Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6259732 Napisano: 26.09.2016 00:49:07 w Paragony na trwające konkursy
uprzejmie informuję, że w regulaminach konkursów organizatorzy chcą, by "uczestnik dokonał zakupu produktu promocyjnego" a nie paragonu na ów produkt. i będę o tym pisać do skutku, tzn. albo do przywrócenia wątku "paragony" (ku czemu się zbliżam), albo zamknięcia także tego działu handlowego.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6259621 Napisano: 25.09.2016 18:38:38 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Ostatnio praktycznie WSZYSCY macie tutaj taaaakie problemy, że może najprościej usunąć to forum? Wszak to takie NIESPRAWIEDLIWE w stosunku do osób, które grają w konkursach promocyjnych...a o forum nie mają pojęcia?!  emotka   emotka emotka

problemy zaczął ktoś, kto zlikwidował wątek "paragony", tłumacząc to wielką uczciwością. problemem nie jest więc w tej dyskusji to, kto, co jak, ile wygra czy nie wygra, tylko fakt nieścisłości. mi tam jest obojętne, czy paragonowe wątki będą, czy nie. ale jeżeli usuwamy jeden, to i drugi należy usunąć. a jeżeli jeden jest, to i drugi być powinien.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6259618 Napisano: 25.09.2016 18:33:26 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

bocin napisał(a):

Według Twej logiki, sprzedawanie paragonu w trakcie konkursu nie różni się niczym od sprzedawania paragonu po konkursie. Bo przecież paragon powstał, więc miał miejsce ZAKUP, prawda?  emotka

1. Grupa nieuczciwych konkursowiczów wysyła zgłoszenia NIE POSIADAJĄC paragonu, w nadziei, że jak na ich zgłoszenie padnie
wygrana, to sobie dopiero potrzebny paragon kupią. Trudno, Organizator w warunkach promocji nie określił, że w zgłoszeniu ma być podany numer paragonu, co mogłoby taki oszukańczy proceder ukrócić. Nieuczciwych zgłoszeń jest wiele, grupa ZAOSZCZĘDZA na wydatkach (jest to nieuczciwe w stosunku do Organizatora, ale nie jest to na przykład kradzież towaru).

2. Ktoś oddaje/sprzedaje paragon na produkty konkursowe komuś innemu. Ten wysyła zgłoszenie konkursowe, POSIADAJĄC paragon. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami Organizatora. I kropka.

Jeśli nie widzisz różnicy między tymi dwoma zdarzeniami związanymi z paragonami, to pozostaje mi jedynie wyrazić współczucie, ale medycyna nie zna lekarstwa na brak umiejętności myślenia. To co wyżej piszesz, jest pozbawione logiki całkowicie. I nie wciskaj, że to MOJE słowa. To tylko TWÓJ powtarzany po raz kolejny błąd rozumowania. .

różnica jest, ale oba zachowania są nieuczciwe i niezgodne z regulaminem, w którym jest napisane, że uczestnik konkursu ma dokonać zakupu produktu, a nie paragonu na produkt. i kropka. nie wiem, ile razy jeszcze to trzeba powtarzać. 

i polecam trochę więcej kultury w wypowiedziach. ale może... medycyna jeszcze kultury wszczepić nie potrafi. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6259617 Napisano: 25.09.2016 18:30:39 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

bocin napisał(a):

(...) Poza tym konkurs promocyjny ma na celu PROMOWAĆ. I sklep konkursowy i produkt promocyjny. To znaczy, że grający ma wejść do sklepu osobiście, by poznać sklep, móc zapoznać się z jego ofertą i mieć możliwość wrócić, jeśli sklep mu się spodoba. To samo z produktem. Grający ma fizycznie mieć produkt, ma mieć możliwość się z nim zapoznać i kupić produkt ponownie, jeśli mu się spodoba. (...)

