Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mail o 11.34. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz już wiem co odpisywać na takie dictum! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krok w dobrym kierunku! jeszcze jakby agencja się zmieniła, to może znów bym w tym zagrała ;p Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki wielkie! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
parę dni temu dotarł do mnie bon decathlon, wygrany w konkursie 'Czuję się piękna' w Naturze. powinien być on rzekomo na 600 PLN, jednak na bonie owym nie ma ani kwoty, ani daty ważności; nie wiadomo też, czy był już aktywowany. czy ktoś w Was, dobrzy Ludzie, wie może, jak ów bon działa? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście. sam fakt, że ludzie podejmują jakieś inicjatywy, cieszy Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja też optuję za Warszawą/okolicami . a jak nie to Małopolska. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najchętniej zniosłabym w ogóle 500 plus, a zamiast tego zmniejszyła biurokracje i zwiększyła kwotę wolną od podatku, aczkolwiek petycję podpisałam, gdyż uważam, że dyskryminacja rodziców z jednym dzieckiem to skandal, a przy tym łamanie obietnic wyborczych. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z wycieczek znajomych na Ukrainę słyszałam tyle, że jedzą tam chleb i popijają wódką. ale z własnego doświadczenia polecam Obolony! żon z tamtych stron natomiast nie polecam. tamtejsi obywatele są zazwyczaj fajni tylko na chwilę. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na wizażu czasami wygrywam, a wcale się jakoś na forum tam nie udzialam. raptem kilka wiadomości przez chyba 2 albo trzy lata. więc nie podejrzewam, by to było powodem.
natomiast ofeminin... tutaj mnie jawnie zaczęli omijac, gdy zaczęłam się na ich fb udzielać, bo oczywiście moje zdanie nie było zazwyczaj zgodne z linią programową kobiecych portali tego typu. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam także ja Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikantne? dla mnie wszystkie gotowe dania są tak mdle, że bez dodatkowych przypraw mi zupełnie nie wchodzą. w każdym razie: kupując, nie trzeba jeść, można oddać tym, którzy są na tyle głodni, że nie pogardzą żarciem, bo jest 'przetworzone' i z glutenem. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas ostatnio fajny laptop został kupiony za niecałe 200 PLN, więc wystarczy kilka premii kibica na takie marzenie, byle znaleźć okazyjną opcję na allegro.
-----------------------------------
a ja bym chciała wygrać... żarcie dla wszystkich kotów świata! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie widziałam, by ktoś się chwalił, więc pewnie jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wspaniale! gratuluję wielce i również się cieszę! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, dostawałam się. jakoś często się to nie zdarza, ale od czasu do czasu coś wpada, więc warto próbować. aha. nigdy nie piszę tam wierszyków, tylko staram się napisać coś z konceptem i wiedzą na dany temat. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to sama nie wiem. wyslalam dwa zgloszenia: jedno na 160 znakow, drugie mieszczace się w 3 sms-ach i wygrałam iphone. ale którym zgłoszeniem, tego nie wiem.
w każdym razie zwrotki z dłuższego zgloszenia przyszły trzy (na każdy sms jedna zwrotka chyba) i to po jakichś trzech godzinach, kiedy juz wzbierala u mnie złość. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie. nic się nie wyjaśniło, bo wieści dochodziły różne. ogólnie taki tam cenzuranik, że nie liczę na żaden sukces w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takiej sytuacji (w ogóle nawet nie wpadłam na to, że ktoś tak może czynić) wyjście jest jedno: zakończyć współpracę z osobami, które mają takie warunki. jak już się wyżej rzekło, lepiej dogadywać się na forum. :) Wyświetl w wątku >>