Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6059833 Napisano: 21.08.2015 22:50:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Ella_111 napisał(a):

staszek napisał(a):

O ja pier...niczę. Ktoś dodał zdjęcie swojego dziecka w inkubatorze, które jest popodłączane rurkami do jakichś urządzeń zapewne emotka emotka http://tatapotraf...l/4,0,zwyciezcy.html

oburzamy się na Fakt (słusznie zresztą), że dał na czołówkę przyżyciówkę dziewczynki zabitej siekierą. A tu rodzice z własnej woli wrzucają taką fotę, i to na konkurs.

ludzie wrzucaja zdjęcie dzieci w basenie ,z gołym tyłkiem, a do wygrania np. maskotka to co tu się dziwić....

Też prawda, ale dziecko gołe to inny kaliber trochę niż mega wcześniak, z którym tak naprawdę nie wiadomo jeszcze czy będzie wszystko ok itp. Przynajmniej dla mnie jest spora różnica. Kolejna jakaś granica została przekroczona. Ciekawe kiedy ludzie zaczną wrzucać na konkursy zdjęcia zwłok swoich bliskich, bo że tak będzie jestem niemal pewna...

według mnie wszelkie zdjęcia z półnagimi dziećmi to przegięcie, głównie dlatego, że dziecko nie miało zapewne okazji wyrazić zgody na swój udział w konkursie. jednak, nie wiedzieć czemu, ciągle takie konkursy powstają i ciągle takie rzeczy wygrywają, bo jak jest dziecko, to znaczy, że ma wygrać emotka    ale cóż... "wszechświat się rozpada. na naszych oczach rozpada się".   Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6059830 Napisano: 21.08.2015 22:44:05 w Biedronka
a mnie z socjologicznego punktu widzenia ciekawi, jak można być takim chamem, by cały sklep wprawić w zastój i żądać wydania 30 oddzielnych paragonów.. rozumiem, że ludzie chcą zwiększyć swoje szanse, ale wypada mieć odrobinę klasy i wysilić się, by te kilka razy postać w kolejkach..  i wcale nie dziwi mnie, że inni klienci się dziwią i denerwują, co i jak, bo stanęli za kimś w kasie, myśleli, że zaraz ich kolej, a tutaj czeka ich niespodzianka w postaci godzinnego nabijania paragonów. trochę to nieładne. gdy sama kupowałam np. więcej drosedów, to chodziłam od sklepu do sklepu, a paragony rozdzielałam w jednym sklepie tylko na dwa, nie więcej. poza pędem po nagrody, trzeba mieć trochę wyczucia.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6059793 Napisano: 21.08.2015 21:13:34 w Rossmann
dotusia napisał(a):

dotusia napisał(a):

stelka napisał(a):

dotusia napisał(a):

no padnę chyba... namówiłam mamę na zdjęcie do tego konkursu "Bądz aktywna latem" i wygrała nagrodę I stopnia, czyli chyba rolki  emotka

teraz musi nauczyć się na nich jeździć emotka

Hehe... a tak z ciekawości- jakie zdjęcie dodała mama? Mama bedzie śmigać na łyżworolkach Rollerblade 84W za 759zł  emotka

wyścig w moją córką (3latką) na piłkach do skakania emotka

dzieci jak zwykle w cenie  :D Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6059376 Napisano: 21.08.2015 00:37:41 w Rossmann
anusia220 napisał(a):

mam pytanko do osób wygrywających, czy w rossnet wygrywają zazwyczaj wierszyki czy bardziej normalne odpowiedzi? te dłuższe czy krótsze? chodzi mi dokładnie o konkurs nivea emotka  z góry dziękuję za odpowiedzi.

nie wiem, jak na rossnet, ale z tego, co obserwuję, to nivea jako nivea wybiera głównie rymowanki, nieraz nawet z błędami i nieskładne (tak przynajmniej wywnioskowałam z ich poprzedniego konkursu z rowerami, gdzie na koniec już wysilałam się, by pisać jak najgorsze teksty, by wygrać).

natomiast rossnet sam w sobie - coraz częściej myślę, że jednak losują, bo tez próbowałam różnych taktyk i nic. wygrałam coś tylko jeden jedyny raz, zaraz po zarejestrowaniu się i węszę spisek, że dali mi nagrodę na dzień dobry po to, bym grała tam dalej. ale już nie zamierzam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6057247 Napisano: 15.08.2015 20:31:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ana8564 napisał(a):