Disney powinien nakręcić o tym bajkę emotka

W konkursach ok. 99% produktów ciągle się powtarza, można więc uznać, że jesteśmy z nimi ponadprzeciętnie zapoznani emotka A sklep kocha się ten najbardziej, który dał samochód / dom / wycieczkę dookoła świata emotka

Jeśli w danym sklepie sprzedaż produktu wzrosła, co wystarczy sprawdzić kilkoma kliknięciami, można uznać, że PROMOCJA się udała. I nikt nie będzie mnie poddawał ankiecie, czy cuksy zjadłam ja, czy moja mama...

tak samo nikogo nie obchodzi, czy cuksy zjadłam ja, czy ktoś, od kogo kupiłam później paragon. ale nie o to chodzi. najważniejsze jest to, że: 
ogólnie to co tu się dzieje, to jest farsa i hipokryzja pełną gębą i zdania nie zmienię, bo nie padł żaden racjonalny argument.

sprawa jest prosta: albo pozwalamy wymieniać się paragonami w każdej sytuacji, albo nie. jeżeli złe jest kupowanie paragonu na zakończony konkurs, to tak samo złe jest kupowanie paragonu na trwający konkurs (na przykład w Topazie) przez ślązaków, którzy na oczy Topaza nie widzieli (bo jest to nieuczciwe wobec organizatora i stałych klientów tego sklepu). kropka. chcesz grać, jedź sobie do Warszawy i kupuj. nie chcesz, graj w swoich lokalnych sklepach. a nie handel na potęgę. 

kolejny raz też przypominam o tym, jak to wielcy obrońcy uczciwości chwalą się na forum wygranymi na ciotkę, wujka i cały powiat. albo kupują, owszem, produkt promocyjny, a później dokupują 10 starterów i grają, zwiększając swoje szanse bez nabywania 10 produktów. skąd niby te propozycje wymiany rzeczy na doładowania po piątaku? dla zabawy? to jest ta Wasza uczciwość? otóż, drodzy forumowicze, zbyt często patrzycie przez palce i pewne nieuczciwości dopuszczacie, a inne traktujecie jak wcielonego szatana. tyle na ten temat. Wyświetl w wątku >>
2 donia7, bocin 0

taalvikki

#6259327 Napisano: 24.09.2016 00:35:22 w WC - rozmowy o wszystkim
evita napisał(a):

Dobry wieczór emotka

Mam pytanie:

Na urodziny zamówiliśmy ze składkowych funduszy dla znajomej wodę perfumowaną. Przez internet. Ze sklepu internetowego, który ma wspaniałe opinie i nawet swoją reklamę w tv. Przyszła podróba - za 360 zł. Osoba zna kolor, zapach - używa go od 15 lat. Byliśmy z "padaką" w chyba 6 perfumeriach. Wszędzie opinie takie same - towar z oryginalnym nawet się nie witał. Zanim wysłaliśmy protokół reklamacji, zadzwoniliśmy na ichniejszą infolinię i do uok. Pani z infolinii kazała odesłać, bo oni nie mogą sprawdzić każdego dostawcy. Pan  z UOKIKu kazał postępować wg procedur sklepu.

I tak, teraz odesłaliśmy, czytamy, że ten sklep często uważa reklamacja za nieważne i ich nie uznaje. Póki co odpowiedzi nie mamy, jako darczyńcy czujemy się upodleni w samym geście, a jako konsumenci ogłupiali.

Macie jakieś doświadczenia dla nas i rady? Jak nam odpowiedzą, że reklamacja nieważna i odeślą produkt to będziemy walczyć. A jak nie to co? Mogą nie odesłać? Proszę o rady. Całym sercem.

Strasznie nam wstyd.

od razu strach, że odpowiedzą, że nieważna. na rozpatrzenie reklamacji jest jakiś tam czas, więc nie ma co doradzać prócz odczekania tego czasu i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6259313 Napisano: 23.09.2016 23:12:19 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bocin napisał(a):

Olaboga! Gdzie się podział wątek z paragonami? I dlaczego niby wątek z paragonami na minione konkursy jest nie fair i nie w porządku, a wątek z paragonami na trwające konkursy już jest ok? Co to, organizator chce, żeby konsument kupował paragon czy produkty? Nie wiem kto wpadł na ten dziwny pomysł utrudniania ludziom życia, ale w mojej opinii decyzja ta była zbędna i w jej wyniku potrzebny wątek trafił do lamusa.

