Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6471573 Napisano: 09.03.2018 18:45:34 w Czy informują/ informowali?
mksmichal napisał(a):

czy informowali już z mieszko ? konkurs z wycieczką do barcelony

zdaje się, że dziś informowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

taalvikki

#6469231 Napisano: 02.03.2018 22:35:49 w Lay's
ja się nadal dziwię, że ludzie tak masowo w tym grają. przecież im więcej zgłoszeń, tym większa szansa... nie, niekoniecznie na wygraną, ale na to, że właśnie takich "konkursów" będzie więcej. ja zostaję przy kreatywnych. emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6469228 Napisano: 02.03.2018 22:32:01 w Lay's
joasiunia napisał(a):

Chciałam wysłać zgłoszenie, wpisuję kod, a tu napis: problem z kodem. Sprawdziłam go sto razy, bankowo wpisałam dobrze i ten sam komunikat. W imię czego zatem zjadłam te chipsy? emotka

pewnie w imię głupiej loterii emotka   Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6468003 Napisano: 27.02.2018 23:32:05 w co chcielibyście wygrać?
Aktualnie - bilety na koncert Rome. zwłaszcza po tym, jak kilka lat temu organizatorzy oszukali mnie tak, że moje 75 złotych poszło w ich kieszenie, choć koncert się nie odbył.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6467081 Napisano: 24.02.2018 22:53:24 w Nasze kochane zwierzątka
babariba napisał(a):

do zobaczenia Piesku, kiedyś jeszcze razem pójdziemy na spacer...

emotka
piękny... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6466931 Napisano: 23.02.2018 22:35:05 w Perełki czyli Małż -owiną zasłyszane
skoro już rzucamy pięknymi cytatami, to i ja się podzielę jednym z ulubionych:

"Kiedy wychodzę na ulicę, pierwsze, co mi przychodzi do głowy, to – eksterminacja" 
E.Cioran. 
/polecam tego filozofa ^^ Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

taalvikki

#6466568 Napisano: 22.02.2018 23:27:03 w Wkurza mnie...
nic mnie tak nie wkurza jak kontrolowane kombinowanie, którym jeszcze niektórzy chwalą się na forum. handle kodami i inne akcje, bo byle chrupki tak trudno namierzyć i kupić. nieno, niektórych ludzi po prostu nie rozumiem. czy nie da się grać uczciwie, kupując produkt i potem grając? naprawdę trzeba odstawiać szopki? już nie wspomnę po 1488. raz, jak bardzo wkurza mnie paragonowa niekonsekwencja. bo na zakończony konkurs kupić nic nie można, bo niby tacy jesteśmy uczciwi, ale jak przyjdzie co do czego, to kupujemy paragony na konkurs trwający, choć w regulaminie jasno piszą, że to uczestnik ma dokonać zakupu. ech. albo w jedną, albo w drugą, drodzy "uczciwi" gracze.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6466566 Napisano: 22.02.2018 23:18:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

glena napisał(a):

violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kkbt napisał(a):

masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

znalazłam lays na nowy  konkurs w Tesco dwa opakowania 7zł

W biedronce teraz w promocji 2  po 6 zł

Co to za konkurs, nie umiem znaleźć.

narazie w zapowiedziach i na stronie lays rozmowa konkursu - loteria rusza od 1 marca ale już można kupować chipsy

a paragony zakupionych Laysów będę potrzebne?

Nie trzeba paragonów. Tutaj regulamin https://lays.pl/r...s-wybierasz-2018.pdf

Ktoś pisał że wyrywkowo będą sprawdzać paragony żeby nie sprzedawać Kodów - Tylko Nie Wiem Czy To Ten Konkurs

czyli lepiej warto mieć kilka paragonów, jakby zażądali do weryfikacji- ale najpierw muszę wygrać, a to u nich graniczy z cudem....

a nie lepiej grać uczciwie?

--------------------------------
sprawdzić tego wszystkiego  nie sprawdzą, ale czy naprawdę tak trudno kupić paczkę chrupek? trzeba kodami handlować? jakie to jest smutne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6466528 Napisano: 22.02.2018 19:20:34 w Udane wymiany - polecane nicki:)
olunka
udana transakcja, bardzo miły kontakt i wyrozumiałość. dziękuję i polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6466111 Napisano: 22.02.2018 00:27:44 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

Agnes napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

dziś spełniło się moje małe marzenie, pojawiłam się na planie filmu w  którym gra mój ulubiony aktor Robert Więckiewicz i udało mi się robić wspólne foto  emotka
czad

ojej az zazdroszczę uwielbiam Roberta ( a co to za film?)
a w temacie cieszę się że dziś dziecko wczesniej wstało i udało mi się dzięki temu przed pracą zaliczyć ITM

Agakaz zapewne statystowała w tym nowym serialu Holland dla Netflixa emotka Mi odpisali,że na ten dzień, w którym chciałam statystować (sobota),to mają już za dużo chętnych emotka

a ile zapłacili/chcieli zapłacić? bo za statystowanie się płaci.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6466110 Napisano: 22.02.2018 00:20:58 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

ucieszyła mnie forma wiadomości od DPD:
"...informujemy, że dziś 21-02-2018 w godzinach 11:00-13:00
kurier Rafał podejmie próbę doręczenia Państwa paczek o numerach: ..."
Informacja zabrzmiała dla mnie prawie jak relacja z próby zdobycia K2, 

Mogli dodać tylko, że to będzie ZIMOWA próba doręczenia paczki, o ile pozwoli okno pogodowe, choć ja w razie czego otworzę drzwi...
p.s. ciekawe czy bazy będzie zakładał na piętrach, czy i na półpiętrach też?  emotka

:D

znając realia pracy kurierów i ludzi, których albo nie ma w domach albo coś tam, to ta próba doręczenia paczki może być równa próbie zdobycia k2. z tym, że doręczenie paczki jest ważniejsze. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6466107 Napisano: 21.02.2018 23:44:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
inter81 napisał(a):

joan napisał(a):

Na pewno jest sposób, ale: nie podadzą Ci go ludzie, którzy nie wyrywają (bo nie wiedzą) + nie podadzą Ci go ludzie, którzy wygrywają (to logiczne).

Moim zdaniem wszelkie konkursy/loterie na same kody z kapsli są durne do kwadratu, bo pracownicy knajp mają tego od zaje*. Taka ogólnopolska fikcja, że zwykły śmiertelnik może coś ugrać.

czemu? jakby powiedział klasyk załóż knajpe albo zatrudnij się w barze i wbijaj ile kodów chcesz nikt ci nie broni, ktoś na forum pisał że skupił  ponad 2 tysiące kapsli z żywca i figa z makiem, brat był w zeszłym roku na LM i jedna osoba rok wcześniej wygrała wyjazd za 2 dwa wpisane kapsle. w pierwszy dzień osoba wpisała 5 kapsli i wygrala PS4 i piłke i już od tej pory nie
gra. to samo mogę powiedzie o konkursach wygrywają ci co mają sprawdzone patenty bo posyłają to samo lekko przerobione od lat a durne jury to kupuje, wole jak uczciwie losuje maszyna niż wybiera nie wiadomo kto a że ktos ma więcej losów od innego nikt nie broni innemu dokupić losów.

czemu? jak powiedział klasyk, miej swoje sprawdzone patenty i pisz to samo lekko przerobione hasło, skoro uważasz, że tak to działa.

wtedy tak czy tak musisz się wysilić i cokolwiek wymyślić, a w durnych loteriach idziesz na ilość. dla mnie loterie zabijają radość konkursowania, bo nie trzeba kombinować, nawet głupich wierszyków wymyślać, tylko wklepywać jak maszyna, która potem będzie to wybierać. no frajda, że hoho! 

już nie wspomnę o tym, że im więcej kupujemy losów, tym mniej na tym zyskujemy my, a więcej kto? producent. tak więc, ok, chcesz innym napędzać kasę a nie sobie, to kupuj po tysiąc losów. emotka może połowa ci się zwróci, a może nie. emotka
--------------------------------------

i tak, to jestogólnopolska fikcja, że ktoś może wygrać i ma to na celu tylko zwiększenie sprzedaży. to, że ktoś zwykły raz na jakiś czas jednym kodem wygrał tego faktu nie zmienia. z resztą, podobną fikcją były/są konkursy typu: kto wyśle najwięcej smsów, ten wygrywa. wiadomo przecież, że nad tym siedziały całe mafie, wysyłające smsy na zmiany dzień i noc, a zwykły człowiek wysłał sto i liczył że "może". tfu. Wyświetl w wątku >>
0 1 inter81

