Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6220792 Napisano: 26.06.2016 22:40:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

Nowa odsłona Pani Karton... Czyżby letnie wdzianko? emotka

https://fbcdn-sph...7b594d0f051a59a71e6e

to jest na swój sposób uroczo-smutno-przerażające. niemiło mi się zrobiło, gdy to ujrzałam. czyli emocje mi włączyło, więc... działa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6220790 Napisano: 26.06.2016 22:30:59 w co chcielibyście wygrać?
dożywotnią dostawę piwa do domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6220514 Napisano: 25.06.2016 17:24:25 w Smolar
HOLLY napisał(a):

stefania7 napisał(a):

konrads6 napisał(a):

dziś wysłałem im skany paragonów z 1-gorszem - i dziś dostałem tylko bon na paragon z normalną ceną. zaraz pisze maila w tej sprawie - bo zakup za 1 grosz nie jest niezgodny z ich regulaminem.

Zakup za grosz nie jest zakupem, tylko odbiorem nagrody. Ale pisz, kto Ci zabroni?

Nagrodą tygodniową I-go stopnia w loterii jest specjalny kupon uprawniający do zakupu w sklepie promocyjnym nagrody w postaci jednego czteropaka piwa
W regulaminie nic nie wspominają o minimalnej cenie zakupu, a tak przy okazji to mi przysłali kody za paragony jednogroszowe.

oczywiście, że nagrodą jest kupon uprawniający do zakupu, więc na te paragony, według regulaminu, można sobie później grać. tak to widzę/czytam. inna sprawa to fakt, że ja bym tak nie grała i się o to nie bździła.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6218179 Napisano: 21.06.2016 19:50:23 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Szukam porady polonistycznej. Piszemy: w przypadku złożenia dokumentów za granicą ( tak ja bym napisała) czy zagranicą pisane łącznie jak sugeruje koleżankaemotka

za granicą. no, chyba, że "w zagranicy", jeżeli traktujemy to słowo jako okreslenie wszystkiego poza Polską. ale ta druga opcja brzmi głupio. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6218177 Napisano: 21.06.2016 19:47:28 w Sport
gol golem, ale występ Polaków jest mocno kiepski dzisiaj.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6217348 Napisano: 20.06.2016 18:17:23 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy w konku nestle jest jakiś limit znaków ? Ślepa jezzzdem i w ogóle weny brak... Muszę się kimnąć... emotka

ja szukałam, ale też (niestety) nie znalazłam. pisałam jak leci i nic mnie nie ograniczało. poszło kilkanaście wersów.

Niby jest "dokończ ZDANIE"...ale nie wiadomo jak 4Frame będzie się odnosiło do zdania, a zdań emotka  Różnie to bywało w agencjach. 

no właśnie dlatego, gdy nie zobaczyłam ograniczenia, wolałam zrobić (z bólem wielkim) równie wielkie rymowane zdanie, bo wiem, co czasami agencje potrafią wybierać   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6216681 Napisano: 19.06.2016 20:40:56 w Kaufland konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy w konku nestle jest jakiś limit znaków ? Ślepa jezzzdem i w ogóle weny brak... Muszę się kimnąć... emotka

ja szukałam, ale też (niestety) nie znalazłam. pisałam jak leci i nic mnie nie ograniczało. poszło kilkanaście wersów. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6216539 Napisano: 19.06.2016 00:37:49 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Ktoś tu ostatnio biadolił, ze to świństwo wyrzucać laysy do kosza, przecież można rozdać, inni się ucieszą. No to taka sytuacja - zrobiłam dzisiaj mały zapas, a jako, ze nie jem chipsów dzwonie do siostrzeńca, który je uwielbia, żeby podjechał po nie (jeździ dużo na rowerze), przesypię mu do czegoś, ale nie bardzo może, bo gra na komputerze, a poza tym kondycja mu siadła bla bla... Dzwonię do drugiej osoby bliżej, nie bardzo może podejść, może w poniedziałek, ale do poniedziałku to już bez opakowania nie teges. Trzecia osoba nie odbiera, bo w weekendy to ona się resetuje i nie rozmawia z ludźmi.
Kosz na śmieci przynajmniej mnie nie wkurza. 

to, że masz takich znajomych nie jest argumentem za tym, by wyrzucać żarcie.  :)

a co do pieśni weselnych, to polecam jakoś działać i interweniować, skoro jest już po 22. kiedy nikt nie działa, to tacy biesiadnicy myślą, że mogą robić, co chcą. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6216379 Napisano: 18.06.2016 00:59:02 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Kurczę usunęłam przypadkowo maila z wygranymi kodami do multikina z loterii Grześków emotka A tak chciałam pójść na "Zanim się pojawiłeś" emotka .  Jak myślicie da się jeszcze coś zrobić skoro nie wykorzystałam tych kodów? 

