Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
alita
Postów 353
Data rejestracji 11.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś wygrałam w konkursie na kreatywność, w którym nie brałam udziału, potrzebny był paragon. Wysłałam maila z zapytaniem do rosska, OCB? odpowiedzi nie otrzymałam. Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@ Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z radością informujemy, że należysz do grona zwycięzców w konkursie Wakacje pełne wrażeń – z 4MOVE i BLACK ENERGY. Gratulujemy wygranej!
Proszę czekaj na e-maila informującego, że nagroda dotarła już do wybranej przez Ciebie drogerii.
Szczegółowa lista laureatów konkursu na http://www.rossne...konkursy/wyniki.aspx
Poniższy mail został wygenerowany automatycznie. Prosimy na niego nie odpowiadać.
Hurra!!! Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie ktoś z nas ehehehe mam nadzieję, że nie podadzą oficjalnych wyników z imieniem i nazwiskiem i nazwą miejscowości bo jeśli wygram to nie zdążę nim dobrze na wsi zaparkować a już mi go ukradną Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GW to bardzo szeroki temat. Trzeba usiąść z kimś, kto lubi i się pasjonuje, ja siedziałam z siostrą, bratem, mężem i pytania się powtarzały, kto jest reżyserem? Na jakiej planecie stworzono armię klonów? jakiego koloru jest miecz świetlny Mace Windu Same proste pytania, niestety u siebie dałam ciała, bo wiem, że jedno z roztargnienia kliknęłam źle I po nagrodzie, aż zła jestem, bo uwielbiam GW. Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko, nie Ty jedna, w jednym tych konkursów, które zaczynały się w godzinach popołudniowych przed czasem wzięło udział prawie TYSI¡C osób lol Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gra jest prosta, wystarczy ją włączyć i niech czas leci, na początku nie można zwracać na niego uwagi, musisz w głowie ułożyć jak poprzesuwać te klocki, ogólnie jest to niecałe 20ruchów- 13sekund zależy od ustawienia, ja jak mam 40sekund po drugiej układance to pechowo trzecia jest ciężko rozstawiona... Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś zdarzyło mi się wygrać w konkursie na KREATYWNOŚÆ w którym UWAGA - nie brałam udziału do odbioru nagrody potrzebny był paragon, którego nie posiadałam, a nagroda też specjalnie mnie nie interesowała. Napisałam w tej sprawie na ich kontakt. Zero odzewu, ale z listy mnie nie usunęli Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na pierwsze pytanie tak się rozpisałam, że jak się później okazało ujęłam w pierwszej odpowiedzi - odpowiedzi na wszystkie inne pytania Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się udało z 6 razy wygrać w ciągu ostatniego roku. Trzeba pisać sercem, ważna jest składnia, ortografia, a ostatnio jak czytam: wkład pracy! oryginalność, kreatywność! Nigdy nie pisze rymowanek, bo strasznie mnie wkurzają, ale mam wrażenie, że własnie dzięki tym rymowankom ludzie wygrywają. Wyświetl w wątku >>