taalvikki

#6461846 Napisano: 09.02.2018 20:16:48 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Nie chcę wyjść na zmierzłego babona, co banialuki o swej młodości opowiada, ale... ponieważ zapełnił się mój segregator, gdzie trzymam niektóre regulaminy / paragony / protokoły / gwarancje dot. konkursów, zrobiłam dziś czystki. Wypadło na rok 2011. I co ja paczę?! Wśród rozdawanych onegdaj nagród: Seszele, Bahamy, laptopy, pralki, samochodów gęstwina, przelew 100.000 zł itd. A teraz jak organizator rzuci pińć tysięcy złociszy albo badziewiastą chińszczyznę, to jest luksus emotka

ech, to teraz mnie wkurza, że tak późno zaczęłam bawić się w konkursy emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6461845 Napisano: 09.02.2018 20:14:52 w Wkurza mnie...
cotomabyc napisał(a):

Że podczas mojej i mojej córki pierwszej w życiu lekcji narciarstwa instruktor na koniec powiedział o mojej 7latce, ze   juz umie jezdzic tylko jeszcze o tym nie wie. A o mnie... zebym na 2raz wypila z 2 setki bo sie nie umiem wyluzowac. emotka Podsumowujac jestem sportową porażką. 

ja bym jednak skorzystała z rad specjalisty emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6460548 Napisano: 07.02.2018 01:46:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

baxter napisał(a):

taalvikki napisał(a):

U nas w grudniu tez był w galerii konkurs z samochodem do wygrania, trzeba było oszacowac ilosc bombek ipodac hasło reklamowe, na rozwiązaniu trzeba było być, były do wygrania 3 nagrody - gdy podaliilośc bombek jeden facet juz sie az wyrywał na scene po samochód, okazało się jednak że osób, które dokładnie oszacowały było kilka i komisja udala sie na narade aby wybrac najlepsze hasło - i kto wygrał? oczywiście ten wyrywny facet, hasła jakie wygralo nie podali  i co jeszcze? Okazało się że był z miasta oddalonego o ok. 200km a konkurs był w nieduzym mieście, żadna metropolia - z niesmaczonych lokalnych  uczestników konkursu było wielu, niektórzy próbowali dyskutować to zbyto ich ironicznym usmiechem, aha - własciele galerii prawdopodobnie nie sa z tego miasta gdzie ta galeria działa
Wniosek? takie konkursy z bogatymi nagrodami sa co najmniej podejrzane

A może ten człowiek wcześniej dostał maila, czy jakieś inne zawiadomienie o wygranej? No i dlaczego się denerwujesz, że był z innego miasta, w końcu mógł akurat w tej miejscowości mieć żonę, kochankę, teściową, przyjaciela, kogokolwiek i często tam jeździć? emotka

skoro już wcześniej rozstrzygnęli, to nie wiem, po co szopka z komisją udającą się na narady. 

a z innymi miastami to wiadomo, jak bywa - wiele osób ze Śląska czy Małopolski gra w konkursach Topaza, mimo że ich stopa tam nie postała. dlatego lubię osobiste odbiory, które zrobili. choć takie utrudnienie dla cwaniaków. wiadomo, ktoś może mieć teściową w Suwałkach, ale wiadomo, jak to bywa w konkursach - często ta "teściowa" to kupiony paragon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6460547 Napisano: 07.02.2018 01:29:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

tonyclayton napisał(a):

Przy okazji różnych konkursów z galeriami przewaliło się trochę negatywnych komentarzy nt. Pani z kartonami na głowie. Przeglądając kolejne galerie konkursowe dochodzę do wniosku, że ludzie robią z siebie niezłych debili żeby tylko wygrać cokolwiek. Zamieszczanie zdjęć dzieciaków nawet szkoda komentować. 

To samo w konkursach na fejsie. Uważam, że z jednej strony to dobrze, że galerie są otwarte - jak ktoś wygrywa, to wiadomo, że zrobił zdjęcie, można zobaczyć co wygrało, choć zazwyczaj wygrywają beznadziejne zdjęcia z lokowaniem (wychwalaniem) produktów, dziećmi i kartonami. Z drugiej - nieuczciwe, bo jednak osoba jakaś się napracuje, zrobi świetny pomysł, ktoś inny go podłapie i zrobi coś podobnego, tylko lepiej no i wygra. Generalnie wolę jak odpowiedzi nie są publicznie dostępne, wiadomo, że nie będę z siebie robić idiotki na fejsie i pisać wierszy o proszku do prania, a tak, w prywatniej wiadomości, gdzie nikt tego nie publikuje to spoko emotka  

hmm, coś w tym jest. nie wszystkie odpowiedzi muszą być jawne, ale, z drugiej strony, wolę wiedzieć, z czym przegrałam, by wiedzieć, czy w ogóle w takim czy takim miejscu opłaca mi się w ogóle kiedykolwiek później jeszcze grać. bo gdy widzę, że wygrywają dzieciątka albo, na przykład, zdjęcia banalne, ale za to jak z planu filmowego, bo robione sprzętem za milion złotych, to od razu odpuszczam.  Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

taalvikki

#6460539 Napisano: 06.02.2018 23:59:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rozinio napisał(a):

kunlunija napisał(a):

rozinio napisał(a):

Hm, konkurs ogłosili we wrześniu, z tego co kojarze w bazie dopiero ostatnio pojawiły się regionalne konkursy;>

to źle kojarzysz :>

Nie kumam szczerze powiedziawszy po co te złośliwości ;> Byłam pewna, że nie ma co zaśmiecać bazy konkursami typu "kup coś w galerii handlowej w Płocku", zdziwiłam się że ostatnio pojawiły się jakieś regionalne, bodajże z Rzeszowa. End of story. 
Chciałam poznać Waszą opinię na temat sytuacji, gdy organizator coś tam kombinuje niefair - może kojarzycie takie sytacje, może coś poradzicie. 

jakie złośliwości? regionalne konkursy są od dawna w bazie. patrząc na takie wpisy nieraz mam wrażenie, że często nie tylko organizatorzy działają nie fair. emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6460538 Napisano: 06.02.2018 23:57:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rozinio napisał(a):

Hej, ciekawi mnie Wasza opinia ;> W galerii handlowej w Legnicy zrobiono konkurs, w którym do wygrania jest auto.  Z regulaminu wynika, że do 14 lutego będzie ogłoszenie zwycięzcy (http://galeriapia..._zm_14_09_2017.pdf). Wynik również z niego fakt, że informacja będzie podana na stronie i na FB, a on ma się zgłosić w ciągu 14 dni po odbiór nagrody. Galeria zaprasza teraz wszystkich na ogłoszenie wyników na imprezę właśnie 14 lutego na "Ogłoszenie zwycięzcy i wręczenie samochodu". No i tu pojawia się zgrzyt - w regulaminie nie ma nic o tym, zeby garować na imprezie w Galerii i czekać czy się przypadkiem nie wygrało emotka  Z marketingowych informacji wynika, że trzeba (oczywiście, dopytałam ich o to i czekam na odpowiedź). Obawiam się jednak, że tu są jakieś krętactwa, bo wcześniej w regulaminie był zapis, że to oni sami poinformują zwyciężce mailem, a teraz się z tego wycofali. Co o tym myślicie? Co w sytuacji, jeśli hipotetycznie wygram (moje haśło jest super, a ma być używane to hasło jako oficjalny claim Galerii, więc biorę to pod uwagę:P) a nie będzie mnie na miejscu przy wręczaniu nagród.

a to skoro wiesz, że Twoje hasło jest takie super itd, to nie możesz zwyczajnie stawić się tam w dniu ogłoszenia wyników? co to za problem? no, chyba, że jesteś z Suwałk, ale za auto chwalisz galerię w Legnicy. nie wiem. w każdym razie może organizatorzy zrobili to po to, by pozbyć się kombinatorów z Suwałk czy innych Żelechowów (nie mam nic do tych miejscowości, to tylko przykłady). aha - w regulaminie zapewne było też stwierdzenie, że "organizator zastrzega sobie możliwość zmian w regulaminie". Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6460040 Napisano: 05.02.2018 17:55:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
idę jak pajac cztery kilometry do kaufland, kupuję te szampony i uj z nich wypływa poza szamponem. koniec, od dziś tylko zwykły familijny. nagród nie daje, ale przynajmniej lepiej myje i mam go w sklepiku pod nosem. 

mało tego. idę, po basenie, z mokrym włosem pięć kilometrów po fa i co za to dostaję? FAszyzm wobec mojej grającej osoby.  Wyświetl w wątku >>