Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że są dzieci, które ojca widzą tylko w niedzielę.
----------------
a pomijając powyższe, to... może gdy ktoś pracuje po 12 godzin dziennie, to w niedzielę chce się zwyczajnie je%nąć spać/odpocząć, a nie paradować po bulwarach. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teoretycznie pewnie jakieś mają, ale u mnie nigdy to nie weszło. w sumie nawet kilka/kilkanaście zgłoszeń w loteriach nie wchodziło. pamiętam, że wysyłałam te kody w tamtym roku w almette, bo zwyczajnie zwyczajnie je lubię i kupuję. i nic, nic, nic. żadna loteria nic mi nie dała, więc teraz je zazwyczaj pomijam. taki niefart. jestem team Nie Dla Loterii. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak chcą, to niech się nawet reprodukują z nieznajomymi, ale, litości, nie wmawiajmy ludziom głupot w stylu tekstu o tym, że "jeżeli sobie - obcym - nie patrzymy w oczy, to wywołujemy lęk". bo to jest niczym niepoparte stwierdzenie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
organizatorzy twierdzą - nie mam pojęcia, na czym się opierając - że przez to, że nie wpatrujemy się w siebie, narasta w nas niepokój. u mnie osobiście niepokój wzrasta, gdy ktoś zbytnio się we mnie wpatruje. nie lubię tego i nie popieram uczenia ludzi takich rzeczy. co innego patrzeć w oczy partnera, a co innego w oczy obcej osoby. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dołączam się ^^ Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to z nich, że idziesz sobie na finał i cieszysz się grą dwóch wygrywających drużyn. czy narodowość odbiera pasję sportową? naprawdę?
a ode mnie... cóż... biedna Belgia. takie fajne chłopaki...
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zazwyczaj na alledrogo można nabyć coś taniej, konkursowicz powinien o tym wiedzieć. poza tym, gdy ktoś sprzedaje na wspomnianym portalu nie musi płacić innych opłat (ot, choćby za teren, na którym sprzedaje). po to jest wolność i konkurencja, by każdy sobie wybrał, gdzie chce kupić. bo nie wiem - proponujesz, by państwo narzucało jedną ważną cenę na wszystko i wszędzie?
ja tam się cieszę, że gdzieś mogę kupić taniej niż w tesco, a nie oburzam się na tesco, że gdzieś mogę kupić taniej. poza tym: skoro ktoś daje taką, czy taką cenę, to znaczy, że wychodzi z tym na plus, więc... ktoś to kupuje. chce, niech kupuje nawet za 100 złotych.
i nie sklepy na nas zarabiają. sklepy z nami współpracują. nikt mnie nie zmusza do kupowania w tym, czy w tamtym. wystarczy się rozejrzeć i wybrać najtańszą opcję. a jak komuś się nie chce... to już jego problem. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdecydowanie popieram! chcesz się chwalić - pozwól innym wcześniej z Tobą rywalizować! dla mnie to jest oczywistość. a jeżeli sobie wygrywasz gdzieś indziej, tajnie, to i gdzieś indziej, tajnie, się ciesz. tyle.
no, chyba, że chcemy bałagan w stylu: "dziś wygrałam nowy parasol na festynie, kebaba od koleżanki, 30 groszy na chodniku, bilet do kina w konku, o którym nie mieliście pojęcia i telewizor, który dostałam w prezencie weselnym radość pod niebiosa!". ja tego nie chcę. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po poprzednim konkursie z pralkami, który, nie wiedzieć czemu, chyba jest najtrudniejszy ze wszystkich (niedługo stwierdzę, że samochód łatwiej wygrać, a skuter to na pewno), nabyłam używaną za całe 150 PLN i działa mi bez zarzutu. tak więc polecam odpuścić te wojny o niebiański sprzęt, którego pragnie cała Polska potrojona razy osiem.
no ale pożalę się, że też nie wygrałam pralki.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i po co w nie wierzyć? im więcej ludu tam "gra", tym więcej loterii. a czy tego chce kreatywny konkursowicz? ja staram się bojkotować loterie, dla dobra normalnego współzawodnictwa.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja bym, dla odmiany, chciała wygrać całkowity zakaz przeprowadzania loterii. wtedy normalnych konkursów byłoby więcej, więc i ja - wykazując się jakoś - mogłabym więcej wygrać. czegokolwiek. ^^ Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja go wysyłam także kupującym na olx. przedmiot wystawiony za 400, bez negocjacji, a tu przychodzi panna, ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w pupę i wyskakuje z tekstem, że "w sklepie kupi za 428 z paragonem". toż istotna dla mnie informacja. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy wspomniany przez Ciebie obowiązek trzymania nierzadko wyblakłych już paragonów przez pięć lat w firmie na wypadek kontroli państwa nie jest wspomnianą paranoją? i przesadą? ;>
ps do ps. na warunki "konkursowania" wpływ mają też konkursowicze. w końcu to nie niewolnicy, tylko podmioty całej tej gry. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety, tutaj wiele osób nie łapie, o czym w ogóle mowa. bo wiadomo, regulamin regulaminem, ale zostało przez Ciebie zauważone coś więcej, a mianowicie sposób konstruowania tychże regulaminów i w ogóle traktowanie ludzi wygrywających. trochę wyższy poziom dyskusji i już masa się gubi.
to samo jest w państwie - mówisz, że coś mogłoby być inaczej i może wcale nie trzeba trzymać świstków przez sto lat, ale nie, zawsze przyjdzie ktoś i rzeknie, że "przecież trzeba, bo trzeba". owszem, w danym systemie trzeba, ale co jest złego w krytyce tegoż systemu? Wyświetl w wątku >>