Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę się założyć o grubą kasę, że żadnych zamachów na ojro nie będzie, bo to byłoby zbyt oczywiste :)
a wkurza mnie... to, że dziś strach cokolwiek skomentować inaczej niż "ojej, cudo", bo zaraz wszyscy widzą w tym "hejt". nawet jeżeli człowiek napisze tylko "według mnie jest to kiepska książka, bo utwierdza stereotypy", albo "ta fryzura mi się nie podoba". Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie ciekawi bardziej, co to za losowanie? o ile to ten konkurs, o którym myślę..
w temacie: premia z 08.06. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie mam maila, ale na liście najprawdopodobniej jestem, a dane podałam w zgłoszeniu Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co w tym jest wielce kreatywnego i fajnego? poza tym, że jest przeprofesjonalizowane i że nie ma dzieci?
ps. jak dla mnie to najciekawsze w tym rzucie jest zdjęcie ostatnie. ze świeczką i lodami śnieżka. proste, ładne, bez pajacowania i popisywania się. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgłosisz, ale... jak udowodnisz? jeżeli tylko na podstawie Twojego zeznania by łapali typa, to znaczyłoby, że każdy każdego może o coś takiego oskarżyć, bo... nie wiem, na przykład go nie lubi. jakiś dowód chyba musi być, tak mi logika podpowiada. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, też tak mam, tylko, że co najmniej od tygodnia. aż przestałam odbierać. podejrzewam o to szkołę językową speak up, która wczesniej dzwoniła z innego numeru, ale ich olewałam. odkąd wzięłam udział w jakimś ich quizie, spamują mnie ostro. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak zbaczając z tematu. nieco. choć wiem, że zaraz spadną na mnie gromy. ale wkurza mnie niezmiernie, że rodzicami zostają ludzie, którzy się do tego nie nadają z różnych powodów. ot, choćby takich, że wiedzęą że nie będą mieli czasu ani dla siebie ani dla dziecka, nie będą mieli pieniędzy, nic, ale dziecko MIEĆ będą, bo przecież mieć trzeba, albo znalazło się je w kapuście. to nie "takie życie", bo owo "takie życie" nie zmusza nas do płodzenia dzieci. same chęci "posiadania dziecka" to niestety nie wszystko.. nie wyobrażam sobie, że nie mając środków do życia i możliwości wychowywania dziecka choćby przez pierwsze kilka lat bez "odstawiania" ich gdziekolwiek, decyduję się na posiadanie dziecka... jakie to bowiem rodzicielstwo, gdy więcej czasu spędza się w pracy niż z dzieckiem? i jakie to partnerstwo, gdy małżonkowie zmieniają się rolami i mijają w przejsciu, bo jedno wraca z pracy,a drugie właśnie wychodzi? tragedia. już wolę nie mieć dziecka, niż narażać je na brak opieki i wychowania z mojej strony.
teraz czekam na bicie, ale i tak zdania nie zmienię, mimo tego, że już wiele osób przekonywało mnie, że nie mam racji, bo przecież każdy dziecko chce mieć, a pieniądze to nie wszystko. otóż: posiadanie dziecka to też nie wszystko, bo z dzieckiem TRZEBA spędzać czas. nie mam czasu = nie mam dzieci. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to wątek, w którym zadaje się pytania odnośnie tego, czy informowali, czy nie. może ktoś nie chce czekać i się łudzić. a gadki o "zazdrości" są już naprawdę nudne. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak sobie to czytam i powiem tak:
zauważenie, że ktoś działa niezgodnie z regulaminem to nic złego. jest niezgodność, nic dziwnego, że ktoś to zauważy.
posądzanie kogoś o wygrywanie na kogoś innego bez dowodów też nie jest ok (bo nigdy nie wiadomo, może wszyscy członkowie rodziny grali sami), aczkolwiek nie lubię, gdy ktoś mi się chwali, że "wygrał na cały powiat".
nie wiem, jak było w tej konkretnej sytuacji, bo nie śledzę wszystkich wpisów w MDW, ale polecam nieco spokoju i mniejszą napinkę, bo sam temat nie jest tego warty, a brnięcie w wyliczanie sobie na siłę różnych rzeczy tylko odbiera energię do grania i wygrywania. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a coś było nie tak w mocy? według mnie wszystko szło ok. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie. nie tylko i wyłącznie jej sprawa. nie znam tej osoby, ale z forum wiem, że wygrywa często, więc jest to, jakby nie patrzeć, jawne. z resztą sama chyba udziela publicznie swojego wizerunku. i każdy sobie może te wygrane liczyć, komentować itp i te liczby nie są żadnymi donosami, tylko liczbami i faktami.
a to, że ktoś nie ma nic przeciwko wyliczaniu, nie znaczy, że sam będzie swoje nagrody wyliczać, tylko, że nie ma nic przeciwko, by czyjeś nagrody liczyć. i tak na przykład ja, gdyby mi ktoś na forum zaczął wyliczać, co wygrałam, to bym miała to w przysłowiowej... wiadomo czym. chce, nich liczy, jego sprawa. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
głupio. jeszcze Tarnów, moje rodzinne miasto.. do tego dziś mi się śniło, że z nim gadałam i jak się obudziłam, to właśnie pomyślałam, że coś będzie nie tak. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, i słusznie. nie wiem, co w tym złego, że ktoś sobie powylicza. wyniki są publiczne, zwycięzca pozuje do zdjęć - dlaczego niby mam nie wypowiedzieć się więc na ten temat? a czy pani autorka jest zadowolona z tego, co ktoś jej wylicza to już mnie zupełnie nie interesuje. z resztą myślę, że zainteresowana też nie jest tym zainteresowana, bo niby dlaczego miałaby być? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane