Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja mam podobnie, pomijając loterie, w których nie gram, bo nie wygram. ale od Smolara zawsze coś wpadnie w skali roku. w poprzednim raz udało mi się zgarnąć kino domowe na zgłoszenie, które obiektywnie sama uznałam subiektywnie za ciekawe więc da się - u Smolara warto próbować i grać, zwłaszcza, ze zawsze chcą numer paragonu Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obstawiam kortyzol. ale w sumie sami go u siebie wywołujemy zbytnim nakręcaniem się. praca, dom, siłownia, konki, wszystko na raz. i po co? by później odchorować. tak więc proponuję nieco zluzować w tygodniu. bo - niestety - nie da się zrobić tak, że cykl dobowy się odeśpi w weekend i będzie ok. nie będzie. potrzebna jest równowaga na co dzień. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, czy to coś pomoże, ale dla mnie ważniejszy byłby czas spędzony z dzieckiem. pomijam przypadki drastyczne, gdy po prostu nie ma na nic pieniędzy - wtedy praca nie wybiera.
-------------------------
a mnie wkurza bycia przegrywem. i fakt, że z moją osobowością, to pracy nie znajdę żadnej. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóż nie mogliby sobie odpuścić, bo byłoby to nie fair wobec tych, którzy raczyli przeczytać regulamin i zakupić to, co trzeba.
jeżeli każdy dopuszczałby zakupy nieregulaminowe, to niedługo każdy grałby w każdym konkursie promocyjnym na byle jaki zakup, a to nie o to w tym chodzi.
nie łapię, jak ktoś może się bździć o to, że regulamin nie dopuścił jego nieregulaminowych zagrań. sama wczoraj na fb napisałam w konkursie parę haseł, ale gdy ktoś uświadomił mnie, że są za długie (nieregulaminowe), to je usunęłam i tyle. na tym polega uczciwa rywalizacja. ale cóż, tutaj ludzie zawsze mnie zadziwiali. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nie miałam dostępu do regulaminu" > czyli go NIE CZYTAŁAM
"stwierdzili, że to mój błąd, bo nie czytałam regulaminu"
gdzie niby to chamstwo? w tym, że przestrzegają regulaminu?
jeżeli grasz, to akceptujesz regulamin. tyle. czy jak grasz w konkursie, dajmy na to, nivei o sanki firmy: "blblbla", to kupujesz sanki albo choinki, które są wokół nich na plakacie? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze dodam, że przegrywa się głównie w loteriach, dlatego na przyszły rok życzę sobie, by zostały zdelegalizowane.
a poważniej: nie liczyłam nigdy wygranych i ich wartości. rok konkursowo jest dla mnie przeciętny, czyli średni, czyli słaby, bo ja zawsze chcę więcej. ale najbardziej cieszą mnie wygrane, nawet drobne, które zostały wypracowane dobrym tekstem, a nie chałą Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
osz. nigdy tak nie miałam, więc bym się nie spodziewała. ale może zależy od agencji - niektóre potrafią być czepialskie. Versus jednak nigdy mi jeszcze nie zawinił. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
według mnie obojętne czy jeden czy kilka, ważne, by było min. 20 pln na paragonie Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od kiedy łapka w dół to "hejtowanie"? nie popadajmy w paranoję. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
również gratuluję! w końcu wygrywa ładne, skromne, ale ujmujące zgłoszenie bez pajacowania, tandetnego rymowania i innych szopek. bardzo fajne! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej bym tego nie ujęła! podpisuję się pod wszystkim i też mogę w ramach solidarności dostać karniaka. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no trudno, dzięki za odpowiedź. dobrze chociaż, że to okocimie, które sobie z chęcią wypiję na pocieszenie, a nie jakaś zbędna rzecz Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może powiem tak:
jeżeli ci się podobają, to są fajne, jeżeli nie, to nie są fajne. ^^
/według mnie: fototapety, dobrze dobrane, mogą być ciekawe, podobnie jak naklejki. niestety, zwłaszcza te drugie są zazwyczaj kiepsko wykorzystywane, czyli sprowadzają się do powielania jakichś banalnych sentencyj na ścianach, typu: "w tym domu się kochamy itd". ale są ludzie, którzy potrafią wykorzystać je kreatywnie. /
podsumowując, nie bardzo rozumiem pytanie, bo to chyba osoba urządzająca powinna wiedzieć, czego chce, a czego nie. a nie ludzie na forum. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dlatego jestem za konkursami, w których trzeba nabyć produkt.
a co to ma do tematu "wkurza mnie"? otóż wkurzyło mnie ostatnio, że ktoś pod wrzuconym do bazy konkursem Tyskiego, wielce się oburzył, że trzeba kupić ośmiopak. bo oczywiście, lepiej grać tysiącami zgłoszeń na pałę i liczyć na fart, a nie promować produkt w konkursie promocyjnym. wrr. osobiście zdecydowanie wolę konkursy, gdzie coś trzeba kupić, bo wtedy mniej jest ludzi walących po 30(0) zgłoszeń na dzień na pałę (a w H+ się ludzie do takich działań wprost przyznają). Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też czekam, bo wczoraj nie mogłam odebrać... Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane