Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6290098 Napisano: 24.11.2016 17:01:08 w Smolar
kalisto1986 napisał(a):

zazulek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

melissa napisał(a):

Dotarło i do mnie - a od dawna omijam ich loterie szerokim łukiem. Ostatnio zagrałam u nich jakiś rok temu. Przydałoby się powiadomić GIODO!

Tez jestem tego zdania.  Im więcej osób powiadomi to może w końcu skończy się ich ciągle przetwarzanie danych i  dopasowanie numerów do nazwisk.

Jeśli nie udaje Wam sie wygrać to nie znaczy źle o agencji. SMOLAR jest jedną z najlepszych agencji - sprawdźcie recenzje o nich. Solidnie weryfikują zgłoszenia i mimo, że kiedyś odrzucili moje zgłoszenie to patrze obiektywnie i pod względem pracy nie mam zastrzeżeń. Każdemu może nawalić system! Szybko wysłali przeprosiny

Ja Ciebie proszę Ty chyba nie wiesz co piszesz.
Nikt tutaj nie pisze o braku wygranych, to po pierwsze.
po drugie smolar NIGDY nie była solidną agencja, chyba, że dla zleceniodawców. Od zawsze naduzywali przetwarzanie danych. Od zawsze losowali zamiast czytać zgloszenia. I od zawsze zwracali uwagę jakie numery nagradzajai czym.
I wie to każdy,  kto trochę już gra.

A recenzje to ja też mogę napisać jak to "moja" firma jest solidna. To żaden dowód na faktyczną solidność, skoro wpadka goni wpadkę. 

dziś smolar odwalił szopkę, to fakt, ale opowieści o tym, że zawsze losują zamiast czytać, uważam za szopkę jeszcze większą. no, chyba, że ktoś ma na to solidne dowody. ja ich nie znam. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6289427 Napisano: 24.11.2016 01:06:43 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Mój tata był 14 dni w szpitalu... ogólnie sprawy sercowe, ale wylądował na internie, zamiast na kardiologii.. 
Miał mieć robioną koronarografię, ale nie miał, nie wiadomo z jakiego powodu. Teraz ma wyznaczony termin na 13 stycznia... 
Pytanie - dlaczego nie zrobili mu teraz tego badania, skoro tyle czasu tam siedział??? 

W dodatku jako cukrzyk dostawał "cudowne" jedzenie.. typu marchwianka na słodko (!!! - spróbowałam, bo nie wierzyłam), gotowane buraczki, pyzy drożdżowe, puree ziemniaczane - czyli produkty mocno podnoszące poziom glukozy we krwi. 
Dodam, że pacjenci obok - jeden na diecie ogólnej, drugi na diecie wątrobowej - dostawali to samo!! tata jedynie nie dostawał cukru do kawy, czy herbaty emotka  a reszta to samo. Litości... 

Prawie 4 lata temu byłam w tym samym szpitalu i zamiast diety żołądkowej (miałam zapalenie żołądka), byłam na diecie cukrzycowej, bo w wyniku silnego stresu cukier urósł mi na czczo do 106 i 113 jednostek - badane w dniu przyjęcia i na drugi dzień. Później miałam już w normie, ale oczywiście diety mi nie zmienili... 

"Kocham" naszą służbę zdrowia...

a mnie wkurza, że lud to wszystko widzi, a i tak głosuje, jak głosuje, bo przecież "państwowa służba zdrowia musi być" niczym buty u panny młodej na weselu. Wyświetl w wątku >>
1 czeko 0

taalvikki

#6286954 Napisano: 19.11.2016 00:35:58 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie złośliwość i uszczypliwość,wyśmiewanie się z drugich i to w różnych wątkach.Jestem nauczona od początku,że forum jest od służenia drugim i pomocy,a jednak tak nie jest.Nie chodzi mi w tej chwili  o mnie,ale czytam niektóre wypowiedzi,to krew mnie zalewa.Stwierdzam,że to nie jest już to forum,gdzie wszyscy byli,jak jedna rodzina emotka

Pewnie coś o mnie emotka

Forum jest, jak jedna rodzina - tak właśnie jest w rodzinie. Raz się kochamy, raz sobie nawrzucamy, ktoś kogoś wspomoże dobrym słowem, ktoś inny rzuci żartem, jeden drugiego brutalnie przywróci do pionu, drugi pierwszemu wytłumaczy zawiłości świata... i tak to się kula emotka

A wiesz,że nawet nie miałam Ciebie na myśli.Ty należysz do starej rodziny,ale przeleć niektóre wątki - i ta zazdrość i uszczypliwość,ale nie szukaj w moim,bo nie o mnie chodzi emotka

ale właśnie joan napisała, że w rodzinie tak się dzieje. a myślenie, że na świecie (i forum) całym wszyscy mają być wiecznie uśmiechnięci i szczęśliwi jest... wkurzające. poza tym wiele zależy od subiektywnego odbioru danego tekstu - znam masę osób, które konstruktywną krytykę od razu odbierają jako zazdrość czy hejt. znam też takich, którzy za krytykę podziękują. ludzie, jesteśmy różni, mamy różne osobowości i to zaakceptujmy, a nie oczekujmy przesłodzonego raju na ziemi wszędzie, gdzie popadnie. 

ps. co to jest "stara rodzina"? emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6286615 Napisano: 18.11.2016 13:08:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 plus. wniosek składałam w Tyskim Browarze. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6284864 Napisano: 15.11.2016 21:45:18 w Zdjęcia naszych wygranych
luko922 napisał(a):

nelunia napisał(a):

bluza wygrana z Frugo emotka

Też dziś do mnie doszła... Hmm, sprzedać muszę.  emotka

mogę wymienić za okulary emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6284283 Napisano: 14.11.2016 20:58:03 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

efka napisał(a):

emotka emotka

a najśmieszniejsze, albo najsmutniejsze, jest to, że to lud decyduje o tym, kto rządzi i komu co rozdaje.

aha. w szpitalach poza posiłkami wkurzają mnie PORY POSIŁKÓW. 17.00 - kolacja, a do rana głoduj. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

taalvikki

#6283066 Napisano: 10.11.2016 23:29:20 w Dziś cieszę się z.....
z wyniku wyborów w USA
z Rodziców najlepszych na świecie całym
ze śniegu, mimo wszystko
z ciepłych kocyków od milki
z kotów, które chodzą mi przy nodze
z przeuroczej koszulki z jeżem od Dzikiego Sadu

:) Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6282541 Napisano: 09.11.2016 23:35:40 w Wkurza mnie...
wkurza mnie (a raczej śmieszy) lud, który daje się nabrać na kwiki kolesiowskiej "elyty" ze starbucksów, która teraz tak płacze w związku z wyborami w USA. 

ktoś tam krzyknął, że Trump to oszołom i lud tak powtarza (choć konkretnych rozwiązań, jakie proponuje Trump zapewne nie zna). tyle, że ten, kto tak krzyknął, ma powód, gdyż straci stołek i obawia się, że całe kolesiostwo i ęą może pójść się j...ć, bo już nie ma poparcia w normalnym społeczeństwie.

śmieszne. ktoś coś krzyknął, że trzeba się bać i lud się boi jakichś czerwonych guzików. i płacze, że Trump to cham, bo przecież kampania w stylu "gałka za głos na clinton" była taka światowa emotka

a ja wam gwarantuję, że ludzie przeglądają na oczy i przestają się płaszczyć przez celebryckim kolesiostwem. tylko do Polski to dojdzie, jak wszystko, z opóźnieniem. Wyświetl w wątku >>
1 bocin 0

taalvikki

#6282308 Napisano: 09.11.2016 16:47:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleopatra napisał(a):

monisss napisał(a):

naliczyłam 17 pralek w MDW - ciekawe ile będzie ostatecznie emotka

cieszmy się, że aż tyle nie trafi w obce ręce emotka

a jakie to są obce ręce? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6279455 Napisano: 03.11.2016 23:42:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jolajolanta napisał(a):

Ach jedno wielkie 0 i to już od dawna NIC!!!

paczka sprzątaczka 0/12
glade 0/3
mentos 0/15
cocacola w Biedronce 0/16
winiary w biedronce 0/8
kinder bueno 0/12
herbapol 0/3
itp
i...... Lubella 1ścierka /3
Tak bardzo lubię loterie... tylko Loterie nie lubią mnie emotka Wiem że jeszcze część z tych loterii trwa ale i tak czuję że ostateczny bilans wyjdzie na 0  + ścierka na otarcie łez emotka
Tak bardzo chciałabym choć raz w życiu wygrać coś bez godzinami wymyślanych wierszyków, obszernych historii i bez odrobiny kreatywności.. której też ostatnio mi brakuje.

a ja po loteriach stwierdzam, że są one dla mało kreatywnych. tak na otarcie łez. emotka zdecydowanie wolę się wykazać, bo wygrana w loterii to jednak nie TO.  Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

taalvikki

#6279395 Napisano: 03.11.2016 20:28:40 w Kaufland konkursy
katrin1 napisał(a):

Jak ja nie cierpię tego TQG emotka  kolejny raz nic, już nawet sklep zmieniłam na inny emotka

też tak mam. okropna agencja, cenzuranik, zamieszanie i wiecznie coś nie tak. nadal tęsknię za 4frame. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6278691 Napisano: 02.11.2016 20:49:20 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

że przytarłam rano auto na całą długość lusterkiem innego...wiem, moja wina, ale jak ja teraz pokaże mężowi auto w gumie i z zielonym lakierem na beżu:///

jak? hmm, może... normalnie?  emotka
kolejny raz jakieś dziwne zasady w związkach mnie zadziwiają. raz egipt (którego jednak ze względu na pierwszy tydzień w kiblu nie polecam), raz lusterko. toż to najważniejsze kwestie życiowe. całe szczęście, że mam partnera, który sobie takimi rzeczami głowy nie zawraca, bo wie, że to... tylko rzeczy.  

----------------------------------------------------------
wkurza mnie, że ludzie mało w sobie mają trzeźwego myślenia.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6277916 Napisano: 31.10.2016 21:01:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luko922 napisał(a):

pionas napisał(a):

bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dział informują powinnienem być zrobiony jak dział wyniki konkursów...

Nikomu nie będzie się chciało grzebać w linkach z bazy. Już bez przesady.

dlaczego nie? przynajmniej będziemy mieli pewność że chodzi o konkurs z naszej bazy emotka

Nieee, błagam tylko nie to. Mi osobiście by się nie chciało wpisywać wtedy w tym wątku NIC. Już ostatnio jak miałem dodać wpis w wynikach konkursu i musiałem znaleźć 1. link do konkursu 2. link do konkursu w bazie to prawie mi się odechciało w połowie...

bez jaj. też nie będę wtedy nic wpisywać, bo lepiej w tym czasie dodać kolejny konkurs, albo samemu zagrać. a to, że podaje się konkursy z naszej bazy, to powinna być chyba oczywistość. gdy  ktoś dodaje inne, to jego problem i jego punkty karne. Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

taalvikki

#6277461 Napisano: 30.10.2016 20:29:39 w dzis mam urodzinki
edzia3 napisał(a):

Dziś są moje urodzinki ale niestety z 4 z przodu.chyba nie ma powodu do świętowania raczej jest powód do płakania

dlaczego do płakania? wiek to tylko umowna liczba. najlepszego! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6277191 Napisano: 29.10.2016 18:07:10 w Smolar
monisss napisał(a):

Czy wy tez dostaliscie 2 maile jeden o 17.30 drugi 19.30 o nadaniu paczki dpd ni by ten sam numer a maile osobne ? Czekam od Smolara na kapsułki i grilla... ?

czekam na kapsułki tylko, a dostałam 2 smsy o jednej przesyłce. przypuszczam, że drugi mail był informacją o przyjęciu do kolejnego oddziału dpd.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6277039 Napisano: 29.10.2016 01:44:49 w Lay's
trebor1 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Waszym zdaniem lepiej w haśle wpisać drużyna, piłkarze czy może Polska?

ja bym wpisał wszystko
Polska, morze piłkarskich drużyn.

nagradzałabym!  :D Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

taalvikki

#6276350 Napisano: 27.10.2016 23:33:48 w Lay's
jak widać, teorie spiskowe być mogą, ale tworzone tylko przez stałych bywalców forum. / taka mała złośliwość  ;p

w każdym razie: ja sama nie sądzę, by tak było (z nazwiskami). natomiast jest u mnie inna prawidłowość: u  Lidii ugrywałam coś, gdy były konkursy z czystym tekstem.  przy pufach i teraz - nic.  wniosek: może wolą tam jakiś zupełnie inny typ pisania niż w innych konkursach. ja póki co odpuściłam, bo i tak lejsów nie jem. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6276282 Napisano: 27.10.2016 21:04:53 w Kaufland konkursy
u mnie też jeszcze brak, ale czekam cierpliwie  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6275682 Napisano: 27.10.2016 01:04:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Domino123 napisał(a):

Coś mnie Auchan nie lubi, powiedziałam znajomym o konkursie i oni wygrywają a ja nie 

hmm. jeżeli znajomi niekonkursowi, to może trzeba tam pisać prosto. ja dwoma pokrętnymi wierszykami też nic nie ugrałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6275681 Napisano: 27.10.2016 01:02:29 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

A co, był jakiś konkurs w Kauflandzie? emotka

ostateczna bitwa o samochód z okazji 15 lat krainy zakupów. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0