Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdaje się, że dziś informowali Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie w imię głupiej loterii Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
piękny... Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Kiedy wychodzę na ulicę, pierwsze, co mi przychodzi do głowy, to – eksterminacja"
E.Cioran.
/polecam tego filozofa ^^ Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie lepiej grać uczciwie?
--------------------------------
sprawdzić tego wszystkiego nie sprawdzą, ale czy naprawdę tak trudno kupić paczkę chrupek? trzeba kodami handlować? jakie to jest smutne. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
udana transakcja, bardzo miły kontakt i wyrozumiałość. dziękuję i polecam Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile zapłacili/chcieli zapłacić? bo za statystowanie się płaci. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znając realia pracy kurierów i ludzi, których albo nie ma w domach albo coś tam, to ta próba doręczenia paczki może być równa próbie zdobycia k2. z tym, że doręczenie paczki jest ważniejsze. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemu? jak powiedział klasyk, miej swoje sprawdzone patenty i pisz to samo lekko przerobione hasło, skoro uważasz, że tak to działa.
wtedy tak czy tak musisz się wysilić i cokolwiek wymyślić, a w durnych loteriach idziesz na ilość. dla mnie loterie zabijają radość konkursowania, bo nie trzeba kombinować, nawet głupich wierszyków wymyślać, tylko wklepywać jak maszyna, która potem będzie to wybierać. no frajda, że hoho!
już nie wspomnę o tym, że im więcej kupujemy losów, tym mniej na tym zyskujemy my, a więcej kto? producent. tak więc, ok, chcesz innym napędzać kasę a nie sobie, to kupuj po tysiąc losów. może połowa ci się zwróci, a może nie.
--------------------------------------
i tak, to jestogólnopolska fikcja, że ktoś może wygrać i ma to na celu tylko zwiększenie sprzedaży. to, że ktoś zwykły raz na jakiś czas jednym kodem wygrał tego faktu nie zmienia. z resztą, podobną fikcją były/są konkursy typu: kto wyśle najwięcej smsów, ten wygrywa. wiadomo przecież, że nad tym siedziały całe mafie, wysyłające smsy na zmiany dzień i noc, a zwykły człowiek wysłał sto i liczył że "może". tfu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech, to teraz mnie wkurza, że tak późno zaczęłam bawić się w konkursy Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym jednak skorzystała z rad specjalisty Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro już wcześniej rozstrzygnęli, to nie wiem, po co szopka z komisją udającą się na narady.
a z innymi miastami to wiadomo, jak bywa - wiele osób ze Śląska czy Małopolski gra w konkursach Topaza, mimo że ich stopa tam nie postała. dlatego lubię osobiste odbiory, które zrobili. choć takie utrudnienie dla cwaniaków. wiadomo, ktoś może mieć teściową w Suwałkach, ale wiadomo, jak to bywa w konkursach - często ta "teściowa" to kupiony paragon. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm, coś w tym jest. nie wszystkie odpowiedzi muszą być jawne, ale, z drugiej strony, wolę wiedzieć, z czym przegrałam, by wiedzieć, czy w ogóle w takim czy takim miejscu opłaca mi się w ogóle kiedykolwiek później jeszcze grać. bo gdy widzę, że wygrywają dzieciątka albo, na przykład, zdjęcia banalne, ale za to jak z planu filmowego, bo robione sprzętem za milion złotych, to od razu odpuszczam. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakie złośliwości? regionalne konkursy są od dawna w bazie. patrząc na takie wpisy nieraz mam wrażenie, że często nie tylko organizatorzy działają nie fair. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to skoro wiesz, że Twoje hasło jest takie super itd, to nie możesz zwyczajnie stawić się tam w dniu ogłoszenia wyników? co to za problem? no, chyba, że jesteś z Suwałk, ale za auto chwalisz galerię w Legnicy. nie wiem. w każdym razie może organizatorzy zrobili to po to, by pozbyć się kombinatorów z Suwałk czy innych Żelechowów (nie mam nic do tych miejscowości, to tylko przykłady). aha - w regulaminie zapewne było też stwierdzenie, że "organizator zastrzega sobie możliwość zmian w regulaminie". Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mało tego. idę, po basenie, z mokrym włosem pięć kilometrów po fa i co za to dostaję? FAszyzm wobec mojej grającej osoby. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.