Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6449903 Napisano: 08.01.2018 02:37:50 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Tracę zapał, kiedy widzę, że coś organizuje Smolar ...rzecz gustu jury, wiadomo ...nie wygrałam od nich nigdy niczego. 

Nigdy nie szedłem na masówkę, kiedyś już wspominałem, że biorę udział w kilku-kilkunastu konkursach miesięcznie (zależy od wysypu), a wygrywam też w kilku-kilkunastu w skali roku. Ale ze Smolarem mam zupełnie inne doświadczenia. Nie było roku, by coś nie wpadło. A niedawno nawet w ichniej loterii w sieci sklepów ABC emotka poprawka: ODIDO
Nie trać ducha emotka

no ja mam podobnie, pomijając loterie, w których nie gram, bo nie wygram. ale od Smolara zawsze coś wpadnie w skali roku. w poprzednim raz udało mi się zgarnąć kino domowe na zgłoszenie, które obiektywnie sama uznałam subiektywnie za ciekawe emotka   więc da się - u Smolara warto próbować i grać, zwłaszcza, ze zawsze chcą numer paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6449902 Napisano: 08.01.2018 02:31:48 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

A mnie wkurza moje weekendowe wyczerpanie. W tygodniu emanuję siłą: robota, dom, dzieci, konki, no wszystko ogarnę, nie ma rzeczy niemożliwych. A w weekend? Jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze. Telepie mnie z zimna, głowa boli, nic mi się nie chce, na nic nie mam siły, przerasta mnie nawet zrobienie herbaty... I tak jest co weekend. Co ze mną nie tak? emotka

Ostatnio jak byłam na szkoleniu z pracy kobitka mówiła że za to są odpowiedzialne hormony-tylko tak na szybko nie umiem sobie przypomniec , który to "pieron " jest za to odpowiedzialny. Jest on bardzo zdradliwy .Powoduje on że jak jestes na wysokich obrotach jest ok... i nie zachowujesz równowagi , gdy zaczynasz odpoczywac i jego poziom spada  -on nadal  chce wysokiego  poziomu i powoduje to że człowiek na wolnym zaczyna chorować -szybko łapie przeziebienie i nie ma sił na nic ....tylko jak ten hormon się nazywa- może ktoś bardziej w temacie 

obstawiam kortyzol. ale w sumie sami go u siebie wywołujemy zbytnim nakręcaniem się. praca,  dom, siłownia, konki, wszystko na raz. i po co? by później odchorować. tak więc proponuję nieco zluzować w tygodniu. bo - niestety - nie da się zrobić tak, że cykl dobowy się odeśpi w weekend i będzie ok. nie będzie. potrzebna jest równowaga na co dzień.  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

taalvikki

#6449897 Napisano: 08.01.2018 00:31:52 w co chcielibyście wygrać?
w tym momencie chyba muszę już napisać, że cokolwiek. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6449811 Napisano: 07.01.2018 19:11:27 w Wkurza mnie...
Bimbusia napisał(a):

Dostałam ofertę pracy o jakiej zawsze marzyłam wlasnie teraz gdy moje dziecko ma 3 lata i od niedawna chodzi do przedszkola i raz chodzi a raz choruje.... I wkurza mnie ze nie wiem co zrobic. Moja obecna praca jest oddalona o jakies 10 minut na nogach a nowa jest dwa miasta dalej.... I to jest wlasciwie jedyny minus. Wkurza mnie ze nie umiem łatwo podjac decyzji po ponad 8 latach pracy w jednym miejscu....

nie wiem, czy to coś pomoże, ale dla mnie ważniejszy byłby czas spędzony z dzieckiem. pomijam przypadki drastyczne, gdy po prostu nie ma na nic pieniędzy - wtedy praca nie wybiera.

