Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6347055 Napisano: 16.04.2017 01:18:34 w Pomocy!!!!
a handlujcie se dalej tymi paragonami, grajcie na cały powiat i się później bijcie, wielka "ludzkości", która w innych tematach tak się bździła o to, by... zamykać wątek paragonowy. szopka.  :D

i nie powtarzajcie mi znów, że oj, oj, bo jestem usprawiedliwiona, by u mnie nie ma intermarche czy innego kerfura. jak nie ma, to zbieram doopę w troki i jadę. a jak mi się nie chce wkładać w to wysiłku, to nie gram i już. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6341747 Napisano: 04.04.2017 00:48:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tak z ciekawości: gdzie w ogóle nabywaliście te herbaty o wdzięcznej nazwie Akbar? ja nigdzie znaleźć nie mogłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6341635 Napisano: 03.04.2017 19:30:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Paula_Paula napisał(a):

GARNIER mnie położył na łopatki. ...tyle zgłoszeń...najgorsze że mi się podobały. ..i Nic nic nic porażka po całości  emotka

spokojnie, z pewnością byli tacy, co mieli więcej. tak się kończą konkursy bez paragonów na zaś.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6341633 Napisano: 03.04.2017 19:29:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

taalvikki

#6340875 Napisano: 31.03.2017 22:00:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zagrałam sobie w konkursie z Danone Fantasia w Biedronce, a tam, po dodaniu odpowiedzi, wyskoczył mi iście fantazyjny komunikat:
"Ze zwycięzcami konkursu skontaktujemy się do 31 marca 2017". mam liczyć na telefon o wygranej jeszcze dziś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6338491 Napisano: 27.03.2017 00:19:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka1 napisał(a):

siasiolka napisał(a):

taalvikki napisał(a):

co z tymi zwrotkami z garniera? czy jeżeli nie przyjdzie, to zgłoszenie przepadło?

dzis znów nie miałam zwrotek. Wysłałam z męża tel i od razu były... w poniedziałek dopiero się okaże czy na te zgłoszenia bez z zwrotek ktoś coś upolował... ale jak tu czekać jak o termomix można grać tylko do niedzieli?

Ja wysłałam zgłoszenie w czwartek o 19 i też nie dostałam żadnej zwrotki.

no cóż, ja zdecydowałam się na czekanie. jak nic nie wpadnie, to wyślę to samo zgłoszenie z innego numeru. aczkolwiek, gdy znów nie dostanę zwrotki to odpuszczę ten konkurs, bo i tak wydaje mi się, że bez numeru paragonu, to będzie istna loteria. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

taalvikki

#6338204 Napisano: 25.03.2017 21:50:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co z tymi zwrotkami z garniera? czy jeżeli nie przyjdzie, to zgłoszenie przepadło? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6338032 Napisano: 25.03.2017 00:13:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
u mnie pusto, zwrotki brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6337992 Napisano: 24.03.2017 21:57:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

kalinea napisał(a):

ewa2333 napisał(a):

Dlatego warto czytać regulaminy, też miałam ochotę wziąć w nim udział ale po zajrzeniu na stronę gdzie możliwe jest wykorzystanie vouchera w sekundę zrezygnowałam emotka

Czytałam regulamin. Ba, nawet wchodziłam na stronę sponsora nagród! Niestety źle zrozumiałam regulamin działania tych bonów.

Zamierzam do nich napisac co ta hała.... masakra.... 

ale w jakim celu pisać? przecież wszystko było w regulaminie. aczkolwiek sama też nie do końca wiem, jak to funkcjonuje. poczekam, przyjdzie bon, zobaczę, co i jak. na szczęście wiele się nie wysilałam, by go wygrać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6335729 Napisano: 20.03.2017 22:12:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludzkości! ktoś może wie, czy jest limit znaków w konkursie jordan w c4? w regulaminie nic o tym nie widzę..  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6335708 Napisano: 20.03.2017 21:31:47 w Żegnamy zmarłych
mczarna napisał(a):

Żegnam w tym wątku swoje Kochane Zwierzaki,które pożegnaliśmy w ciągu 2 dni emotka  Taki ból,jeszcze podwójny. Zuzia ( kotka, 17 lat ) w sobotę, dziś Rudolf ( 12 lat, Golden).Dla nas to tragiczny i bardzo, bardzo smutny czas.Ból za bólem.Zuzia,Rudolf-niech Wam będzie cudownie za Niebieskim Mostem!

współczuję ogromnie, strata Zwierzaków to rzecz straszna. płaczę na samą myśl, że kiedyś może mnie czekać takie pożegnanie. emotka
trzymaj się! emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mczarna

taalvikki

#6329014 Napisano: 05.03.2017 23:27:44 w PLAGIATY
Claudia77 napisał(a):

joasia20 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

joasia20 napisał(a):

