Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6385611 Napisano: 02.08.2017 20:14:16 w Paragony na trwające konkursy
nadal szukam Jacobs Tesco. chcę grać, pomocyyy! Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6385473 Napisano: 02.08.2017 15:25:20 w Paragony na trwające konkursy
Jacobs z hipermarketów Tesco przygarnę. nie wiem, czy dam radę dziś sama kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6382372 Napisano: 24.07.2017 18:57:28 w Wkurza mnie...
onlyrybka napisał(a):

W formularzu Heineken (konkurs ze słuchawkami/głośnikami) w dokumentach zwrotnych do agencji jest miejsce na pesel i numer oraz serię dowodu. Bez wpisania danych kurier nie zostawi nagród.

no a co to za problem? Wyświetl w wątku >>
0 1 lager

taalvikki

#6380568 Napisano: 18.07.2017 21:22:53 w Paragony na trwające konkursy
dzień dobry, szukam paragonu z 4 move runmageddon Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6378290 Napisano: 11.07.2017 23:38:01 w Dyskusje o loteriach
zauważyłam nagle temat "dyskusje o loteriach", więc się udzielę:

loterie należy j...c, gdyż nijak nie pozwalają wykazać się umiejętnościami, a tylko napędzają sprzedaż. poza tym, im więcej "gramy" ("gramy", hehehehe) w loteriach, tym więcej jest loterii, a nie poważnych konkursów z fajnymi nagrodami. tyle mam do powiedzenia w tej "dyskusji". dziękuję za uwagę. 

ps. gromkie TAK dla delegalizacji loterii! spalić, olać, zdelegalizować! won! Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6375088 Napisano: 03.07.2017 02:19:27 w WC - rozmowy o wszystkim
southlander napisał(a):

edi999a napisał(a):

Agnes napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

edi999a napisał(a):

Macie jakieś sprawdzone miejsce w Małopolsce (raczej na południe od Krakowa) na jednodniowy wypad w dziećmi? Oczywiście tanio (albo jakieś zniżki- karta dużej rodziny itp.) emotka   

Inwałd park miniatur http://www.inwaldpark.pl/ i zator- https://energylandia.pl/ http://zatorland.pl/Zatorland-5.htmlPrzy okazji możesz zagrać o auto w Inwałdzie emotka

ja tez polecam te miejscaw zeszłym roku byłam w Inwałdzie i w Zatorlandzie z 2 letnim dzieckiem ( zachwyconym) ceny niestety nie są małe ale na szczęście ja miałam wygrane vouchery

Dzięki za propozycje. W Inwałdzie i Zatorze byliśmy w poprzednich latach (dzięki wygranym biletom emotka  ). Super miejsca - może jeszcze pojedziemy, nawet jak się nie uda wygrać wejściówek. Byliśmy w Niedzicy - rejs statkiem po jeziorze, zwiedzanie zamku, a potem szaleństwo w Spiskiej Krainie. Dzieciaki zadowolone w 100 % emotka

Może Szczawnica?
Wjechanie kolejką linową na Palenicę jest już atrakcją, do tego na górze jest fajny tor saneczkowy dla dzieci, jak będziecie mieć szczęście to pasie się urocza owieczka do pogłaskania. Do tego można wziąć spływ Dunajcem tratwą. Można pożyczyć rowery i pojechać w trasę wzdłuż Dunajca aż na Słowację, sporo rodzin tak widziałem. Jak dzieciakom nie straszna wędrówka to można wejść na Orlicę lub Trzy Korony skąd jest obłędny, wręcz nieziemski widok. Bardzo blisko jest Wąwóz Homole który jest prześliczny. W pobliżu w Krościenku jest jakiś park linowy.

popieram! Szczawnica jest wspaniała! bez pajacowania, za to z naturalnymi atrakcjami. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6372352 Napisano: 27.06.2017 02:25:06 w Wkurza mnie...
tzw. buractwo jest cechą, która występuje w wielu narodach, ale w niektórych jakoś bardziej. problem w tym, że ciężko buractwo dokładnie zdefiniować. dlatego najpierw zapytałabym Autorkę wpisu o to, co dokładnie miała na myśli.

osobiście twierdzę, że jakieś tam cechy narodowe istnieją, co nie znaczy, że tylko Polak może być burakiem. patrzmy trochę szerzej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6372351 Napisano: 27.06.2017 02:15:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ostatnio wygrywam takie wielkie nic, że w sumie nawet tego nic nie wygrywam.  :( Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

taalvikki

#6371290 Napisano: 23.06.2017 21:45:10 w WC - rozmowy o wszystkim
pawelski napisał(a):

A jak ktoś ma 58 lat i nie przysługuje mu emerytura mundurowa a ma np zaawansowaną cukrzyce przec co nie może pracować ale nie chcą dać mu renty to też powinien się powiesić ?

nikt nie mówi, że powinien, ale zapewne czasami ktoś może tak zareagować, zwłaszcza, gdy, prócz braku renty, złożą się na stan człowieka inne przyczyny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6371288 Napisano: 23.06.2017 21:43:45 w WC - rozmowy o wszystkim
mama2006 napisał(a):

