Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6514926 Napisano: 31.07.2018 16:17:03 w Wkurza mnie...
pikantny napisał(a):

Nie rozumiem czepiania sie listonoszy czy kurierów. Ma dane to widzi, przeciez im nie zabronisz. Skoro masz z tym taki problem to:
A) przestan grac (jest miliony ludzi, ktorym to nie przeszkadza i nie wymyslaja sobie problemu)
B) napisz do wszystkich agencji, ze do Ciebie listy zwrotne maja przychodzic w zalakowanej kopercie 
C) przeprowadz sie z dala od sasiadow (w koncu bedziesz miala spokoj, bo oni tacy wscibscy są przeciez...)

tak samo, jak niektórym nie daje spokojnie spać myśl o tym, że sąsiad nie może spokojnie spać. emotka  naprawdę przeszkadza Wam to, co sąsiad sobie pomyśli?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6514316 Napisano: 30.07.2018 00:23:07 w SZUKAM....
kameleon1982 napisał(a):

szukam jak to jest z tym red bullem
regulamin mowi ze jeden osoba, moze wygrac jedna nagrode w konkursie, czy dobrze rozumiem, ze jesli ktos wygra bilet nie ma juz szans na kamere lub rower w nastepnych etapach??

no tak mówi regulamin, a skoro tak mówi, to tak mówi, więc tak jest.
inna sprawa to fakt, że wszyscy chyba wiemy, w jaki sposób wiele osób gra, bo naprawdę nie jest trudno zdobyć tam więcej nagród (o ile będą wybierać Twoje hasła emotka ) Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6514315 Napisano: 30.07.2018 00:10:45 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Red Bull  emotka  tyle zgłoszeń I jak sprawdzić, czy się NIE ZDUBLOWAŁO? ! emotka  Co, mam czytać te wszystkie hasła? Po 2 stronach człowiek zaczyna wątpič w znaczenie słów. Co ma VAT do Watt emotka  ???

a jak wysyłasz hasło w konku esemesowym, to sprawdzasz wcześniej, czy ktoś nie wysłał takiego samego? 
a VAT do Watt ma tyle, co koń do koniaku, czyli podobieństwo dźwiękowe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6513972 Napisano: 28.07.2018 00:04:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

taalvikki napisał(a):

piszę sobie hasło do red bulla o megawatt, a tu nagle wyskakuje mi komunikat, głoszący, że  "wystąpił błąd, podany numer paragonu został już użyty". co to za jaja?  emotka

Jakieś 2800 Biedronek razy 5 kas. Szansa na dublowanego jest.

no tak właśnie przypuszczałam... ostatni mój wygrany nr paragonu miał 4 cyfry. kurde, wypadałoby to jakoś rozwiązać, dodać inne numery, ale co zrobić... szkoda, że w loterii nie mam takich szans. emotka

tak, czy tak, to jest dla mnie większe niedopatrzenie niż przepuszczenie hasła z batem, które i tak nic nie wygra. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6513967 Napisano: 27.07.2018 23:57:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
piszę sobie hasło do red bulla o megawatt, a tu nagle wyskakuje mi komunikat, głoszący, że  "wystąpił błąd, podany numer paragonu został już użyty". co to za jaja? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6513929 Napisano: 27.07.2018 20:37:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

Ciekawe co z tym konkursem bo festiwal odwołany he he https://www.monsterpromocja.pl/

ma być rekompensata, ale jaka/w czym, tego nie wiadomo. pewnie darmowy Monster. emotka Wyświetl w wątku >>
1 gosia16 0

taalvikki

#6513769 Napisano: 27.07.2018 14:04:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy do red bulla (brandcomm) wysyłamy jakieś oświadczenie? czy tylko paragon i dane po prostu na kartce? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6513542 Napisano: 26.07.2018 22:31:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
dwaburekoty napisał(a):

taalvikki napisał(a):

co sądzicie o wygranych hasłach w red bullu? ;>

dla mnie są przeciętne. nie jestem fanką rymowanek (choć zdarza mi się czasem zarymować), jury jednak chyba lubi tę formę. z rowerów nie podobało mi się jedno hasło, które jest tak wyświechtane, że się dziwię, że "autor" znalazł się wśród laureatów. wzięłam udział w tym etapie, ale jakoś nie liczę na zbyt dużo. ewidentnie życie w tym roku zmusza mnie do zmiany źródeł alternatywnego dochodu.

właśnie o rowery pytałam głównie, bo zauważyłam dwoistość. były ze dwa hasła, ale były też rymowanki. zupełnie, jakby jury się podzieliło - jeden janusz woli częstochowę, a inny trochę się zna, ale nie ma przebicia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6513536 Napisano: 26.07.2018 21:57:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

taalvikki napisał(a):

bruce napisał(a):

superloser napisał(a):

Czasam, by wygrać musisz paść na poziom Organizatora. 

emotka emotka To jest chyba najtrudniejsze w kreatywnych konkursach. Może dlatego jednak sporo osób wybiera loterie.  emotka

ta, bo loterie wznoszą kreatywność pod niebiosa. 

