Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy tam się nie podawało nazwiska przy zgłoszeniu? pamiętam, że to miały być imienne vouchery. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapewne można, spróbuj najlepiej zadzwonić do agencji i spytaj, co i jak. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcę do nich zadzwonić i się dopytać o termin wysylki openera bo nie mam pojęcia, jak przejazd planować. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapewne mało kto. ostatnio bowiem zauważam, że wiele osób gra gdzie popadnie, gdzie się da i na ile numerów się da. nieważne, że sklep jest na drugim końcu Polski albo nie ma się zamiaru kupować produktu. jest to niesamowicie żałosne i - zawsze to piszę - zabija radość konkursowania. zwłaszcza, gdy dane osoby jeszcze się publicznie takimi zagraniami cieszą i chwalą. ech. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moim zdaniem, kiedy organizatorzy dostaną paragon, z którego został podany w zgłoszeniu numer systemowy i będzie na owym paragonie ten sam numer, co w zgłoszeniu, to powinni to uznawać, bo przecież to identyfikuje zgłoszenie. nie przesadzajmy więc. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludu. tam było napisane, że "jeśli chcesz zaznać splendoru", to odgadnij se zagadkę, do której podpowiedzą jest złoty kolor i związek z Podlaskim. jeżeli ktoś odgadł, albo trafił, to teraz będzie miał splendor. ot wszystko. według mnie po prostu nie każde słowa były podpowiedziami, bo niektóre musiały być wypełniaczami zdania, normalne. a że wszyscy ( w tym ja w paru zgłoszeniach) szli bardziej tropem splendoru aniżeli złotych puszek... trudno.
tak czy tak, konkurs na plus, bo niby nazywał się "loteria" (to przypominam wszystkim, którzy krzyczą, że podpowiedzi są niepewne), ale jednak nie był taką tępą, nudną, stuprocentowo ślepą loterią. można było sobie radośnie posiedzieć, poszukać, pomyśleć, a nie tylko i wyłącznie walić numery paragonów. można było tez przy okazji czegoś się dowiedzieć - bo kto wie, może ktoś z nas wystąpi kiedyś w jakimś teleturnieju, w którym zapytają o pierwszy sklep samoobsługowy w Polsce i wtedy nastąpi szczęście, okraszone wygraną, bo będziemy pamiętać to z Podlaskiego. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóż to. ostatnio kufle były dodawane bodajże do 5 browarów w c4. robienie z tego "nagrody" to robienie pośmiewiska z ludzi. dlatego najlepiej po prostu w tych konkursach nie grać - może gdy organizatorzy zobaczą, że mają mniejszą sprzedaż, to się ogarną. choć w sumie to nie sądzę, by takie rozwiązanie było możliwe, gdyż są osoby, które grają o wszystko, co się da. tak samo, jak są osoby, które nawet pracują za darmo. aha - i to też (praca za darmo i fakt, że ludzie się na to piszą) mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
parę razy sama się na takie wymiany nabrałam, po czym stwierdziłam, że to nieco żenujące i wywołujące problemy. no i zabijające radość grania. od pewnego czasu gram więc tylko na swoje paragony, a jak nie mam danego sklepu w mieście, to albo podróżuję, albo odpuszczam.
no ale niektórzy chcą grać i wygrać wszędzie, nieważne, że sklep jest na drugim końcu Polski. dlatego ciesze się, że niektórzy jeszcze robią choćby odbiory nagród w danym sklepie.
a co do przykładowej kradzieży roweru to oczywiście winien jest TYLKO złodziej, bo normalny, kulturalny człowiek nie tknie czyjegoś roweru i tyle. dlatego, walcząc z kradzieżami, należy karać złodziei, a nie domagać się od reszty społeczeństwa, by się do złodziejskiej moralności i złodziejskich warunków dostosowywała. o. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no skoro piszą, że będą, to pewnie dopiero będą.
ja pasuję tez do jednej pozycji na liście i nie dostałam żadnego maila, ale póki co sobie spokojnie czekam - nie ma sensu się denerwować, tylko grać dalej. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurzają mnie też konkursy, które niby są fajne, ale nikt przy zgłoszeniach nie che numerów paragonu. powoduje to masę bezsensownych zgłoszeń na ilość, a następnie ten nieprzyjemny handel, który zazwyczaj nic dobrego nie przynosi. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam paragon z hebe, ale wpisałam jego numer w swoim zgłoszeniu. raczej trudno będzie mi znaleźć paragon z nieistniejącym numerem, który Ty w zgłoszeniu wysłałeś. innym zapewne też. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie. rób, co Ci nakazują, a czego nie nakazują, nie czyń. ja żadnych paragonów nie odsyłam. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeżeli ktoś przeczyta w regulaminie, że lista sklepów jest dostępna w załączniku np. nr 1 i tego załącznika nie da się znaleźć, to nie ma co się burzyć i grać z zamiarem czepialstwa późniejszego, tylko złapać za wynalazek pt. TELEFON i zadzwonić do agencji, celem dowiedzenia się, gdzie ów załącznik jest do wglądu.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wszystko jest takie łatwe. i to jest bardzo dobre, bo uczy nas odpowiedzialności, skuteczności i myślenia- rzekłam ja. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w MDW też irytują mnie trzy - stronicowe litanie pt "ja też!" "i ja!". zwłaszcza, gdy dotyczą tzw pierdół.
podobnie wątek z wynikami - tam wkurza mnie wrzucanie wyników z jednej strony w postaci 30 nowych wiadomości z kolejnym linkiem. czyż nie da się zrobić JEDNEJ wiadomości z wynikami np. z portalu medialnego czy innego netfanu? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za dwa tygodnie ujawnię, co obstawiałam, ok? Wyświetl w wątku >>