Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#5994042 Napisano: 19.03.2015 01:16:17 w Żegnamy zmarłych
constanza napisał(a):

W zamachu w Tunezji zginęli też Polacy emotka   pewnie cale rodziny emotka
przerazajace jest to,mze niby zyjemy w takich fajnych czasach ze mamy wszystko, latamy w kosmos, technika idzie kazdego dnia do przodu a jednoczesnie wszystko to jest przekleństwem. Najgorsze, ze te zamachy sa coraz blizej nas, coraz czesciej i sa potwornie okrutne. emotka   Zaczynam się bac chodzic po centrum miasta.

współczuję oczywiście, ale muszę nadmienić, że idąc tym tokiem myślenia, należy bać się każdego dnia, bo codziennie więcej osób ginie w wypadkach drogowych. ech. ale wszystko oczywiście zależy od nagłośnienia sprawy. smutne to. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#5993953 Napisano: 18.03.2015 21:06:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
moje konkursowanie umarło. i wątpię, by było kotem, który ma 9 żyć. smutno. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5993270 Napisano: 17.03.2015 17:43:07 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

emotka Wkurza mnie nfz!!Jestem poważnie chora i musiałam odwołać wizytę u specjalisty,bo nie jestem w stanie dojechać na drugi koniec miasta.Pani zaproponowała mi zmianę terminu na wrzesień-ciekawe ile będą warte moje badania za pół roku.To kraj absurdu!!

nie. to kraj demokracji. 
lud chce państwowej służby zdrowia, to ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5992726 Napisano: 16.03.2015 18:03:37 w Visa Konkursy
tak, tak, warto mieć dzieci, by sobie coś nimi wygrać. moje gratulacje. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5990724 Napisano: 12.03.2015 01:08:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Jak ja lubię  takie wyniki: tekst na tle pozostałych  nie porywa, ale "agencję" GONG z Gliwic porwał !    Oczywiście to z pewnością niesamowity, czysty i przypadkowy zbieg okoliczności, że laureat to ziomal GONGa       
 http://www.smakomania.com/zwyciezcy/konkurs-2.html

już pomijając zbieg okoliczności (zapewne nieprzypadkowy), to tekst nie tylko nie porywa, ale jest, według mnie oczywiście, jako kobiety, odpychający i... niesmaczny.

ale w sumie w tym konkursie od początku nie wygrywały rewelacje, więc się nie spodziewałam niczego obłędnie dobrego.
i raczej nie zakupię już tej pizzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5987838 Napisano: 05.03.2015 00:19:16 w Wkurza mnie...
lepka napisał(a):

Wkurza mnie chciwość i oszustwo.
Często w regulaminie jest zaznaczone, że jeden uczestnik może wygrać jedną nagrodę, a ludzie na forum chwalą się 3-4 z tego samego konkursu. emotka

od wspomnianego cwaniactwa bardziej wkurza mnie chwalenie się nim. jedną nagrodę mam na babcię, drugą na brata, trzecią na szwagra, a po czwarte.. czekam na GRATULACJE  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5982046 Napisano: 19.02.2015 09:00:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorotade napisał(a):

Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...
https://www.faceb...846703593&type=1

nie wiem, co to tam się stało, ale i tak procedura nieładna. najpierw się wszystko sprawdza, a później wrzuca wyniki.
inna kwestia, że moim zdaniem podmienili na gorsze, bardziej nachalne i zbyt oczo*ebne zdjęcie.

----------------------------------------

aczkolwiek i tak ze zwycięskimi fotami nie jest źle, bo myślałam, że powygrywają ludzie - dzieciątka wyskakujący ze sreberka po wafflu. (ss w białej czekoladzie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5982014 Napisano: 19.02.2015 01:46:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
smutno. rzadko kiedy uważam swoje teksty za dobre, a ostatnio parę takich "wyjątków" przepadło. smutno. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5981963 Napisano: 18.02.2015 21:45:30 w WC - rozmowy o wszystkim
wojnę to bym przeprowadziła sama z tymi wspomnianymi tutaj  mamusiami, które ostro walczą o nagrody własnymi dziećmi.
to jest prawdziwe zło - tkwi w głupich głowach. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5975417 Napisano: 03.02.2015 19:21:27 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, choć w sumie raczej wywołuje uśmiech politowania (ale takiego tematu nie ma), gdy komuś nie wystarcza pochwalenie się nagrodą w mdw i musi dopisać, że wygrane owo jest "o wartości:xxx". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5974334 Napisano: 01.02.2015 19:24:46 w Sport
co wszyscy z tą Francją.. mi szkoda Kataru, bo ładnie grał. 
ale ludzie oczywiście są nastawieni na nie i nie patrzą obiektywnie. nawet komentatorzy nie potrafili być w miarę obiektywni. ktoś rzekł, że Katar kupował zawodników /kiedy Francja tak samo miała w swoich szeregach nierodowitych Francuzów/ i już poleciało. żałosne. zwłaszcza, że Katar odegrał uczciwy, dobry mecz.  gratuluję im 2 miejsca! Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5973481 Napisano: 30.01.2015 04:05:01 w Wkurza mnie...
wkurza mnie.. studenteryjne tak zwane poczucie humoru.  
i ogólnonarodowy, wykreowany w politycznych celach pęd ku studiom.  i to, że lud nie rozumie, w co i dlaczego jest wpędzany. a jak rozumie i o tym mówi, to oczywiście.. 'nie potrafi się bawi'ć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5972751 Napisano: 28.01.2015 18:23:13 w Intermarche
mikki85 napisał(a):

deva napisał(a):

mahuska napisał(a):

napisał(a):Monika11 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):enfamka napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):mahuska napisał(a):A o jakie dane proszą?? 

o żadne emotka  nic kompletnie, tylko mówią, że smsa przyślą z informacjami co dalej.

