Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anet

anet

#5633633 Napisano: 12.04.2013 15:57:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

Może były Tam mało ludzi wygrywa emotka

Tak,wiem, ale chociażby 1 osoba by się pochwaliła kosmetykami emotka Ostatnio było gdzieś o połowę mniej nagród niż teraz,a wygrane na forum były emotka także łudzę się, że jeszcze nie posłali esków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5633619 Napisano: 12.04.2013 15:50:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

anet napisał(a):

staszek napisał(a):

staszek napisał(a):

A czy z colgate w superpharm ktoś już dostał eski?

ponawiam emotka

Powinny być dzisiaj emotka Ostatnio o ile dobrze pamietam MC puszczał eski po 15tej

dzięki za odp emotka

Coś nie ma tych esków chyba.. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5633536 Napisano: 12.04.2013 14:39:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

staszek napisał(a):

A czy z colgate w superpharm ktoś już dostał eski?

ponawiam emotka

Powinny być dzisiaj emotka Ostatnio o ile dobrze pamietam MC puszczał eski po 15tej Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5633131 Napisano: 11.04.2013 22:13:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy wiadomo cos o wynikach 1.edycji konkursu MOKATE ? Kiedy się spodziewać i w jakiej formie? Czeka ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5632297 Napisano: 10.04.2013 22:06:52 w Paragony
Szukam paragonu na 5 deserków Bobovita, przypadkowo się go pozbyłam emotka ,wieczka mam.
Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5632278 Napisano: 10.04.2013 21:34:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rkvi napisał(a):

Ciekawi mnie, czy były dziś SMS z Alpen gold?

Alpen Gold losują co tydzień. Kolejne losowanie 15.04 Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5631562 Napisano: 09.04.2013 23:09:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Co się dzieje ze stronką Halls? Już od niedzieli nie mogę dodać swojego zgłoszenia, klikam "wyślij" i nic się nie dzieje... emotka

Hmm, u mnie jest w porządku cały czas, może spróbuj w innej przegladarce? Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5631442 Napisano: 09.04.2013 20:11:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy ktoś był już z bonem w Leclercu w Bydgoszczy? Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5630978 Napisano: 09.04.2013 13:25:12 w TESCO konkursy
i u mnie pustka...tak jak zawsze w JET emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5630905 Napisano: 09.04.2013 12:25:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

ktosiu napisał(a):

a jak oni to potwierdzają? ja wysłałam skan paragonu mailem - linkiem, który przyszedł mailem, bo słałam przez stronę

Też tak wysłałam dane oraz paragon i dziś otrzymałam maila z potwierdzeniem, że paragon przeszedł pozytywną weryfikację i wkrótce prześlą piłkę. Na drugie potwierdzenie czekam jeszcze. Pewnie dopiero zaczęli weryfikacje.

Hmm, a jak się można z nimi najszybciej skontaktować? Ja wysyłałam paragon z danymi w zeszłym tygodniu pocztą listem priorytetowym,ale jak na razie żadnego potwierdzenia nie dostałam..i zastanawiam się, czy to nie dlatego, że nie umieściłam na kopercie konkursowego dopisku..możliwe to? może poszło do innego działu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5630356 Napisano: 08.04.2013 15:50:04 w TESCO konkursy
apoccalipsa napisał(a):

myślałam, że już puścili emotka

Też tak teraz pomyślałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5630348 Napisano: 08.04.2013 15:44:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

zubi napisał(a):

anet napisał(a):

szprotka napisał(a):

kammaro napisał(a):

Po jakim czasie przychodzą maile z Halls? Pojawiły się wyniki z weekendu i nie wiem czy się łudzić emotka

Z tego co czytałam wcześniej to przychodzą do 3 dni od losowania, ale praktycznie były już w skrzynkach w trakcie ogłoszenia wyników. Dziwi mnie tylko dlaczego w piątek i niedzielę jest przyznanych mniej nagród - 14 i 7, a ja napewno grałam w te dni. emotka

Sprawdź jeszcze raz listę bo uzupełnili emotka

u mnie w piątek jest 14 osób na liście

Tak, niedzielę już uzupełnili, piątek myślę też niebawem.

Chyba, że im umknęło emotka bo juz powinni uzupełnić.. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5630344 Napisano: 08.04.2013 15:41:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zubi napisał(a):

anet napisał(a):

szprotka napisał(a):

kammaro napisał(a):

Po jakim czasie przychodzą maile z Halls? Pojawiły się wyniki z weekendu i nie wiem czy się łudzić emotka

Z tego co czytałam wcześniej to przychodzą do 3 dni od losowania, ale praktycznie były już w skrzynkach w trakcie ogłoszenia wyników. Dziwi mnie tylko dlaczego w piątek i niedzielę jest przyznanych mniej nagród - 14 i 7, a ja napewno grałam w te dni. emotka

Sprawdź jeszcze raz listę bo uzupełnili emotka

u mnie w piątek jest 14 osób na liście

Tak, niedzielę już uzupełnili, piątek myślę też niebawem. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5630337 Napisano: 08.04.2013 15:36:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

kammaro napisał(a):

Sprawdź jeszcze raz listę bo uzupełnili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5630187 Napisano: 08.04.2013 13:32:05 w TESCO konkursy
Ja również czekam ze swoimi dwoma zgłoszeniami emotka choć nie mam szczęścia w tego typu konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5630186 Napisano: 08.04.2013 13:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
palermos napisał(a):

joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

wbiłam włąsnie paragon na konkurs wianiary i od razu wyświetliło mi się, że nie wygrałam ... dziwna loteria..

