Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystkie śmierci są tak samo potrzebne, jak i niepotrzebne. tzn.. chodzi mi o to, że ta kategoria w ogóle nie ma odniesienia do rzeczywistości. nie idzie tu bowiem o "potrzebę", a o konieczność. i wiek, płeć, wygląd, wykształcenie nie mają tu nic do tego.. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Mnie zszokowało, gdy przyznali mi 50 za hasło:
Kobiety sa z Wenus
Mężczyźni z Marsa
A Lays prosto z Pieca"
jedyne, co tutaj szokuje, to fakt, że nagrodzono to w konkursie. bo, obiektywnie, od strony ludzi od reklamy, patrząc, to jest to bardzo dobre hasło. ciekawe, oparte na podobieństwach, a nie tylko na żałosnych rymach częstochowskich. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja głównie skupiałam się na grach słów właśnie, z dodatkiem rymów i źdźbła absurdu i śmieszkizmu.
na samym początku tylko testowałam, czy może zechcą nie "zapowiedzi" produktów tylko zwykłe, klasyczne, krótkie hasła, ale takich jak "7up - podbijam!" mi nie nagradzali, więc zaczęłam tworzyć dłuższe.
co do tropicany na jelita - hasło rewelacyjne i jakże prawdziwe! :D
czasem aż żałuję, że nie odpowiadam za wybór zwycięzców, bo wtedy głównie takie rzeczy bym nagradzała. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biorąc pod uwagę to, że w lotariach nigdy nie wygrywam, to muszę poświadczyć, że to NIE BYŁA LOTERIA. i bardzo mi dziwnie i smutno, że konkurs się skończył, mimo, że nie grałam na jakieś miliony zgłoszeń, tylko od czasu do czasu.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Każdy zwycięzca, który uzyska prawo do Nagrody powiadamiany jest o wygranej w terminiedo 2 listopada 2015 r. w formie wiadomości przesłanej zgodnie z danymi podanymi w
formularzu rejestracyjnym, o jakim mowa w ust. 3.3., na adres poczty elektronicznej e-mail." Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat ja nie miałam na myśli godziny, tylko sposób konstruowania tekstu :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieno, oczywiście. ja mówiłam o krytyce kulturalnej i przestrzegającej ogólnoprzyjętych zasad - bez wyzwisk, przekleństw, czy pisania "i znowu on/ona". niestety ostatnio spotykam się także z tym, że i konstruktywna krytyka jest nazywana "zazdrością"..
tak, czy tak, uważam, że publikacja wygranych prac jest dobrym pomysłem. a jeżeli ktoś mnie zacznie wyzywać, bo wygrałam? hmm. osobiście oleję to i będę cieszyć się nagrodą, bo inaczej chyba z hejterstwem walczyć się nie da. choć w tym konkursie na wygraną nie liczę ;) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie. i bardzo dobrze, że będą publikować - według mnie wszędzie i zawsze powinni to robić.
a komentowanie wygranych haseł nie jest niczym złym. skoro ktoś puszcza w obieg swą twórczość, to musi liczyć się z krytyką, zarówno pozytywną, jak i negatywną.
sama kiedyś wygrałam 100 PLN hasłem, które wysłałam z myślą, że odpuszczam i robię sobie jaja - później to nagrodzili i pamiętam, że na forum ludzie byli tym wynikiem zażenowani. i jakoś wcale mi to nie przeszkadzało, gdyż każdy ma prawo krytykować rzeczy żenujące albo - nie daj boże - plagiaty. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
według mnie też. aczkolwiek już tyle razy biłam się z organizatorami, którzy, mimo takiego zapisu, nagradzali epopeje, że teraz już niezbyt wierzę w konkursowe opieranie się na logice.. :(
nie wiem, jaki to konkurs, ale polecam wysłanie zarówno ścisłego dokończenia, jak i elaboratu, dla pewności.. ewentualnie można wysłać zapytanie do organizatora.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
słusznie. ja już dziś się przeraziłam, jak zobaczyłam, że coś ruszyło. grałam w mocy, ale niechętnie mi się czyta wątek, w którym każdy pisze o tym, czy doszło, czy nie doszło i to przez kilkanaście stron, bo tak zapewne by to wyglądało. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na takiej podstawie, że prywatna firma może sobie zwalniać pracowników, jeżeli coś im się jej podoba. jeszcze brakuje, żeby mi przepisy dyktowały, kogo mam przyjmować do swojej firmy, a kogo zwalniać. obłęd. zwłaszcza, że to nie jest błahy powód tylko nieuczciwość i niewywiązywanie się z umowy.
jak już mówiłam - ja bym nagrody się zrzekła. nie tylko dlatego, że mógłby być problem, ale też dlatego, że to zwyczajnie nieuczciwe. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no toż zostało napisane wyżej, że "jak nikt nie podpierniczy" :D
osobiście myślę, że nie będą aż tak wnikliwie sprawdzać i problemu najpewniej by nie było. no ale tak, czy tak, ja bym zapewne się zrzekła nagrody. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to już, drzwi zawsze można otworzyć przed nimi i nikt tego zabraniał nie będzie, jak i nie zabraniał, ale moich pieniędzy do tego nie mieszaj. a katolików przyjmować nie musisz, poradzą sobie. :)
co do tego, że nic się nie zmieni.. oczywiście, że na początku będzie trudno. może wydawać się nawet, że będzie nieco gorzej, ale cóż - cenzuranik niełatwo posprzątać. może być to nieprzyjemne i może wzbić kurz w powietrze. ale to nie znaczy, że porządki nie są potrzebne.
a co mnie wkurza?
wkurza mnie ludzka niewiedza polityczna. pis i po, pis i po i wzajemne opluwanie się. tymczasem, pragnę nadmienić, były też inne opcje. była też opcja nie pójścia na wybory - to odnośnie tych, którzy sami przyznają, że "się nie znają", ale po spacerze zachodzą do lokali wyborczych, jak do knajpy... o losie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech, gdyby przysłali mi wygrany kijek do selfie z danio c4, to może pokusiłabym się o to, by zrobić selfie, które ujęłoby całą stylizację ale, skoro kijków ani chętnych na kod nie ma, pozostało mi wrzucić cokolwiek :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane