Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6066609 Napisano: 03.09.2015 21:38:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rkvi napisał(a):

taalvikki napisał(a):

rkvi napisał(a):

Czy Lech główne już rozdał?

nie widziałam, by ktoś się chwalił, ale w sumie były tylko dwie główne, więc.. nie wiadomo emotka

A może zrobi niespodziankę, jak Karlsbad ostatnio w Intermarche. W smsie nie napisali co się wygrało... emotka  

no ja zrozumiałam, że wygrałam diesel, choć rzeczywiście wprost napisane to nie było (ale chyba wszyscy tak dostali), więc cóż.. trzeba czekać albo na to, że ktoś się pochwali albo na przesyłkę  ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066602 Napisano: 03.09.2015 21:25:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rkvi napisał(a):

Czy Lech główne już rozdał?

nie widziałam, by ktoś się chwalił, ale w sumie były tylko dwie główne, więc.. nie wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066601 Napisano: 03.09.2015 21:23:23 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

10 paragonów na Tropikanę + Pringels  emotka
dostałam taki prezent od męża... czy jest jakiś temat na forum gdzie można przeklinaćemotka  emotka  ręce opadają... mam nadzieję, że przyjmą zwroty...

haha, następnym razem lepiej chodzić na wspólne zakupy emotka

a zwroty? ludzie... czasem mnie "wkurza"  takie podejście.. z byle chrupkami za  pomyłkę i już do zwrotu. a nie lepiej sobie zasiąść wspólnie, film obejrzeć i zagryzać pringlesami na zgodę?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066492 Napisano: 03.09.2015 18:56:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
forumowiczka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

Jestem laikiem, nie wiedziałam, co to jest numer paragonu (tak, wiem...) Wpisałam ten numer, który jest bardzo długi. Nie mam szans na wygranie lecha, nie?

O to raczej musisz zapytać u źródła. Wszystko zależy od Organizatora konkursu.

Tak zrobię, nie ma innego wyjścia, acz czarno to widzę emotka  Dzięki!

ja bym brała pod uwagę wszystkie numery, które mogą zidentyfikować paragon, ale, jak się rzekło, to zależy od organizatora.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066391 Napisano: 03.09.2015 16:45:39 w Biedronka
ksantypa napisał(a):

michałek131 napisał(a):

jaka opcja jest najtańsza produktów na moc nagród chipsy + napój

ja kupuję chetosy za 1,79 i lipton 2l za 2,59

jeszcze jest opcja cheetos + lipton 0,5   Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6065548 Napisano: 02.09.2015 17:37:59 w Rossmann
czy wysyłali już maile z konkursu z gynomed odnośnie odbioru bonów do apart? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6064921 Napisano: 02.09.2015 05:20:15 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

strona 8

dzięki emotka
teraz widzę...wcześniej w ogóle na to uwagi nie zwróciłam, a pamiętam, że czytałam napis na koszulce Pana ze zdjecia obok  emotka chyba taka twórczość na mnie nie działa  emotka

no niestety, takie rzeczy potrafią wygrywać, choć tak naprawdę są mało pomysłowe i mało zabawne.. też zdecydowanie wolę różowego pana obok tej słodkiej łódki, która ozdobiona jest ptakiem, którego w naturze nie zobaczy nikt, kto kraty Tyskiego nie wypił. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6064918 Napisano: 02.09.2015 04:53:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

W sumie teraz żałuję, że pociągnęłam dalej kwestii oskarżenia mnie o oszustwa, których nie było   Dowodów brak, ale im się tak WYDAWAŁO  

edzia21, nie ma co żałować. morda mi się cieszy, gdy widzę, że ludzie reagują i działają, nie dając sobie wmówić bzdur!  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6064828 Napisano: 01.09.2015 21:55:39 w Paragony
Mam do sprzedania 1 paragon z Kerfur Danio Shake It z 18.08.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6063441 Napisano: 30.08.2015 18:29:24 w Wkurza mnie...
wkurza mnie bezczelność niektórych konkursowiczów. nieraz widzę jedno i to samo zdjęcie w kolejnym już konkursie, a często nawet nie są to zdjęcia na temat. po prostu: jest konkurs, to coś trzeba wkleić i tyle, najlepiej dzieciątko. a kiedy wymogiem jest dodanie kartki z nazwą konkretnego konkursu, ludzie bawią się w mistrzów painta. straszne i żenujące. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6063251 Napisano: 29.08.2015 21:43:30 w Biedronka
rencia163 napisał(a):

silvia8 napisał(a):

czy ktoś mógłby wysłać mi zdjęcie złożonego roweru z Biedronki, będę bardzo wdzięczna- pw

a nie można swojego złożyć? pewnie zdjęcie potrzebujesz do sprzedaży a wysyłasz taki jak masz, czyli w częściach?

ojej, ojej. nie chcesz wysyłać zdjęcia, nie wysyłaj, ale jakieś domysły można sobie darować. nawet jeżeli ktoś chce do sprzedaży, to jest to jego prawo, jeżeli ktoś inny takie zdjęcie dobrowolnie przekaże.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6062282 Napisano: 27.08.2015 18:30:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nazywanie "pasożytami" to oczywiście przesada, bo, jak wiadomo, na forum dzieją się też inne rzeczy i przepływają inne informacje. to nie jest tylko konkursowa baza, ale także wzajemna pomoc (co po ile w jakim sklepie, dlaczego nagroda o wartości takiej ma rzeczywiście inną, czy warto reklamować, numery do agencji itp). 

po części rozumiem wprowadzenie ograniczeń - zwłaszcza, że ostatnio w bazie była trochę posucha z "aktualnymi", ale wszystko ma dwie strony. teraz może ludzie zaczną wrzucać więcej, ale też (i to chyba się już rozpoczęło) będzie więcej wrzucanych jakichś absurdalnych konkursów, typu: kup lodówkę, otrzymaj gratis długopis. "przymuszanie" zawsze będzie kontrowersyjne.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6061874 Napisano: 27.08.2015 03:17:19 w WC - rozmowy o wszystkim
dawidekk napisał(a):

Witam emotka

Postanowiłem sprawdzić jedną rzecz. Wątek Podziękowania - ostatnia strona (niepełna) - zawiera posty od początku marca do połowy sierpnia 2015 r. Przerzucając 10 stron wstecz trafiłem na wiadomości z lipca 2013 r., które zajmują 2,5 strony. Podobnie jest z innymi miesiącami z lat wstecz - zajmują co najmniej 1,5 strony.

Wniosek? Nie mamy czasu już sobie podziękować? Uważamy, że pomoc należy się jak psu buda i nie ma za co dziękować, czy może nie ma za co dziękować, ponieważ przeważa niezdrowy egoizm?

Ta godzina nie wpływa dobrze na moją umiejętność pisania zrozumiałych wiadomości, mam nadzieję jednak, że zrozumieliście o co chodzi  emotka

niektórzy uważają, że takie rzeczy, jak podziękowania to kwestie nikogo innego nieinteresujące, czyli prywatne. więc, miast tworzyć z tego publiczny wątek, dziękują na bieżąco określonym osobom, np w wiadomościach prywatnych. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6060320 Napisano: 24.08.2015 01:14:02 w Wkurza mnie...
ach, te heheszki z tego, że się zajmuje na pół dnia kasę w biedronce i jak to się poluje na najtańsze produkty, byleby ich było jak najwięcej. a wszystko przeplatane nienawiścią do tych, którzy mają choć trochę ogłady i nie panoszą się "bo mogą". kocham loterie i to, jak ogłupiają ludzi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6060203 Napisano: 23.08.2015 18:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

taalvikki napisał(a):

otóż to. rozmaite mamusie nie wstydzą się pokazać swojego dziecka nago/półnago, ale jakoś siebie tak ochoczo nie fotografują i nie wygrywają swoimi podobiznami w takich, jak to mówią, "nieintymnych" sytuacjach. dziwne. aczkolwiek wiadomo, o co chodzi - wszyscy wiemy, jakie rzeczy są wybierane w konkursach (wystarczy wspomnieć nieszczęsną visę), więc, wykorzystujemy co się da, nawet wizerunek dzieci. oczywiście rozumiem, że rodzice takie foty robią i że później ich dzieci je oglądają i się dziwią, że takie były, ale, na boga, czy naprawdę trzeba to wszystko puszczać w świat?  ale cóż - może niektóre dzieci kiedyś też zaczną wygrywać, na przykład zdjęciem swojej starej matki leżącej w szpitalu. takie jest moje zdanie, a jak ktoś chce, niech ma inne. emotka

