Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6265427 Napisano: 06.10.2016 21:06:45 w Biedronka
harnas napisał(a):

magchem napisał(a):

z czekoladami akcja to nie wypał juz w drugiej biedronka nie wchodzą im te zwroty...

serio chce Ci się chodzić po zwroty za 2,99?  emotka

nie znasz ludzi. tutaj niektórzy o każdy grosz się biją.  :/

-----------------------
a akcja to wypał. jeżeli komuś rzeczywiście nie będzie smakować, to dostanie zwrot. ale tutaj większość czekoladę wciągnie, a później naściemnia, że była wstrętna. czego to się nie robi dla kilku złotych, nie?  Wyświetl w wątku >>
1 dang21 0

taalvikki

#6263614 Napisano: 03.10.2016 21:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agadawid napisał(a):

violka88 napisał(a):

Glade mnie rozczarowało - już się napaliłam na główną nagrodę dzienną - wyjazd w góry emotka  a  już myślałam że całą rodzinką na ferie - a tu JEDNA osoba  emotka  konkurs dla singli

Faktycznie rozczarowuje. Żeby chociaż dla 2 osób...

ta, i dla całego powiatu. zawsze można namówić rodzinę, by też zagrała, w końcu i tak tutaj lud zazwyczaj gra na wszystkie możliwe ciotki. emotka  

mnie bardziej niż nagroda rozczarowuje forma, czyli - tfu! - loteria.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6263145 Napisano: 03.10.2016 10:31:17 w Informują
Streamline "Dbaj o Twój Uśmiech, Twoje Ciało, Twój Dom" / sms Wyświetl w wątku >>
1 bocin 0

taalvikki

#6263051 Napisano: 03.10.2016 01:45:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Nigdy nie brałam udziału w "bramkowej" loterii, ale kumpel, typ loteryjny, postanowił dziś popróbować w ciemno, czyli na fikcyjne dane (tak robią czasem ci, co inwestują potem większą kasę), ile razy mu się uda trafić.
Skomentował krótko: Dzień zmarnowany, ale przynajmniej nie traciłem tysiaka na starcie. 
emotka
Mnie zastanawia, czy informatyk w niedzielę pamiętał, by tę loterię uruchomić. Trafił ktoś kartę?  emotka

gratuluję znajomości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6263045 Napisano: 02.10.2016 23:35:15 w Czy informują/ informowali?
aspartaqs napisał(a):

Czy informowali z konkursu Colgate, Palmolive w Intermarche "DBAJ O TWÓJ UŚMIECH, TWOJE CIAŁO, TWÓJ DOM"?

nie wiem, ale z regulaminu wynika, że - o ile dobrze czytam - czas mają do jutra. Wyświetl w wątku >>
1 aspartaqs 0

taalvikki

#6263042 Napisano: 02.10.2016 23:31:06 w Kaufland konkursy
melissa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy w Waszych Kaufach są miniaturki produktów Syoss? U mnie kiedyś były mini szamponiki, ale już się wybyły... emotka

Niestety nie ma:(
A zakup dużych produktów, w połączeniu z koniecznością odesłania paragonu do Akonu poleconym, czyni ten konkurs mało opłacalnym.

nie ma obowiązku grać  :)

u mnie miniaturek nie ma, ale ich i tak nie kupuję, bo mają nieopłacalny stosunek ceny do ilości.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6263040 Napisano: 02.10.2016 23:27:26 w SZUKAM....
basku napisał(a):

nie wiem gdzie o tym napisać i wybrałam ten wątek... emotka
szukam inforamcji czy to jest prawda, że teraz można coś reklamować nie posiadając paragonu? Kupiłam dżinsy w mango, miałam je na sobie 3 razy i mi sie rozpruły na nogawce... normalnie skandal ! emotka OCZYWIŚCIE paragon wywaliłam i nie wiem czy teraz mogę je reklamować? kupiłam te spodnie w arkadii w Warszawie  a chciałabym je reklamować w którymś sklepie w Krakowie... ale czy mogę bez paragonu??
gdzieś mi się obiło że można ale oczywiście nie wiem na jakiej innej podstawie....na podstawie metki na spodniach?? proszę pomóżcie
Ktoś coś wie? Ktoś coś podpowie? emotka

nie ma prawnego obowiązku przedkładania paragonu przy reklamacji, ale z paragonem fakt zakupu łatwiej stwierdzić. jeżeli nie masz paragonu, to musisz w inny sposób udowodnić, że transakcja miała miejsce (potwierdzenie płatności kartą, zeznania świadków czy co tam sobie wymyślisz). ale jakoś musi być udowodnione, że zakup miał miejsce, to raczej logiczne. metka na spodniach nic nie da, bo spodnie mogłaś znaleźć na chodniku itp. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

taalvikki

#6263038 Napisano: 02.10.2016 23:22:24 w Biedronka
Finezyjna napisał(a):

edi999a napisał(a):

trampek, napisał(a):

dzięki emotka tak myślałam, ale wolałam się upewnić emotka

a jeszcze jedno czy te bony z tej kawy na kolejne zakupy sa do wykorzystania do 4 pazdziernika bo tam na nich pisze oferta obowiazuje od 29 do 4?

