Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6507264 Napisano: 08.07.2018 20:10:27 w Sport
stamp2 napisał(a):

mia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Poziom meczu Chorwacja-Rosja dno emotka jakim cudem 2 tak badziewne drużyny są tak wysoko? emotka emotka emocje jak rybach
Jedni i drudzy każdym swoim meczem mnie usypiaja emotka emotka

Bo miały wolę walki...? emotka
W przeciwieństwie do naszych Orłów.

wole walki może miały emotka ale forme i umiejetności emotka emotka zbliżone do naszych orłow emotka

a co wielkiego taka Anglia niby pokazała we wcześniejszych meczach? naprawdę, emocje na jej meczu ze Szwecją były zawrotne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6507263 Napisano: 08.07.2018 20:09:09 w Sport
ultrixx napisał(a):

Co tam nudne mistrzostwa... Co tam LM... Młodzi piłkarze z Tajlandii rozgrywają właśnie swój najważniejszy mecz w życiu. Trzymam za nich kciuki mocniej niż za jakąkolwiek przepłacaną drużynę na Mundialu.

ale to raczej nie jest temat "sport". i co ci "piłkarze" robili w jaskini?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6507222 Napisano: 08.07.2018 18:01:05 w Dziś cieszę się z.....
pioge7 napisał(a):

emotka Akcja ratunkowa w Tajlandii.  emotka emotka  Jeszcze troszkę  emotka  jeszcze 6 i trener  emotka

ale o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6506425 Napisano: 05.07.2018 18:58:40 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

Krótki termin ważności lays które dziś przyszły Ale kicha 09.09.18

toż to masa czasu! a poza tym te terminy to nie są ścisłe ograniczenia, tylko "najlepiej spożyć przed". chipsy są tak napakowane konserwantami, że raczej do września nie spleśniają emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6506007 Napisano: 04.07.2018 21:10:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludzkości! jak to jest z tym bic w naturze? albo zdjęcie albo tekst, ale jak chcę dodać zdjęcie, to pokazuje mi, że pole na tekst jest też wymagane... chodzi o ten konkurs: Bic Natura Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6505244 Napisano: 03.07.2018 13:31:40 w Sport
moniazr napisał(a):

Adam Nawałka zrezygnował z prowadzenia kadry. Jest mi przykro.

przykro, przykro. typ coś tam wcześniej zdziałał, ok, ale nie może być trenerem ktoś, kto nie ogarnia grupy, którą ma pod sobą, a dodatkowo odwala takie akcje jak w meczu z Japonią. no nie. tu trzeba kogoś z jajem, który za jaja wszystkich weźmie. i nie, wcale nie z zagranicy (tylko... Probierz chyba nie chce emotka  ). Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6504482 Napisano: 30.06.2018 22:37:41 w Sport
cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

obrona leży. bramki wpadały jak na treningu. trochę jaja, jak na ten poziom. emotka

Nie twierdzę, że to etalon meczu, ale że mi się podobało emotka

no efektowne było, tak. emotka
------------------------------
Urugwaj za to jest mniej efektowny, ale efektywny i mądry. choć w sumie... Cavani sam w sobie efektownie wygląda. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6504424 Napisano: 30.06.2018 19:56:37 w Sport
cb656 napisał(a):

Mecz Francja/Argentyna to jest dopiero WIDOWISKO! emotka
Podania celne, akcje pełne dynamiki, to się ogląda, nie to, co wysiłki nielotów emotka

tak, tak, ale obrona leży. bramki wpadały jak na treningu. trochę jaja, jak na ten poziom. emotka
----------------------------
Urugwaj do boju! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6504330 Napisano: 30.06.2018 14:59:33 w Dziś w telewizji polecam film...
kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

bruce napisał(a):

Dziś przypomniane zostaną dwa doskonałe, acz specyficzne horrory: na Paramount Channel - 22.30 - "Lśnienie" oraz na TVN Fabuła - 23.25 - "Mucha". 

szczególnie "Muchę" polecam!

A ja raczej LŚNIENIE emotka

https://www.youtu.../watch?v=z6utG8KcCec

Lśnienie ... piękne widoki, mroczna fabuła, uroczy odtwórca roli głównej!

Mucha ładniejszy! Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6503771 Napisano: 29.06.2018 00:26:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
FBilona napisał(a):

cb656 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Tak w ogóle trochę smutne jest to, że od konkursowiczów wymaga się jednego numeru i adresu e-mail, a samemu można pod dwoma szyldami działać i problemu nie ma emotka W sumie inny prezes, ale regulaminy takie same, na podstawie tego samego szablonu.

Dlaczego smutne?
Od konkursowiczów nie wymaga się tego, o czym piszesz. Wymaga się uczciwości. W przypadku Smolara jest to wyrażone w postaci zapisu, że chcą wiedzieć, jakie numery telefonów należą do Uczestnika. Czyli - JAWNOŚĆ. A nie kombinowanie - na przykład jeden i ten sam numer paragonu wysyłany z kilku numerów telefonów, by zwiększyć szanse, bo akurat Autor był płodny w pomysły na teksty konkursowe, ale żydził na wymaganych zakupach.
Smolar/UG Media też nie ukrywa swoich danych - wszystko jest jawne i dostępne, choćby w KRS.

W myśl cb656 my mamy być UCZCIWI ! Szkoda,że tego samego nie można powiedzieć o organizatorach-oszustach. Co chwilę na forum wybucha jakaś mniejsza lub większa afera i to oni *skąpili* na nagrodach za naszą pracę i zakupy. To nie są jednostkowe przypadki. Zmienianie regulaminów podczas konkursu na niekorzyść uczestników, rozdawanie nagród jeszcze przed losowaniem , zaciśnięta piąstka ze zwycięskim losem itp. Jawny KRS? śmiech na sali. Kogo to obchodzi. Niech jawnie nie oszukują. Mnie Smolar przewiózł na niezłą sumkę i nie poczuwał się do winy aż przez chwilę. T

ale co to za tłumaczenie? w ten sam sposób mogę rzec, że wyrwałam chwasta, bo on też dobry nie był. może walczmy o ogólną uczciwość, a nie usprawiedliwiajmy swoich kombinacji tekstami typu: "bo oni też tak robiO" Wyświetl w wątku >>
0 1 FBilona

taalvikki

#6503770 Napisano: 29.06.2018 00:21:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

Dobra, spokój tutaj, bo naprawdę się odechciewa. Myślałam, że toczy się jakaś fajna dyskusja na temat wyników, a tu znowu jakiś kwas. 

i jaki kwas? normalna dyskusja. kwas ma ktoś, kto ma z tym problem. za dużo nam tu, ostatnio, kreatio, dyktujesz. bo tu inni też mają prawo głosu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 kreatia

taalvikki

#6503769 Napisano: 29.06.2018 00:20:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
FBilona napisał(a):

W myśl cb656 my mamy być UCZCIWI ! Szkoda,że tego samego nie można powiedzieć o organizatorach-oszustach.

a czy to, że ktoś inny jest nieuczciwy daje innym pozwolenie a nieuczciwym bycie? owszem, jeżeli organizator coś robi źle, to należy to zauważać i działać, ale nie w ten sposób, że "skoro inni kradną, to czemu ja mam nie ukraść".  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6503704 Napisano: 28.06.2018 21:44:08 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

Ten sos włoski ma tyle tych plasterkow  pieczarek, co Polska goli strzeliła w Rosji.

Czyli dwa grzybki w ten barszcz? emotka

Zły sos  emotka W Bolonskim nie ma pieczarek tylko w Sos Włoski Winiary. emotka  Liczone pieczarki dziś, bo są tacy co ich nie lubią. Plastrów oliwki z 4-5. Smak "nijaki" pomidor.

się tak właśnie zdziwiłam, że w bolońskim pieczarków ktoś żąda. ale we włoskim też? tu już nie wiem, bo nie wiem, co to polski sos włoski. po ostatniej wycieczce do Włoch, stwierdzam, że sos włoski to gęsty, pomidorowy sos, czasami z niewielkimi kawałkami mięsa mielonego, który i tak jest tylko małym dodatkiem do makaronu i sera. więc... wkurzają mnie te dziwne nazwy, które nie mają nic wspólnego z prawdziwymi. na pocieszenie powiem, że przecież nie trzeba tego kupować, hehehehe. udał mi się żart, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 venix

taalvikki

#6503693 Napisano: 28.06.2018 20:56:39 w Sport
cb656 napisał(a):

CUD emotka Polska strzeliła gola Bednarkiem. emotka

i Kurzawą, który nie pierwszy raz świetnie wykonuje stałe fragmenty. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6503692 Napisano: 28.06.2018 20:55:42 w Sport
zwycięstwo zmienić powinno spojrzenie trenera. bo to się nie godzi, by taki zawodnik, jak Kurzawa, dwa pierwsze mecze przesiedział na ławce. dość już tych wielkich gwiazd, pora na ludzi, którym się coś chce robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6503640 Napisano: 28.06.2018 18:51:43 w WC - rozmowy o wszystkim
owszem, zdarza mi się kłamać, ale zawsze staram się w to wetknąć nieco swojej osobowości. może dlatego nie wygrywam masowo. a kiedy kłamię, to czy mam wyrzuty sumienia? raczej nie, ale radość z wygranej jest sporo mniejsza niż gdy wygra moja szczera wypowiedź. 

