Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6237866 Napisano: 05.08.2016 14:07:30 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

Muzyczne lato Kaufland - wszystkie @ poszły o jednakowej godz.? Napiszcie tu emotka

mail o 11.34. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6236972 Napisano: 03.08.2016 18:22:07 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

uwielbiam teksty "Wezmę za 600zł" gdzie wystawiam cos za 1000zł...wtedy piszę "Jak Pan znajdzie za 600zł to i ja wezmę, prosze dać mi znać" emotka  i zawracanie 4 liter się kończy emotka

emotka
teraz już wiem co odpisywać na takie dictum! Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

taalvikki

#6236835 Napisano: 03.08.2016 13:14:02 w Kaufland konkursy
katrin1 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Keisa napisał(a):

Jednak są boniki emotka
http://www.kaufla...gulamin_konkursu.pdf

Zmiany przyznawania nagród się zmieniają ,z tego co mówi regulamin wybór ze wszystkich zgłoszeń,a nie bony na poszczególne sklepy...

bardzo mnie to cieszy, wreszcie normalne zasadyemotka  i naturelki wróciły do listy produktówemotka

krok w dobrym kierunku! jeszcze jakby agencja się zmieniła, to może znów bym w tym zagrała  ;p Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6236523 Napisano: 02.08.2016 17:00:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dzień dobry.
parę dni temu dotarł do mnie bon decathlon, wygrany w konkursie 'Czuję się piękna' w Naturze. powinien być on rzekomo na 600 PLN, jednak na bonie owym nie ma ani kwoty, ani daty ważności; nie wiadomo też, czy był już aktywowany. czy ktoś w Was, dobrzy Ludzie, wie może, jak ów bon działa? 

Nie trzeba jej aktywować, jest naładowana na 600 zł. Możesz przed zakupami zawsze sprawdzić jej stan w Punkcie Obsługi emotka  Z tego co ja sprawdzałam to moja jest ważna do sierpnia 2017 - tam też Ci powiedzą do kiedy jest ważna emotka

dzięki wielkie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6236517 Napisano: 02.08.2016 16:54:25 w Paragony
czy ma ktoś z Was jakimś cudem zbędny paragon za zakup dwóch produktów do stylizacji lub pielęgnacji włosów NIVEA w SPH z okresu 19.05 - 01.06.2016? zagrałam sobie kiedyś w konkursie na stronie nie mając pojęcia, że wcześniej trzeba dokonać zakupu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6236515 Napisano: 02.08.2016 16:51:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzień dobry.
parę dni temu dotarł do mnie bon decathlon, wygrany w konkursie 'Czuję się piękna' w Naturze. powinien być on rzekomo na 600 PLN, jednak na bonie owym nie ma ani kwoty, ani daty ważności; nie wiadomo też, czy był już aktywowany. czy ktoś w Was, dobrzy Ludzie, wie może, jak ów bon działa?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6234168 Napisano: 28.07.2016 01:04:24 w WC - rozmowy o wszystkim
aniago81 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

aniago81 napisał(a):

proszę wszystkich rodziców którzy nie otrzymują 500+ o przeczytanie i podpisanie petycji  

http://www.petycjeonline.com/500_z_na_kade_dziecko_bez_wzgldu_na_dochoddodatkowo zachęcam do przyłączenia się do grupy zamkniętej na FB
https://m.facebook.com/groups/613088138866469?ref=bookmarks 

najchętniej zniosłabym w ogóle 500 plus, a zamiast tego zmniejszyła biurokracje i zwiększyła kwotę wolną od podatku, aczkolwiek petycję podpisałam, gdyż uważam, że dyskryminacja rodziców z jednym dzieckiem to skandal, a przy tym łamanie obietnic wyborczych.

Cos sie zaczyna dziac w tej sprawie, moze akurat sie uda cos zmienic.... Na pewno trzeba dzialac, wkurzaniem sie nic nie zdzialamy 

oczywiście. sam fakt, że ludzie podejmują jakieś inicjatywy, cieszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6234130 Napisano: 27.07.2016 22:51:58 w Zjazd e-konkursowiczów
ktosiek1 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja w chęcią centrum albo okolice Wawy. Może gdzieś gdzie łatwo się różną komunikacją dostać?