Aha!
P. S.: Uważam, że przydałby się w spisie konkursów dział "Promocje", gdyż jest to zupełnie co innego, aniżeli "Konkursy Promocyjne", a niestety pod ten szyld trafiają akcje typu "Kup mleko dla dzieci za 30zł, a skarpetki dostaniesz gratis".

podbijam. jeżeli wątek "paragony" jest rzekomo nie fair, to i wątek z paragonami na trwające konkursy też jest nie fair, bo gracz nie wypełnia regulaminu, czyli nie kupuje produktu, tylko paragon. wstyd (tzn nie wstyd, ale i kupowanie paragonu na zakończone konkursy to też nie wstyd, tylko korzystanie z bezmyślności organizatorów, którzy nie raczą zażądać numeru na zaś). powód do wstydu to hipokryzja - to działanie jest według nas niefajne, więc je ukróćmy, ale inne niefajne już jest ok.

a wymiana paragonami i tak będzie, i tak i każdy o tym wie. tyle, że ludzie będą musieli bardziej konspirować.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

o kwestii promocji i innych dziwacznych tworach typu zwrot kasy za to, że będziesz narzekać na produkt już nieraz pisałam, ale widzę, że lud zbywa to milczeniem, bo uważa to za zupełnie uczciwe. ten sam lud, który tak oburza się na paragony.

podsumowując:
1. wątek "paragony" do przywrócenia
2. promocje typu "kup telewizor - pilot dostaniesz gratis" - do wydzielenia
3. zwroty kasy i inne żenujące i jakże obrazujące naszą uczciwość "testy" (haha, bieg do C4 z rana i pisanie na odwal się "recenzji", by zdążyć zmieścić się w puli i dostać zwrot) - do wywalenia, albo też do wydzielenia

i jeszcze:
4. punkty karne za nieprawidłowe dodanie konkursu. dodajesz - czytaj regulamin, a nie dodawaj bez żadnych danych, z błędnymi datami i czekaj, aż ci odblokują forum za ilość dodanej chały. 

dziękuję za uwagę. i będę ten post powtarzać do skutku albo do otrzymania jakichś konkretnych argumentów. dobranoc.

Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6258653 Napisano: 22.09.2016 23:33:06 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzyła mnie Pani z Biedronki, która miała wielki problem ze skasowaniem mi 6 puszek Coli na osobne paragony. Kiedy ją o to grzecznie poprosiłam, wywaliła na mnie oczy jakbym jej pistolet do głowy przystawiła. Więcej jej zeszło na fochaniu niż kasowaniu tych puszek... Zazwyczaj panie na kasach są uprzejmie, ale co jakiś czas zdarza się taki wyjątek, któremu ciężko jest zrobić taką uprzejmość. Tym bardziej, że sama nie należę do tej grupy klientów, która wyżywa się na kasjerkach, bo kolejka za długa albo kasa coś nie tak nabiła. Szkoda, że to nie zawsze działa w obie strony. Czy ludzie nie mogą być dla siebie po prostu mili?

mogą być mili. ja jestem miła dla kasjerek i innych klientów, więc nie walę kilku rzeczy na osobnych paragonach. jeżeli chcę za jednym razem zdobyć kilka paragonów, to grzecznie kupuję jedną puszkę, wychodzę, wchodzę ponownie i kupuję drugą (choć w sumie i tak nie robię, bo biorę tylko jedną do zakupów). a nie zawracam d_py dzieleniem paragonów. panie kasjerki też są zmęczone - i takim dzieleniem i tłumaczeniem głupich akcji i innymi prostakami. ja im wolę oszczędzić dodatkowego problemu.

