Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6038939 Napisano: 01.07.2015 00:47:45 w Kupię...
rettib napisał(a):

Gdyby ktoś chciał sprzedać voucher z Muszyny Cechini, to prosze o PW z ceną. Mam swoje paragony, a na kupnie bardzo mi zależy emotka

a czy tam się nie podawało nazwiska przy zgłoszeniu? pamiętam, że to miały być imienne vouchery. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6038751 Napisano: 30.06.2015 17:13:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melissa napisał(a):

Dostałam właśnie bilety na Open'era, który zaczyna się JUTRO. Miałam dostać bilety na OFF Festival (na sierpień). Ktoś też tak dostał? Można to jakoś reklamować?

zapewne można, spróbuj najlepiej zadzwonić do agencji i spytaj, co i jak. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6038683 Napisano: 30.06.2015 15:25:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wreszcie opener. i rajstopy w sprayu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6037822 Napisano: 28.06.2015 18:43:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ma ktoś może numer do agencji, która organizowała nescafe w biedronce?
chcę do nich zadzwonić i się dopytać o termin wysylki openera bo nie mam pojęcia, jak przejazd planować.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6035933 Napisano: 23.06.2015 22:28:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Czy w konku coca-coli /warszawskie sklepy/ nie ma rezerwy ? Dziwuje mnie nagły ruch w wątku "paragony"... 
PS. Czy w konkach tego typu /znaczy się bez wysyłania numeru paragonu w zgłoszeniu/  ktoś w ogóle wygrywa uczciwie /tzn. kupując produkty w czasie trwania danego konka/ ?  emotka

zapewne mało kto. ostatnio bowiem zauważam, że wiele osób gra gdzie popadnie, gdzie się da i na ile numerów się da. nieważne, że sklep jest na drugim końcu Polski albo nie ma się zamiaru kupować produktu. jest to niesamowicie żałosne i - zawsze to piszę - zabija radość konkursowania. zwłaszcza, gdy dane osoby jeszcze się publicznie takimi zagraniami cieszą i chwalą. ech.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6035617 Napisano: 23.06.2015 13:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

Swoja droga na podlaskim powinna być rezerwa.. Z tego co widzę ludzie nie tylko spisywali nr paragonow ale tez nr systemowe..pewnie kilka os tez nie odesle w terminie 

a moim zdaniem, kiedy organizatorzy dostaną paragon, z którego został podany w zgłoszeniu numer systemowy i będzie na owym paragonie ten sam numer, co w zgłoszeniu, to powinni to uznawać, bo przecież to identyfikuje zgłoszenie. nie przesadzajmy więc.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6035355 Napisano: 23.06.2015 01:08:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

bzowapani napisał(a):

monikar napisał(a):

bzowapani napisał(a):

magnus napisał(a):

bzowapani napisał(a):

spursman napisał(a):

bzowapani napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

bzowapani napisał(a):

rafi323raf napisał(a):Brzesko ??? emotka

Organizator chyba wcześniej w kabarecie pracował - teraz ma niezłą polewkę z komentujących emotka

Splendor, że szokemotka  i kabaret jak trzaemotka

A wytłumaczenie jeszcze lepsze...emotka

Nie znacie się zupełnie. Przecież tu chodzi o to, że w paszteciku najważniejsze jest opakowanie. Zupełnie jak suknia na czerwonym dywanie. Ludzie pasztecik kupują ze względu na złote pudełeczko, a nie ze względu na smak, czy brak glutaminianu sodu, konserwantów, czy innych barwników. Stoją takich pudełeczek dziesiątki na sklepowej półce i od razu rzucają się w oczy. Otoczone splendorem, sławą i złotem.

ludu. tam było napisane, że "jeśli chcesz zaznać splendoru", to odgadnij se zagadkę, do której podpowiedzą jest złoty kolor i związek z Podlaskim. jeżeli ktoś odgadł, albo trafił, to teraz będzie miał splendor. ot wszystko. emotka według mnie po prostu nie każde słowa były podpowiedziami, bo niektóre musiały być wypełniaczami zdania, normalne. a że wszyscy ( w tym ja w paru zgłoszeniach) szli bardziej tropem splendoru aniżeli złotych puszek... trudno.

tak czy tak, konkurs na plus, bo niby nazywał się "loteria" (to przypominam wszystkim, którzy krzyczą, że podpowiedzi są niepewne), ale jednak nie był taką tępą, nudną, stuprocentowo ślepą loterią. można było sobie radośnie posiedzieć, poszukać, pomyśleć, a nie tylko i wyłącznie walić numery paragonów. można było tez przy okazji czegoś się dowiedzieć - bo kto wie, może ktoś z nas wystąpi kiedyś w jakimś teleturnieju, w którym zapytają o pierwszy sklep samoobsługowy w Polsce i wtedy nastąpi szczęście, okraszone wygraną, bo będziemy pamiętać to z Podlaskiego. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6035354 Napisano: 23.06.2015 00:58:21 w Wkurza mnie...
kosztelka napisał(a):