Takie terminy są podane na bonie, ale pani kierowniczka mi powiedziała, że zwrotu kawy można dokonać do 4 października, a bon można wykorzystać później, tzn. że niby ma być bezterminowy, jednak skoro dziś udało mi się otrzymać zwrot za kawę, to postaram się wykorzystać bon do 4-go. Straszne mają zamieszanie z tymi kawami, to chyba pierwsza taka akcja i nie mają wytycznych z góry, co i jak robić i w każdej Biedronce mówią i robią co innego.

była już akcja z serkami Tutti i sokami, ale chyba nie wzbudziła takiego zainteresowania i kontrowersji jak kawa. A od jutra czekolady, piszecie się na to?

nie. na cwaniactwo jak zwykle się nie piszę.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6262751 Napisano: 01.10.2016 23:40:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
Hamiltonian napisał(a):

Odnośnie konkursu Soraya - czy tylko ja bym wiele zdjęć zamienił miejscami?

https://business.facebook.com/notes/lidl-polska/wyniki-konkursu-soraya-najlepsza-pod-s%C5%82o%C5%84cem-cz-1/1175558139176596

nie wiem, ogólnie zobaczyłam kilkanaście pierwszych i dalej nie dałam rady, taka tandeta i banał. zerżnięte foty z internetów, ckliwe dzieciątka i inne częstochowskie rymy bez spacji skutecznie zniechęcają mnie do brania udziału w takich konkursach. tfu! wstydźcie się ci, którzy coś na tych gniotach ugraliście. ale cóż, ważne, że kasa się wam zgadza. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6262750 Napisano: 01.10.2016 23:29:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiciunia21 napisał(a):

Czy odbieral juz ktos nagrode z konkursu Nivea w Vica? Co wchodzi w sklad zestawu?

polecam pójść, odebrać i się przekonać  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6262678 Napisano: 01.10.2016 18:58:54 w Biedronka
edi999a napisał(a):

Wytłumaczcie mi proszę, jak udało wam się otrzymać zwrot w bonie za kawy?Jeśli na paragonie mam 2 kawy, to czy dostanę zwrot za jedną, czy za dwie?Muszę mieć paragon i kartę i tyle?  U mnie w 3 Biedronkach Panie nie miały zielonego pojęcia o co mi chodzi, a ja czasu, żeby w każdej czekać po pół godziny, aż coś wymyślą... masakra

a obie Ci nie smakują?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6262256 Napisano: 30.09.2016 16:07:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarko44 napisał(a):

Jeszcze o Curver Leclerc - czy po wysłaniu było coś w stylu dziękujemy...?

tak, pojawiło się podziękowanie za udział. "dziękujemy, twoje zgłoszenie zostało przyjęte".  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6262250 Napisano: 30.09.2016 16:01:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

koala33 napisał(a):

Czy ktoś z Was też miał problem z wysłaniem zgłoszenia w konkursie Curvera (Leclerc)? Widzę jaki jest limit znaków, moje zgłoszenie ma mniej, a mimo to nie przechodzi i wyskakuje informacja, że odpowiedź jest za długa... emotka

Mi dziś przeszło bez problemu.

ja przed chwilą napisałam idealnie, by się mieściło w 1500 znakach i nie chce się wysłać. skróciłam do 1410 i dalej nic. kurwer ewidentnie buduje skojarzenia z marką.

o, w końcu przeszło przy 1379 znakach (cała odpowiedź jest już przez to gorsza). możliwe, że ich kurwerski formularz zlicza też znaki z poprzednich okienek. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

taalvikki

#6261856 Napisano: 29.09.2016 23:30:30 w Biedronka
aleksiak napisał(a):

Jutro i pojutrze akcja w biedrze http://www.biedronka.pl/pl/roza
Robiąc zakupy z kartą moja biedronka róża gratis emotka

już dodane do bazy jako konkurs?  ;> Wyświetl w wątku >>
2 79magda, mia 0

taalvikki

#6261852 Napisano: 29.09.2016 23:21:21 w WC - rozmowy o wszystkim
nkba napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jak tam Kobietki  akcja ze Strajkiem 03.10 u Was?