@ taalvikki
chyba coś ci sie po....myliło!
Widzę, że opierasz się na mojej wypowiedzi, więc przypomnij mi, gdzie wysłałam zdjęcie swojej półnagiej córki? Nie przypomnisz, bo takich zdjęć nie ma! Nie życzę sobie, abyś wypisywała takie bzdury, tylko dlatego, że Tobie się coś wydaje emotka

a przypomnij mi, gdzie wspominałam o Tobie personalnie. podobne poglądy (że takie zdjęcia nie są intymne)  ma wiele osób (od wielu osób je słyszałam) i dlatego takie zdjęcia wstawiają. jeżeli się poczułaś urażona, to przepraszam, choć uważam, że nie mam za co. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6060190 Napisano: 23.08.2015 17:49:00 w Wkurza mnie...
kosztelka napisał(a):

Czy konkursy, powodujące "łaskotanie zwojów mózgowych" to już nałóg???
http://wiadomosci...90255,wiadomosc.html

myślę, że niekoniecznie i nie zawsze. głównie dlatego, że poza łaskotaniem, konkursy dają też konkretny, materialny skutek, w postaci nagród. więc jedynym nałogiem, do którego mogę przyrównać konkursy, jest pracoholizm. ważne jest to, czy potrafi się czerpać przyjemność także z czegoś innego, prócz grania. jeżeli tak, to jest względnie ok, ale jeżeli nie potrafimy spędzić jednego dnia z bliskimi, by myślimy o konkursach, które właśnie się kończą, to znaczy, że.. to jednak już nałóg.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6060167 Napisano: 23.08.2015 14:37:37 w Reklamacje wyników konkursów
oczywiście, że jest sens to reklamować. uważam, że gdy zauważamy nieprawidłowości, to powinniśmy zacząć masowo nabijać nie głosy, ale rozmaite skargi i pytania. i to, jak zostało już napisane powyżej, najlepiej gdzieś na forum publicznym, by inni to widzieli (nie jest to dobra reklama dla instytucji organizującej taki konkurs).  

oczywiście nie zawsze przyniesie to skutek, ale wiem, że po licznych ironicznych wpisach na fb (np. linkach do allegrowych aukcji z głosami), konkursów na lajki zrobiło się jakoś mniej. ostatnio też dałam propozycję, by w konkursie foto dać wymóg kartki przygotowanej specjalnie na ten konkurs (wcześniej ludzie wrzucali stare zdjęcia z innych konków) i, o dziwo, organizator wziął mój głos pod uwagę. tak więc: POLECAM WIELCE REAGOWANIE na nieprawidłowości.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6060107 Napisano: 23.08.2015 02:08:03 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

A ja nie rozumiem czemu się tlumaczycie gdy kupujecie cos na wiecej paragonow. W końcu jestescie klientem i macie prawo nawet każda rzecz nabijac na odzielnny paragon,a dla kasjerki to bez różnicy komu nalicza byle człowiek nie był chamski.Ja dziś zakupiłam kilka puszeczek, troche przyblokowałam kasę i tyle emotka  Nie wnikam czy ktoś czekał czy nie- takie moje prawo. Uważam, że bardziej chamskie jest pchanie się koszem na klienta przed sobą i wbijanie mu kosza w tyłek..a to kolejki nie pospieszy..Albo ostatnio laska miała cały wózek zakupów z tempem żółwim je pakowała, bo w jednej rączce damulka trzymała telefon - masakra emotka

pomijając to, że nie wiem, czy jest gdzieś rzeczywiście zapisane takie takie prawo, to nawet jeżeli jest (poproszę o źródło), to... prawo prawem, ale jest też coś takiego jak niepisana ogłada, która jakoś blokuje mnie przez blokowaniem innych. po prostu, według mnie, kulturalny człowiek czuje się nieswojo, gdy odstawia przy kasie takie coś (tzn. rozumiem dwa paragony, bo kupuję dla kogoś itp, ale 30 paragonów z tym samym produktem?). ja osobiście naprawdę wolę wejść parę razy, z szacunku dla innych, którzy też czekają w kolejkach, a nie podpierać się tym, że mam prawo. nie tylko prawo się liczy, a nawet jeżeli jakieś prawo jest, to nie trzeba zeń korzystać, bo nie zawsze to jest lepsze.

