Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6104567 Napisano: 01.11.2015 03:55:31 w Żegnamy zmarłych
polarniczka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Na mojej uczelni podczas imprezy rozpoczynającej rok akademicki wybuchła panika w wyniku której śmierć poniosła dziewczyna... I choć jej nie znałam to czuję, że ta śmierć była kompletnie niepotrzebna.

Anioły dadzą Ci nowy dom...
Niech ziemia Ci lekką będzie...

większość śmierci jest niepotrzebnych....dziewczyna zaczynała dorosłe życie i tak tragicznie zostało przerwane.... emotka  czytałam o tym dzisiaj w Internecie

wszystkie śmierci są tak samo potrzebne, jak i niepotrzebne. tzn.. chodzi mi o to, że ta kategoria w ogóle nie ma odniesienia do rzeczywistości. nie idzie tu bowiem o "potrzebę", a o konieczność. i wiek, płeć, wygląd, wykształcenie nie mają tu nic do tego.. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6104556 Napisano: 31.10.2015 23:30:02 w Biedronka
nie mogę skopiować, więc skopiowałam tak:

"Mnie zszokowało, gdy przyznali mi 50 za hasło:
Kobiety sa z Wenus
Mężczyźni z Marsa
A Lays prosto z Pieca"

jedyne, co tutaj szokuje, to fakt, że nagrodzono to w konkursie. bo, obiektywnie, od strony ludzi od reklamy, patrząc, to jest to bardzo dobre hasło. ciekawe, oparte na podobieństwach, a nie tylko na żałosnych rymach częstochowskich. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6104400 Napisano: 31.10.2015 13:58:17 w Biedronka
koper napisał(a):

taalvikki napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

wystarczyło słać o odpowiedniej godzinie emotka

akurat ja nie miałam na myśli godziny, tylko sposób konstruowania tekstu  :)

Ciekawe teorie emotka
Moja skuteczność wyniosła ponad 80%, grałam w najróżniejszych godzinach w ciągu całego dnia, o pełnej godzinie i "w różnych minutach" i nie zauważyłam żadnej zależności czasowej. Grałam wtedy, kiedy akurat miałam czas na wysłanie hasła...
A co do sposobu konstruowania tekstu to wygrywałam i grą słów i dłuższym nierymowanym opisem i dłuższą rymowanką i krótkimi głupimi rymowankami w stylu "by jelita mieć przetkane, pij jabłkową Tropicanę" (no dobra, tego nie wysłałam, chociaż kusiło  emotka  )

Fajnie było, ale cieszę się, że już po konkursie emotka Nie wiem jak Wy, ale ja jeszcze nie byłam w Biedronce po 29.10 i zamierzam zrobić sobie dłuższą przerwę...

ja głównie skupiałam się na grach słów właśnie, z dodatkiem rymów i źdźbła absurdu i śmieszkizmu.
na samym początku tylko testowałam, czy może zechcą nie "zapowiedzi" produktów tylko zwykłe, klasyczne, krótkie hasła, ale takich jak "7up - podbijam!" mi nie nagradzali, więc zaczęłam tworzyć dłuższe. 

co do tropicany na jelita - hasło rewelacyjne i jakże prawdziwe!  :D
czasem aż żałuję, że nie odpowiadam za wybór zwycięzców, bo wtedy głównie takie rzeczy bym nagradzała. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6103500 Napisano: 30.10.2015 00:54:15 w Biedronka
koniczynka123 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

KONKURS ZAKOŃCZYŁ SIĘ 29 PAŹDZIERNIKA 2015 R.   emotka emotka

i całe szczęście, moja  największa porażka i największe straty  emotka ta loteria mnie nie lubiła

biorąc pod uwagę to, że w lotariach nigdy nie wygrywam, to muszę poświadczyć, że to NIE BYŁA LOTERIA. i bardzo mi dziwnie i smutno, że konkurs się skończył, mimo, że nie grałam na jakieś miliony zgłoszeń, tylko od czasu do czasu..  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6103482 Napisano: 29.10.2015 23:43:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Czy ktoś coś wie o wynikach konkursu "PEDIGREE I WHISKAS SPEŁNIAJĄ MARZENIA"emotka . Wiem, że tam nagrody wysokie i niewielu się chwali, ale ja też czekam na werdykt... emotka .