ale cóż, niektórzy chcą, by dla nich być miłym, ale sami miłością w drugą stronę nie pałają. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6258652 Napisano: 22.09.2016 23:24:40 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że admini uznają wymienianie się paragonami za nieuczciwe (kiedy gra bez numeru paragonu to wina tylko organizatorów konkursów, w których sami organizatorzy nie chcą paragonu na zaś), ale za uczciwe uznają wymienianie się paragonami aktualnymi (a można uznać, że to też oszustwo, bo gracz nie dokonał zakupu produktu, tylko paragonu) i, o zgrozo, dodawanie jako konkursów rzeczy typu: kup sok, idź do sklepu, w którym naściemniasz, że ci nie smakował i będziesz domagać się zwrotu kasy. ja się pytam: co to jest za KONKURS? na największego cwaniaka w powiecie? i za takie rzeczy zero karnego punktu. hipokryzja pełną gębą się na tym forum ostatnio odbywa. tfu! Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6258037 Napisano: 21.09.2016 22:02:54 w Informują
staszek napisał(a):

taalvikki napisał(a):

andii napisał(a):

kaufland. bony emotka
Konkurs „P&G troszczy się o przyszłych olimpijczyków” 

do mnie dotarł dziwny sms od nich. nie piszą, co wygrałam, tylko, żeby odesłać dane i tyle. czy do Was, wygrani, też takie smsy przyszły, czy to do mnie jakiś ucięty? 

Oni zawsze tak wysyłają.

dzięki wielkie emotka   nie gram tam raczej, więc nie wiedziałam, co i jak  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6258005 Napisano: 21.09.2016 21:10:07 w Informują
andii napisał(a):

kaufland. bony emotka
Konkurs „P&G troszczy się o przyszłych olimpijczyków” 

do mnie dotarł dziwny sms od nich. nie piszą, co wygrałam, tylko, żeby odesłać dane i tyle. czy do Was, wygrani, też takie smsy przyszły, czy to do mnie jakiś ucięty?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6256837 Napisano: 19.09.2016 23:41:42 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

Zabrałam się za malowanie drzwi,skończyłam,umyłam wszystko,posprzatałam,pozanosiłam do garażu i zadowolona z siebie poszłam na kolacje.Przychodzę,a tutaj  emotka pies przykleił się do drzwi centralnie na środku, odkleił się ale zostało pełno długiej około 20 centymetrowej sierści wiszącej na drzwiach. Zeskrobałam farbę,jutro znów maluje emotka

farba, jak farba. szkoda bardziej psa.

----------------------------------------------

niezmiennie wkurza: głupota, banał, kult dzieciątek. do śmierci mnie będzie to wkurzać.

i jeszcze jedno.
bo mam dość. czepiacie się wymiany paragonów (którą dopuszczają organizatorzy, nie chcąc numeru na zaś), ale za masowe dodawanie zakończonych testowań na ofeminin (w innych konkursach też są błędy) nikt nie dostaje żadnych upomnień. litości, litości. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6255257 Napisano: 16.09.2016 00:13:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kama.z napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

agadawid napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Powiedzcie mi czy bierzecie paragony z koszt na smieci ktire sa w sklepie? Bo mnie dzis reka swierzbila ale maz mnie powstrzymal to juz chyba nie jest ze mna dobrze skoro zauwazylam produkt konkursowy na paragonie w smierniku

Ha, ha. Zdarzyło mi się.  Po prostu nie mogłam zboleć, ze taka szansa może się zmarnowac. Ale powiem szczerze, że się rozejrzalam czy nikt nie widzi emotka

Za duzo osob bylo zeby nikt nie widzial

Mi też czasami adrenalina skacze na widok marnowanego paragonu, ale wstydzę się. Za to dzisiaj zmusiłam panią kasjerkę z biedronki do odszukania w koszu paragonu, który zgniotła z prędkością światła. I nie zraziłam się wcale groźnymi minami ludzi stojących za mną emotka

ze śmieci? litości, dla mnie to żałosne zachowanie. a co  do prośby w kierunku kasjerek, to rozumiem ją wtedy, kiedy MI nie wyda paragonu, bo to jej obowiązek. ale jeżeli miałabym ją prosić o to, by przeszukiwała kosz po poprzednich klientach, którzy paragonu nie zabrali (a kasjerka zgarnęła plik, by nie było syfu na kasie), to czułabym się żenująco. nie pozdrawiam więc tych, którzy takie czyny praktykują, zawracając głowę kasjerce i ludziom w kolejce. tfu. Wyświetl w wątku >>
0 1 agadawid

taalvikki

#6255245 Napisano: 15.09.2016 23:41:24 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

cb656 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Ech i nagonka na naszą forumowiczkę  emotka

a że "nasza" to już "święta nietykalna krowa" czy jak, bo nie ogarniam? emotka Nagonka za co konkretnie? Pytam, bo materiału po podanym linkiem niet. Ale jeśli za plagiat/inne naruszenie, to w czym rzecz? Pytam, bom nietutejszy emotka

Nagonka za to, ze wygralam w kilku konkursach wiecej, niz hejter, ktory juz sie usunal w cien... Zero konkretow, argumentow, czysty hejt. Zarzuty za to, ze wygralam. Ot co.

też chciałam o to zapytać, bo post aleksiak zabrzmiał tak, jakby "naszych" nie można było krytykować. aczkolwiek jeżeli to była "krytyka" bez argumentów to nic, tylko olać. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6255204 Napisano: 15.09.2016 22:30:49 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

ankieta na zmianę kolory żeby oddzielić trochę odpowiedzi, także różnica musi być...

Ejże, czy na pewno MUSI?  emotka
Rzuć okiem, czy nie wystarczy oddzielenie słupków od siebie samym tekstem pytania?
I teraz przynajmniej nie ma wątpliwości, co jest wynikiem, a co tylko szarym, nieznaczącym ozdobnikiem.

popieram jednokolorowość. przy takim zestawie (czerwony i szary), szary zupełnie znika. albo więc dwa WIDOCZNE kolory, albo wszystkie czerwone.

--------------------------

a ja po raz 1488. apeluję o wydzielenie loterii oraz konkursików dla szkół, gimnazjalistów itp. bo jak są na kupie, to człowiek czas marnuje. a jak tak się nie da, to, LUDU, proszę, pisz w opisach, że to dla szkół albo, że to loteria. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6254515 Napisano: 14.09.2016 20:17:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Właśnie obudziłam się z drzemki i co widzę? Wyniki BelVity na FB, a tam pyszczenie typu "Wejdzcie sobie na lipton fotoandlove, w laureatów, pan Piotr zglosil to samo zdjecie tylko akcesorium inne". I nic, koniec informacji, żadnych linków, tylko sianie zamętu. Aha, noż k* bardzo rzeczowo.

Szukam więc tego pierońskiego FotoAndLove, przeglądam srylion zdjęć w galerii i co widzę? ZUPEŁNIE INNE ZDJĘCIE. Tzn. koleś ma tę samą dziewczynę / narzeczoną / żonę i kosz piknikowy i książkę. Aha. Czyli następnym razem: proszę dziewczynę zmienić na inną, książek niech Pan unika i pod żadnym pozorem proszę nie wychodzić na łono natury z koszem piknikowym.