napisz do nich zeby ci jeszcze raz przyslali te same kody, chyba maja jakies archiwum co komu przysylali....

też polecam skontaktować się z nimi i opisać sytuację, może prześlą raz jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6216325 Napisano: 17.06.2016 21:45:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
no nietrudno się domyślić, że w loteriach całe mafie grają. dlatego ja je z zasady odpuszczam - no, chyba, że akurat i tak chciałam kupić dany produkt. ale nigdy nie liczę na wygraną. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6215700 Napisano: 16.06.2016 18:57:50 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

Pufa z Lay's jest moim największym zaskoczeniem konkursowym 2016 roku.
Wiedziałam, że jest wielka i żółta.
Żałowałam, że trzeba ją wygrać, żeby mieć szansę na telewizor.
Wygrałam, byłam pewna, że oddamy ją do świetlicy, gdzie oddajemy większość nadprogramowych wygranych i zabawek po dziecku.
A tu się okazało, że pufa jest tak wygodna, że zostaje z nami.  Miłość od pierwszego "usiądnięcia"  emotka
Co więcej, odwiedzający nas niekonkursowi znajomi, po wypróbowaniu naszego nowego siedziska sami biorą udział w konkursie.

przyłączam się do zachwytów! pufeł ów jest niezmiernie miły i wygodny! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6215582 Napisano: 16.06.2016 15:26:58 w Kaufland konkursy
a może wywalili podpaski, bo wszyscy tylko je kupowali, bo najtańsze, a później wystawiali hurtowo na olxach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6215578 Napisano: 16.06.2016 15:24:11 w Wkurza mnie...
filmiki na "dokończenie zdania" i w ogóle plaga filmików. jak ktoś chce się pochwalić, że w ten sposób wygrywa, to chętnie stanę z nim twarzą w twarz i wymienię parę słów... wrrrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6215565 Napisano: 16.06.2016 15:06:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
grill od smolara (coca-cola Alma) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6215113 Napisano: 16.06.2016 00:45:50 w Sport
no tak, bo oczywiście nikt się nigdy nigdzie nie drapał. jakby to trenera Polaków tak uchwycili, to by było, że każdy przecież tak robi, ale jak Niemiec, to już drapnąć się nie może... 

/szkoda Albanii... Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6212535 Napisano: 12.06.2016 23:09:37 w Dziś w telewizji polecam film...
bruce napisał(a):

Absolutnie polecam dziś (także jutro i pojutrze) znakomity film z udziałem m. in. Gajosa i Frycza "Tam i z powrotem" w Kino Polska (przypominam, że kanał ten w czerwcu powtarza również kultowy serial historyczny sprzed kilkudziesięciu lat "Ja, Klaudiusz" - jutro kolejne części). emotka

"Ja, Klaudiusz"! Myślałam, że już nikt o tym nie pamięta...  Wielce mi miło, że się myliłam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6212530 Napisano: 12.06.2016 23:01:10 w Sport
no i wspaniale. liczyłam, że ukraina polegnie sromotniej, ale nie narzekajmy. niemcy (piłkarsko) ponad wszystko!  :)

/"świniotygrys"  :D Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6212466 Napisano: 12.06.2016 21:04:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy żółty rower w lewiatan to w końcu był konkurs, czy loteria? bo już nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6212237 Napisano: 11.06.2016 23:19:46 w Sport
joasiajulia napisał(a):

Brawo Rosja!Wspaniała bramka!!1-1 sprawiedliwy podział punktów emotka

przyłączam się do braw dla Rosji. Anglicy po swojej bramce zupełnie siedli, a ja nie znoszę takiej gry, więc dobrze, że na koniec dostali! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6212034 Napisano: 11.06.2016 00:46:32 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

madzia34 napisał(a):

a mnie wkurza,koniec roku szkolnego-dusza,cisna te dzieciaki:(rozumiem stopnie trzeba wystawic ....ale dzis mnie wkurzyła niemoc-dziecko sie uczyło i zabrakło mu 1 punkt do zaliczenia testu na karte rowerowa-az sie pobeczał:(no trudno,poprawa we wtorek:(

zaraz, zaraz. "cisną dzieciaki"? odkąd to działanie zgodne z regulaminami i zasadami jest "ciśnięciem"? z tego, co wiem, szkoła ma tez służyć do przygotowania do życia, a w życiu nie takie przeszkody dzieciaki napotkają. nie przesadzajmy więc i nie rozdawajmy dzieciom wszystkiego po presją ich płaczu, tylko tłumaczmy, że nie zawsze za pierwszym razem wszystko się udaje i mówmy, że to normalne. bo takie jest. Wyświetl w wątku >>
0 0