Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś smolar odwalił szopkę, to fakt, ale opowieści o tym, że zawsze losują zamiast czytać, uważam za szopkę jeszcze większą. no, chyba, że ktoś ma na to solidne dowody. ja ich nie znam. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza, że lud to wszystko widzi, a i tak głosuje, jak głosuje, bo przecież "państwowa służba zdrowia musi być" niczym buty u panny młodej na weselu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale właśnie joan napisała, że w rodzinie tak się dzieje. a myślenie, że na świecie (i forum) całym wszyscy mają być wiecznie uśmiechnięci i szczęśliwi jest... wkurzające. poza tym wiele zależy od subiektywnego odbioru danego tekstu - znam masę osób, które konstruktywną krytykę od razu odbierają jako zazdrość czy hejt. znam też takich, którzy za krytykę podziękują. ludzie, jesteśmy różni, mamy różne osobowości i to zaakceptujmy, a nie oczekujmy przesłodzonego raju na ziemi wszędzie, gdzie popadnie.
ps. co to jest "stara rodzina"? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę wymienić za okulary Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a najśmieszniejsze, albo najsmutniejsze, jest to, że to lud decyduje o tym, kto rządzi i komu co rozdaje.
aha. w szpitalach poza posiłkami wkurzają mnie PORY POSIŁKÓW. 17.00 - kolacja, a do rana głoduj. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z Rodziców najlepszych na świecie całym
ze śniegu, mimo wszystko
z ciepłych kocyków od milki
z kotów, które chodzą mi przy nodze
z przeuroczej koszulki z jeżem od Dzikiego Sadu
:) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś tam krzyknął, że Trump to oszołom i lud tak powtarza (choć konkretnych rozwiązań, jakie proponuje Trump zapewne nie zna). tyle, że ten, kto tak krzyknął, ma powód, gdyż straci stołek i obawia się, że całe kolesiostwo i ęą może pójść się j...ć, bo już nie ma poparcia w normalnym społeczeństwie.
śmieszne. ktoś coś krzyknął, że trzeba się bać i lud się boi jakichś czerwonych guzików. i płacze, że Trump to cham, bo przecież kampania w stylu "gałka za głos na clinton" była taka światowa
a ja wam gwarantuję, że ludzie przeglądają na oczy i przestają się płaszczyć przez celebryckim kolesiostwem. tylko do Polski to dojdzie, jak wszystko, z opóźnieniem. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakie to są obce ręce? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja po loteriach stwierdzam, że są one dla mało kreatywnych. tak na otarcie łez. zdecydowanie wolę się wykazać, bo wygrana w loterii to jednak nie TO. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak mam. okropna agencja, cenzuranik, zamieszanie i wiecznie coś nie tak. nadal tęsknię za 4frame. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak? hmm, może... normalnie?
kolejny raz jakieś dziwne zasady w związkach mnie zadziwiają. raz egipt (którego jednak ze względu na pierwszy tydzień w kiblu nie polecam), raz lusterko. toż to najważniejsze kwestie życiowe. całe szczęście, że mam partnera, który sobie takimi rzeczami głowy nie zawraca, bo wie, że to... tylko rzeczy.
----------------------------------------------------------
wkurza mnie, że ludzie mało w sobie mają trzeźwego myślenia. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez jaj. też nie będę wtedy nic wpisywać, bo lepiej w tym czasie dodać kolejny konkurs, albo samemu zagrać. a to, że podaje się konkursy z naszej bazy, to powinna być chyba oczywistość. gdy ktoś dodaje inne, to jego problem i jego punkty karne. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego do płakania? wiek to tylko umowna liczba. najlepszego! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam na kapsułki tylko, a dostałam 2 smsy o jednej przesyłce. przypuszczam, że drugi mail był informacją o przyjęciu do kolejnego oddziału dpd. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nagradzałabym! :D Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w każdym razie: ja sama nie sądzę, by tak było (z nazwiskami). natomiast jest u mnie inna prawidłowość: u Lidii ugrywałam coś, gdy były konkursy z czystym tekstem. przy pufach i teraz - nic. wniosek: może wolą tam jakiś zupełnie inny typ pisania niż w innych konkursach. ja póki co odpuściłam, bo i tak lejsów nie jem. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm. jeżeli znajomi niekonkursowi, to może trzeba tam pisać prosto. ja dwoma pokrętnymi wierszykami też nic nie ugrałam... Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostateczna bitwa o samochód z okazji 15 lat krainy zakupów. Wyświetl w wątku >>