Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
problemy zaczął ktoś, kto zlikwidował wątek "paragony", tłumacząc to wielką uczciwością. problemem nie jest więc w tej dyskusji to, kto, co jak, ile wygra czy nie wygra, tylko fakt nieścisłości. mi tam jest obojętne, czy paragonowe wątki będą, czy nie. ale jeżeli usuwamy jeden, to i drugi należy usunąć. a jeżeli jeden jest, to i drugi być powinien. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
różnica jest, ale oba zachowania są nieuczciwe i niezgodne z regulaminem, w którym jest napisane, że uczestnik konkursu ma dokonać zakupu produktu, a nie paragonu na produkt. i kropka. nie wiem, ile razy jeszcze to trzeba powtarzać.
i polecam trochę więcej kultury w wypowiedziach. ale może... medycyna jeszcze kultury wszczepić nie potrafi. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak samo nikogo nie obchodzi, czy cuksy zjadłam ja, czy ktoś, od kogo kupiłam później paragon. ale nie o to chodzi. najważniejsze jest to, że:
ogólnie to co tu się dzieje, to jest farsa i hipokryzja pełną gębą i zdania nie zmienię, bo nie padł żaden racjonalny argument.
sprawa jest prosta: albo pozwalamy wymieniać się paragonami w każdej sytuacji, albo nie. jeżeli złe jest kupowanie paragonu na zakończony konkurs, to tak samo złe jest kupowanie paragonu na trwający konkurs (na przykład w Topazie) przez ślązaków, którzy na oczy Topaza nie widzieli (bo jest to nieuczciwe wobec organizatora i stałych klientów tego sklepu). kropka. chcesz grać, jedź sobie do Warszawy i kupuj. nie chcesz, graj w swoich lokalnych sklepach. a nie handel na potęgę.
kolejny raz też przypominam o tym, jak to wielcy obrońcy uczciwości chwalą się na forum wygranymi na ciotkę, wujka i cały powiat. albo kupują, owszem, produkt promocyjny, a później dokupują 10 starterów i grają, zwiększając swoje szanse bez nabywania 10 produktów. skąd niby te propozycje wymiany rzeczy na doładowania po piątaku? dla zabawy? to jest ta Wasza uczciwość? otóż, drodzy forumowicze, zbyt często patrzycie przez palce i pewne nieuczciwości dopuszczacie, a inne traktujecie jak wcielonego szatana. tyle na ten temat. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od razu strach, że odpowiedzą, że nieważna. na rozpatrzenie reklamacji jest jakiś tam czas, więc nie ma co doradzać prócz odczekania tego czasu i tyle. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podbijam. jeżeli wątek "paragony" jest rzekomo nie fair, to i wątek z paragonami na trwające konkursy też jest nie fair, bo gracz nie wypełnia regulaminu, czyli nie kupuje produktu, tylko paragon. wstyd (tzn nie wstyd, ale i kupowanie paragonu na zakończone konkursy to też nie wstyd, tylko korzystanie z bezmyślności organizatorów, którzy nie raczą zażądać numeru na zaś). powód do wstydu to hipokryzja - to działanie jest według nas niefajne, więc je ukróćmy, ale inne niefajne już jest ok.
a wymiana paragonami i tak będzie, i tak i każdy o tym wie. tyle, że ludzie będą musieli bardziej konspirować.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
o kwestii promocji i innych dziwacznych tworach typu zwrot kasy za to, że będziesz narzekać na produkt już nieraz pisałam, ale widzę, że lud zbywa to milczeniem, bo uważa to za zupełnie uczciwe. ten sam lud, który tak oburza się na paragony.
podsumowując:
1. wątek "paragony" do przywrócenia
2. promocje typu "kup telewizor - pilot dostaniesz gratis" - do wydzielenia
3. zwroty kasy i inne żenujące i jakże obrazujące naszą uczciwość "testy" (haha, bieg do C4 z rana i pisanie na odwal się "recenzji", by zdążyć zmieścić się w puli i dostać zwrot) - do wywalenia, albo też do wydzielenia
i jeszcze:
4. punkty karne za nieprawidłowe dodanie konkursu. dodajesz - czytaj regulamin, a nie dodawaj bez żadnych danych, z błędnymi datami i czekaj, aż ci odblokują forum za ilość dodanej chały.
dziękuję za uwagę. i będę ten post powtarzać do skutku albo do otrzymania jakichś konkretnych argumentów. dobranoc.