Nie wiem czy temat był juz poruszany, ale patrząc na wyniki Kinder bueno i nazwę miejscowości po której co chwile można sie spodziewać plagiatów (w deichmannie wygrali dosyć sporo kart ) od razu wiedziałam ze to plagiat http://pikore.co/...02686650088_13461842  wygrało główna 500 do zalando. czy ktoś juz to zgłaszał ?!

aż człowiekowi odechciewa się grać, porażka normalnie... emotka

Noo dokładnie. I nie jest jej mało! Znowu dodała tej dziewczyny zdjecie z instagrma przed chwila, teraz jest na 5 stronie

koszmar, czyli co brać przykład i po najmniejszej lini oporu...

nie, nie brać przykładu i nie iść po linii najmniejszego oporu. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

taalvikki

#6323420 Napisano: 18.02.2017 23:26:36 w Wkurza mnie...
szaradzista1 napisał(a):

Przed chwilą wróciłem z zakupów w Kauflandzie. Zachęcony ofertą rabatu w ten weekend kupiłem w sumie artykułów za ponad 150 złotych. Pokusiło mnie powiedzieć do kasjerki, że gdy będzie 100 zł , by zakończyła podliczanie. Kasjerka zrobiła to i po podliczeniu okazało się,że jest 99 złotych. Na swoje nieszczęście byłem z żoną, która zapłaciła kartą i zbeształa mnie,że nie czytam regulaminu, tylko szukam w internecie , "nie wiadomo czego"? Kasjerki powiedziały ,że promocje nie łączą się, czyli z tego wynika,że nie miałem kupować owoców i warzyw, które przez bonifikatę 20% obniżyły wartość zakupu poniżej 100 zł, a także wg wersji kasjerek, obie promocje nie łączą się, czyli kupno jednego jabłuszka wykluczyło udział w promocji.

no ale o co pretensje? zazwyczaj promocje nie łączą się, a rabat naliczany jest na sam koniec. też parę razy tak miałam, ale nie miałam o to pretensji do kasjerki, tylko ewentualnie do siebie, że czegoś nie doczytałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6321020 Napisano: 10.02.2017 22:20:38 w Wkurza mnie...
potłuczony paluszek pani premier, lotniczo transportowany do Warszawy dzień po tym, jak potrącony na autostradzie pies nie mógł się doczekać pomocy, a w efekcie został zabity.... ekhm... uśpiony. tak to się robi w polsce.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6319856 Napisano: 07.02.2017 21:17:16 w Pomocy!!!!
Diana02 napisał(a):

bruce napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Mam może głupie pytanie.. Bo wygrałam zestaw od Mokate a oni wymagają odemnie adres urzędu skarbowego, mój pesel... Zestaw o wartości 37 zł. Dlaczego to potrzebują? Czy to zostanie w moich papierach jako dochód czy co? 

Nie bardzo znam się na ekonomii, ale w regulaminie wspomnianego przez Ciebie konkursu widzę zapis o podatku oraz o urzędzie skarbowym, pewnie dlatego prosili o te dane. To standard, często tak jest przy konkursach. emotka

Dzięki, tylko właśnie boję się że policzą jako dochód, a to byłaby lipa bo w stypendium mam zapis że muszę mieć 0 zł dochodu bo mi odbiorą emotka I nie wiem co robić emotka

po pierwsze to nie odbiorą, a po drugie - jeżeli byłby dochód, to nie dziwne, że by odebrali. a tak poza tym, to z czego żyjesz, skoro dochód zero? ze stypendium?

i jeszcze jedno: by dostawać stypendium powinnaś mieć dochód 0 złotych, a nie "zapis". takie moje zdanie. Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0

taalvikki

#6319471 Napisano: 06.02.2017 23:42:54 w Wkurza mnie...
sanitas napisał(a):

Wkurza mnie, że Google Grafika, filmy, czy YT nie sprawują kontroli na treściami jakie są ukazywane - pedofilia, zoofilia, nekrofilia czy nagrania z egzekucji w Syrii wszystko to kryje się pod pozornie niezwiązanymi z tematem hasłami. 
Zaczęłam analizować zagrożenia dla dzieci po tym jak z moim  bratankiem wpisaliśmy w wyszukiwarkę "czołgi Lego" , a tam oprócz zdjęć Lego... realistyczne zdjęcia zwłok żołnierzy przy czołgu:/
To wszystko jest chore, dlaczego takie rzeczy nie są blokowane???

co innego to, że pod danymi hasłami pojawiają się inne, ale doprawdy nie wiem, jakim "zagrożeniem" dla dziecka jest to, że dowie się, że ludzie na tym świecie także umierają, a nie tylko żyją w różowych pokoikach?