Absolutnie NIE!, lecz coraz częściej - niestety - zastępują w praktyce te kreatywne w teorii.  emotka

a, to już inna sprawa. smutna bardzo.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6513518 Napisano: 26.07.2018 21:09:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
co sądzicie o wygranych hasłach w red bullu? ;> Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

taalvikki

#6513517 Napisano: 26.07.2018 21:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

superloser napisał(a):

Czasam, by wygrać musisz paść na poziom Organizatora. 

emotka emotka To jest chyba najtrudniejsze w kreatywnych konkursach. Może dlatego jednak sporo osób wybiera loterie.  emotka

ta, bo loterie wznoszą kreatywność pod niebiosa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6513514 Napisano: 26.07.2018 21:04:15 w Połączenia nieodebrane
agusiac87 napisał(a):

prywatny numer ok 17:30 - co to mogło być ?

u mnie dziś z prywatnego dzwonił fedex, z informacją, że przesyłka nie została dostarczona i z prośbą o ustalenie nowego terminu. ale to różne rzeczy mogą być, w tym i jakieś radia, tak. Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

taalvikki

#6511663 Napisano: 20.07.2018 22:20:52 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

mnie wkurza, że piwo mi się kończy

Nocnych brak? Kup Żywca i załap się na loterię emotka Tak, wiem, to naiwne, ale zawsze się łudzę... emotka No i tak i tak jakieś trzeba kupić, to dlaczego nie to, które mami bonusami? emotka

akurat na zadupiu siedzę, nie ma n(m)ocnych... ale w Żywca się też bawię, bo spodobała mi się ichnia gra słów z ustawianiem sobie ż. jutro pewnie więc wklepywać będę, mimo swojej idealistycznej nienawiści do loterii. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6511653 Napisano: 20.07.2018 21:43:41 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Moje świńskie łakomstwo emotka Konkurs Kinder Bueno trwa od 25.06, od tego też czasu regularnie kupuję po dwa batoniki, i wiecznie ZANIM ZROBIĘ FOTO to je ZJADAM... emotka To jest silniejsze ode mnie. Dziś rano było tak samo: wchodzę do kuchni, rozglądam się, co by tu z rana pożreć, patrzę - leży Kinder Bueno. Pierwsza myśl: "Dooobra, kupię potem nowe..."  CHRUP, CHRUP - i po Kinder Bueno... Chyba nigdy nie zrobię tego zdjęcia! emotka

nie wiem, co to za konkurs, ale może... warto robić foto jednocześnie z łakomym pożeraniem, albo po prostu foto po zjedzeniu, bo tak pyszne, że aparat nie ma szans? może organizator doceni fakt, że to silniejsze od Ciebie. ja, gdybym była jury, tak bym robiła emotka

--------------------------
a mnie wkurza, że piwo mi się kończy Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6511384 Napisano: 20.07.2018 00:24:23 w Dziś cieszę się z.....
myla napisał(a):

myla napisał(a):

Cieszę się, że zrobiłam przyjemność kuzynce i jej synowi i go wzięłam na wakacje. Mam nadzieję, że o tym nie zapomni i za jakieś 10 lat uszczęśliwi mnie i weźmie mojego syna do siebie  emotka

Po tygodniu z synem kuzynki dziś bardzo się cieszę, że on jutro wraca do domu  emotka

no to radość na całego. emotka
to ja się cieszę, że nie bawię się w takie podchody, tylko zabieram na wakacje tylko tych, których naprawdę chcę wziąć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6510800 Napisano: 18.07.2018 15:15:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
eeee. nie gram dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6509461 Napisano: 14.07.2018 20:28:36 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

Cieszę się, że są jeszcze ludzie z powołaniem na tym świecie. Jestem osobą wierzącą praktykującą. Spowiedź ma wymiar dla mnie nie tylko psychologicznego oczyszczenia, ale i duchowego uspokojenia. Trafiłam dzisiaj na księdza, który przeprowadził spowiedź w formie bardzo oczyszczającej rozmowy (aż się popłakałam), a nie w formie pokuty, jak to mieli w zwyczaju księża, na których często trafiłam do tej pory. 
A i jutro mam pierwszą rocznicę ślubu. Cieszę się, że trafiłam na mężczyznę, z którym cały rok to jakby najlepszy dzień w moim życiu emotka

o. to ja się cieszę, że są jeszcze prawdziwie wierzący ludzie, którzy takich księży doceniają. i cieszy mnie to nawet mimo tego, że sama jestem niewierząca. po prostu doceniam ludzką szczerość i głębię przekonań. emotka

dodatkowo gratuluję radości ze związku, zwłaszcza w czasach, gdy większość ludzi potrafi tylko na siebie wzajemnie narzekać. emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6508393 Napisano: 11.07.2018 16:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w konkursie "Tyskie i kibice" w Tesco jest jakieś ograniczenia znaków? w regulaminie nie widzę, ale może jestem ślepcem. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6508175 Napisano: 11.07.2018 00:41:36 w SZUKAM....
ladyinred napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy jak czyjes posty mnie irytuja, to dobrze kojarze, ze jak zablokuje daną osobę, to nie beda mi się wyswietlac? Cytowane tez?

Niestety nie emotka ZaTylko wiadomości od takiej osoby będziesz miała zablokowane.

a miało byc tak pięknie 
Dzięki

to nie fejsbuk. z resztą, takie blokady byłyby głupie, bo zaburzają dyskusje. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6507274 Napisano: 08.07.2018 20:53:28 w Albedo Marketing
mampytanie napisał(a):

Jak to jest z Aldebo, lubą rymowanki czy proste teksty?

z moich obserwacji wynika, że lubią proste teksty, czasem nawet nie do końca na temat, rymem częstochowskim, bez większych zabaw słowami (w przeciwieństwie do Smolara). ale to tylko moje obserwacje. i tak, dzielę się tą obserwacją.  Wyświetl w wątku >>