żarciem na 3 miesiące Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6213140 Napisano: 13.06.2016 21:57:52 w Wkurza mnie...
mamadwojga napisał(a):

Wkurza mnie jak ktoś pisze że wygrał z Desperadosa cokolwiek jednym kodem bo ja tam wbiłam pół reklamówki kapsli i jedno wielkie G... wylosowałam.
I jeszcze leje jak z cebra i walą pioruny a ja się boję piorunów i jestem w biurze sama.... malutka i do domu daleko...

malenka napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

Wkurza mnie jak ktoś pisze że wygrał z Desperadosa cokolwiek jednym kodem bo ja tam wbiłam pół reklamówki kapsli i jedno wielkie G... wylosowałam.
I jeszcze leje jak z cebra i walą pioruny a ja się boję piorunów i jestem w biurze sama.... malutka i do domu daleko...

Ja wklepałam ponad 70 kodów i nic. Koleżanka wklepała 3 i trafiła 100 zł. Myślę, że blokują osoby, które wklepują za dużo kodów żeby ograniczyć wygrane wśród barmanów i właścicieli knajp.

po to jest blokada 5 szt na dzień załóżmy że ktoś sobie pije 4 piwka dziennie np heineken a jest takich mnóstwo wiec policz ile sobie uskłada po roku pół reklamówki Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6212875 Napisano: 13.06.2016 13:54:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Posmakuj bez kosztów" herbata SAGA otrzymaliscie zwroty? napisałem reklamacje od 2 maja mineło już wiecej jak 21 dni info o pozytywnej weryfikacji było a kasiory brak nie po to człowiek kupuje herbate żeby za nią płacic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6212337 Napisano: 12.06.2016 15:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

inter81 napisał(a):

Jak to jest z tymi mistycznymi urnami w Bricomarche? ktoś wrzucał osobiście? bo jak mam iśc do POK a pani powie mi rze wrzuci za mnie to jakoś mnieto odstrasza

Sa małe urny obok skutera

Urny są przy kasie zazwyczaj, chociaż aktualnie jestem w Przemyślu i tam urna stoi na stoliku, obok jest plik kuponów (chyba z 200), ołówek i krzesełko emotka  Zgłoszeń jest ok. 1/5 z tego co w moim mieście  emotka

byłem u mnie stała urna na workach z ziemią ogrodową na przeciw kas niestety wolnych kuponów nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6212281 Napisano: 12.06.2016 11:12:00 w skojarzenia
boher401 napisał(a):

iskra - tęcza (jedna iskra sprawia że.. tęcza płonie ;d ta kolorowa w Warszawie) emotka

normalnie aż poczułem smród palonej gumy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0