Też mi to pasuje emotka emotka

no ja też optuję za Warszawą/okolicami . a jak nie to Małopolska.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6233284 Napisano: 26.07.2016 14:49:24 w WC - rozmowy o wszystkim
aniago81 napisał(a):

proszę wszystkich rodziców którzy nie otrzymują 500+ o przeczytanie i podpisanie petycji  

http://www.petycjeonline.com/500_z_na_kade_dziecko_bez_wzgldu_na_dochoddodatkowo zachęcam do przyłączenia się do grupy zamkniętej na FB
https://m.facebook.com/groups/613088138866469?ref=bookmarks 

najchętniej zniosłabym w ogóle 500 plus, a zamiast tego zmniejszyła biurokracje i zwiększyła kwotę wolną od podatku, aczkolwiek petycję podpisałam, gdyż uważam, że dyskryminacja rodziców z jednym dzieckiem to skandal, a przy tym łamanie obietnic wyborczych. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6232973 Napisano: 25.07.2016 21:34:54 w SZUKAM....
malenka napisał(a):

bonawentura napisał(a):

Wkrótce jadę na integrację z pracy, kierunek Ukraina emotka  Czy jest coś co warto tam kupić i przywieźć do Polski? Nie palę, a alkoholu też nie spożywam w wielkich ilościach. Kolega się śmieje, że przywiezie sobie żonę.... no cóż, ja już jedną mam i wymyśliła sobie żebym jej kupił "coś ładnego" i  jakieś haftowane obrusy... emotka  Może ktoś z forumowiczów był i poleci coś do jedzenia (spożywka) albo jakieś inne rzeczy, których nie ma w Polsce a warto mieć?

Mają dobre przeciery pomidorowe w słoikach i przeróżne sosy do kanapek na bazie majonezu. Polecam też piwa smakowe Obołoń, które są moim zdaniem smaczniejsze niż nasze wszystkie radlery owocowe. Koniaki i wina z winnicy Shabo są obłędne. No i oczywiście cukierki oraz waniliowa Coca- Cola. W ramach ciekawostki kulinarnej można kupić suszone ryby, albo kalmary emotka

z wycieczek znajomych na Ukrainę słyszałam tyle, że jedzą tam chleb i popijają wódką. ale z własnego doświadczenia polecam Obolony! żon z tamtych stron natomiast nie polecam. tamtejsi obywatele są zazwyczaj fajni tylko na chwilę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 rkvi

taalvikki

#6232635 Napisano: 24.07.2016 21:02:08 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

magchem napisał(a):

m

ewikewik napisał(a):

magchem napisał(a):

Czy w ogóle ktoś z Was kiedykolwiek wygrał lub dostał się do testowania na wiżaż.pl? Tyle razy już tam wypełniałam i ciągle nic... 

Wizaż mnie wkurza na maksa. Ja też nigdy nic. Dziesiątki ankiet i ZERO. Ale nie udzielam się na ich stronie - może dlatego?

No właśnie ja też się nie udzielam i ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy to jets powodem

ja kilka razy, ale od pewnego czasu zupelnie nic...i sie tez zastanawiam dlaczego....no trudno...wkurza mnie to...a tak samo mam na ofeminin

na wizażu czasami wygrywam, a wcale się jakoś na forum tam nie udzialam. raptem kilka wiadomości przez chyba 2 albo trzy lata. więc nie podejrzewam, by to było powodem. 
natomiast ofeminin... tutaj mnie jawnie zaczęli omijac, gdy zaczęłam się na ich fb udzielać, bo oczywiście moje zdanie nie było zazwyczaj zgodne z linią programową kobiecych portali tego typu.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6232476 Napisano: 23.07.2016 19:26:26 w Biedronka
mysz-s napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czeka ktoś jeszcze na piłki z konkursu Coli w Biedrze?

Tak ja czekam na 1

czekam także ja Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6232471 Napisano: 23.07.2016 19:19:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Czy wszystkie produkty Pudliszek sa tak pikantne? Na razie jadlam golabki i mecze klopsy. Co na te konkursy pudliszkowe kupowac, by nie zwariowac? emotka  

pikantne? dla mnie wszystkie gotowe dania są tak mdle, że bez dodatkowych przypraw mi zupełnie nie wchodzą. w każdym razie: kupując, nie trzeba jeść, można oddać tym, którzy są na tyle głodni, że nie pogardzą żarciem, bo jest 'przetworzone' i z glutenem. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6232469 Napisano: 23.07.2016 19:11:11 w co chcielibyście wygrać?
paula9891 napisał(a):

depilator, laptop (mój już ledwo zipie), samochód i pieniądze emotka  
pomarzyć dobra rzecz emotka

u nas ostatnio fajny laptop został kupiony za niecałe 200 PLN, więc wystarczy kilka premii kibica na takie marzenie, byle znaleźć okazyjną opcję na allegro.  emotka