Śmieszy mnie konkurs halls 8 smaków , przeglądałam zwycięzców i jedna osoba wygrała już ok. 20 blenderów, przykładowo w ostatnim tygodniu aż dwie osoby wygrały po kilka razy, widocznie nie mam szczęścia bo wysłałam już 30 paraganów i cisza, powinny być jakieś limity ( jedna osoba może wygrać tylko jeden raz) nie zdziwiłabym się gdyby w finale głównym jedna osoba wygrała 4x voucher,

co to jest 30 paragonów, zwłaszcza z hallsami, czyli niczym wielce kosztownym? emotka
z tego, co się domyślam ludzie potrafią grać na wiele większą skalę, więc jeżeli to loteria, to nie dziwne, że częściej im coś wpada niż zwykłym graczom.. jeżeli byłyby limity, to niektórzy i tak by grali na całe rodziny i wszystkich znajomych, więc ograniczyłoby to tylko trochę takie rzeczy. a przecież organizatorowi zależy, by jak najwięcej produktów promocyjnych sprzedać emotka

mój sposób na takie "konkursy"? uznawanie na wstępie, że nie istnieją. no, chyba, że akurat przypadkowo złapie mnie kiedyś zachcianka na hallsy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6056034 Napisano: 11.08.2015 23:50:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o.lukasz napisał(a):

honoris napisał(a):

Dobry regulamin konkursu Syoss "Superoferta dla miłośniczek piękna". W regulaminie pkt. 1.3. mówi "objęte są produkty marki Syoss, dostępne w czasie trwania Konkursu w sprzedaży na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej w sklepach, o których mowa w pkt. 1.4"

A pkt. 1.4. wygląda tak:

Konkurs przeprowadzany jest we wszystkich sklepach prowadzących sprzedaż detaliczną produktów promocyjnych (dalej: Sklepy ), za wyjątkiem:
1.4.1
sklepów typu Cash&Carry sieci: Selgros, Makro
1.4.2
dyskontów sieci: Biedronka, Lidl, Netto, Aldi
1.4.3
hipermarketów sieci: Tesco, Carrefour, Leclerc, Auchan, Kaufland, Real
1.4.4
supermarketów sieci: Intermarche, Tesco, Carrefour, Simply, Leclerc
1.4.5
drogerii sieci: Rossmann, Super Pharm, Drogeria Natura, Dayli, Hebe"

Po pierwsze, tak jest napisane, że jak ktoś przeczytał pkt. 1.3, to potem zaraz rzuci okiem na pkt. 1.4. i pomyśli, ze właśnie w tych sklepach ma kupić produkt. W regulaminie, tamtą czcionką, szczególnie nieszczęśliwie to wygląda. A po drugie, jeśli wymienili wszystkie sklepy jako zakazane, to gdzie ja mam to niby kupić? emotka

np. w stokrotce, paragony powinny być tam dobrze opisane,

oj tam. napisane jest bardzo jasno jak dla mnie, za pierwszym razem zrozumiałam, że chodzi o wszystkie sklepy prócz wymienionych. osobiście weszłam sobie na spis sklepów Laboo i z tamtego spisu wybrałam sklep, który niby nie jest sygnowany marką Laboo, ale w spisie jest i produkty też są. u mnie był to sklep ogrodniczy, w którym też są kosmetyki. niby póki co nic nie ugrałam, ale przynajmniej mam Syoss, który lubię. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6056013 Napisano: 11.08.2015 22:39:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniutka napisał(a):

denwerek napisał(a):

giulietta napisał(a):

edzia3 napisał(a):

Czy wszyscy już dostali ręczniki z kolastyny?

nie, a to ręcznik czy torba z ręcznika? emotka

ja też jeszcze nie mam

U mnie również brak , jeśli chodzi o 4 etap   emotka

ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6055921 Napisano: 11.08.2015 19:12:25 w SZUKAM....
toka napisał(a):

basku napisał(a):

z góry przepraszam jeśli w złym wątku piszę... ale doprawdy nie wiem gdzie o to pytać emotka tu mi się wydaje, że dużo ludzi zagląda emotka

proszę napiszcie jakie zajęcia dodatkowe polecacie dla 4,5 letniego chłopca?
Myślałam coś o zajęciach rekreacyjno-sportowych oraz o nauce języka....
Uprzedzając pytanie: jakiś specjalnych zainteresowań mój synek nie ma ... lubi robić wszystko i nic emotka

może ktoś może coś polecić a już idealnie byłoby gdyby ktoś jakiegoś konkretnego organizatora mógłby mi podać emotka
Mieszkam w Krakowie (dzielnica Prokocim BIeżanów jakby co emotka )

dużo "zajęć dodatkowych"rozpoczyna się od września.U nas dzieci mogą bezpłatnie uczestniczyć w pierwszych zajęciach więc możesz pójść z dzieckiem żeby samo oceniło co go interesuje.Każde dziecko jest inne wiec chyba najlepiej żeby samo się wypowiedziało w tym temacie.

oczywiście. dziecko samo musi sobie sobie wybrać tego typu rzeczy. a jeżeli nic nie wybiera (co nie dziwne, kiedy ma dopiero 4,5 roku), to, moim zdaniem, należy poczekać, albo... zamiast wysyłać dziecko na zajęcia prowadzone przez innych, poświęcić czas na poznawanie swojego dziecka, rozmowy z nim it, by się dowiedzieć.

w ogóle przepraszam, ale dla mnie to wygląda nieco przerażająco, że już czteroletnie dzieci ludzie na siłę wysyłają na jakieś "zajęcia". nie bardzo rozumiem, jaki to ma sens, wyjątkiem mogą być sytuacje, kiedy dziecko samo prosi, bo rzeczywiście bardzo coś konkretnego lubi. ale kiedy nie chce, to może poczekajmy, dajmy mu trochę dojrzeć - niech się samo rozgląda i powoli decyduje, co lubi, a czego nie. nie wszystkie czterolatki muszą chodzić na dodatkowe zajęcia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6055405 Napisano: 11.08.2015 03:03:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bocin napisał(a):

Nic nie wygrywam, kur2  emotka
Zarosłem już jak żul, a tu nawet golarki z Tesco o 1 w nocy mi nie dali.  emotka

ooo. mi też nie dali. to znak, że musisz zarastać dalej.  ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6055261 Napisano: 10.08.2015 19:05:44 w SZUKAM....
vazzz napisał(a):

Z jakich dni macie przelewy z Amino?

nie wiem, jakiego dnia słałam zgłoszenie, ale wiadomość o wygranej dostałam 26 czerwca. i dziś doszedł przelew. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6055201 Napisano: 10.08.2015 17:10:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wreszcie na koncie przelew od amino. 
i bilety na GP z Monster DC dotarły (DPD) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6054579 Napisano: 08.08.2015 20:28:00 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

giulietta napisał(a):

stamp napisał(a):

wszystkim którym podoba sie taka pogoda proponuje cokolwiek robić,nie mysle o pracy w klimatyzowanym biurze czy o leżeniu na plaży

chyba nie rozumiesz powagi sytuacji... zostały wydane ostrzeżenia nie o wysokiej temperaturze... nie o zagrożeniu zdrowia... ale o ZAGROŻENIU ŻYCIA!  normy temperatury są już przekroczone od dawna! 

Chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem

w takim klimacie mało kto potrafi czytać, a co dopiero ze zrozumieniem  ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6054424 Napisano: 08.08.2015 01:44:56 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

Jakiś skończony kretyn, który warczy motorem na całe miasto po nocy, to nie jest dźwięk zwykłego motoru, to jest RYK. Jeździ w kółko, a policja nic z tym nie zrobi, i tak im zwieje... Czemu ludzie potrafią być takimi idiotami, żeby satysfakcję sprawiało im uprzykrzanie życia innym...

bo inni zazwyczaj, dla tzw. świętego spokoju, nie reagują, co daje przekaz pt. "mogę robić, co chcę, bo co mi zrobisz, jak mnie złapiesz". akcje i reakcje są ze sobą powiązane, więc wpiszę w temacie, że wkurza mnie brak reakcji ludzi na wszelkiego rodzaju chamstwo. wkurzają mnie też "dobre" rady typu: "nie reaguj, bo co ludzie powiedzą", "daj spokój, bo ci samochód spalą" itp.

