Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6357749 Napisano: 18.05.2017 21:51:00 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Jeszcze nie zagoiło mi się na twarzy podrapanie przez kota, a już uderzyłam się czołem o kant drzwiczek od szafki i znów polała się krew... Wyglądam jakby mnie mąż bił regularnie emotka

przepraszam powinnam współczuć  emotka  ale Twój wpis mnie rozbawił 

Nic nie szkodzi emotka Bo cóż innego sąsiedzi mogą sobie pomyśleć, widząc mnie co chwilę z nową raną na twarzy emotka Ale chociaż tyle dobrego, że komuś humor poprawiłam. 

biedni sąsiedzi, współczuję im aż tak ograniczonej wyobraźni. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6356467 Napisano: 15.05.2017 18:05:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tylko pustka i fetor wieczności Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6355442 Napisano: 12.05.2017 12:43:13 w Informują
apoccalipsa napisał(a):

maile z Mieszko Inspiruje 
https://www.e-kon...smakowac-wiosna.html

dzięki za informację tutaj. gdyby nie to, to przeoczyłabym maila,  bo zupełnie zapomniałam, że w tym grałam  :D Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6355377 Napisano: 12.05.2017 10:36:47 w Żegnamy zmarłych
asiam napisał(a):

nkba napisał(a):

Mój wzór wytrwałości i opoka, najukochańsza babcia i prababcia odeszła dzisiejszej nocy emotka Jak ja to powiem córci emotka

Powiedz córeczce ,że Pan Bóg bardzo potrzebował Babci by mogła się opiekować małymi Aniołkami w niebie.
Przytulam do serduszka.

współczuję. jednak jeżeli chodzi o córkę, to nie karmiłabym dzieci bajkami o aniołkach w niebie. dziecko ma prawo wiedzieć, co to śmierć. taka jest moja opinia, skoro padło to pytanie. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6355263 Napisano: 11.05.2017 20:44:44 w Czy informują/ informowali?
asie90 napisał(a):

Czy informowali Pantene C4 ?

ktoś się chwalił drugim stopniem. ponoć dzwonili dziś ok 15.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6355182 Napisano: 11.05.2017 15:21:22 w Informują
luko922 napisał(a):

W dniu wczorajszym doszło do błędu w systemie obsługującym program testowania produktów na skutek którego wszystkie zgłoszenia do testu steamera GC535/35  zostały zaakceptowane i w ślad za tym otrzymaliście Państwo automatyczna wiadomość o przyznaniu testowania. Niestety mamy do dyspozycji tylko 10 urządzeń do testów i musimy przyznać je 10 osobom wybranym przez komisję Philips.

Z tego względu jestem zmuszony zmienić status Państwa zgłoszenia co skutkować będzie kolejnym automatycznym komunikatem o odrzuceniu zgłoszenia. 

Serdecznie przepraszam za zaistniałą sytuację. Trwają obecnie prace nad nowym systemem obsługującym testy który powinien wyeliminować tego rodzaju problemy w przyszłości.

Gorąco zachęcam do udziału w kolejnych testach. Pragnę poinformować iż na platformie testerskiej jest kolejny, ciekawy model steamera https://www.producttesterprogram.philips.com/pl/tests/550/detail/gc56595

emotka

chamstwo nad chamstwo. za takie "pomyłki" powinni przepraszać materialnie. emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6353815 Napisano: 08.05.2017 21:29:35 w Wkurza mnie...
"chcę wygrać, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałem"
"chcę wygrać, bo koleżanka ma urodziny"
"chcę wygrać, bo lewandowska urodziła dziecko"
"chcę wygrać, bo byłoby miło"
"chcę wygrać, bo to fajny film"
"chcę wygrać, bo nie mam nogi"

słowem... wszyscy chcą wygrać, bo nie mają nic do przekazania, ale chcą wygrać i k, wygrywają. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6353809 Napisano: 08.05.2017 21:23:23 w Podejrzany fanpage na FB organizujący konkurs
asiam napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

https://www.faceb...f=SEARCH&fref=nf

Dobre hi...hi....Wygrałam w tym konkursie choć link otworzyłam dopiero przed chwilą. Jestem pewna,że każdy z was wygrał kto otworzy listę zwycięzców. emotka

o, i ja "wygrałam", choć nie grałam! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6353426 Napisano: 07.05.2017 23:43:07 w co chcielibyście wygrać?
karnet na Castle Party poproszę! ^^ Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6353425 Napisano: 07.05.2017 23:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

https://www.e-kon...na-okraglo-mila.html    na ten konkurs 2 butelki wystarczą czy trzeba 2 zgrzewki kupic?