a więc w temacie: wkurza mnie, że niektórzy próbują przed dziećmi ukrywać realne fakty. czyż nie lepiej powiedzieć, jak jest i jakoś to ogarnąć, porozmawiać i w tej rozmowie delikatnie to wyjaśnić, objaśnić, załagodzić? przecież dziecko będzie rosło, więc i tak będzie musiało się zetknąć z tym, że ludzie nie żyją wiecznie, a na świecie istnieją także nekrofile. to, że świat jest chory, nie znaczy, że gdy zamkniemy oczy, ten zniknie. tak byłam wychowywana i jakoś nie wyrosłam na mordercę. a odpowiednio wychowywane dzieci nie są tak głupie, za jakie je uważamy. ba! nieraz widzą dużo więcej rzeczywistości niż my, dorośli.

ps. wpisujesz w wyszukiwarkę "czołgi Lego". pytam więc: skąd się wzięły i na czym są wzorowane czołgi Lego? na kwiatkach? bo wychodzi na to, że wojna jest ok, ale tylko jeżeli jest udawana. a świat udawany nie jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6317724 Napisano: 02.02.2017 18:20:46 w Auchan
emanuela24 napisał(a):

cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Przestan sie Jej wreszcie czepiac. Cb656 bardzo Cie o to prosze!

Jakie "czepiać", Kasiu?! Czy to jakieś "dziecko specjalnej troski", by wybaczać wszystko i głaskać po główce? Irytuje mnie zawsze, gdy KTOŚ (ktokolwiek) nie umie/nie chce mu się/"nie ma czasu" przeczytać zwykłego, głupiego Regulaminu, gdzie wszystko podane jest na tacy i nie trzeba nikogo pytać o szczegóły! Irytuje mnie to u kazdego, że bruce robi to częściej od innych i rzuca się z tym w oczy, to tez i ja być może częściej reaguję akurat na wpisy bruce. Jakby przeczytać kilka zdań było tak trudno... PISANIE MNÓSTWA POSTÓW WYJASNIAJĄCYCH NA FORUM zajmuje dużo więcej czasu niż takie przeczytanie emotka więc argument o "braku czasu" do mnie jakoś nie przemawia. Sorry, taki mamy klimat. emotka

już odpuść - nie ty tu jesteś od pouczania innych
nie obrażaj koleżanki od świętych krów i dzieci specjalnej troski - zaakceptuj inność i przestań się gotować emotka nie każdy musi postępować tak jak Ty
naucz się panować nad emocjami zamiast innych nauczać - na zdrowie Ci to wyjdzie

pewnie karniaka wszyscy dostaną, ale ja pragnę tylko zauważyć, że nigdzie nie zobaczyłam czepialstwa. ot, info na temat tego, że wszystko jest w regulaminie (wraz z zacytowaniem odpowiedniego fragmentu). a skąd się wzięło późniejsze zamieszanie, to już inna sprawa - osobiście mam wrażenie, że z jakiejś wcześniejszej niechęci itp.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

taalvikki

#6315380 Napisano: 28.01.2017 17:53:50 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

ace napisał(a):

Z cukrem mi przeszło chyba na dobre, bo czasami zjem kawałek ciacha czy kostkę czekolady i zaspokaja to mój głód na słodkie na kilka tygodni emotka i nie rzucam się na całę opakowania. No ale zobaczymy jak to będzie w dalszej perspektywie czasu emotka

emotka emotka Szczęściaro! emotka

Ja tak samo, zjem kilka kostek czekolady lub ciasto z kawą i zaspokaja to mój głód na słodycze na...pół dnia emotka  Mogę nie solić, herbaty i kawy nie słodzę od 20 lat, piję wodę, ale jak nie zjem słodyczy 2 dni to trzęsę się jak na delirce (jestem zdrowa, żadnych cukrzyc itp.)
To jest nałóg, no nie? emotka

nie, to nie jest nałóg, według mnie. po prostu ludzki organizm potrzebuje jakiejś dawki cukru (a raczej cukrów) - całkowita jego eliminacja byłaby niekorzystna. kilka kostek czekolady nie zrobi nam nic złego, pod warunkiem, że kilka to 3-4, a nie 13-14. 
też nie mam cukrzycy, ale stany hipoglikemii tak i wtedy cukier prosty jest konieczny, bo szybko pomoże.

ogólnie nie jestem zwolennikiem diet, które dają prosty, szybki zakaz, np. od dziś eliminuje słodycze. to może powodować napady głodu (i to wtedy dzieje się tak, że jedna kostka powoduje ciąg), a do tego dochodzi stres. lepiej stopniowo ograniczać, zmieniać źródła cukru, a nawet pozwalać sobie na coś słodkiego, byle było tego mało. bo ilość ma znaczenie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

taalvikki

#6315261 Napisano: 27.01.2017 21:38:11 w Kupię...
zuzamm napisał(a):

Wymienię na gotówkę coś fajnego  co byłoby prezentem dla czterolatki

a co masz fajnego dla czterolatki? Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6314227 Napisano: 24.01.2017 23:59:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
ja się tylko wyżalę w mało znaczącej sprawie: w konkursie na najbardziej ORYGINALNE kocie imiona wygrywają Muszki, Bajki, Alexy i Aishe. no po prostu nigdy takich nie słyszałam. emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0