Z laskami dołączymy do większej grupy (w wiekszym mieście) emotka

trochę śmieszne, że ktoś strajkujący sam kobiety nazywa "laskami".  ;p

a co do tematu, to nie mam żadnego powodu do strajku. lubię ugotować obiad swojemu chłopakowi, podobnie jak On lubi skręcić nam fajne meble. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6261782 Napisano: 29.09.2016 20:47:06 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
kiedy wreszcie skończy się farsa z dodawaniem jako konkursy rozmaitych akcji promocyjnych typu kup zamrażarkę, a worki foliowe dostaniesz gratis? był już nawet dodany konkurs, który celowo głupotę tego typu rzeczy obnażył przez ironię, a reakcji nadal brak. wchodzę w nowo dodane konkursy, a tam masa różnych "akcji", które słowo "konkurs" widziały tak wyraźnie, jak niektórzy dodający regulaminy tego, co wrzucają.

brak też reakcji na zgłaszane błędy w dodawanych konkursach - choć np. błąd w liczbie nagród jest dość istotny, czyż nie?  Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

taalvikki

#6260810 Napisano: 27.09.2016 21:49:34 w SZUKAM....
becia1973 napisał(a):

szukam informacji na temat http://www.biedro...sfakcja-gwarantowana   czy ktoś korzystał z tego, czy trzeba zwracać produkt proszę o informację

przecież jest regulamin na stronie. 
a co do zwracania (które być powinno, ale w regulaminie go nie widzę), to co za problem zwrócić, skoro produkt rzekomo Ci nie podchodzi? 

ps. nie korzystałam, bo takie akcje to nie konkursy, a poza tym kupuję takie produkty, które mi pasują, zwracając tylko te, w których znajdę robaki tudzież odcięte palce. inne własne pomyłki biorę na własną klatę. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6260194 Napisano: 26.09.2016 21:44:18 w Biedronka
mia napisał(a):

trampek, napisał(a):

Jak to jest w biedronce z tym zwrotem pieniędzy za zakup. Kupuje kawe i co mam powiedziec przy kasie bo chyba u mnie nie sa zorientowane? Tam trzeba pieczatke przybic ? kierownik ma to zrobic czy jakos kasierka sama?

Kupujesz kawę i zaznaczasz, że taki syf na bank nie będzie Ci smakował, w związku z tym będziesz chciała z powrotem pieniądze, więc niech dają od razu jakiś formularz, albo przygotują go, tak żeby był za godzinę, jak przyjdziesz po spróbowaniu tej ohydnej kawy. emotka

co ja widzę?  emotka

czy ja nadal jestem na forum konkursowym, czy na forum wiejskich cwaniaków? 
czemu takie wpisy są tolerowane, skoro nawołują do oszustwa? kasę możesz dostać, jak rzeczywiście ci nie posmakuje, ale wiadomo, tutejsi bojownicy o uczciwość, kupują i zaraz biegną do kasy, by naściemniać, że syf, a kawę w domu ze smakiem konsumują. tfu.

ogarnijcie się ludzie, bo wasz pęd do pieniądza jest już chory.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6259737 Napisano: 26.09.2016 01:07:13 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Kurna mać! Przez to żarcie co tu odchodzi, i na które rzucam co pewien czas okiem, zamiast na swój inny numer wysłałam komuś smsa konkursowego (pomyliłam jedną cyferkę). emotka emotka emotka
I to jeszcze przed samą północą... Mam nadzieję, że nie była to osoba, której się wreszcie udało zasnąć po długim liczeniu baranów i została obudzona kretyńskim smsem o sposobach na sprzątanie domu! cenzura! emotka

nie przez żarcie, tylko przez niedokładność. nie zrzuca się winy za swoje błędy na innych. nieładnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6259733 Napisano: 26.09.2016 01:04:03 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

A czy ja mogę wysłać zgłoszenie na coca colę w Biedronce ,bo kupił ją dzisiaj mój mąż ? Bo zaczynam wątpić..... emotka

Nie możesz. Bo TY powinnaś była udać się do sklepu i zachwycić jego asortymentem, a potem nabyć Coca-Colę i zachwycić jej smakiem emotka Wszak zarówno sklep, jak i Coca-Cola to totalne nowości Tobie nieznane emotka

Co mnie fest dziwi, to dzielenie świata na czarno-biały emotka A świat taki nie jest (tak wiem - SZOK!)

przyznam, że ucieszył mnie ten argument, bo nań długo czekać musiałam, ale
od męża raczej nie KUPUJESZ paragonu na colę, zwłaszcza na forum. no chyba, że niektórzy to praktykują. emotka

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

czarno - biały świat zrobił ktoś, kto nagle zlikwidował wątek "paragony", nie myśląc, że przecież mogła szukać tam paragonu zdesperowana mamusia, która miała paragon, zagrała, by wygrać dla dzieciątka klocki LEGO, a później torebkę z paragonami jej skradziono. bo teoretycznie i tak mogło być. tak samo jak teoretycznie wygrywają w Topazie wasze ciotki ze Śląska.

podstawowa sprawa, której nie rozumiecie, to fakt, że mi nie chodzi o totalną czystość. bo wtedy rzeczywiście i forum by trzeba było zamknąć. mi chodzi o niekonsekwencję. bo jedno drobne odchylenie od regulaminu, skutkujące handlem akceptujecie, a innego już nie. to tak, jakby mówić, że jeden batonik w sklepie mogę ukraść, ale już palety pełnej czekolad już nie. tyle. 

święty Tomasz patrzy. Wyświetl w wątku >>
0 0