A kup 2 zgrzewki, nie żałuj sobie! emotka
Wedle Smolara starczą 2 opakowania, cokolwiek to znaczy.

aj kupiłabym gdybym piwo lubila hehe,a mi nie smakuje piwo

te radlery to takie pół- piwo. ja bym kupowała, gdyby do kupienia było całe piwo  ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6353324 Napisano: 07.05.2017 14:28:46 w Oddam za darmo
delfinka101 napisał(a):

3 kody nescafe 3 pierwszym osobom ale tutaj nie na priw

i ja poproszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6352984 Napisano: 05.05.2017 18:50:12 w Smolar
blanca napisał(a):

defed napisał(a):

Czy konkurs z grillami  Kasztelan w Tesco Smolar rozwiązuje na bieżąco, jak czytam w regulaminie?

Nikt się jeszcze nie pochwalił, w wynikach na stronie Smolara  też nic nie ma.

już się ktoś pochwalił. ale nadal nie wiem, jak informują. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6352683 Napisano: 04.05.2017 23:57:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jeszcze więcej loterii wspierajta, to będę tu codziennie. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6352304 Napisano: 03.05.2017 22:57:48 w Wkurza mnie...
loterie. i to, że lud masowo w nich gra, przez co napędza ich niekontrolowany rozród. a później oczywiście płacz. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6351152 Napisano: 28.04.2017 03:53:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pociąg to już tak dawno odjechał, że żal, którego tak naprawdę nie było, minął lekko i niepostrzeżenie. w sumie to nawet nie pamiętam, że tym pociągiem jechałam, więc nie płaczę. 

co innego jordany, kolgejty i inne. gdy dostaję info, że wygrałam... uwaga, uwaga! szczotki do zębów, to czuję się poniżona i upokorzona. ot - masz te dwie szczotki, możesz sobie nimi w nagrodę kibel wyczyścić.  :( Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6351151 Napisano: 28.04.2017 03:43:40 w Zdjęcia naszych wygranych
oto kot Stojadł. jego reakcja na to, że zegarek od Jordan okazał się być szczotką do zębów jest moją wygraną. a w tle inna wygrana, sprzed paru miesięcy - czyli karta przedpłacona od Kurwera w postaci szkolnej wyprawki. o kur!
Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6351150 Napisano: 28.04.2017 02:55:01 w Pomocy!!!!
klaudia3277 napisał(a):

Gdzie prosić ludzi o głos w konkursie? Jestem nowa i nie za bardzo się orientuję vemots/tongue.gif

na weselu - tam zawsze dużo ludzi i chętnie, zwłaszcza po kielichu, zagłosują, na co chcesz emotka

a tak poważnie, to uczciwy konkursowicz może proponować głosowanie, jak już, ale tylko pod warunkiem, że komuś się jego zgłoszenie NAPRAWDĘ spodoba. można to robić choćby w wątku kliknijcie  :) Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6351149 Napisano: 28.04.2017 02:49:23 w WC - rozmowy o wszystkim
kalinea napisał(a):

Wykazujecie swoje wygrane w zeznaniach podatkowych? 

litości, a po co?  :D Wyświetl w wątku >>
2 bethan, kalka 0

taalvikki

#6350060 Napisano: 25.04.2017 21:05:53 w Wkurza mnie...

Wkurza mnie ludzka zazdrość. Jak tylko widzą, że komuś coś się udało, że zaczyna się lepiej powodzić, to zaraz się obrażają, odsuwają i jeszcze kłody pod nogi rzucają... I to własna rodzina emotka emotka

dlatego ja właśnie wolę mieć tylko jakąś zaufaną osobę, a resztę "rodziny" trzymać na dystans, tzn tak, by nie mieli wglądu w moje sukcesy, portfele czy też, z drugiej strony, karty chorobowe. rodzina to bowiem tylko twór społeczny - to, że ktoś jest ciotką, siostrą czy innym szwagrem, nie znaczy, że chce nam szczerze kibicować.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6349140 Napisano: 23.04.2017 02:08:28 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie wszechobecny tępy BETON emotka W obliczu kompletnego debilizmu czuję się taki bezradny... emotka

jest jeden plus takiej sytuacji. w obliczu kompletnego debilizmu ludzkości, można poczuć się czasem swoistym nadczłowiekiem, a przynajmniej naddebilem. ^^ inna sprawa, że to nie bardzo pomaga, albo pomaga tylko doraźnie - no, chyba, że ktoś wierzy w ostateczne sądy.  Wyświetl w wątku >>
0 0