Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6212033 Napisano: 11.06.2016 00:42:34 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

awi napisał(a):

Nie mogę się doczekać kiedy skończy się Euro i te konkursy z piłkami i wyjazdami na mecze
Życzę wszystkim kibicom, żeby wygrali wszystko co jest do wygrania ale niech ten czas szybciej minie.
Notabene mam jeden paragon do kaufa na konkurs kibica i pytanie "dlaczego lays i pepsi to najlepszy zestaw kibica" śniło mi się dzisiaj jako koszmar

Niech się kończą konkursy biletowe......:) Z jednej strony bym chciała wygrać i jechac na mecz a z drugiej mam jakieś złe przeczucia  jeśli chodzi o te zamachy ... zatem az tak się nie smucę jak bilety mnie ominą;) 

mogę się założyć o grubą kasę, że żadnych zamachów na ojro nie będzie, bo to byłoby zbyt oczywiste  :)

a wkurza mnie... to, że dziś strach cokolwiek skomentować inaczej niż "ojej, cudo", bo zaraz wszyscy widzą w tym "hejt". nawet jeżeli człowiek napisze tylko "według mnie jest to kiepska książka, bo utwierdza stereotypy", albo "ta fryzura mi się nie podoba". Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6211634 Napisano: 10.06.2016 13:55:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
buncia88 napisał(a):

A u mnie drugi rower z Lewiatana emotka na moje pytanie: poinformowano mnie, że konkurs został już rozwiązany, to nie prawda? Pani odp: Prawda, ale z powodu nieprawidłowości losowanie odbyło się raz jeszcze.

Ciekawe co to za nieprawidłowości emotka

a mnie ciekawi bardziej, co to za losowanie? o ile to ten konkurs, o którym myślę..

w temacie: premia z 08.06. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6211097 Napisano: 09.06.2016 18:05:36 w Czy informują/ informowali?
ewikewik napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Czy dostał ktoś maila od Cosmopolitan z DIARICHESSE HI-VISIBILITY L’Oréal?
Widzę swoje dane i zastanawiam się czy to tylko zbieg okoliczności.

Ja nie mam ale podałam dane adresowe w zgłoszeniu więc czekam na przesyłkę.

ja też nie mam maila, ale na liście najprawdopodobniej jestem, a dane podałam w zgłoszeniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6211094 Napisano: 09.06.2016 18:01:45 w Udane wymiany - polecane nicki:)
polecam dydys wielce! bardzo udana wymiana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6211075 Napisano: 09.06.2016 17:11:58 w Wkurza mnie...
deco morreno. rozumiem mieć fajny pomysł, ale kiedy się jest z tym pomysłem natrętnym i wrzuca się go wszędzie, to cała reklama zmienia się w anty-reklamę. przynajmniej według mnie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6210504 Napisano: 08.06.2016 20:14:26 w WC - rozmowy o wszystkim
co jest takiego wyjątkowego w tych torbach obag, że wszyscy tak ich pragną? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6210496 Napisano: 08.06.2016 20:05:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

assal napisał(a):Koral. Fajne zdjęcie z Dniem Mleka emotka
http://www.poranakoral.pl/
Popieram - super pomysł, brawka i gratki! emotka

a co w tym jest wielce kreatywnego i fajnego? poza tym, że jest przeprofesjonalizowane i że  nie ma dzieci? emotka

ps. jak dla mnie to najciekawsze w tym rzucie jest zdjęcie ostatnie. ze świeczką i lodami śnieżka. proste, ładne, bez pajacowania i popisywania się. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6207581 Napisano: 03.06.2016 21:38:48 w Pomocy!!!!
mellowfruit napisał(a):

Jakiś tępak za przeproszeniem, z premedytacją ochlapał mnie i młodszą siostrę na ulicy - dosłownie jakby rzucił w nas wanną pełną brudnej wody. Co zrobić? Zapamiętałam model samochodu i rejestracje, można to gdzieś zgłosić na policję czy jak? Szpaner w mini copperze z muzyką puszczoną na fulla... nie podaruję takiemu

zgłosisz, ale... jak udowodnisz? jeżeli tylko na podstawie Twojego zeznania by łapali typa, to znaczyłoby, że każdy każdego może o coś takiego oskarżyć, bo... nie wiem, na przykład go nie lubi. jakiś dowód chyba musi być, tak mi logika podpowiada.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6207391 Napisano: 03.06.2016 17:54:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosz rowerowy z konkursu E w Jawa oraz sowity zestaw produktów. E się postarało! tyle proszku, żele, płyny, kapsuły... muszę chyba wygrać pralkę do kompletu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6207389 Napisano: 03.06.2016 17:51:56 w Połączenia nieodebrane
visserarthur napisał(a):