---------------------
poza tym, ja jednak sądzę, że gracze też poniekąd mają/mogą (raczej to drugie) wpływ na jakość nagradzanych prac. niestety, ci sami gracze często uważają, że to oni muszą się dostosować do większości, a nie większość ma się zmieniać pod ich wpływem. co z tego mamy? konkursy na "kreatywność", w których wygrywa tandetna rymowanka albo zdjęcie z torbą na głowie. sami się tu z tego śmiejemy, ale cóż... sami to wywołujemy albo podtrzymujemy. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6502967 Napisano: 27.06.2018 11:43:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
piłka z Circle K Pepsi od Avanti. 
a gdzie mój telewizor, ja się pytam? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6501600 Napisano: 23.06.2018 23:02:01 w Sport
mixik napisał(a):

Cóż, jednym wybitnym piłkarzem przy dziesięciu najwyżej przeciętnych z drużyną dobrą (wcale nie musi być bardzo dobra) meczu się nie wygrywa (zwłaszcza na mistrzostwach). Argentyna ma Messiego, a my Lewego. Reszta to typowi przeciętniacy, którzy za hajs w ligach coś pograją, ale w kadrze zabłysnąć nie mogą.

bla, bla, bla. cóż ten niby Messi czy ten niby Lewandowski wielkiego pokazali? Messi nawet karnego wybitnie nie wbił. już tak ich nie wywyższajmy, bo to też może ich oddzielać od normalnej drużyny. takim piłkarzom przyda się trochę pokory, a nie głupie tłumaczenia, że "ojoj, sam ja wielki meczu nie wygram". jakże mnie takie gadanie irytuje. piłka to gra zespołowa i uj. średnia, ale skromna i zgrana drużyna może wygrać więcej niż zlepek cudnych dzieciaków bez pokory, np takich, którzy najbardziej chcą błyszczeć w reklamach.

co do Polski zauważyłabym też, że mamy wielu innych, niezłych zawodników, ale jakoś nie są wpuszczani. ot, np taki Rafał Kurzawa. a lud tylko  Lewy i Lewy i tak do usranej śmierci. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6501415 Napisano: 22.06.2018 23:46:07 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Po zdjęciu nie widać czy jest to zwykła bawełniana koszulka Nike czy sportowa termoaktywna, taka z wyżej półki. Wiem, o co grałam. Ubolewam, że porządna koszulka nie będzie noszona

Eeee, tego... nie, żebym się czepiał. Naprawdę tego nie rozumiem emotka
Czyli jakby była nieporządna, zwykła bawełniana, z podpisem, o którym wiedziałaś, to byłaby noszona? emotka
Ale że jest porządna, termoaktywna, z podpisem, o którym wiedziałaś, to już nie będzie noszona?
Musze się kawy napić. emotka

Nie, to jest koszulka kolekcjonerska, więc z założenia nie jest do noszenia. Zwykłej bawełnianej nie byłoby mi żal, bo mam ich na pęczki, a do biegania termoaktywna zawsze się przyda. Szczególnie, że ta ma bardzo fajny materiał i wstawki po bokach żeby człowiek się tak nie pocił i tyle. A zwykle szkoda mi kasy na takie ekstra koszulki. 

to ja już w ogóle wysiadam. ubolewamy, że nosić się nie da, ale przecież to i tak nie do noszenia, tylko kolekcjonowania. ja za głupia jednak jestem emotka

zwłaszcza, że nadal nie wiem, czemu jest nie do noszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6501414 Napisano: 22.06.2018 23:40:45 w Wkurza mnie...
Just222 napisał(a):

Wkurza mnie pewien  ą i ę ciagle wymądrzający się na forum  emotka   gdzie nie wejdę, tam jego komentarze  emotka

a to nieładnie tak mówić o jakiejś osobie, która jest członkiem wspólnego forum i ma pozwolenie na pisanie na nim. jak coś się nie podoba, to można to ładniej ująć i napisać np. "nie podobają mi się opinie pewnego ę czy ą". atakowanie personalnie jest słabe. i... wkurzające. emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 Just222