-------------------------

a mnie wkurza bycia przegrywem. i fakt, że z moją osobowością, to pracy nie znajdę żadnej.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6449568 Napisano: 06.01.2018 03:54:45 w SZUKAM....
sosna napisał(a):

bruce napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

sosna napisał(a):

sosna napisał(a):

andii napisał(a):

sosna napisał(a):

Szukam podpowiedzi, czy Cocollino można kupić jako produkt Surf?

nie emotka

Dziękuję za szybką reakcję. W takim razie, po co są na jednym plakacie? -tak się zastanawiam...

Żeby wprowadzić kupującego w błąd, mi już tak nagroda przepadła bo kupiłam kawe z plakatu a w reg jej nie było(nie miałam wtedy dostępu do reg)-organizator tłumaczył, że na plakacie były kawy te które można było wygrać emotka

Mam nadzieję, że się na nich odegrałaś  emotka

Niestety nie, przełączali między biurami rozmowy w końcu stwierdzili,że to mój błąd, że nie czytałam regulaminu. Na szczęście czasem dają mi wygrać więc nie robiłam szumu choć nagroda była troche warta

Ale wredne chamstwo do potęgi!  emotka emotka

TEŻ TAK UWAŻAM,mogliby sobie odpuścić! zakup był, więc wystarczyło trochę dobrej woli!

otóż nie mogliby sobie odpuścić, bo byłoby to nie fair wobec tych, którzy raczyli przeczytać regulamin i zakupić to, co trzeba.
jeżeli każdy dopuszczałby zakupy nieregulaminowe, to niedługo każdy grałby w każdym konkursie promocyjnym na byle jaki zakup, a to nie o to w tym chodzi. 

nie łapię, jak ktoś może się bździć o to, że regulamin nie dopuścił jego nieregulaminowych zagrań. emotka  sama wczoraj na fb napisałam w konkursie parę haseł, ale gdy ktoś uświadomił mnie, że są za długie (nieregulaminowe), to je usunęłam i tyle. na tym polega uczciwa rywalizacja. ale cóż, tutaj ludzie zawsze mnie zadziwiali.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6449567 Napisano: 06.01.2018 03:47:50 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

sosna napisał(a):

sosna napisał(a):

andii napisał(a):

sosna napisał(a):

Szukam podpowiedzi, czy Cocollino można kupić jako produkt Surf?

nie emotka

Dziękuję za szybką reakcję. W takim razie, po co są na jednym plakacie? -tak się zastanawiam...

Żeby wprowadzić kupującego w błąd, mi już tak nagroda przepadła bo kupiłam kawe z plakatu a w reg jej nie było(nie miałam wtedy dostępu do reg)-organizator tłumaczył, że na plakacie były kawy te które można było wygrać emotka

Mam nadzieję, że się na nich odegrałaś  emotka

Niestety nie, przełączali między biurami rozmowy w końcu stwierdzili,że to mój błąd, że nie czytałam regulaminu. Na szczęście czasem dają mi wygrać więc nie robiłam szumu choć nagroda była troche warta

Ale wredne chamstwo do potęgi!  emotka emotka

"nie miałam dostępu do regulaminu" > czyli go NIE CZYTAŁAM

"stwierdzili, że to mój błąd, bo nie czytałam regulaminu"

gdzie niby to chamstwo? w tym, że przestrzegają regulaminu? 
jeżeli grasz, to akceptujesz regulamin. tyle. czy jak grasz w konkursie, dajmy na to, nivei o sanki firmy: "blblbla", to kupujesz sanki albo choinki, które są wokół nich na plakacie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6449381 Napisano: 05.01.2018 15:40:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
trzeba to sobie jasno powiedzieć: jestem przegrywem. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6447457 Napisano: 01.01.2018 00:04:50 w Nasze wygrane w minionym roku
ja podsumuję rok tak: raz się przegrywa, a raz się przegrywa. emotka
i jeszcze dodam, że przegrywa się głównie w loteriach, dlatego na przyszły rok życzę sobie, by zostały zdelegalizowane. 