Się wk* za bezpodstawny hejt i zmarnowanie mi kwadransa życia emotka

PS: Gdyby ktoś chciał zdjęcia porównać, to:
1) https://www.faceb.../?type=3&theater
2) http://www.fotoandlove.pl/#lastPage Tydzień szósty / Nagroda I stopnia

dla mnie jest to powielony patent. ot, zrobimy "prawie" takie samo zdjęcie, podmienimy produkt i już. jak trzeba będzie, to i produkt konkurencji wrzucą w ten sztuczny piknik. plus jeszcze oburzanie się, że ktoś raczył podlinkować ich zdjęcie, które sami wrzucili do internetów. dla mnie żałosne. i mimo, że normalnie powiedziałabym, że w morzu zdjęć z dziećmi i workami na głowach to jest względnie ok, to jednak zachowanie tych państwa bardzo mi się nie podoba. jazda na tym samym patencie też nie. i zauważenie tego to żaden hejt, po prostu info. dla mnie cenne.

jeżeli ktoś pisze, że ci państwo są kreatywni, to ja się śmieję, bo widzę dwa zdjęcia z jednego albumu. nie różnią się niczym, poza pozycją głowy  i produktem. ale każdy ma inną definicję kreatywności, jak widzę. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6252487 Napisano: 09.09.2016 23:16:10 w Smolar
joan napisał(a):

Drogi Smolarze,

oł dzięki Ci za akcję https://www.kibicujzballantines.pl

Spojrzałam w neta i okazało się, że trzeba kupić alkoholu za ok. 70 zł, żeby mieć SZANSĘ na wygranie męskiej bluzy w losowym rozmiarze i cenie 249,90 zł . O jej kolorze nawet nie wspomnę, bo mężczyźni mają tylko jedno określenie na taką barwę i nie godzi się tego słowa pisać na forum.

Doprawdy: made my day emotka

ojoj, ojoj. to akcji dla tych, którzy I TAK to kupują już robić nie można? wszystko przeliczacie na pieniądze i kupujecie rzeczy zbędne, ale "konkursowe" i zapominacie, że są też inni, którzy piją tak czy tak, więc nie zaszkodzi im wysłać zgłoszenia. doprawdy, konkursy w głowie niejednemu namieszały... Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6252486 Napisano: 09.09.2016 23:12:49 w Smolar
usmiech napisał(a):

Domino123 napisał(a):

joan napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Ja po odbiorze samochodu mogę pochwalić z całego serca ekipę ze Smolara. Cudni ludzie, bardzo mili i profesjonalni!

A wiedzieli, żeś z e-konków? emotka

Wątpię, jakoś nie chwaliłam się emotka  Powinnam ? emotka  Jak z e-konków to inny człowiek ?

Gdyby wiedzieli, nie byliby już tacy mili;)

dlaczego?
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6251336 Napisano: 08.09.2016 00:51:40 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

Szukam konkursu, w którym trzeba było narysować jeża, córka narysowała ja nie mogę znaleźć go, chyba był na fb...? Może komuś mignął...?

może to?  
https://web.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6250296 Napisano: 05.09.2016 21:52:24 w Wkurza mnie...
myszania napisał(a):

Wiesz masza - normalnie to sprawdzałam czy ryba dostała jedzenie, ale jak urodził sie mój ryczący syn to ryba przestala miec dla mnie znaczenie na 3 tygodnie. Nie mialam sił na nic i myslalam tylko o tym, żeby Młody nie wył.
Po 3 tyg ryba padła.

przykro mi to pisać, ale cóż, taka jest prawda. dzieci obserwują rodziców. jeżeli Ty masz takie podejście, że przez coś innego zapominasz o zwierzęciu, jakie masz pod swą opieką, to nie dziw się później, że Twoja córka tak samo owo zwierzę traktuje. tragedia. czepiasz się córki, a sama czynisz to samo.  :( Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6250272 Napisano: 05.09.2016 21:17:42 w Pomocy!!!!
madziulka2434 napisał(a):

Chciałabym powiesić coś nad łóżeczkiem synka, tylko nie mam pojęcia co to mogłoby być, poradźcie coś ,ewentualnie nawet wymieniłabym się  z wygranych rzeczy na jakiś fajny pomysł|(może komuś jest już niepotrzebne a w dobrym stanie)

a może jakiś obraz autorstwa... synka? ;> ewentualnie swój  :) Wyświetl w wątku >>
0 0