-----------------------------------
a ja bym chciała wygrać... żarcie dla wszystkich kotów świata! Wyświetl w wątku >>
1 fran49 0

taalvikki

#6232452 Napisano: 23.07.2016 17:57:24 w Czy informują/ informowali?
aneciatko napisał(a):

Czy byly wyniki Carlsberga na Statoil?

nie widziałam, by ktoś się chwalił, więc pewnie jeszcze nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6232356 Napisano: 23.07.2016 01:19:02 w Dziś cieszę się z.....
evita napisał(a):

Boże jak się cieszę!
Niespełna godzinę temu dostałam info, że Kocie Maluchy, które odchowaliśmy przez 2 miesiące  (od berbeci 2tygodniowych), znalazły dzięki nam domek w dwupaku!!! emotka Piękna nagroda dla duszy emotka

wspaniale! gratuluję wielce i również się cieszę!  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6231830 Napisano: 21.07.2016 22:18:03 w Wkurza mnie...
magchem napisał(a):

Czy w ogóle ktoś z Was kiedykolwiek wygrał lub dostał się do testowania na wiżaż.pl? Tyle razy już tam wypełniałam i ciągle nic... 

tak, dostawałam się. jakoś często się to nie zdarza, ale od czasu do czasu coś wpada, więc warto próbować. aha. nigdy nie piszę tam wierszyków, tylko staram się napisać coś z konceptem i wiedzą na dany temat. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6231793 Napisano: 21.07.2016 19:34:20 w Biedronka
monisss napisał(a):

Dziękuję. Tak tez wysłałam ale piszecie,ze w innych bylo 500 znaków to juz zglupialam,ze może tutaj tez trzeba elaborat napisać zeby wygrac

ja to sama nie wiem. wyslalam dwa zgloszenia: jedno na 160 znakow, drugie mieszczace się w 3 sms-ach i wygrałam iphone. ale którym zgłoszeniem, tego nie wiem. emotka

w każdym razie zwrotki z dłuższego zgloszenia przyszły trzy (na każdy sms jedna zwrotka chyba) i to po jakichś trzech godzinach, kiedy juz wzbierala u mnie złość.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6231035 Napisano: 19.07.2016 23:23:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Co do konkursu rożków Nestle w Biedrze, to na mojego żaląco-proszącego maila dostałam odp: Każde zgłoszenie, niezależnie od ilości znaków jest rozpatrywane i brane pod uwagę w ocenie komisji konkursowej. Także nie ma po co pisać reklamacji!

dobrze że się wyjaśniło emotka

Tylko szkoda, że znowu pojawiają się "różne wersje" płynące z agencji. W sumie pozostało nam czekać na wyniki...dopiero wówczas zorientujemy się, jak wybierali emotka

właśnie. nic się nie wyjaśniło, bo wieści dochodziły różne. ogólnie taki tam cenzuranik, że nie liczę na żaden sukces w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6231032 Napisano: 19.07.2016 23:15:20 w WC - rozmowy o wszystkim
szindy napisał(a):

taalvikki napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy osoby które pomagają Wam robić zakupy konkursowe (maż, żona, brat, siostra, mama, tata itp) partycypują w ewentualnej nagrodzie lub w przychodach z jej sprzedaży?

naprawdę? emotka  naprawdę ktoś się pyta, czy mąż partycypuje? nie, mąż nie, ale chłopak - ten, z którym, jak normalny człowiek, mam wspólną kasę - tak. jakże mogłoby być tak, że ja sobie partycypuję, ot, np używam wygranej pralki, a mężowi na to nie pozwalam. o losie. emotka   z resztą rodzice podobnie - jeżeli coś im jest akurat potrzebne, to im zwyczajnie daję. a żadnych przychodów nikt nie rozlicza, bo rodzina to nie zus. nieno, pewne rzeczy mnie czasem przerażają. emotka

Tutaj nie chodzi o to, że "jeśli coś im jest potrzebne to im zazwyczaj daje". Chodzi o sytuacje w której ktoś z rodziny mówi, ze a i owszem pomoże, kupi dany produkt (oczywiście ja finansuje owy zakup) ale tylko jeśli w razie ewentualnej wygranej podzielę się przychodem ze sprzedaży owej nagrody.

w takiej sytuacji (w ogóle nawet nie wpadłam na to, że ktoś tak może czynić) wyjście jest jedno: zakończyć współpracę z osobami, które mają takie warunki. jak już się wyżej rzekło, lepiej dogadywać się na forum.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0