Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no a co to za problem? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
loterie należy j...c, gdyż nijak nie pozwalają wykazać się umiejętnościami, a tylko napędzają sprzedaż. poza tym, im więcej "gramy" ("gramy", hehehehe) w loteriach, tym więcej jest loterii, a nie poważnych konkursów z fajnymi nagrodami. tyle mam do powiedzenia w tej "dyskusji". dziękuję za uwagę.
ps. gromkie TAK dla delegalizacji loterii! spalić, olać, zdelegalizować! won! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram! Szczawnica jest wspaniała! bez pajacowania, za to z naturalnymi atrakcjami. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
osobiście twierdzę, że jakieś tam cechy narodowe istnieją, co nie znaczy, że tylko Polak może być burakiem. patrzmy trochę szerzej. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takie rzeczy. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt nie mówi, że powinien, ale zapewne czasami ktoś może tak zareagować, zwłaszcza, gdy, prócz braku renty, złożą się na stan człowieka inne przyczyny. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przerażające. jednak w kwestii samobójstw, nie lubię zwalać wszystkiego na jedną rzecz. tzn. nie odważę się powiedzieć, że ktoś zabił się przez coś i tylko przez to. co jednak nie zmienia faktu, że nasza "dobra zmiana" to farsa, jakich mało. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mam dokładnie to samo. smuci mnie, że nieraz pomysł jest mniej ważny niż jakość i pięknota. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak napisałam, udziału nie brałam, więc organizator nie mógł wybrać mojej odpowiedzi. zazwyczaj staram się grać kreatywnie, acz bez pajacowania. czasami zdarza mi się wygrać chałą, ale wtedy sama to przyznaję, ze wygrałam chałą i wtedy zwycięstwo cieszy zdecydowanie mniej. jasne, organizator może sobie wybierać, co tam chce, ale tutaj mam temat pt "DYSKUSJE O WYNIKACH KONKURSÓW", więc mogę tu swą opinię wyrazić.
a pisanie "weź sam zorganizuj konkurs" jest jak mówienie do krytyka muzycznego, ze jak mu się nie podoba, to niech nagra se sam płytę. otóż nie - ja jestem graczem, od organizowania jest ktoś inny. a, że prócz bycia graczem, jestem też krytykiem, to będę swą opinię wyrażać, zwłaszcza, że mam do tego pełne prawo w tym temacie. tak samo, jak osoby, które ciągle wrzucają tu pewną panią w kartonie na głowie.
aha. w doopach to poprzewracało się tym, którzy każdą opinię inną niż WOW WOW biorą za "obsobaczanie". zluzujcie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie brałam udziału. też nie lubię szopek, przesadnych wierszyków i innych lukrowanych cudów, ale, przepraszam, "kreatywności" w tych zgłoszeniach nie widzę. za to widzę kilka błędów i głupot. bo co to jest "ewenemen"? i czy rzeczywiście proteiny mleka na dłuższą metę zapobiegają uszkodzeniom? no nie wiem, bo znam problem przeproteinowania włosów. a trzy wykrzykniki, według mnie, dyskwalifikują tekst na wstępie. to nie alarm przeciwpożarowy.
podsumowując: są trzy rodzaje odpowiedzi konkursowych. są te pajacowane (wierszyki, filmiki, dzieciątka itp), są zwykłe (jak tutaj) i są kreatywne, które są pomysłowe bez pajacowania (ot, robione na konceptach, grze słów itp). tutaj tych trzecich nie widzę, a takie najbardziej cenię. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo! chciałam się wpisać w wątku, ale kiedy zobaczyłam tego kota, to wszystko przestało mnie wkurzać! uroczyyyyy! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta Palma to jakaś farsa. regulamin pisany na kolanie, nikt nie informuje, że najpierw trzeba wpisać carrefour i dopiero nr paragonu. a gdy już do tego doszłam, gdy wysłałam odpowiedź... nie dostałam żadnej zwrotki. dramat w tym antyludzkim państwie.
a tak z innej beczki:
w żadnej przeglądarce nie chce mi wysłać formularza zwycięzcy z konkursu Kasztelana. o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, dlaczego ludzie nie potrafią pojąć prostego faktu: jak się płodzimy, to umieramy. i tyle. Wyświetl w wątku >>