Wkurzają mnie takie nagrody jak rękaw Frugo za 0,58 zł czy nagroda dzienna w konkursie Żywca - kufel za 3,50 zł.
Kiedyś z konkursu Hortexu były torby zakupowe za grosze, znaczek do wysłania koperty z paragonem był droższy,
więc oczywiście nie wysłałam. Wstydźcie się organizatorzy konkursów - takie rzeczy powinny być dodawane
gratis np. do 4-6 butelek, a nie powinny być nagrodami w konkursach!

otóż to. ostatnio kufle były dodawane bodajże do 5 browarów w c4. robienie z tego "nagrody" to robienie pośmiewiska z ludzi. dlatego najlepiej po prostu w tych konkursach nie grać - może gdy organizatorzy zobaczą, że mają mniejszą sprzedaż, to się ogarną. choć w sumie to nie sądzę, by takie rozwiązanie było możliwe, gdyż są osoby, które grają o wszystko, co się da. tak samo, jak są osoby, które nawet pracują za darmo. aha - i to też (praca za darmo i fakt, że ludzie się na to piszą) mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6034843 Napisano: 22.06.2015 02:11:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Władysławowo, Kraków, Warszawa plus jakieś inne Białki. podpowiedź najbardziej pasuje mi do pierwszego, aczkolwiek nie pasuje doń fakt, że pierwsze miejsce było nad morzem. tak naprawdę to jest to ulepszona loteria, bo niby loteria, niby niepewne, ale cóż...  wygrana jest teoretyczna, ale "fun is real". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6034522 Napisano: 20.06.2015 16:04:10 w Wkurza mnie...
podsumowując powyższe wątki: wkurza mnie w ogóle chamstwo, masa przekrętów konkursowych, handle paragonami i inne tego typu zagrania..
parę razy sama się na takie wymiany nabrałam, po czym stwierdziłam, że to nieco żenujące i wywołujące problemy. no i zabijające radość grania. od pewnego czasu gram więc tylko na swoje paragony, a jak nie mam danego sklepu w mieście, to albo podróżuję, albo odpuszczam. 
no ale niektórzy chcą grać i wygrać wszędzie, nieważne, że sklep jest na drugim końcu Polski. dlatego ciesze się, że niektórzy jeszcze robią choćby odbiory nagród w danym sklepie. 

a co do przykładowej kradzieży roweru to oczywiście winien jest TYLKO złodziej, bo normalny, kulturalny człowiek nie tknie czyjegoś roweru i tyle. dlatego, walcząc z kradzieżami, należy karać złodziei, a nie domagać się od reszty społeczeństwa, by się do złodziejskiej moralności i złodziejskich warunków dostosowywała. o.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6031559 Napisano: 14.06.2015 16:44:26 w Czy informują/ informowali?
tusienka napisał(a):

Czy ktoś głosował w Biedronce na 20 produktów? Bo wyniki są....ale wiele to nie mówi. Są 3 osoby pasujące do mnie, ale maila nie dostałam, no i teraz nie wiem czy mieć nadzieję . W wynikach napisali ,,zwycięzcy BĘDĄ powiadomieni..." czyli,że jeszcze nie informowali??? Czy dostał już ktoś maila?  Czy ja jakaś tępa jestem i nie kumam prostych zdańemotka

no skoro piszą, że będą, to pewnie dopiero będą. 
ja pasuję tez do jednej pozycji na liście i nie dostałam żadnego maila, ale póki co sobie spokojnie czekam - nie ma sensu się denerwować, tylko grać dalej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6031415 Napisano: 13.06.2015 15:07:43 w Wkurza mnie...
ja myślę, że te wszelkie ograniczenia są przesadne i niekoniecznie trzeba się ich bać. ale skoro nic dać nie chcą w aptece, to przyłączam się do polecających syrop z cebuli.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6030783 Napisano: 11.06.2015 23:31:44 w Wkurza mnie...
jestem przerażona durnotą niektórych grających. nie dość, że grają bez paragonów, to nawet grają w ten sposób tam, gdzie numer paragonu trzeba podać w zgłoszeniu. kolejni czepiają się Podlaskiego, że "ojoj, jak to jedna osoba wygrała sporo", kiedy wystarczy przeczytać regulamin, by wiedzieć, że każdy paragon uprawnia do nowego zgłoszenia i - jak ktoś się uprze - to i całą Polskę po kilka razy może poobstawiać. ech, idiotów nie sieją..