"Każdy zwycięzca, który uzyska prawo do Nagrody powiadamiany jest o wygranej w terminiedo 2 listopada 2015 r. w formie wiadomości przesłanej zgodnie z danymi podanymi w
formularzu rejestracyjnym, o jakim mowa w ust. 3.3., na adres poczty elektronicznej e-mail." Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6103469 Napisano: 29.10.2015 23:27:35 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ech, a ja już żałuję, że konkurs się kończy i że nie miałam na tyle motywacji by grać codziennie, bo odkąd odkryłam patent, to większość wpadała. cóż - wina Biedronki, że jest za daleko.. emotka

wystarczyło słać o odpowiedniej godzinie emotka

akurat ja nie miałam na myśli godziny, tylko sposób konstruowania tekstu  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6103356 Napisano: 29.10.2015 21:28:21 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

giulietta napisał(a):

lolka182 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

Plusem jest to że w "20marzeń"  zwycięskie odpowiedzi będą ogólnodostępne ,bynajmniej obędzie się bez przekrętów. emotka

ale jakie pewnie  będzie komentowanie, obrażanie zwycięzców, rozkładanie haseł na czynniki pierwsze - jak to mówią coś za coś

za oryginalne hasła będą tylko gratulacje emotka plagiat niestety jest przestępstwem.... 

dokładnie. i bardzo dobrze, że będą publikować - według mnie wszędzie i zawsze powinni to robić.

a komentowanie wygranych haseł nie jest niczym złym. skoro ktoś puszcza w obieg swą twórczość, to musi liczyć się z krytyką, zarówno pozytywną, jak i negatywną.
sama kiedyś wygrałam 100 PLN hasłem, które wysłałam z myślą, że odpuszczam i robię sobie jaja - później to nagrodzili i pamiętam, że na forum ludzie byli tym wynikiem zażenowani. i jakoś wcale mi to nie przeszkadzało, gdyż każdy ma prawo krytykować rzeczy żenujące albo - nie daj boże - plagiaty. emotka

emotka Pod warunkiem ,że krytyka jest obiektywna - a nie jest wylewaniem  żali zazdrosnych,zawistnych konkursowiczów - a takiej tu coraz mniej ...emotka

nieno, oczywiście. ja mówiłam o krytyce kulturalnej i przestrzegającej ogólnoprzyjętych zasad - bez wyzwisk, przekleństw, czy pisania "i znowu on/ona". niestety ostatnio spotykam się także z tym, że i konstruktywna krytyka jest nazywana "zazdrością".. 

tak, czy tak, uważam, że publikacja wygranych prac jest dobrym pomysłem. a jeżeli ktoś mnie zacznie wyzywać, bo wygrałam? hmm. osobiście oleję to i będę cieszyć się nagrodą, bo inaczej chyba z hejterstwem walczyć się nie da. choć w tym konkursie na wygraną nie liczę  ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6103353 Napisano: 29.10.2015 21:23:04 w Biedronka
ech, a ja już żałuję, że konkurs się kończy i że nie miałam na tyle motywacji by grać codziennie, bo odkąd odkryłam patent, to większość wpadała. cóż - wina Biedronki, że jest za daleko.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6103145 Napisano: 29.10.2015 16:52:46 w Biedronka
giulietta napisał(a):

lolka182 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

Plusem jest to że w "20marzeń"  zwycięskie odpowiedzi będą ogólnodostępne ,bynajmniej obędzie się bez przekrętów. emotka

ale jakie pewnie  będzie komentowanie, obrażanie zwycięzców, rozkładanie haseł na czynniki pierwsze - jak to mówią coś za coś

za oryginalne hasła będą tylko gratulacje emotka plagiat niestety jest przestępstwem.... 

dokładnie. i bardzo dobrze, że będą publikować - według mnie wszędzie i zawsze powinni to robić.

