Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
według mnie wszelkie zdjęcia z półnagimi dziećmi to przegięcie, głównie dlatego, że dziecko nie miało zapewne okazji wyrazić zgody na swój udział w konkursie. jednak, nie wiedzieć czemu, ciągle takie konkursy powstają i ciągle takie rzeczy wygrywają, bo jak jest dziecko, to znaczy, że ma wygrać ale cóż... "wszechświat się rozpada. na naszych oczach rozpada się". Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieci jak zwykle w cenie :D Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, jak na rossnet, ale z tego, co obserwuję, to nivea jako nivea wybiera głównie rymowanki, nieraz nawet z błędami i nieskładne (tak przynajmniej wywnioskowałam z ich poprzedniego konkursu z rowerami, gdzie na koniec już wysilałam się, by pisać jak najgorsze teksty, by wygrać).
natomiast rossnet sam w sobie - coraz częściej myślę, że jednak losują, bo tez próbowałam różnych taktyk i nic. wygrałam coś tylko jeden jedyny raz, zaraz po zarejestrowaniu się i węszę spisek, że dali mi nagrodę na dzień dobry po to, bym grała tam dalej. ale już nie zamierzam. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to jest 30 paragonów, zwłaszcza z hallsami, czyli niczym wielce kosztownym?
z tego, co się domyślam ludzie potrafią grać na wiele większą skalę, więc jeżeli to loteria, to nie dziwne, że częściej im coś wpada niż zwykłym graczom.. jeżeli byłyby limity, to niektórzy i tak by grali na całe rodziny i wszystkich znajomych, więc ograniczyłoby to tylko trochę takie rzeczy. a przecież organizatorowi zależy, by jak najwięcej produktów promocyjnych sprzedać
mój sposób na takie "konkursy"? uznawanie na wstępie, że nie istnieją. no, chyba, że akurat przypadkowo złapie mnie kiedyś zachcianka na hallsy. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tam. napisane jest bardzo jasno jak dla mnie, za pierwszym razem zrozumiałam, że chodzi o wszystkie sklepy prócz wymienionych. osobiście weszłam sobie na spis sklepów Laboo i z tamtego spisu wybrałam sklep, który niby nie jest sygnowany marką Laboo, ale w spisie jest i produkty też są. u mnie był to sklep ogrodniczy, w którym też są kosmetyki. niby póki co nic nie ugrałam, ale przynajmniej mam Syoss, który lubię. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też czekam Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście. dziecko samo musi sobie sobie wybrać tego typu rzeczy. a jeżeli nic nie wybiera (co nie dziwne, kiedy ma dopiero 4,5 roku), to, moim zdaniem, należy poczekać, albo... zamiast wysyłać dziecko na zajęcia prowadzone przez innych, poświęcić czas na poznawanie swojego dziecka, rozmowy z nim it, by się dowiedzieć.
w ogóle przepraszam, ale dla mnie to wygląda nieco przerażająco, że już czteroletnie dzieci ludzie na siłę wysyłają na jakieś "zajęcia". nie bardzo rozumiem, jaki to ma sens, wyjątkiem mogą być sytuacje, kiedy dziecko samo prosi, bo rzeczywiście bardzo coś konkretnego lubi. ale kiedy nie chce, to może poczekajmy, dajmy mu trochę dojrzeć - niech się samo rozgląda i powoli decyduje, co lubi, a czego nie. nie wszystkie czterolatki muszą chodzić na dodatkowe zajęcia. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo. mi też nie dali. to znak, że musisz zarastać dalej. ;) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, jakiego dnia słałam zgłoszenie, ale wiadomość o wygranej dostałam 26 czerwca. i dziś doszedł przelew. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i bilety na GP z Monster DC dotarły (DPD) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim klimacie mało kto potrafi czytać, a co dopiero ze zrozumieniem ;) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo inni zazwyczaj, dla tzw. świętego spokoju, nie reagują, co daje przekaz pt. "mogę robić, co chcę, bo co mi zrobisz, jak mnie złapiesz". akcje i reakcje są ze sobą powiązane, więc wpiszę w temacie, że wkurza mnie brak reakcji ludzi na wszelkiego rodzaju chamstwo. wkurzają mnie też "dobre" rady typu: "nie reaguj, bo co ludzie powiedzą", "daj spokój, bo ci samochód spalą" itp.
ostatnio przyznałam rację starszej pani, która poprosiła chamsko przeklinające i wrz
eszczące pod oknami dzieciaki o odrobinę ciszy, to moja własna Mama od razu w strach wpadła i prosiła, by "się nie odzywać".. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam czytanie regulaminów konkretnych konkursów, a nie płacze, że kiedyś, w innym konkursie dali mi więcej za mniej. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam i ja.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wielce smaczne to to nie jest, ale czy wódka ma być smaczna?
ale wydaje mi się, że przy zgłoszeniu podawałam numer paragonu i nawet nip sklepu, chyba, że spiłam się samą stroną i źle pamiętam.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm.. mi osobiście nie chciałoby się bawić w donosy (choć jednak to złe słowo - bardziej w informowanie/zgłaszanie), ale z czysto filozoficznej ciekawości zapytam, jaką różnicę robi tutaj wartość nagrody? bo to zabrzmiało trochę tak, jakby za pochwalenie się wygraną wycieczką z niebazowego konkursu należał się donos, a za pochwalenie piwem z niebazowego nie... (coś jak odwrócone: "śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć milionów to statystyka"). tymczasem ja nie widzę różnicy i chyba w regulaminie też jej nie ma. konkurs niebazowy to konkurs niebazowy i może osoba, która to zgłosiła w ogóle nie brała pod uwagę wartości nagrody, tylko samą zasadę..
wkurza mnie nieścisłość.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też wkurza activia, choć tam nie grałam. mam już po prostu dość wszelkich dyskusji o tym nieszczęsnym konkursie - a to, gdzie kupić, a to co kupić, a to, gdzie można zwracać itd itp i tak w kółko... niechże to się już zakończy, bo strach otworzyć lodówkę, z której może wyskoczyć kolejna wątpliwość dotycząca activii. nie grałam, nie kupowałam i chyba nigdy nie kupię. antyreklama zadziałała. Wyświetl w wątku >>