ostatnio przyznałam rację starszej pani, która poprosiła chamsko przeklinające i wrz
eszczące pod oknami dzieciaki o odrobinę ciszy, to moja własna Mama od razu w strach wpadła i prosiła, by "się nie odzywać".. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6052997 Napisano: 05.08.2015 03:14:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

darog napisał(a):

katrin1 napisał(a):

No żesz, wygrałam voucher Cechini Muszyna dla mamy z Tesco i w mailu piszą, że warunkiem odebrania nagrody jest wpłacenie 10% wartości, czyli 100 zł na konto. W poprzednich edycjach np. w Biedronce nic takiego nie było, wyjazd zrealizowałam i nic nie musiałam płacić. Ten zapis odebrał mi radość z wygranej emotka

Poprzednie voucherow miały wartość chyba 1650 zł? Czyli wszystko gorzej...?

polecam czytanie regulaminów konkretnych konkursów, a nie płacze, że kiedyś, w innym konkursie dali mi więcej za mniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6051777 Napisano: 01.08.2015 21:21:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
więcej o rowery nie gram. o ile w ogóle o cokolwiek jeszcze zagram.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6051604 Napisano: 01.08.2015 12:10:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PatrycjaRT napisał(a):

Czy ktoś czeka też na przelew z Amino misy polskie?

czekam i ja.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6051603 Napisano: 01.08.2015 12:08:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Konkurs Sadówki to jakiś ewenement - z mojego punktu widzenia. Trzeba kupić ohydny (ponoć) w smaku alkohol, a do wygrania jest zaledwie kilka rowerów, którymi można jeździć po panelach w przedpokoju. Że nie wspomnę o tym, iż w zgłoszeniu nie podaje się numeru paragonu, co również dyskredytuje tę promocję.
Mimo tego: konkurs jest na ustach wszystkich, codziennie pojawiają się wpisy w temacie, no nie wierzę, że tylko ja jedna nie wzięłam w nim udziału emotka

wielce smaczne to to nie jest, ale czy wódka ma być smaczna? emotka

ale wydaje mi się, że przy zgłoszeniu podawałam numer paragonu i nawet nip sklepu, chyba, że spiłam się samą stroną i źle pamiętam..  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6051523 Napisano: 01.08.2015 00:18:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
blanca napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Na lato, na lata.

Na lato, na lata. Opony Dębica

oho, faktycznie, aż tak nie sprawdzałam (oceniałam hasła, a to jest ok), ale według mnie to się nadaje do reklamacji. może i mi się zechce. tak, chyba mi się zechce. smutno mi, że ludzie tak działają emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6051378 Napisano: 31.07.2015 19:19:09 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

ktoś na mnie doniósł bo spontanicznie pochwaliłem się 4-pakiem piwa wygranym w konkursie, a konkursu nie było w bazie...Żeby za piwo donosić...Co za kraj.

hmm.. mi osobiście nie chciałoby się bawić w donosy (choć jednak to złe słowo - bardziej w informowanie/zgłaszanie), ale z czysto filozoficznej ciekawości zapytam, jaką różnicę robi tutaj wartość nagrody? bo to zabrzmiało trochę tak, jakby za pochwalenie się wygraną wycieczką z niebazowego konkursu należał się donos, a za pochwalenie piwem z niebazowego nie... (coś jak odwrócone: "śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć milionów to statystyka"). tymczasem ja nie widzę różnicy i chyba w regulaminie też jej nie ma. konkurs niebazowy to konkurs niebazowy i może osoba, która to zgłosiła w ogóle nie brała pod uwagę wartości nagrody, tylko samą zasadę..

wkurza mnie nieścisłość.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6050005 Napisano: 28.07.2015 19:48:05 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

Activia - tyle grania, a nie wygrałam żadnego bonu, a mąż biega ....emotka

mnie też wkurza activia, choć tam nie grałam. mam już po prostu dość wszelkich dyskusji o tym nieszczęsnym konkursie - a to, gdzie kupić, a to co kupić, a to, gdzie można zwracać itd itp i tak w kółko... niechże to się już zakończy, bo strach otworzyć lodówkę, z której może wyskoczyć kolejna wątpliwość dotycząca activii. nie grałam, nie kupowałam i chyba nigdy nie kupię. antyreklama zadziałała. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0