Lepiej by zrobili-gdyby od razu sms-ki posłali 

dzięki emotka

po co dzwonią jak i tak poślą eski?

bo jak masz kartę w portfelu i telefonu nie odbierzesz, to mikrofali nie dostaniesz

o! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5969059 Napisano: 18.01.2015 19:44:29 w Dziś cieszę się z.....
z  zakończenia konkursu z bombonierkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5966649 Napisano: 13.01.2015 21:27:57 w Wkurza mnie...
dwadzieścia stron rozmów rodem z teatru absurdu:
-bombonierka
-bombonierka
- o, i też
- i bombonierka
- i jeszcze jedna
- bombonierka (itd) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5965911 Napisano: 12.01.2015 18:08:48 w Wkurza mnie...
0 0

taalvikki

#5965055 Napisano: 10.01.2015 00:39:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

KAŻDY, ale to KAŻDY konkurs fotograficzny powinien posiadać w regulaminie zapis, że na zdjęciu musi znajdować się pewien charakterystyczny element. W przypadku Kauflanda mogło to być np. logo. I byłoby po sprawie. A tak wychodzi na jaw stara prawda: niektórzy ludzie mają zwyczajnie nasr* w głowach.

słusznie!

ja udziału nie brałam, ale zirytowałam się mocno, gdy zobaczyłam te wyniki.  nie dość, że plagiaty, to jeszcze banalne i wyglądające w większości jak z żurnala tudzież telenoweli. nie wierzę, że tak trudno rozpoznać/sprawdzić, czy zdjęcie jest autentyczne..  

ale cóż.. w sumie w wielu konkursach wygrywają mniejsze czy większe wtórności, a tego typu kradzione_fotograficzne to po prostu najbardziej jaskrawa ich odmiana. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5963359 Napisano: 05.01.2015 14:30:28 w Kaufland konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

A tak zupełnie obiektywnie - dlaczego agencje mają robić komukolwiek dobrze? Czy jakiś konkursowicz wybaczy godzinny poślizg w wynikach? Czy wybaczy brak bonu konkretnego dnia? Ba! Czy wybaczy brak wygranej? Tyle jadu co się sączy na wszelkiej maści organizatorów, tyle pretensji, donosów, telefonów... I się teraz dziwić, że organizator nie chce iść nam na rękę. emotka

mają wykonywać swoją pracę dobrze.
a jeżeli są jakieś nieścisłości/nieprawidłowości/opóźnienia, to nie dziwne, że ludzie współpracujący (czyli konkursowicze, którzy tak, dają pośrednio chleb agencji, bo gdyby nikt nie grał, to i agencja miałaby mniej do roboty i musiałaby szukać innych zajęć), dzwonią, pytają, upominają się. co innego gdy ktoś domaga się bonusów, a co innego, kiedy domaga się działania regulaminowego (np terminowego ogłoszenia wyników czy wysylki nagród). Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5960435 Napisano: 27.12.2014 00:28:47 w Wkurza mnie...
is77 napisał(a):

Strasznie mnie wkurza, że moja rodzinka sobie myśli, ze skoro wygrywam różne tam fanty to wszystko mi z nieba spada, śpię na kasie i w ogóle co to dla mnie obdzielić pół miasta tym co wygrywam emotka

o! a u mnie odwrotnie. konkursy to dla otoczenia raczej ostatnia deska ratunku, upadek i "brak etatu", czyli brak tzw normalnego żywota, a nawet... zaczątki nałogu emotka co oczywiście nie zamienia faktu, że każdy sam wygrać też chce.

--------------------------------

wkurza mnie, mimo jakiegoś tam stażu, poziom nagradzanych prac. banał zżera banał, dzieciątka śmieją się spod choinek, a idealny świat to taki bez chorób i wojen.
ja rozumiem, że konkurs to nie rozprawa filozoficzna, ale, ludu, żeby przynajmniej coś się jakoś wyróżniało.

jak dziś zobaczyłam, że w kategorii "dla dorosłych" w jednym z konkursów, który miałam za poważny, wygrał częstochowski wierszyk, to stwierdziłam, że może rzeczywiście sztuka polega na upadku, tyle, że pod kolejne z kolejnych den.

wkurzają mnie też rozmaite babskie porady.
przed świętami radzą, jak przygotować wyżerkę i prezenty, a po świętach zaczyna się akcja "jak schudnąć" i "jak się pozbyć niechcianych podarunków". błędne koło, w które lud nadal się bawi.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5959743 Napisano: 23.12.2014 21:21:33 w Wkurza mnie...
koper, rozumiem smutek, ale te dwie osoby też są istotne.. myślę, że smutno by im było, gdybyś oficjalnie płakała, że z nimi tylko spędzisz Święta.. pomyśl, że może to będzie okazja do bliższego "wsłuchania się" w siebie, tzn w to mniejsze grono. bez skupiania się na jedzeniu, przygotowaniach, za to ze skupieniem z najbardziej najbliższymi.

a spotkać z rodziną. czy odwiedzić grób można w każdym momencie, gdy córka wyzdrowieje (czego jak najszybciej życzę) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0