a co do tematu zbierania paragonów, to sami dobrze wiecie, że gadanie o dbaniu o środowisko to brednie (zwłaszcza, że te paragony i tak fizycznie gdzieś są, a normalnie też ktoś w sklepie je zbiera).;p  ja też nie mówiłam, że to jakaś kradzież. po prostu z automatu i - wymienionej powyżej ogłady - nie robię takich rzeczy, dlatego wydają mi się one dziwne. ale, jak kto woli. skoro paragon leży wolny, to każdy może go zabrać, ja wam tego nie bronię, tylko życzę powodzenia w loterii. emotka  a że przy okazji czegoś dowiem się o społeczeństwie to.. to taka moja mała wygrana w konkursie, w który się i tak nie bawię. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6060056 Napisano: 22.08.2015 21:34:46 w Biedronka
staszek napisał(a):

kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

Nie wiem jak w Waszych Biedronkach, ale w moich dwóch najbliższych, aż serce boli ile paragonów wala się po sklepie, w koszykach itp. Za każdym razem zbieram je oczywiście emotka ale jak pomyślę ile przez cały dzień się marnuje... chyba będę kilka razy dziennie na spacery do Biedry chodziła emotka

A po co Ci te paragony ? emotka  Tylko nie mów Droga staszek  , że na każdym jest  cola emotka  

Na każdym nie, ale dzisiaj chyba z 10 wzięłam i 3 były z colą emotka

wybaczcie, ale dla mnie to nieco dziwne tak czatować i zbierać czyjeś samotne paragony. skoro chcę grać, to kupuję produkt i już, a nie grzebię tu czy tam. ale cóż, każdy orze, jak może.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6060052 Napisano: 22.08.2015 21:25:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ella_111 napisał(a):

staszek napisał(a):

Ella_111 napisał(a):

staszek napisał(a):

O ja pier...niczę. Ktoś dodał zdjęcie swojego dziecka w inkubatorze, które jest popodłączane rurkami do jakichś urządzeń zapewne emotka emotka http://tatapotraf...l/4,0,zwyciezcy.html

oburzamy się na Fakt (słusznie zresztą), że dał na czołówkę przyżyciówkę dziewczynki zabitej siekierą. A tu rodzice z własnej woli wrzucają taką fotę, i to na konkurs.

ludzie wrzucaja zdjęcie dzieci w basenie ,z gołym tyłkiem, a do wygrania np. maskotka to co tu się dziwić....

Też prawda, ale dziecko gołe to inny kaliber trochę niż mega wcześniak, z którym tak naprawdę nie wiadomo jeszcze czy będzie wszystko ok itp. Przynajmniej dla mnie jest spora różnica. Kolejna jakaś granica została przekroczona. Ciekawe kiedy ludzie zaczną wrzucać na konkursy zdjęcia zwłok swoich bliskich, bo że tak będzie jestem niemal pewna...

No na pewno to nie to samo,ale jedno i drugie brak szacunku dla małego człowieka,niech te mamusie wrzucają swoje zdjęcia nago albo w pampersach lub w szpitalnym łózku

otóż to. rozmaite mamusie nie wstydzą się pokazać swojego dziecka nago/półnago, ale jakoś siebie tak ochoczo nie fotografują i nie wygrywają swoimi podobiznami w takich, jak to mówią, "nieintymnych" sytuacjach. dziwne. aczkolwiek wiadomo, o co chodzi - wszyscy wiemy, jakie rzeczy są wybierane w konkursach (wystarczy wspomnieć nieszczęsną visę), więc, wykorzystujemy co się da, nawet wizerunek dzieci. oczywiście rozumiem, że rodzice takie foty robią i że później ich dzieci je oglądają i się dziwią, że takie były, ale, na boga, czy naprawdę trzeba to wszystko puszczać w świat?  ale cóż - może niektóre dzieci kiedyś też zaczną wygrywać, na przykład zdjęciem swojej starej matki leżącej w szpitalu. takie jest moje zdanie, a jak ktoś chce, niech ma inne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0