W moim mieście powiesił się w sklepiku szkolnym, który od lat prowadził (uwielbiany przez młodzież, szanowany przez nauczycieli, przez wszystkich bardzo lubiany) -56 letni był policjant, któremu obniżono emeryturę mundurową."Dobra zmiana"  emotka emotka
Następnym razem taki los może spotkać każdego z nas. emotka

Dziś w Polsat News program A.Gozdyry poświęcony p.Markowi. Gościem Gen.Dukaczewski .21.30.

przerażające. emotka  jednak w kwestii samobójstw, nie lubię zwalać wszystkiego na jedną rzecz. tzn. nie odważę się powiedzieć, że ktoś zabił się przez coś i tylko przez to. co jednak nie zmienia faktu, że nasza "dobra zmiana" to farsa, jakich mało. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6368833 Napisano: 17.06.2017 00:31:50 w co chcielibyście wygrać?
bon na zmianę tożsamości i ucieczkę stąd, gdzie jestem.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6367587 Napisano: 13.06.2017 23:27:45 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem słaba w konkursach fotograficznych (chodzi o technikę). Mam pomysł na zdjęcie w konkursie "Po drugiej stronie lustra), ale go nie wykonam, bo fotka technicznie będzie beznadziejna (rozłożenie elementów, wybór tła, podrasowanie zdjęcia itp, itd.) emotka   emotka  

no mam dokładnie to samo. smuci mnie, że nieraz pomysł jest mniej ważny niż jakość i pięknota. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6366405 Napisano: 10.06.2017 16:17:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

southlander napisał(a):

Uwaga: marudzę emotka
A jak dla mnie właśnie, to poza 3-4 tekstami, zbyt normalne jak na podane założenia 

nie lubię szopek, przesadnych wierszyków i innych lukrowanych cudów, ale, przepraszam, "kreatywności" w tych zgłoszeniach nie widzę. za to widzę kilka błędów i głupot.

W doopach się wam poprzewracało i tyle emotka J emotka akby wasze prace nagrodzili, to żadna złego słowa by nie powiadała, ale innych obsobaczyć bezkarnie można. emotka
Przypominam: to wybierał Organizator. JEGO (jeśli już kogokolwiek "trzeba") winić za poziom emotka Nie uczestników.
edit: Zorganizuj, jeden z drugim, jakiś konkurs - ustal zasady, kryteria oceny i weź na klatę cały hejt tego świata związany z oceną wyników, a POTEM DOPIERO się głupio "wymądrzaj" na temat cudzych wyborów emotka

jak napisałam, udziału nie brałam, więc organizator nie mógł wybrać mojej odpowiedzi. zazwyczaj staram się grać kreatywnie, acz bez pajacowania. czasami zdarza mi się wygrać chałą, ale wtedy sama to przyznaję, ze wygrałam chałą i wtedy zwycięstwo cieszy zdecydowanie mniej.  jasne, organizator może sobie wybierać, co tam chce, ale tutaj mam temat pt "DYSKUSJE O WYNIKACH KONKURSÓW", więc mogę tu swą opinię wyrazić. 

a pisanie "weź sam zorganizuj konkurs" jest jak mówienie do krytyka muzycznego, ze jak mu się nie podoba, to niech nagra se sam płytę. otóż nie - ja jestem graczem, od organizowania jest ktoś inny. a, że prócz bycia graczem, jestem też krytykiem, to będę swą opinię wyrażać, zwłaszcza, że mam do tego pełne prawo w tym temacie. tak samo, jak osoby, które ciągle wrzucają tu pewną panią w kartonie na głowie.

aha. w doopach to poprzewracało się tym, którzy każdą opinię inną niż WOW WOW biorą za "obsobaczanie". zluzujcie. emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6365759 Napisano: 08.06.2017 19:32:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
southlander napisał(a):

bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs z Nivea i Intermarche
Wyniki dostępne tutaj: https://www.nivea...ntermarche-66/wyniki

Nie brałam udziału, a widzę, że całkiem normalne, rzeczowe oraz treściwe, nie udziwniane i nie szokująco głupie (jak często bywa) zgłoszenia wygrały - brawa! emotka

Uwaga: marudzę emotka
A jak dla mnie właśnie, to poza 3-4 tekstami, zbyt normalne jak na podane założenia emotka Tzn. ładnie napisane, ale stylem niewiele się od siebie różnią biorąc pod uwagę że wg regulaminu kryterium była pomysłowość, oryginalność i kreatywność. Co innego gdyby chodziło o "trafność opisu działania", "rzeczowość" lub "możliwość adaptacji do materiałów promocyjnych" - to wtedy OK. Ale co oryginalnego i pomysłowego w napisaniu że "włosy teraz są lśniące", "to znakomity kosmetyk", albo że "kilka psiknięć i fryzura gotowa"?

