Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nie powtarzajcie mi znów, że oj, oj, bo jestem usprawiedliwiona, by u mnie nie ma intermarche czy innego kerfura. jak nie ma, to zbieram doopę w troki i jadę. a jak mi się nie chce wkładać w to wysiłku, to nie gram i już. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie, z pewnością byli tacy, co mieli więcej. tak się kończą konkursy bez paragonów na zaś. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Ze zwycięzcami konkursu skontaktujemy się do 31 marca 2017". mam liczyć na telefon o wygranej jeszcze dziś? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no cóż, ja zdecydowałam się na czekanie. jak nic nie wpadnie, to wyślę to samo zgłoszenie z innego numeru. aczkolwiek, gdy znów nie dostanę zwrotki to odpuszczę ten konkurs, bo i tak wydaje mi się, że bez numeru paragonu, to będzie istna loteria. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale w jakim celu pisać? przecież wszystko było w regulaminie. aczkolwiek sama też nie do końca wiem, jak to funkcjonuje. poczekam, przyjdzie bon, zobaczę, co i jak. na szczęście wiele się nie wysilałam, by go wygrać. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję ogromnie, strata Zwierzaków to rzecz straszna. płaczę na samą myśl, że kiedyś może mnie czekać takie pożegnanie.
trzymaj się! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, nie brać przykładu i nie iść po linii najmniejszego oporu. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale o co pretensje? zazwyczaj promocje nie łączą się, a rabat naliczany jest na sam koniec. też parę razy tak miałam, ale nie miałam o to pretensji do kasjerki, tylko ewentualnie do siebie, że czegoś nie doczytałam. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po pierwsze to nie odbiorą, a po drugie - jeżeli byłby dochód, to nie dziwne, że by odebrali. a tak poza tym, to z czego żyjesz, skoro dochód zero? ze stypendium?
i jeszcze jedno: by dostawać stypendium powinnaś mieć dochód 0 złotych, a nie "zapis". takie moje zdanie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co innego to, że pod danymi hasłami pojawiają się inne, ale doprawdy nie wiem, jakim "zagrożeniem" dla dziecka jest to, że dowie się, że ludzie na tym świecie także umierają, a nie tylko żyją w różowych pokoikach?
a więc w temacie: wkurza mnie, że niektórzy próbują przed dziećmi ukrywać realne fakty. czyż nie lepiej powiedzieć, jak jest i jakoś to ogarnąć, porozmawiać i w tej rozmowie delikatnie to wyjaśnić, objaśnić, załagodzić? przecież dziecko będzie rosło, więc i tak będzie musiało się zetknąć z tym, że ludzie nie żyją wiecznie, a na świecie istnieją także nekrofile. to, że świat jest chory, nie znaczy, że gdy zamkniemy oczy, ten zniknie. tak byłam wychowywana i jakoś nie wyrosłam na mordercę. a odpowiednio wychowywane dzieci nie są tak głupie, za jakie je uważamy. ba! nieraz widzą dużo więcej rzeczywistości niż my, dorośli.
ps. wpisujesz w wyszukiwarkę "czołgi Lego". pytam więc: skąd się wzięły i na czym są wzorowane czołgi Lego? na kwiatkach? bo wychodzi na to, że wojna jest ok, ale tylko jeżeli jest udawana. a świat udawany nie jest. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie karniaka wszyscy dostaną, ale ja pragnę tylko zauważyć, że nigdzie nie zobaczyłam czepialstwa. ot, info na temat tego, że wszystko jest w regulaminie (wraz z zacytowaniem odpowiedniego fragmentu). a skąd się wzięło późniejsze zamieszanie, to już inna sprawa - osobiście mam wrażenie, że z jakiejś wcześniejszej niechęci itp. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, to nie jest nałóg, według mnie. po prostu ludzki organizm potrzebuje jakiejś dawki cukru (a raczej cukrów) - całkowita jego eliminacja byłaby niekorzystna. kilka kostek czekolady nie zrobi nam nic złego, pod warunkiem, że kilka to 3-4, a nie 13-14.
też nie mam cukrzycy, ale stany hipoglikemii tak i wtedy cukier prosty jest konieczny, bo szybko pomoże.
ogólnie nie jestem zwolennikiem diet, które dają prosty, szybki zakaz, np. od dziś eliminuje słodycze. to może powodować napady głodu (i to wtedy dzieje się tak, że jedna kostka powoduje ciąg), a do tego dochodzi stres. lepiej stopniowo ograniczać, zmieniać źródła cukru, a nawet pozwalać sobie na coś słodkiego, byle było tego mało. bo ilość ma znaczenie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co masz fajnego dla czterolatki? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane