Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ależ mnie śmieszą takie teksty: "poczekaj, aż Ty będziesz miała". ja np. NIE BĘDĘ MIAŁA i w związku z tym sobie nie życzę, by państwo zabierało MOJE pieniądze na to, by tym, którzy się płodzą, a ich na to nie stać, dawać datki na ich bombelki. TYLE. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do braku obowiązku posiadania dzieci - pełna zgoda. dalej już średnio.
bo jednak emerytura ZUSowska to jakaś kpina i wcale nie jest tak, że kto ile odłożył pieniędzy, tyle ich dostaje. poza tym, taki emeryt, gdy wydaje pieniądze z emerytury, dokłada się - nie z własnej woli - do państwowego rozdawnictwa, które promuje głównie dzieci i dzieciatych. i to jest niesprawiedliwe. bo, gdzie nie spojrzeć: 500 plus, 300 plus, karty dużej rodziny, zniżki dla dzieci. dzieci i dzieci i dzieci. to już pod paranoję podchodzi. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja dziękuję wszystkim skaczącym panom, bo zrobili wczoraj widowisko o wiele lepsze niż debata wyborcza, na której wytrwałam niecałe 9 minut ^^ Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może na początek coś pośredniego, np. muffinki z odrobiną klasycznej masy. no i warto też przekonać dziecko do tego, że to, iż większość lubi się truć cukrem, nie znaczy, że jej nie lubią, czy coś. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wybaczcie, ale śmieszą mnie ludzie, którzy płaczą nad ekologią, a jednocześnie sami mają dzieci. dziękuję. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.canva.com/
takie coś znalazłam na szybko Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko takie się walają. widuję też wywalone w lasach pieluchy. także tak... Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ORGANIZATOR JEST ORGANIZATOREM, nie słyszał? nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobisz?
a poważnie, to nie wiem, czy dobry konkurs namierzyłam, ale jeżeli dobry, to tam był podpunkt odnośnie tego, że "organizator ma prawo do zmiany", ale czy takie zapisy rzeczywiście dają prawo do KAŻDEJ zmiany? ot, np. czy po takim zapisie, organizator może po konkursie wprowadzić zmianę i stwierdzić, że dział był płatny, więc dawać kasę?
ja bym pisała więc reklamację i trochę postraszyła. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzielmy się swoimi gustami, miłościami, fascynacjami muzycznymi. piszmy, przy jakich dźwiękach najfajniej nam się tworzy wypowiedzi konkursowe i - w ogóle - pokazujmy, co lubimy, co odkryliśmy, co nam się podoba!
czekam na fajne inspiracje! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo, bardzo fajne takie przyjście po prostu, z własnej woli i do tego z radością. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uwielbiam podróże przy muzyce! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbuj może napisać do nich na fb i przedstaw sytuację. myślę, że coś można odkręcić. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jaka jest prawda? i czy nie warto o to pytać historyków - filozofów, a nie dzieciaki? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli popierasz chłopięco - dziecinne wyzwiska na przerwach? o losie
to nie jest żadna wojenka między dziećmi, tylko rola rodziców i nauczycieli, by przekazywali PRAWDĘ historyczną. a prawda nie jest nigdy czarno - biała. bo i Polacy mają prawo czuć się skrzywdzeni, ale i Ukraińcy - przez długi czas poniżani - mogli zwyczajnie psychicznie nie wytrzymać. to są skomplikowane kwestie, w których nie ma tych dobrych i tych złych. ale kto by o tym rozmawiał z dziećmi w szkole, która musi być pro - polska. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdarzyło mi się zauważać pewne prawidłowości. kiedyś nawet w Smolarze (ale teraz coś mi i tam nie idzie) miałam pewien zamysł zawsze. co do Los Mejores, to tam raczej nie ma patentu poza wierszykiem i słodzeniem.. nie wygrywam tam głównych, a gdy dają jakieś inne, to za totalnie pierdoły więc u Nich się nie wczuwam. niektóre inne agencje bardziej ogarniam (w Avanti parę razy coś tam wpadło albo w T. Rakowski czy jakoś tak), innych totalnie nie mogę (ot, Columbit przykładem). więc różnie bywa. ale ja to tak na czuja obserwuję, nie robię żadnych trve statystyk.
tak, czy tak, jedyna konkursowa stała jest taka, że w większości razy się przegrywa. taka robota. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie. zazwyczaj w ogóle kasuję sms-y konkursowe po wysłaniu ich, bo uważam je za słabe i marne literacko. czasami wykorzystuję jakiś ogólny patent (co tam w danej agencji lubią bardziej, co mniej), ale nigdy - z tego, co pamiętam - nie powtórzyłam tekstu słowo w słowo. jakoś wydaje mi się to słabe. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane