Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anet
Postów 1100
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak,wiem, ale chociażby 1 osoba by się pochwaliła kosmetykami Ostatnio było gdzieś o połowę mniej nagród niż teraz,a wygrane na forum były także łudzę się, że jeszcze nie posłali esków Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś nie ma tych esków chyba.. Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinny być dzisiaj Ostatnio o ile dobrze pamietam MC puszczał eski po 15tej Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Alpen Gold losują co tydzień. Kolejne losowanie 15.04 Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm, u mnie jest w porządku cały czas, może spróbuj w innej przegladarce? Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm, a jak się można z nimi najszybciej skontaktować? Ja wysyłałam paragon z danymi w zeszłym tygodniu pocztą listem priorytetowym,ale jak na razie żadnego potwierdzenia nie dostałam..i zastanawiam się, czy to nie dlatego, że nie umieściłam na kopercie konkursowego dopisku..możliwe to? może poszło do innego działu.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak teraz pomyślałam Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, że im umknęło bo juz powinni uzupełnić.. Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, niedzielę już uzupełnili, piątek myślę też niebawem. Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdź jeszcze raz listę bo uzupełnili Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że "komputer" na bieżąco losowo przyznaje nagrodę bądź nie. Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam tylko odpowiedź na 3 pytanie
W loterii Almy jak wygra się nagrodę dzienną nie można wygrać nagrody głównej, CHYBA ŻE wyśle się jeszcze jedno zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja 2,ale też mi z JET nie po drodze Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A rzeczywiście tak może być Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja mam pytanie.., czy te opakowania z kodem kreskowym nie są właśnie po to, żeby mogli stwierdzić, kiedy był zakupu dokonany? Kiedyś kupiłam jakiś produkt w Real, a gdzies po czasie tam wróciłam bo potrzebowałam pieczątkę na odwrocie paragonu (wygrana w konku), przyszłam z opakowaniem i od razu pani kod kreskowy z opakowania dała pod czytnik i sprawdziła mi paragon, czy data się zgadza. Ja się na tym kompletnie nie znam,ale wg mnie nie wymagali by wtedy części kodu kreskowego tylko po prostu opakowanie, mniej lub bardziej podarte Także ja najpierw kupuję, a później wysyłam zgłoszenia Wyświetl w wątku >>