Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6617167 Napisano: 05.07.2019 18:05:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czy oni, w tych DC się dobrze czują, przysyłając mail z treścią: "drogi laureacie, gratulujemy kreatywności - przegrałeś"? no ku. a poza tym też pustki. najgorszy mój rok konkursowy chyba. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

taalvikki

#6616274 Napisano: 03.07.2019 17:12:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja mam pytanie odnośnie konkursu "wyjedź na Audioriver z Burn". dziś były wyniki, mam paragon z burnem, ale nadal mam wątpliwości, jakie to są te regulaminowe "sklepy oznaczone promocją"? ktoś coś wie? bo w regulaminie nie było żadnej listy... Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6612958 Napisano: 24.06.2019 21:11:18 w Dziś cieszę się z.....
margobb napisał(a):

Tego, że wracam do "żywych" i do konkursów po wyjątkowo ciężkim cc :)

co to jest "cc"? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6610544 Napisano: 17.06.2019 00:40:37 w Żegnamy zmarłych
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ani zachodzące słońce nie uprzedziło, ani śpiewające ptaki nic nie szepnęły... Wszystko było po staremu, jakby ten dzień miał zakończyć się zwyczajnie. Cicho i spokojnie... Kto by pomyślał, że ostatni raz siedzisz przed swoim domem, a za kilka godzin odprowadzi Cię stąd blady jeszcze blask księżyca... Trudno uwierzyć. 
Nie żegnam się...
Do zobaczenia... mam nadzieję  emotka

nie wiem, o kim mowa, choć się domyślam, ale opis wyciska łzy. smutno emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6606570 Napisano: 04.06.2019 22:53:07 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

taalvikki napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurza mnie (a może raczej zastanawia), że się świat do góry d..ą (gołą) przewraca:
https://kultura.t...olnosci-n135069.html emotka

a co w tym jest złego? może... każdy widzi to, co chce widzieć? znacie słowo "interpretacja"?

Nie, nie co Ty... skąd... A może chodzi o to, że wolność to niekoniecznie goła doopa?

metafory, metafory. ulepszyłam swój post, więc polecam doń wrócić. i się zastanowić.

/z resztą, śmieszy mnie to oburzenie na gołą doopę. bo tutaj taka zła i łojezuu, hurr durr, a jak wygracie wycieczkę do Włoch i będziecie widzieli tam rzeźby nagich ludzi, to będziecie się zachwycać. bo "Słowacki wielkim poetą był" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6606565 Napisano: 04.06.2019 22:44:42 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Wkurza mnie (a może raczej zastanawia), że się świat do góry d..ą (gołą) przewraca:
https://kultura.t...olnosci-n135069.html emotka

a co w tym jest złego? może... każdy widzi to, co chce widzieć? znacie słowo "interpretacja"?

od siebie dodam parę tropów:
- XXX (to już można dwojako, a raczej trojako rozumieć: xxx jako film, XXX jako liczba, x jako znak głosu w wyborach)
- wolność ukazana jako nagość
- wyciąganie łap po WINCYJ
- kontrast uśmiechów z dość ponurą kolorystyką tła
itd, itp.

problemem nie jest więc członek męski, tylko to, że niektórzy tylko to tam widzą.
mnie zaś bardziej smuci miejsce pierwsze - nijakie, banalne, nic nie wnoszące. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6598453 Napisano: 12.05.2019 01:32:44 w Żegnamy zmarłych
asia670 napisał(a):

12 godzin temu odszedl mój Kochany Tatuś,a ja kręcę sie bezmyslnie po domu,nie spię juz 31 godzin i klikam tutaj,a łzy same leca na klawiaturę......wczoraj z nim rozmawiałam wieczorem, pozegnał mnie swoim; cześć Asineczko ,a za parę chwil juz nie żył emotka emotka emotka ciągle mam w w głowie te Jego ostanie dwa słowa,których juz nigdy nie usłyszę emotka dlaczego to tak jest?????

straszne emotka  nie wyobrażam sobie nawet, co musisz czuć. gdy sobie wyobrażę, że coś takiego spotyka mnie, to od razu płaczę. wiem, że żadne słowa nie są w stanie nic zmienić i nie mogą pocieszyć, ale przytulam Cię w myślach emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6596815 Napisano: 08.05.2019 00:49:03 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

Zaczynam się powoli denerwować....w niedzielę wybieram się na komunię a mam coraz większe problemy z chodzeniem...Prawa pieta coraz bardziej Mnie boli.....Myślałam że to rozchodzę,wymasuję a tu z dnia na dzień coraz gorzej......ech.... emotka

na szczęście na takich imprezach obecność nie jest obowiązkowa emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6595643 Napisano: 04.05.2019 20:38:10 w Dziś cieszę się z.....
agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Poszłam dzisiaj na spacer z pieskami na Orlika( 3 min. koło mojego domu )i emotka 130 kodów znalazłam łącznie z żywca i Heinekena emotka super

ja na spacerku trochę kasztelana ale same pudła 

o losie. pazerność ludzka mnie niekiedy przeraża. emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6593664 Napisano: 26.04.2019 20:40:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bilety na żużel z konkursu Monster  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6592040 Napisano: 22.04.2019 19:58:33 w Mam problem...
sylwika76 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

trebor1 napisał(a):

co jest u diaska!? zaznaczam konkursy z moim udziałem "kółeczko żółte", po czym przy ponownym odświeżeniu znów mam przy konkursie "kółeczko czerwone" i tak w kółeczko... a może to nie kółeczka/kuleczki tylko zwykłe wielkanocne jaja? emotka

