Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest na swój sposób uroczo-smutno-przerażające. niemiło mi się zrobiło, gdy to ujrzałam. czyli emocje mi włączyło, więc... działa. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście, że nagrodą jest kupon uprawniający do zakupu, więc na te paragony, według regulaminu, można sobie później grać. tak to widzę/czytam. inna sprawa to fakt, że ja bym tak nie grała i się o to nie bździła. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za granicą. no, chyba, że "w zagranicy", jeżeli traktujemy to słowo jako okreslenie wszystkiego poza Polską. ale ta druga opcja brzmi głupio. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie dlatego, gdy nie zobaczyłam ograniczenia, wolałam zrobić (z bólem wielkim) równie wielkie rymowane zdanie, bo wiem, co czasami agencje potrafią wybierać Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja szukałam, ale też (niestety) nie znalazłam. pisałam jak leci i nic mnie nie ograniczało. poszło kilkanaście wersów. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to, że masz takich znajomych nie jest argumentem za tym, by wyrzucać żarcie. :)
a co do pieśni weselnych, to polecam jakoś działać i interweniować, skoro jest już po 22. kiedy nikt nie działa, to tacy biesiadnicy myślą, że mogą robić, co chcą. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też polecam skontaktować się z nimi i opisać sytuację, może prześlą raz jeszcze. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyłączam się do zachwytów! pufeł ów jest niezmiernie miły i wygodny! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
/szkoda Albanii... Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Ja, Klaudiusz"! Myślałam, że już nikt o tym nie pamięta... Wielce mi miło, że się myliłam. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
/"świniotygrys" :D Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyłączam się do braw dla Rosji. Anglicy po swojej bramce zupełnie siedli, a ja nie znoszę takiej gry, więc dobrze, że na koniec dostali! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaraz, zaraz. "cisną dzieciaki"? odkąd to działanie zgodne z regulaminami i zasadami jest "ciśnięciem"? z tego, co wiem, szkoła ma tez służyć do przygotowania do życia, a w życiu nie takie przeszkody dzieciaki napotkają. nie przesadzajmy więc i nie rozdawajmy dzieciom wszystkiego po presją ich płaczu, tylko tłumaczmy, że nie zawsze za pierwszym razem wszystko się udaje i mówmy, że to normalne. bo takie jest. Wyświetl w wątku >>