Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie znasz ludzi. tutaj niektórzy o każdy grosz się biją. :/
-----------------------
a akcja to wypał. jeżeli komuś rzeczywiście nie będzie smakować, to dostanie zwrot. ale tutaj większość czekoladę wciągnie, a później naściemnia, że była wstrętna. czego to się nie robi dla kilku złotych, nie? Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta, i dla całego powiatu. zawsze można namówić rodzinę, by też zagrała, w końcu i tak tutaj lud zazwyczaj gra na wszystkie możliwe ciotki.
mnie bardziej niż nagroda rozczarowuje forma, czyli - tfu! - loteria. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluję znajomości Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, ale z regulaminu wynika, że - o ile dobrze czytam - czas mają do jutra. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma obowiązku grać :)
u mnie miniaturek nie ma, ale ich i tak nie kupuję, bo mają nieopłacalny stosunek ceny do ilości. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma prawnego obowiązku przedkładania paragonu przy reklamacji, ale z paragonem fakt zakupu łatwiej stwierdzić. jeżeli nie masz paragonu, to musisz w inny sposób udowodnić, że transakcja miała miejsce (potwierdzenie płatności kartą, zeznania świadków czy co tam sobie wymyślisz). ale jakoś musi być udowodnione, że zakup miał miejsce, to raczej logiczne. metka na spodniach nic nie da, bo spodnie mogłaś znaleźć na chodniku itp. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie. na cwaniactwo jak zwykle się nie piszę. :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, ogólnie zobaczyłam kilkanaście pierwszych i dalej nie dałam rady, taka tandeta i banał. zerżnięte foty z internetów, ckliwe dzieciątka i inne częstochowskie rymy bez spacji skutecznie zniechęcają mnie do brania udziału w takich konkursach. tfu! wstydźcie się ci, którzy coś na tych gniotach ugraliście. ale cóż, ważne, że kasa się wam zgadza. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam pójść, odebrać i się przekonać :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a obie Ci nie smakują? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, pojawiło się podziękowanie za udział. "dziękujemy, twoje zgłoszenie zostało przyjęte". Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przed chwilą napisałam idealnie, by się mieściło w 1500 znakach i nie chce się wysłać. skróciłam do 1410 i dalej nic. kurwer ewidentnie buduje skojarzenia z marką.
o, w końcu przeszło przy 1379 znakach (cała odpowiedź jest już przez to gorsza). możliwe, że ich kurwerski formularz zlicza też znaki z poprzednich okienek. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już dodane do bazy jako konkurs? ;> Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trochę śmieszne, że ktoś strajkujący sam kobiety nazywa "laskami". ;p
a co do tematu, to nie mam żadnego powodu do strajku. lubię ugotować obiad swojemu chłopakowi, podobnie jak On lubi skręcić nam fajne meble. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brak też reakcji na zgłaszane błędy w dodawanych konkursach - choć np. błąd w liczbie nagród jest dość istotny, czyż nie? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież jest regulamin na stronie.
a co do zwracania (które być powinno, ale w regulaminie go nie widzę), to co za problem zwrócić, skoro produkt rzekomo Ci nie podchodzi?
ps. nie korzystałam, bo takie akcje to nie konkursy, a poza tym kupuję takie produkty, które mi pasują, zwracając tylko te, w których znajdę robaki tudzież odcięte palce. inne własne pomyłki biorę na własną klatę. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co ja widzę?
czy ja nadal jestem na forum konkursowym, czy na forum wiejskich cwaniaków?
czemu takie wpisy są tolerowane, skoro nawołują do oszustwa? kasę możesz dostać, jak rzeczywiście ci nie posmakuje, ale wiadomo, tutejsi bojownicy o uczciwość, kupują i zaraz biegną do kasy, by naściemniać, że syf, a kawę w domu ze smakiem konsumują. tfu.
ogarnijcie się ludzie, bo wasz pęd do pieniądza jest już chory. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie przez żarcie, tylko przez niedokładność. nie zrzuca się winy za swoje błędy na innych. nieładnie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyznam, że ucieszył mnie ten argument, bo nań długo czekać musiałam, ale
od męża raczej nie KUPUJESZ paragonu na colę, zwłaszcza na forum. no chyba, że niektórzy to praktykują.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
czarno - biały świat zrobił ktoś, kto nagle zlikwidował wątek "paragony", nie myśląc, że przecież mogła szukać tam paragonu zdesperowana mamusia, która miała paragon, zagrała, by wygrać dla dzieciątka klocki LEGO, a później torebkę z paragonami jej skradziono. bo teoretycznie i tak mogło być. tak samo jak teoretycznie wygrywają w Topazie wasze ciotki ze Śląska.
podstawowa sprawa, której nie rozumiecie, to fakt, że mi nie chodzi o totalną czystość. bo wtedy rzeczywiście i forum by trzeba było zamknąć. mi chodzi o niekonsekwencję. bo jedno drobne odchylenie od regulaminu, skutkujące handlem akceptujecie, a innego już nie. to tak, jakby mówić, że jeden batonik w sklepie mogę ukraść, ale już palety pełnej czekolad już nie. tyle.
święty Tomasz patrzy. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 4 razy.