a komentowanie wygranych haseł nie jest niczym złym. skoro ktoś puszcza w obieg swą twórczość, to musi liczyć się z krytyką, zarówno pozytywną, jak i negatywną.
sama kiedyś wygrałam 100 PLN hasłem, które wysłałam z myślą, że odpuszczam i robię sobie jaja - później to nagrodzili i pamiętam, że na forum ludzie byli tym wynikiem zażenowani. i jakoś wcale mi to nie przeszkadzało, gdyż każdy ma prawo krytykować rzeczy żenujące albo - nie daj boże - plagiaty. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6103134 Napisano: 29.10.2015 16:44:16 w Biedronka
marzenier napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Czy paragon, który nie wygrał można zgłosić drugi raz do konkursu? (chodzi o Moc)

Jasne ze tak emotka
Tylko,ze nie wygrasz na niego emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6102700 Napisano: 28.10.2015 21:56:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
cherry_coke napisał(a):

banka-manka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

To jak rozumieć konkurs aktualny w Żabce dokończ zdanie? Krótko czy opowiadanie? A może dwa zgłoszenia jedno takie, drugie takie co by jury jak się zdecyduje na długość miało co wybierać .

smsowy?

Nie mam dostępu do regulaminu. Ale z tego co pamiętam to mail razem ze skanem paragonu. Więc można płynąć. 

Wg mnie dokończ zdanie jednoznacznie oznacza, że praca ma być jednym zdaniem.

według mnie też. aczkolwiek już tyle razy biłam się z organizatorami, którzy, mimo takiego zapisu, nagradzali epopeje, że teraz już niezbyt wierzę w konkursowe opieranie się na logice..  :(

nie wiem, jaki to konkurs, ale polecam wysłanie zarówno ścisłego dokończenia, jak i elaboratu, dla pewności.. ewentualnie można wysłać zapytanie do organizatora.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6102629 Napisano: 28.10.2015 19:47:10 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wątek o przelewach emotka .

Wiesz, jeszcze by tu rozlew krwi byl i co wtedy? emotka

Uważam, że jak przychodzi do pieniążków ciężko uciułanych, to największe emocje będą - i przelewy jak najbardziej zasługują na wątek. Inaczej, każdego dnia będę wchodzić z sercem na ramieniu, że może Leony rozdali i dlatego Biedronka tak wysoko na liście emotka

słusznie. ja już dziś się przeraziłam, jak zobaczyłam, że coś ruszyło. grałam w mocy, ale niechętnie mi się czyta wątek, w którym każdy pisze o tym, czy doszło, czy nie doszło i to przez kilkanaście stron, bo tak zapewne by to wyglądało.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6102104 Napisano: 28.10.2015 01:31:53 w Biedronka
hasło ma dotyczyć "produktu promocyjnego kupionego w Biedronce". nie widzę nigdzie w tym stwierdzeniu i w regulaminie mowy o tym, że ma to być hasło dotyczące produktu promocyjnego kupionego w Biedronce i udokumentowanego tym samym paragonem, który był podany w zgłoszeniu". proste i logiczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6101558 Napisano: 26.10.2015 21:16:49 w Biedronka
androm napisał(a):

joan napisał(a):

trampek. napisał(a):

Mam pytanie bo odełałam dane na osobę ktora pracuje w biedronce mowię o luksusie mam napisac im @ ze rezygnuje z nagrody bo nie doczytalam regulaminu ze nie moga pbrac udzial pracownicy??? czy oni sami nie przyznaja mi nagrody czy co robia w takiej sytuacji??

Dla 50 zeta będziecie ryzykować wylaniem z pracy? emotka

ciekawe na podstawie jakich przepisów można być zwolnionym teoretycznie za takie coś? bzdura

a na takiej podstawie, że prywatna firma może sobie zwalniać pracowników, jeżeli coś im się jej podoba. jeszcze brakuje, żeby mi przepisy dyktowały, kogo mam przyjmować do swojej firmy, a kogo zwalniać. obłęd. zwłaszcza, że to nie jest błahy powód tylko nieuczciwość i niewywiązywanie się z umowy.

jak już mówiłam - ja bym nagrody się zrzekła. nie tylko dlatego, że mógłby być problem, ale też dlatego, że to zwyczajnie nieuczciwe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6101442 Napisano: 26.10.2015 17:51:26 w Biedronka
joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

E tam, jak nikt nie pidpierniczy, to nagroda dojdzie i nikt nie będzie wiedział, że pracuje w Biedronce emotka

A moim zdaniem problem będzie. Już tłumaczę:

Laureatka z pewnością powie tylko trzem swoim koleżankom, że wygrała coś luksusowego, bo niekonkursowicz chętnie chwali się wszem i wobec. Owe koleżanki wspomną swoim mężom o tej wygranej, co tamci skwitują "Jak zwykle rozdali nagrody swoim ludziom, tego się można było spodziewać!" Temat wypłynie także podczas obiadku u teściowej, co też ona powtórzy swojej fryzjerce i tak dalej i tak dalej. W końcu nadejdzie dzień, kiedy jakaś kasjerka w Biedronce będzie próbowała zachęcić klientkę do zakupu towaru konkursowego, a tamta wydrze się na cały sklep "PROSZĘ MI KITU NIE WCISKAĆ, PANI TAKA A TAKA DOSTAŁA KOSMETYKI ZA DWIE STÓWY, WSTYD WAM POWINNO BYĆ, LUDZIE ZAKUPY ROBIĄ, A WY NAGRODY ZBIERACIE?!" I się sprawa rypnie, jak bum cyk cyk.

no toż zostało napisane wyżej, że "jak nikt nie podpierniczy"  :D

osobiście myślę, że nie będą aż tak wnikliwie sprawdzać i problemu najpewniej by nie było. no ale tak, czy tak, ja bym zapewne się zrzekła nagrody.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6100929 Napisano: 25.10.2015 23:32:25 w Wkurza mnie...
enfamka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

enfamka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

- Puk, puk!
- Kto tam?
- ABW
- Nie wierzę!
- My właśnie w tej sprawie...

jak ja się tego właśnie boję...

przyjmij ze 100 biednych islamskich uchodzców-oni ci pomogąemotka

wolę ich niż PSEUDO katolików!

no to już, drzwi zawsze można otworzyć przed nimi i nikt tego zabraniał nie będzie, jak i nie zabraniał, ale moich pieniędzy do tego nie mieszaj. a katolików przyjmować nie musisz, poradzą sobie.  :)

co do tego, że nic się nie zmieni.. oczywiście, że na początku będzie trudno. może wydawać się nawet, że będzie nieco gorzej, ale cóż - cenzuranik niełatwo posprzątać. może być to nieprzyjemne i może wzbić kurz w powietrze. ale to nie znaczy, że porządki nie są potrzebne. 

a co mnie wkurza?
wkurza mnie ludzka niewiedza polityczna. pis i po, pis i po i wzajemne opluwanie się. tymczasem, pragnę nadmienić, były też inne opcje. była też opcja nie pójścia na wybory - to odnośnie tych, którzy sami przyznają, że "się nie znają", ale po spacerze zachodzą do lokali wyborczych, jak do knajpy... o losie. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6100927 Napisano: 25.10.2015 23:29:07 w NA CO CZEKAMY?
na oficjalne wyniki wyborów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6100515 Napisano: 24.10.2015 22:27:21 w Rossmann
wygraj bransoletkę, wygraj torbę.. napisz, czym jest dla ciebie delikatność. o losie. banalniej się nie dało. pytania nudne, nagrody zbędne, chyba tylko na handel. kiepsko. gdzie te czasy, w których udało mi się wygrać bon do roSSmann za opowieść o uporządkowanych Niemcach  ;p Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6100247 Napisano: 23.10.2015 23:59:18 w Rossmann
alaalicja napisał(a):

wyślijcie jakiekolwiek zdjęcie w emotka ciekawej kreacji emotka  może się uda:) ja tak spróbuję:)

ech, gdyby przysłali mi wygrany kijek do selfie z danio c4, to może pokusiłabym się o to, by zrobić selfie, które ujęłoby całą stylizację emotka ale, skoro kijków ani chętnych na kod nie ma, pozostało mi wrzucić cokolwiek  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6100151 Napisano: 23.10.2015 21:18:56 w Rossmann
też mam kod na pachnącą szafę. nie chce mi się już teraz robić selfie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0