a poważniej: nie liczyłam nigdy wygranych i ich wartości. rok konkursowo jest dla mnie przeciętny, czyli średni, czyli słaby, bo ja zawsze chcę więcej. ale najbardziej cieszą mnie wygrane, nawet drobne, które zostały wypracowane dobrym tekstem, a nie chałą  emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6447456 Napisano: 01.01.2018 00:00:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Miła26 napisał(a):

a czy w konkursie tesco nivea baby należy kupić produkt czy produkty za 20 zł?

według mnie obojętne czy jeden czy kilka, ważne, by było min. 20 pln na paragonie

Kiedyś jakaś agencja się do mnie przyczepiła(zabierając nagrodę)...że w zasadach było słowo "produkty", więc jest to równoznaczne z zakupem minimum 2 produktów za jakąś tam minimalną kwotę. Od tamtej pory uważam na zakupy emotka

osz. nigdy tak nie miałam, więc bym się nie spodziewała. ale może zależy od agencji - niektóre potrafią być czepialskie. Versus jednak nigdy mi jeszcze nie zawinił. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6447381 Napisano: 31.12.2017 17:37:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

a czy w konkursie tesco nivea baby należy kupić produkt czy produkty za 20 zł?

według mnie obojętne czy jeden czy kilka, ważne, by było min. 20 pln na paragonie Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6446177 Napisano: 27.12.2017 19:39:35 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

nazgul694066 Tak z czystej ciekawości... Dlaczego dajesz łapki w dół w wątku MDW? Dość często Ci się to zdarza. Dziś akurat dotyczy to ewidentnie wygranych z Lidla/pepsi. Hejtujesz bo nie potrafisz tam wygrać czy z jakiegoś innego powodu?

od kiedy łapka w dół to "hejtowanie"? nie popadajmy w paranoję. Wyświetl w wątku >>
1 onmyown 0

taalvikki

#6445116 Napisano: 21.12.2017 20:43:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
Halszka napisał(a):

norweska20 napisał(a):

przepisyzszuflady.pl/zwyciezcy Diana K.
nie wiem czy to nasza forumowiczka- ale stawiam ze tak emotka
Gratuluje głównej 10 tys. do IKEA i bajkowego zdjęcia - zaraz wpadło mi w oko to zdjęcie emotka
i mimo iż sama marzyłam o tej nagrodzie ciesze się ze to zdjecie wygrało emotka

Oj tak, zgłoszenie robi wrażenie!
Z takiem można przegrać emotka
Gratuluję!

również gratuluję! w końcu wygrywa ładne, skromne, ale ujmujące zgłoszenie bez pajacowania, tandetnego rymowania i innych szopek. bardzo fajne! emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6442932 Napisano: 16.12.2017 02:19:25 w Wkurza mnie...
aniajukej napisał(a):

Wku.rwia mnie to, że konkursy dla dzieci opanowują zachłanne dorosłe trolle. Im atrakcyjniejsza nagroda, tym trolle są aktywniejsze. I taki kilkulatek nie ma szans w starciu z dorosłym, wyrachowanym pędem ku nagrodzie. I bardzo mnie to denerwuje. A te głupie firmy powinny zatrudnić do wyłaniania zwycięzców kupkę maluchów a nie stado dorosłych kolejnych trolli, którzy nie patrząc na piękno dziecięcej pracy, nagradzają jakieś gó.wno wykonane ręką zbrandzlowanego starego dziada, który dla blendera udaje kilkulatka. Powinny być na to paragrafy. Albo weryfikacja prac. Wygrał Antoś lat 6??? To brać Antosia za fraki i zanim dostanie nagrodę, niech jeszcze raz narysuje to, co narysował do konkursu!!
P.S. Śmiało Pionas, wlep mi karniaka, ale nie mogłam się z tym wkurwem powstrzymać emotka

lepiej bym tego nie ujęła! podpisuję się pod wszystkim i też mogę w ramach solidarności dostać karniaka.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6441037 Napisano: 12.12.2017 20:14:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ludzkości! zazwyczaj konkursy we freshmarket były tymi samymi, co w żabce, to jedna spółka czy coś tam. czy nadal tak jest? chodzi mi o konkurs z okocimiem. czy zakup w żabce przejdzie, czy musi być freshmarket freshmarket? 