Od trzech dni jakieś głuche telefony z zastrzeżonego numeru (na różne numery)- ktoś też tak ma...?

tak, też tak mam, tylko, że co najmniej od tygodnia. aż przestałam odbierać. podejrzewam o to szkołę językową speak up, która wczesniej dzwoniła z innego numeru, ale ich olewałam. odkąd wzięłam udział w jakimś ich quizie, spamują mnie ostro.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6207372 Napisano: 03.06.2016 17:38:07 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

bruce żyjemy w takich czasach, że nie zawsze jest możliwość zaopiekowania się dzieckiem tak, jakbyśmy tego chcieli emotka . Rodzice pracują, czasem od 6, czy 7 rano, czasem na zmiany. Odstawiają dziecko do szkoły- świetlica- lekcje- świetlica. Takie życie emotka . Nic nie zwalnia ich jednak z nauczenia dziecka odpowiedzialności i ostrożności. Ja czasami patrząc na obce dzieci zastanawiam się nad tym, czy nie jestem taką nadopiekuńczą matką- wariatką. 6- i 7- latki chodzą same do szkoły, jeżdżą do szkoły rowerami. Nie wyobrażam sobie, żeby mój dzieciak szedł sam do szkoły emotka .

tak zbaczając z tematu. nieco. choć wiem, że zaraz spadną na mnie gromy. ale wkurza mnie niezmiernie, że rodzicami zostają ludzie, którzy się do tego nie nadają z różnych powodów. ot, choćby takich, że wiedzęą że nie będą mieli czasu ani dla siebie ani dla dziecka, nie będą mieli pieniędzy, nic, ale dziecko MIEĆ będą, bo przecież mieć trzeba, albo znalazło się je w kapuście. to nie "takie  życie", bo owo "takie życie" nie zmusza nas do płodzenia dzieci. same chęci "posiadania dziecka" to niestety nie wszystko.. nie wyobrażam sobie, że nie mając środków do życia i możliwości wychowywania dziecka choćby przez pierwsze kilka lat bez "odstawiania" ich gdziekolwiek, decyduję się na posiadanie dziecka... jakie to bowiem rodzicielstwo, gdy więcej czasu spędza się w pracy niż z dzieckiem? i jakie to partnerstwo, gdy małżonkowie zmieniają się rolami i mijają w przejsciu, bo jedno wraca z pracy,a  drugie właśnie wychodzi? tragedia. już wolę nie mieć dziecka, niż narażać je na brak opieki i wychowania z mojej strony. 

teraz czekam na bicie, ale i tak zdania nie zmienię, mimo tego, że już wiele osób przekonywało mnie, że nie mam racji, bo przecież każdy dziecko chce mieć, a pieniądze to nie wszystko. otóż: posiadanie dziecka to też nie wszystko, bo z dzieckiem TRZEBA spędzać czas. nie mam czasu = nie mam dzieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6205449 Napisano: 01.06.2016 17:43:53 w Czy informują/ informowali?
noisy0000 napisał(a):

mattadore napisał(a):

Czy Prince Polo już dzwoniło do pani Kaji C. w związku z główną ????? emotka

Wyczuwam tu ironię lub zwykłą zazdrość emotka  skoro wiesz, że i tak ona wygra to co Cię to interesuje kiedy zadzwonią ;)

bo to wątek, w którym zadaje się pytania odnośnie tego, czy informowali, czy nie. może ktoś nie chce czekać i się łudzić. a gadki o "zazdrości" są już naprawdę nudne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6203175 Napisano: 29.05.2016 22:45:06 w Pomocy!!!!
giulietta, kot...

tak sobie to czytam i powiem tak:

zauważenie, że ktoś działa niezgodnie z regulaminem to nic złego. jest niezgodność, nic dziwnego, że ktoś to zauważy.

posądzanie kogoś o wygrywanie na kogoś innego bez dowodów też nie jest ok (bo nigdy nie wiadomo, może wszyscy członkowie rodziny grali sami), aczkolwiek nie lubię, gdy ktoś mi się chwali, że "wygrał na cały powiat".

nie wiem, jak było w tej konkretnej sytuacji, bo nie śledzę wszystkich wpisów w MDW, ale polecam nieco spokoju i mniejszą napinkę, bo sam temat nie jest tego warty, a brnięcie w wyliczanie sobie na siłę różnych rzeczy tylko odbiera energię do grania i wygrywania. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6203131 Napisano: 29.05.2016 21:32:02 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie  dobry kolega w piątek mieli imprezę na działce dałem mu karton chipsów aby schrupali i oddali mi opakowania.
Dzwonie dzisiaj do niego że przyjdę po opakowania.
Mówi mi że zapomniał że ma zostawić i spalił w ogniskuemotka

a no to już przesada emotka

Twój kolega zachował się bardzo po chamskuemotka  Powinien teraz Ci odkupić cały karton.
Wkurza mnie,że ubiegłej nocy nie mogłam spać do 4.30, a jak się obudziłam,to czułam się jak przetrącona i nie chciało mi się pojechać do Alei Bielany zrobić zakupy i zagrać o mieszkanieemotka

cholerka Cudaczku, a jak to mieszkanie było CI przeznaczone?

jakby było przeznaczone, to by było wygrane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6203099 Napisano: 29.05.2016 20:28:57 w Biedronka
mia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

http://www.biedro...alne/konkurs-pepsico  jest juz na stronie

I znowu chcą listem oświadczenia i paragony na te 50-ki... emotka A myślałam, że zmądrzeli po poprzednim konkursie...

a coś było nie tak w mocy? według mnie wszystko szło ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6202975 Napisano: 28.05.2016 21:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

brudny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xpac skoro nie ma  tym nic złego to wrzuć proszę rozpiskę swoich nagród, łącznie z cenami, modelami i nie zapomnij dodać w jakim konkursie emotka

Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią.

Zezowaty, z nas wszystkich to chyba Tobie najbardziej w oczy kole to ile ta dziewczyna wygrywa emotka

Zezowaty z pewnością nie miała na myśli tego, o co ją podejrzewasz emotka
Bez sensu jest takie wyliczanie kto, co, jak i gdzie. To tylko i wyłączenie sprawa tej dziewczyny ile ma aut, czy wygranej kasy na koncie. Może Ty nie jesteś taką osobą, która wysyła do agencji donosy, ale uwierz- takie są. Nawet pamiętam sprawę sprzed kilku lat, gdzie ktoś napisał donos podając się za dziewczyny z forum, m. in. Karolinę. To tylko pożywka dla takich osób.

nie. nie tylko i wyłącznie jej sprawa. nie znam tej osoby, ale z forum wiem, że wygrywa często, więc jest to, jakby nie patrzeć, jawne. z resztą sama chyba udziela publicznie swojego wizerunku. i każdy sobie może te wygrane liczyć, komentować itp i te liczby nie są żadnymi donosami, tylko liczbami i faktami. 

a to, że ktoś nie ma nic przeciwko wyliczaniu, nie znaczy, że sam będzie swoje nagrody wyliczać, tylko, że nie ma nic przeciwko, by czyjeś nagrody liczyć. i tak na przykład ja, gdyby mi ktoś na forum zaczął wyliczać, co wygrałam, to bym miała to w przysłowiowej... wiadomo czym. chce, nich liczy, jego sprawa. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6202946 Napisano: 28.05.2016 18:03:56 w Żegnamy zmarłych
kurpianka napisał(a):

Krystian Rempała, żużlowiec Unii Tarnów,w wieku 18 lat  emotka

głupio. jeszcze Tarnów, moje rodzinne miasto.. do tego dziś mi się śniło, że z nim gadałam i jak się obudziłam, to właśnie pomyślałam, że coś będzie nie tak. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6202656 Napisano: 27.05.2016 15:31:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

A ja się cieszę, że ktoś wylicza. Cóż to za tajemnica, skoro wyniki są publiczne? Przynajmniej się dowiedziałem, że są tacy, co naprawdę wygrywają wielkie nagrody regularnie emotka . Jak macie jakieś inne informacje, chętnie przygarnę. emotka emotka

o, i słusznie. nie wiem, co w tym złego, że ktoś sobie powylicza. wyniki są publiczne, zwycięzca pozuje do zdjęć - dlaczego niby mam nie wypowiedzieć się więc na ten temat? a czy pani autorka jest zadowolona z tego, co ktoś jej wylicza to już mnie zupełnie nie interesuje. z resztą myślę, że zainteresowana też nie jest tym zainteresowana, bo niby dlaczego miałaby być? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6200434 Napisano: 21.05.2016 12:01:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
ludzka_istoto! rzadko kiedy tu wchodzę, ale tym razem wielce gratuluję, zwłaszcza, że, jak mówisz, wygrałaś tekstem od serca i bez szopek! ja to bardzo cenie i cieszę się, że jeszcze takie rzeczy potrafią wygrywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6200370 Napisano: 21.05.2016 02:53:18 w Czy informują/ informowali?
czy smolar dziś już obdzielił laureatów carlsberga w tesco? bo ja im przestałam już ufać i nic nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0