U mnie jest to samo.Zaznaczam zielone kółko, a po odświeżeniu strony ponownie  jest czerwone emotka

Chyba wszyscy tak mamy

owszem, chyba wszyscy. u mnie też nie działa. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6591721 Napisano: 20.04.2019 00:38:19 w Kupię...
kupię jaja Farmio L z wolnego wybiegu 10 bądź 20 sztuk, o ile jakiś sklep mi je zaoferuje, bo dziś przeszłam pół miasta i nic. a niby święta jakieś. niby jajeczne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6590366 Napisano: 15.04.2019 20:59:44 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ludzkie opętanie na punkcie wiadomej katedry. większość nie ma pojęcia, co to za budynek, kulturę na co dzień ma w pupie, bo ogląda na wspólnej i słucha sławomira, a tera: "łojezu, jaka strata, serce mi pęka".

jednocześnie te same osoby ze smakiem zjadły dziś na obiad schabowego i rosół z kury. o losie.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6589698 Napisano: 12.04.2019 23:56:42 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

Od dłuższego czasu mniej więcej raz w tygodniu przed pracą kupuję sobie kanapkę w piekarni Oskroba. Rok temu kanapki kosztowały 5,50 zł, potem 5,80 zł a dziś zapłaciłam 6,20 emotka  nic się w nich nie zmienia poza ceną... 

na 500 plus pieniądze same się nie dodrukują. wzrosty cen to problemy systemowe, a nie zła wola danej firmy.
-----------------------------------------------------

wkurza mnie handel paragonami. a raczej niekonsekwencja w tej kwestii na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6587220 Napisano: 04.04.2019 20:51:29 w Loterie bramkowe
bezaczek7 napisał(a):

Hochland 0/52, goralki 0/10, oreo 1/5,  bueno 0/przynajmniej 20, platki nestle 0/jakies 30-40, tic tac 0/ok 20-25, prince polo 0/na razie ok 3-4. Masakra jakas, porazka totalna, dno i zalamka. Czy tylko u mnie tak fatalnie? emotka

tak. tzn. fatalne jest masowe granie w loteriach, które skutkuje tym, że owych loterii jest coraz więcej. a kreatywnych ze świecą szukać. emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

taalvikki

#6587210 Napisano: 04.04.2019 20:09:17 w Pomoc potrzebującym!
Tulipanek - niedoszły, koci "syn"

oto uroczy, biedny Tulipanek. jeszcze tydzień temu cieszyłam się z moimi kotełami, że Go, choć pogryzionego, przygarniemy. niestety, okazało się, że biedak ma kocią białaczkę (która wyklucza współbytowanie ze zdrowymi kotami) i inne poważne problemy. nie może z nami zamieszkać - przebywa w lecznicy. mimo trudnego życia, jest przeuroczy i prosi o pomoc, choć niewielką. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6586439 Napisano: 02.04.2019 21:06:37 w WC - rozmowy o wszystkim
soulfly napisał(a):

androm napisał(a):

netka2000 napisał(a):

ściema czy fakt?

masz dostęp do całości? to jeśli możesz skopiuj i prześlij mi na pw
chętnie przeczytam, nazwiska nie kojarzę.

No, ciekawe, ale 70-80 konkursów tygodniowo?? To jakoś zbyt dużo. Z chęcią przeczytał bym całość. 

nazwisko kojarzę z fb. czasem coś wygrywa, rzeczywiście. ale w 70-80 nie chce mi się wierzyć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6586210 Napisano: 02.04.2019 13:17:10 w Dziś cieszę się z.....
wreszcie koniec tych żenujących pierwszokwietniowych śmieszków heheszków. uf. Wyświetl w wątku >>
1 aniajukej 0

taalvikki

#6585252 Napisano: 29.03.2019 22:39:36 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

Wkurza mnie to, że z 27 osób zaproszonych na komunię mojej córki będzie ledwo 11 z nami. Taką mamy rodzinę...

ależ w Komunii chodzi o jedność z Bogiem, a nie z tłumem ciotek emotka  więc spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6583416 Napisano: 24.03.2019 16:48:39 w poznajmy się BLIŻEJ
krystyna32 napisał(a):

Witajcie emotka  
Mam na imię Aneta.
Tyle lat Was tu podglądam, że w końcu dzisiaj postanowiłam się zarejestrować.
Od dawna biorę udział w konkursach ale żadnej nagrody głównej jeszcze nie wygrałam.
Pozdrawiam serdecznie emotka  

dzień dobry emotka
życzę wieeelu wygranych! ^^ Wyświetl w wątku >>