Widocznie wygrywa np. co tysięczne zgłoszenie. Zresztą, w ogólnopolskich loteriach nie warto brać udziału i tyle.

Też nie rozumiem zasady przyznawania nagród dziennych.
W regulaminie pisze że jest codzienne losowanie, ale wyniki jak widać są "online" emotka

Wydaje mi się, że "komputer" na bieżąco losowo przyznaje nagrodę bądź nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5629549 Napisano: 07.04.2013 13:49:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
turli napisał(a):

Może ktoś mi trochę rozjaśni to i owo:)

1) Czy konkurs Jak pragnę Kenii będzie dostępny tylko na fb?
2) Działa wam poprawnie aplikacja do loterii Tchibo Privat? Mnie zaliczyło nowe zgłoszenie na tą poprzednią zakończoną Family emotka
3)Czy w loterii Almy z wodą jak się wygra nagrodę dzienną to jest się wyłączonym z gry o główną?

Znam tylko odpowiedź na 3 pytanie emotka
W loterii Almy jak wygra się nagrodę dzienną nie można wygrać nagrody głównej, CHYBA ŻE wyśle się jeszcze jedno zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5628997 Napisano: 06.04.2013 00:06:38 w TESCO konkursy
petunija1 napisał(a):

Jedno.Bo jakoś mi z JET nie po drodze. emotka

Ja 2,ale też mi z JET nie po drodze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5628995 Napisano: 05.04.2013 23:58:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdaa napisał(a):

anet napisał(a):

luko922 napisał(a):

magdaa napisał(a):

luko922 napisał(a):

No właśnie, serio tak z tymi Hallsami jest, że nie trzeba paragonu ?! Ale bzdura... emotka

5.2. Warunkiem nabycia prawa do nagrody jest przekazanie Organizatorowi w terminie miesiąca od dnia losowania:
5.2.1. kopii dowodu osobistego lub innego dokumentu stwierdzającego tożsamość (w przypadku osób, które ukończyły lat 16, a nie ukończyły 18 lat kopii dowodu osobistego przedstawiciela ustawowego Uczestnika wraz z oryginałem oświadczenia o wyrażeniu zgody na udział Uczestnika w Loterii) poświadczającego imię i nazwisko oraz adres zameldowania Uczestnika,
5.2.2. wszystkich opakowań produktów promocyjnych, które były podstawą wszystkich Zgłoszeń. Dla potrzeb niniejszego regulaminu za opakowanie produktu promocyjnego uważa się taki fragment opakowania produktu promocyjnego, który zawiera kod kreskowy lub jego fragment.

emotka

A ja mam pytanie.., czy te opakowania z kodem kreskowym nie są właśnie po to, żeby mogli stwierdzić, kiedy był zakupu dokonany? Kiedyś kupiłam jakiś produkt w Real, a gdzies po czasie tam wróciłam bo potrzebowałam pieczątkę na odwrocie paragonu (wygrana w konku), przyszłam z opakowaniem i od razu pani kod kreskowy z opakowania dała pod czytnik i sprawdziła mi paragon, czy data się zgadza. Ja się na tym kompletnie nie znam,ale wg mnie nie wymagali by wtedy części kodu kreskowego tylko po prostu opakowanie, mniej lub bardziej podarte emotka Także ja najpierw kupuję, a później wysyłam zgłoszenia emotka

mi się wydaje, że potrzeba kod kresowy żeby z 1 opakowania nie zrobić 2 emotka kod jest tylko 1 więc on identyfikuje opakowanie emotka

A rzeczywiście tak może być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5628989 Napisano: 05.04.2013 23:47:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

magdaa napisał(a):

luko922 napisał(a):

No właśnie, serio tak z tymi Hallsami jest, że nie trzeba paragonu ?! Ale bzdura... emotka

5.2. Warunkiem nabycia prawa do nagrody jest przekazanie Organizatorowi w terminie miesiąca od dnia losowania:
5.2.1. kopii dowodu osobistego lub innego dokumentu stwierdzającego tożsamość (w przypadku osób, które ukończyły lat 16, a nie ukończyły 18 lat kopii dowodu osobistego przedstawiciela ustawowego Uczestnika wraz z oryginałem oświadczenia o wyrażeniu zgody na udział Uczestnika w Loterii) poświadczającego imię i nazwisko oraz adres zameldowania Uczestnika,
5.2.2. wszystkich opakowań produktów promocyjnych, które były podstawą wszystkich Zgłoszeń. Dla potrzeb niniejszego regulaminu za opakowanie produktu promocyjnego uważa się taki fragment opakowania produktu promocyjnego, który zawiera kod kreskowy lub jego fragment.

emotka

A ja mam pytanie.., czy te opakowania z kodem kreskowym nie są właśnie po to, żeby mogli stwierdzić, kiedy był zakupu dokonany? Kiedyś kupiłam jakiś produkt w Real, a gdzies po czasie tam wróciłam bo potrzebowałam pieczątkę na odwrocie paragonu (wygrana w konku), przyszłam z opakowaniem i od razu pani kod kreskowy z opakowania dała pod czytnik i sprawdziła mi paragon, czy data się zgadza. Ja się na tym kompletnie nie znam,ale wg mnie nie wymagali by wtedy części kodu kreskowego tylko po prostu opakowanie, mniej lub bardziej podarte emotka Także ja najpierw kupuję, a później wysyłam zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0