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogą być mili. ja jestem miła dla kasjerek i innych klientów, więc nie walę kilku rzeczy na osobnych paragonach. jeżeli chcę za jednym razem zdobyć kilka paragonów, to grzecznie kupuję jedną puszkę, wychodzę, wchodzę ponownie i kupuję drugą (choć w sumie i tak nie robię, bo biorę tylko jedną do zakupów). a nie zawracam d_py dzieleniem paragonów. panie kasjerki też są zmęczone - i takim dzieleniem i tłumaczeniem głupich akcji i innymi prostakami. ja im wolę oszczędzić dodatkowego problemu.
ale cóż, niektórzy chcą, by dla nich być miłym, ale sami miłością w drugą stronę nie pałają. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki wielkie nie gram tam raczej, więc nie wiedziałam, co i jak :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie dotarł dziwny sms od nich. nie piszą, co wygrałam, tylko, żeby odesłać dane i tyle. czy do Was, wygrani, też takie smsy przyszły, czy to do mnie jakiś ucięty? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
farba, jak farba. szkoda bardziej psa.
----------------------------------------------
niezmiennie wkurza: głupota, banał, kult dzieciątek. do śmierci mnie będzie to wkurzać.
i jeszcze jedno.
bo mam dość. czepiacie się wymiany paragonów (którą dopuszczają organizatorzy, nie chcąc numeru na zaś), ale za masowe dodawanie zakończonych testowań na ofeminin (w innych konkursach też są błędy) nikt nie dostaje żadnych upomnień. litości, litości. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze śmieci? litości, dla mnie to żałosne zachowanie. a co do prośby w kierunku kasjerek, to rozumiem ją wtedy, kiedy MI nie wyda paragonu, bo to jej obowiązek. ale jeżeli miałabym ją prosić o to, by przeszukiwała kosz po poprzednich klientach, którzy paragonu nie zabrali (a kasjerka zgarnęła plik, by nie było syfu na kasie), to czułabym się żenująco. nie pozdrawiam więc tych, którzy takie czyny praktykują, zawracając głowę kasjerce i ludziom w kolejce. tfu. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też chciałam o to zapytać, bo post aleksiak zabrzmiał tak, jakby "naszych" nie można było krytykować. aczkolwiek jeżeli to była "krytyka" bez argumentów to nic, tylko olać. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram jednokolorowość. przy takim zestawie (czerwony i szary), szary zupełnie znika. albo więc dwa WIDOCZNE kolory, albo wszystkie czerwone.
--------------------------
a ja po raz 1488. apeluję o wydzielenie loterii oraz konkursików dla szkół, gimnazjalistów itp. bo jak są na kupie, to człowiek czas marnuje. a jak tak się nie da, to, LUDU, proszę, pisz w opisach, że to dla szkół albo, że to loteria. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie jest to powielony patent. ot, zrobimy "prawie" takie samo zdjęcie, podmienimy produkt i już. jak trzeba będzie, to i produkt konkurencji wrzucą w ten sztuczny piknik. plus jeszcze oburzanie się, że ktoś raczył podlinkować ich zdjęcie, które sami wrzucili do internetów. dla mnie żałosne. i mimo, że normalnie powiedziałabym, że w morzu zdjęć z dziećmi i workami na głowach to jest względnie ok, to jednak zachowanie tych państwa bardzo mi się nie podoba. jazda na tym samym patencie też nie. i zauważenie tego to żaden hejt, po prostu info. dla mnie cenne.
jeżeli ktoś pisze, że ci państwo są kreatywni, to ja się śmieję, bo widzę dwa zdjęcia z jednego albumu. nie różnią się niczym, poza pozycją głowy i produktem. ale każdy ma inną definicję kreatywności, jak widzę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojoj, ojoj. to akcji dla tych, którzy I TAK to kupują już robić nie można? wszystko przeliczacie na pieniądze i kupujecie rzeczy zbędne, ale "konkursowe" i zapominacie, że są też inni, którzy piją tak czy tak, więc nie zaszkodzi im wysłać zgłoszenia. doprawdy, konkursy w głowie niejednemu namieszały... Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego?
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to?
https://web.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przykro mi to pisać, ale cóż, taka jest prawda. dzieci obserwują rodziców. jeżeli Ty masz takie podejście, że przez coś innego zapominasz o zwierzęciu, jakie masz pod swą opieką, to nie dziw się później, że Twoja córka tak samo owo zwierzę traktuje. tragedia. czepiasz się córki, a sama czynisz to samo. :( Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może jakiś obraz autorstwa... synka? ;> ewentualnie swój :) Wyświetl w wątku >>