Niestety nie zawsze jest tak, że to co jest konkursem w żabce jest we freshu i na odwrót ;/ Jak nie ma w regulaminie nic o żabce to niestety kicha....

no trudno, dzięki za odpowiedź. dobrze chociaż, że to okocimie, które sobie z chęcią wypiję na pocieszenie, a nie jakaś zbędna rzecz emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

taalvikki

#6441034 Napisano: 12.12.2017 20:04:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludzkości! zazwyczaj konkursy we freshmarket były tymi samymi, co w żabce, to jedna spółka czy coś tam. czy nadal tak jest? chodzi mi o konkurs z okocimiem. czy zakup w żabce przejdzie, czy musi być freshmarket freshmarket?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6440285 Napisano: 11.12.2017 15:02:15 w Czy informują/ informowali?
wie ktoś może jak/z jakiego numeru informuje loteria winiary? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6437027 Napisano: 04.12.2017 23:15:55 w WC - rozmowy o wszystkim
marcinek1985 napisał(a):

Czy uważacie, że Fototapeta i naklejki są fajnym sposobem na nudną ściankę czy raczej nie warto w to się bawić i zostawić zwykłe ściany? 

może powiem tak:
jeżeli ci się podobają, to są fajne, jeżeli nie, to nie są fajne. ^^

/według mnie: fototapety, dobrze dobrane, mogą być ciekawe, podobnie jak naklejki. niestety, zwłaszcza te drugie są zazwyczaj kiepsko wykorzystywane, czyli sprowadzają się do powielania jakichś banalnych sentencyj na ścianach, typu: "w tym domu się kochamy itd". ale są ludzie, którzy potrafią wykorzystać je kreatywnie. /

podsumowując, nie bardzo rozumiem pytanie, bo to chyba osoba urządzająca powinna wiedzieć, czego chce, a czego nie. a nie ludzie na forum. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6437025 Napisano: 04.12.2017 23:05:21 w Wkurza mnie...
Heineken czyta? przecież tam leci tyle zgłoszeń, że żadna dusza, ile by nie wypiła, to tyle nie przeczyta, a jak ktoś przeczyta, to na koniec będzie schlany bardziej niż gdyby wypił całą pulę nagród.

i dlatego jestem za konkursami, w których trzeba nabyć produkt.

a co to ma do tematu "wkurza mnie"? otóż wkurzyło mnie ostatnio, że ktoś pod wrzuconym do bazy konkursem Tyskiego, wielce się oburzył, że trzeba kupić ośmiopak. bo oczywiście, lepiej grać tysiącami zgłoszeń na pałę i liczyć na fart, a nie promować produkt w konkursie promocyjnym. wrr. osobiście zdecydowanie wolę konkursy, gdzie coś trzeba kupić, bo wtedy mniej jest ludzi walących po 30(0) zgłoszeń na dzień na pałę (a w H+ się ludzie do takich działań wprost przyznają). Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6431250 Napisano: 21.11.2017 15:27:27 w Czy informują/ informowali?
agusiamajusia napisał(a):

buziolek napisał(a):

Dzwonili dzisiaj do kogoś z duracell?

nie emotka  ja też czekam jeszcze z nadzieją, że udało się wygrać dla syna miecz emotka

też czekam, bo wczoraj nie mogłam odebrać... Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6430598 Napisano: 20.11.2017 16:01:05 w Połączenia nieodebrane
czy duracell będzie dzwonił ponownie? czy do nich oddzwaniać? nie dałam rady odebrać.. Wyświetl w wątku >>
0 0