wkurzają mnie też konkursy, które niby są fajne, ale nikt przy zgłoszeniach nie che numerów paragonu. powoduje to masę bezsensownych zgłoszeń na ilość, a następnie ten nieprzyjemny handel, który zazwyczaj nic dobrego nie przynosi. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6030781 Napisano: 11.06.2015 23:26:01 w Paragony
o.lukasz napisał(a):

colgate w hebe szukam

mam paragon z hebe, ale wpisałam jego numer w swoim zgłoszeniu. raczej trudno będzie mi znaleźć paragon z nieistniejącym numerem, który Ty w zgłoszeniu wysłałeś. innym zapewne też. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6030778 Napisano: 11.06.2015 23:18:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiatko napisał(a):

jak nie ma w smsie ze trzeba, to nie trzeba emotka

dokładnie. rób, co Ci nakazują, a czego nie nakazują, nie czyń. ja żadnych paragonów nie odsyłam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6030130 Napisano: 11.06.2015 00:10:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludzie! na stronie nie ma, ale najważniejsze jest to, co w regulaminie. nikt nie powołuje się na plakaty konkursowe itp, tylko na regulamin, a ten, jak już zostało pokazane, jest dostępny wraz z załącznikami. a to, że nie ma w tym załączniku Waszego sklepu to.. trudno. musicie przejechać się do najbliższego w okolicy, ewentualnie zamówić zakup u znajomych, miast czepiać się organizatorów.. ech.

a jeżeli ktoś przeczyta w regulaminie, że lista sklepów jest dostępna w załączniku np. nr 1 i tego załącznika nie da się znaleźć, to nie ma co się burzyć i grać z zamiarem czepialstwa późniejszego, tylko złapać za wynalazek pt. TELEFON i zadzwonić do agencji, celem dowiedzenia się, gdzie ów załącznik jest do wglądu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6030129 Napisano: 11.06.2015 00:05:09 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

• Szkoda,że nie można cofnąć się w czasie emotka

według mnie to jednak dobrze. wyobraźmy sobie sytuację, że każdy ma możliwość takiego cofania się na zawołanie - jakby ludzie wtedy działali? czy nie działaliby trochę na przysłowiowa pałę, bo "jak coś, to zawsze można poprawić"?  i czy przypadkiem nie byłoby tak, że ludzie, którzy przegrali z nami w konkursie, w którym wygraliśmy, cofnęliby się i.... poprawiliby swoje wyniki, tym samym pozbywając nas już otrzymanego zwycięstwa? emotka

nie wszystko jest takie łatwe. i to jest bardzo dobre, bo uczy nas odpowiedzialności, skuteczności i myślenia- rzekłam ja. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6029624 Napisano: 09.06.2015 23:21:13 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

martunik3 napisał(a):

wkurza mnie top "Informują", " a jak? a kiedy? a z którego etapu? a czym? ". Jakby nie można było wpisać informacje raz a konkretnie, nie byłoby tych pytań.  

Najbardziej wkurzają mnie tysiące info o o tym samym konku w stylu: "potwierdzam", "ja mam z 15.05", "a ja z 17.05", " ja też dostałam maila" itp, itd, a może tak do MDW z tymi hitami! 

w MDW też irytują mnie trzy - stronicowe litanie pt "ja też!" "i ja!". zwłaszcza, gdy dotyczą tzw pierdół.

podobnie wątek z wynikami - tam wkurza mnie wrzucanie wyników z jednej strony w postaci 30 nowych wiadomości z kolejnym linkiem. czyż nie da się zrobić JEDNEJ wiadomości z wynikami np. z portalu medialnego czy innego netfanu? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6029621 Napisano: 09.06.2015 23:17:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moim zdaniem chodziło o to, by nie szukać po Złotoryjach i innych takich. i jeszcze o coś, ale reszty podpowiedzi nie pamiętam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6029565 Napisano: 09.06.2015 21:30:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rencia163 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dobrzy ludzie, którzy czepiacie się podpowiedzi Podlaskiego i głosicie, że sprzedaż nie może być w Białymstoku duża, bo wspomniany już sklep samoobsługowy już nie istnieje!

otóż w podpowiedzi powiedziane było zdaje się, że "tam tradycje są słynne" (czy jakoś tak) i w sumie może tak być, że lud tamtejszy się szczyci tym pierwszym sklepem (oczywiście ja też szukałam po oczywistych tradycjach handlowych, ale okazało się, że było to zbyt proste myślenie - muszę się więc następnym razem poprawić). druga sprawa: podpowiedź składa się z dwóch części. 1: szukaj w mieście, gdzie tradycje są znane i 2: tam, w tym mieście/rejonie, Podlaskiego chętnie się kupuje. i nie znaczy to wcale, że "tam" mówi o tym konkretnym sklepie, który już nie istnieje. (i po tej drugiej podpowiedzi już w sumie łatwo było kierować myśli swe na północno - wschodnią Polskę, bo w końcu tutaj Podlaski jest jakimś produktem "miejscowym", więc może się lepiej sprzedawać niż np w Wałbrzychu czy Toruniu)

więc nie narzekajmy, tylko kombinujmy i szukajmy ciekawostek. z resztą trudniejsze podpowiedzi są, wg mnie, ciekawsze, bo gdyby wszyscy od razu wiedzieli, że jedyną opcją jest np szczecin, to nie byłoby zabawy (i wtedy zamiast na trudność podpowiedzi ludzie narzekaliby, że to konkurs na czas). a ta także się liczy, przynajmniej dla mnie. emotka

To jakie miasto teraz obstawiasz?

za dwa tygodnie ujawnię, co obstawiałam, ok? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0