Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak samo, jak niektórym nie daje spokojnie spać myśl o tym, że sąsiad nie może spokojnie spać. naprawdę przeszkadza Wam to, co sąsiad sobie pomyśli? Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak mówi regulamin, a skoro tak mówi, to tak mówi, więc tak jest.
inna sprawa to fakt, że wszyscy chyba wiemy, w jaki sposób wiele osób gra, bo naprawdę nie jest trudno zdobyć tam więcej nagród (o ile będą wybierać Twoje hasła ) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak wysyłasz hasło w konku esemesowym, to sprawdzasz wcześniej, czy ktoś nie wysłał takiego samego?
a VAT do Watt ma tyle, co koń do koniaku, czyli podobieństwo dźwiękowe. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak właśnie przypuszczałam... ostatni mój wygrany nr paragonu miał 4 cyfry. kurde, wypadałoby to jakoś rozwiązać, dodać inne numery, ale co zrobić... szkoda, że w loterii nie mam takich szans.
tak, czy tak, to jest dla mnie większe niedopatrzenie niż przepuszczenie hasła z batem, które i tak nic nie wygra. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ma być rekompensata, ale jaka/w czym, tego nie wiadomo. pewnie darmowy Monster. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie o rowery pytałam głównie, bo zauważyłam dwoistość. były ze dwa hasła, ale były też rymowanki. zupełnie, jakby jury się podzieliło - jeden janusz woli częstochowę, a inny trochę się zna, ale nie ma przebicia. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a, to już inna sprawa. smutna bardzo. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta, bo loterie wznoszą kreatywność pod niebiosa. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie dziś z prywatnego dzwonił fedex, z informacją, że przesyłka nie została dostarczona i z prośbą o ustalenie nowego terminu. ale to różne rzeczy mogą być, w tym i jakieś radia, tak. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat na zadupiu siedzę, nie ma n(m)ocnych... ale w Żywca się też bawię, bo spodobała mi się ichnia gra słów z ustawianiem sobie ż. jutro pewnie więc wklepywać będę, mimo swojej idealistycznej nienawiści do loterii. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, co to za konkurs, ale może... warto robić foto jednocześnie z łakomym pożeraniem, albo po prostu foto po zjedzeniu, bo tak pyszne, że aparat nie ma szans? może organizator doceni fakt, że to silniejsze od Ciebie. ja, gdybym była jury, tak bym robiła
--------------------------
a mnie wkurza, że piwo mi się kończy Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to radość na całego.
to ja się cieszę, że nie bawię się w takie podchody, tylko zabieram na wakacje tylko tych, których naprawdę chcę wziąć. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o. to ja się cieszę, że są jeszcze prawdziwie wierzący ludzie, którzy takich księży doceniają. i cieszy mnie to nawet mimo tego, że sama jestem niewierząca. po prostu doceniam ludzką szczerość i głębię przekonań.
dodatkowo gratuluję radości ze związku, zwłaszcza w czasach, gdy większość ludzi potrafi tylko na siebie wzajemnie narzekać. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie fejsbuk. z resztą, takie blokady byłyby głupie, bo zaburzają dyskusje. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z moich obserwacji wynika, że lubią proste teksty, czasem nawet nie do końca na temat, rymem częstochowskim, bez większych zabaw słowami (w przeciwieństwie do Smolara). ale to tylko moje obserwacje. i tak, dzielę się tą obserwacją. Wyświetl w wątku >>