PS: żeby nie było, udziału nie brałem emotka

też nie brałam udziału. też nie lubię szopek, przesadnych wierszyków i innych lukrowanych cudów, ale, przepraszam, "kreatywności" w tych zgłoszeniach nie widzę. za to widzę kilka błędów i głupot. bo co to jest "ewenemen"? i czy rzeczywiście proteiny mleka na dłuższą metę zapobiegają uszkodzeniom? no nie wiem, bo znam problem przeproteinowania włosów. a trzy wykrzykniki, według mnie, dyskwalifikują tekst na wstępie. to nie alarm przeciwpożarowy. 

podsumowując: są trzy rodzaje odpowiedzi konkursowych. są te pajacowane (wierszyki, filmiki, dzieciątka itp), są zwykłe (jak tutaj) i są kreatywne, które są pomysłowe bez pajacowania (ot, robione na konceptach, grze słów itp). tutaj tych trzecich nie widzę, a takie najbardziej cenię. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6361955 Napisano: 31.05.2017 00:44:26 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Kot nie ucierpiał,poszedł spać 

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Lecę biegiem do drzwi, bo dzwoni dzwonek, a dopiero co mały mi zasnął i nie chciałam, by się obudził i co?
Leżę plackiem pod drzwiami,bo mój szanowny kot pląta się pod nogami. A teraz boli mnie kostka i ma guza na głowie emotka

A gdzie dopisek: "podczas eksperymentów nie ucierpiało żadne zwierzę domowe"? emotka emotka Bez tego narażasz się, zaraz PETA wpadnie na chatę i taki pogrom urządzi, że mały na pewno się obudzi emotka

ooo! chciałam się wpisać w wątku, ale kiedy zobaczyłam tego kota, to wszystko przestało mnie wkurzać! uroczyyyyy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6361954 Napisano: 31.05.2017 00:38:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

a jakie jest pytanie? w regulaminie widze wpisac nr paragonu i NIC?

c4 PALMA

rozumiem, że najpierw sam nr paragonu, czekac i wyślą pytanie? no czekam.,.pytania nie ma..dostaliście? bo w regulaminie nie widze..

ta Palma to jakaś farsa. regulamin pisany na kolanie, nikt nie informuje, że najpierw trzeba wpisać carrefour i dopiero nr paragonu. a gdy już do tego doszłam, gdy wysłałam odpowiedź... nie dostałam żadnej zwrotki. dramat w tym antyludzkim państwie.

a tak z innej beczki:
w żadnej przeglądarce nie chce mi wysłać formularza zwycięzcy z konkursu Kasztelana. o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6359382 Napisano: 23.05.2017 23:33:41 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

taalvikki napisał(a):

to całe gadanie o znanych umarłych. codziennie fajni ludzie umierają, a tutaj okazuje się, że znany był ważniejszy nawet dla ludzi, którzy nic o nim nie wiedzieli, poza tym, że nagrał trochę piosnek. i oczywiście był powszechnie znany. bo jak nie powszechnie, to już nikt nie wie. 

nie wiem, dlaczego ludzie nie potrafią pojąć prostego faktu: jak się płodzimy, to umieramy. i tyle.

Ja tam się nie płodziłam, to może i nie umrę???

jako ludzkość (gatunek) się płodzimy. dziwi mnie, że ludzie, którzy mieli w podstawówce lekcje biologii, dziwią się, że człowiek umiera.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6359381 Napisano: 23.05.2017 23:31:55 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

cb656 napisał(a):

...i jedź tu człowieku gdzieś się zabawić, zrealizować swoją wygraną wejściówkę na stadion, koncert czy po prostu w znane miejsce publiczne na świecie - znów od wybuchu zginęli ludzie emotka emotka

Ariana Grande zawiesza trasę. Koncerty Dangerous Woman Tour ODWOŁANE!
...wychodzi na to, że główne założenie terrorystów, by stworzyć poczucie totalnego zagrożenia, zostało osiągnięte emotka

A niektórzy dalej uważają, że trzeba przyjmować uchodźców, Islamiści to nie problem, a każdy, kto powie to głośno  jest neonazistą emotka  Nawet Polscy Tatarzy ich nie chcą, chociaż to też muzułmanie. 

aha. wkurza mnie też wrzucanie wszystkich muzułmanów do jednego worka. i fakt, że ktoś dzieci wysyła na koncert jakiejś żenującej panny. i nie chodzi o to, że coś usprawiedliwiam, bo od lat sympatyzuję z prawicą. chodzi o to, byśmy rozszerzyli swoje spojrzenie. bo nurty nie biorą się znikąd - zarówno ten ekstremalny islamski (a nie islamski islamski), jak i ten ekstremalny popkulturowy, brnący w kierunku gniotów i głupoty. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6359379 Napisano: 23.05.2017 23:27:14 w Wkurza mnie...
to całe gadanie o znanych umarłych. codziennie fajni ludzie umierają, a tutaj okazuje się, że znany był ważniejszy nawet dla ludzi, którzy nic o nim nie wiedzieli, poza tym, że nagrał trochę piosnek. i oczywiście był powszechnie znany. bo jak nie powszechnie, to już nikt nie wie. 

nie wiem, dlaczego ludzie nie potrafią pojąć prostego faktu: jak się płodzimy, to umieramy. i tyle. Wyświetl w wątku >>